Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dievcata, hana ma 40-ky teploty a nezabera nic - volam pohotovost 😢 😢 😢 😢 😢 😢
fiiiha, takze vam sa deti uz rozchodievaju 🙂
do dvoch mesiacov my mozno budeme "uz" stvornozkovat 😀
aj ja som pocula biele vino na dasienka
a mama mi radila aj kozku zo slaniny, ze to dobre "vyzere", ale taketo pokusy ja na mojom dietati odmietam aplikovat 🙂
@monky1 drzte, hadam nieco konecne zaberie a uz to klesne...je to hroza...chuda...musi byt hotova....
nam pato tiez kasle a sopli, chuda aj teraz uz spi a pocujem ho ako kasle....
dado je uz nastastie skoro fit...
baby co davate na kasel a sopliky ? ako to riesite? ja morsku sol, nasivin a mucosolvan...chuda, ale ked ma vidi ze idem s vysavacom uz place ☹
inak baby to je hrozné, kto je vlastne zdravý???!!!
Baby všetkým skoré uzdravenie 😵
@zzz
robim presne to iste co ty, zo zaciatku tiez nemal rad vysavac, ale uz si zvykol
teraz sa na tom uz smeje
ja este natieram hrudnik a chrbatik takym bio eukalyptovym balzamom
sem tam pobeham po izbe so servitkou napustenou eukalyptovym olejom - prevonat izby
vela vetram, kym nefuci chodime na prechadzky, ma to pomahat
a este je dobra slana voda - odparovat na sporaku alebo aj na radiatore, v miestnosti, kde je babo
toto vsetko som robila minuly tyzden, ked bol maly statocne prechladnuty, teraz uz len sem tam, skor preventivne
@mici111 neverim tomu ze klesne - presla hodina a pol od podania Nurofenu a isla zo 40 na 39,7 .... sice spi, ale lica ma ako Marfa z Mrazika a cela hori, stona zo sna a mece hlavou zo strany na stranu ... strasny pohlad, dievcata, snad to nebudete musiet nikdy zazit
s mm sme bezradniiiii 🙄
baby pozor na mentol a eukalyptus pri malych babatkach!!!!!!! viem, ze lieky pre babatka a male deti nesmu obsahovat eukalyptovy ci matovy olej, mentol a gafor, lebo tieto etericke oleje mozu zhorsit dychacie funkcie 😒
ja som opatrna v tomto, ale kazdy podla vlastneho zvazenia
viem, ze je to fajn, hanke uz aplikujem, ale elinke urcite nie
Ahojte kočky, čítam vás už od čias tehotenstva a aj teraz nakoľko máme tiež júnovčiatko, len prispievať nestíham. 😒 @monky1 nedá mi nereagovať na hanku, chúďa malinké, len ak by sa to nelepšilo tak môžte podať liek na zníženie teploty už po 2 hodinách,ale treba striedať lieky proti zníženiu teploty na báze brufenu a paracetamolu (zažili sme febrilné kŕče pri staršom synovi a v nemocnici nám prízvukovali udržať teplotu pod kontrolou aj za cenu častejšieho podania lieku) ostatné tak ako praktizuješ- vlažné kúpele a veľa tekutín.
achojte, tak my ideme zajtra kuk lekarku, lebo sice nekasle stale a nema sopliky ani tepllotu ale ked zakasle, tak to je take suche laryngitidove a v sobotu sme mali ist 1x plavat, tak chcem mat istotu, a aj potvrdenie od lekvarky, aby nam tu hpodinu nahradili a halvne, chcem mat predstavu o tom, si sa to cez vikend moze zhorsit ☹ no a ja mam nadchu a trochu aj kasel a neprijemny pocit na priedusniciach a manzel zapal priedusiek a je na antibiotikach ☹ ach jaj
@zzz - oki, tak ohlasi Vlada ... no trosku mrzuta, nespi poriadne, ale to neni zubkami 😀, ale beriem to tak, ze ten prvy ide lahko, ale potom este to bude boj 😉
To plavanie je naprd. Ale zase tolko chorych deti je (svokra robi v skolke, tak vravela), ze az hruza ... vyliecte sa co najskor ... oziky, ten domcek, co si dala link na FB, ma byt vas? 😉

@mici111, ty alebo sarinka? 😔