icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

riska
10. feb 2011

@mici111, ty alebo sarinka? 😔

monky1
10. feb 2011

dievcata, hana ma 40-ky teploty a nezabera nic - volam pohotovost 😢 😢 😢 😢 😢 😢

riska
10. feb 2011

@monky1 😔 😔 😔 držim palce 😢

ameanda
10. feb 2011

fiiiha, takze vam sa deti uz rozchodievaju 🙂
do dvoch mesiacov my mozno budeme "uz" stvornozkovat 😀

aj ja som pocula biele vino na dasienka
a mama mi radila aj kozku zo slaniny, ze to dobre "vyzere", ale taketo pokusy ja na mojom dietati odmietam aplikovat 🙂

ameanda
10. feb 2011

@monky1
fuuu, ☹ myslime na vas nech je to rychlo fuc

monky1
10. feb 2011

@riska @ameanda vdaka
tak som sa konecne dovolala, vraj ked neklesne, mame prist, ale ze nic nezmozu, ze injekciu jej nedaju, lebo ze sme urobili vsetko - ved ona chudatko uz aj vo vani vo vlaznej vode lezala 😢 ... ze jedine antibiotika jej moze predpisat

ellysa
10. feb 2011

@mici111 nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee ☹
u nás už zaľahol aj tata a ja mám takú nádchu, že mi slzy tečú 😖

zzz
10. feb 2011

@monky1 drzte, hadam nieco konecne zaberie a uz to klesne...je to hroza...chuda...musi byt hotova....

nam pato tiez kasle a sopli, chuda aj teraz uz spi a pocujem ho ako kasle....
dado je uz nastastie skoro fit...

baby co davate na kasel a sopliky ? ako to riesite? ja morsku sol, nasivin a mucosolvan...chuda, ale ked ma vidi ze idem s vysavacom uz place ☹

ellysa
10. feb 2011

@monky1 bože chúďatko ☹ ☹ ☹ myslíme na vás

ellysa
10. feb 2011

inak baby to je hrozné, kto je vlastne zdravý???!!!

mici111
10. feb 2011

@riska Sari ☹ dufam fakt, ze nebude mat aspon teploty..a ty si uz zdrava?

mici111
10. feb 2011

@monky1 drzim palce, nech Hanke rychlo klesne teplota.. ☹ tato hnusna chripka..

takyna
10. feb 2011

@ellysa zatial my sme , POKLOPEM, lebo starsia hnackuje 😖

takyna
10. feb 2011

Baby všetkým skoré uzdravenie 😵

ameanda
10. feb 2011

@zzz
robim presne to iste co ty, zo zaciatku tiez nemal rad vysavac, ale uz si zvykol
teraz sa na tom uz smeje

ja este natieram hrudnik a chrbatik takym bio eukalyptovym balzamom
sem tam pobeham po izbe so servitkou napustenou eukalyptovym olejom - prevonat izby
vela vetram, kym nefuci chodime na prechadzky, ma to pomahat
a este je dobra slana voda - odparovat na sporaku alebo aj na radiatore, v miestnosti, kde je babo
toto vsetko som robila minuly tyzden, ked bol maly statocne prechladnuty, teraz uz len sem tam, skor preventivne

riska
10. feb 2011

@mici111, moje zlatíčko...dufam, že sa to nezhorší...držim palce 😔
hnusnáááá chripka 🙄
ja som už naštastie celkom o.k, akurat kašel mi ostal

riska
10. feb 2011

@zzz, ja som davala nasivin a sinupret sirupček...a odsavať..držte sa 😖

zzz
10. feb 2011

@ameanda ja sa bojim ist teraz s nim von, predsa len dost kasle... ked iba sopli chodime....

a ten eukalytovy olej sa da kde kupit? lekaren? a pomaha?

ameanda
10. feb 2011

@zzz
jj, v lekarni ho dostanes
dobre sa pri nom dycha, ja si ho doma casto davam aj do aromalampy, len tak na precitenie vzduchu
aj my pokasliavame, ale nie je to take ako stary chlap, takze von zatial chodime

weirdo
10. feb 2011

@monky1 - dakujem 😵

zzz
10. feb 2011

@weirdo ahoooj, uz sa ti chystam druhy den volat, a nakoniec vzdy zabudnem ☹ , policka uz dosla....mozte sa zastavit...

riska
10. feb 2011

@weirdo, vitame nelku v klube zubáčov 😀

monky1
10. feb 2011

@mici111 neverim tomu ze klesne - presla hodina a pol od podania Nurofenu a isla zo 40 na 39,7 .... sice spi, ale lica ma ako Marfa z Mrazika a cela hori, stona zo sna a mece hlavou zo strany na stranu ... strasny pohlad, dievcata, snad to nebudete musiet nikdy zazit
s mm sme bezradniiiii 🙄

monky1
10. feb 2011

baby pozor na mentol a eukalyptus pri malych babatkach!!!!!!! viem, ze lieky pre babatka a male deti nesmu obsahovat eukalyptovy ci matovy olej, mentol a gafor, lebo tieto etericke oleje mozu zhorsit dychacie funkcie 😒
ja som opatrna v tomto, ale kazdy podla vlastneho zvazenia
viem, ze je to fajn, hanke uz aplikujem, ale elinke urcite nie

weirdo
10. feb 2011

@monky1 - ☹ ☹ ☹
@zzz - diky, v piatok zrejme po praci sa mm zastavi. Kolko to vyjde cca? Do tej 50-tky sa to zmesti? Patkovi skore uzdravenie. Plavanie ste vynechali? ☹
@riska - dakujeeem. Este len spicka vysla, ale tak schovat sa uz naspat neschova 😀

zzz
10. feb 2011

@monky1 chudatenko...hadam sa z toho vyspi aspon trosku..

dik za info o eukalypte...kuknem este na nete...

zzz
10. feb 2011

@weirdo ok, bude tam vlado, necham to u neho,ok? cenu kuknem zajtra presne, tam ti vediet...

vy mate uz zubky? bezproblemov?

plavanie sme zial vynechali, nesla som ani s jednym, lebo aj dado kaslal v pondelok a stredu este dost....ale mam pocit ze s patom aj dalsi tyzden zrusim.. ☹

olo2003
10. feb 2011

Ahojte kočky, čítam vás už od čias tehotenstva a aj teraz nakoľko máme tiež júnovčiatko, len prispievať nestíham. 😒 @monky1 nedá mi nereagovať na hanku, chúďa malinké, len ak by sa to nelepšilo tak môžte podať liek na zníženie teploty už po 2 hodinách,ale treba striedať lieky proti zníženiu teploty na báze brufenu a paracetamolu (zažili sme febrilné kŕče pri staršom synovi a v nemocnici nám prízvukovali udržať teplotu pod kontrolou aj za cenu častejšieho podania lieku) ostatné tak ako praktizuješ- vlažné kúpele a veľa tekutín.

chani
10. feb 2011

achojte, tak my ideme zajtra kuk lekarku, lebo sice nekasle stale a nema sopliky ani tepllotu ale ked zakasle, tak to je take suche laryngitidove a v sobotu sme mali ist 1x plavat, tak chcem mat istotu, a aj potvrdenie od lekvarky, aby nam tu hpodinu nahradili a halvne, chcem mat predstavu o tom, si sa to cez vikend moze zhorsit ☹ no a ja mam nadchu a trochu aj kasel a neprijemny pocit na priedusniciach a manzel zapal priedusiek a je na antibiotikach ☹ ach jaj

weirdo
10. feb 2011

@zzz - oki, tak ohlasi Vlada ... no trosku mrzuta, nespi poriadne, ale to neni zubkami 😀, ale beriem to tak, ze ten prvy ide lahko, ale potom este to bude boj 😉
To plavanie je naprd. Ale zase tolko chorych deti je (svokra robi v skolke, tak vravela), ze az hruza ... vyliecte sa co najskor ... oziky, ten domcek, co si dala link na FB, ma byt vas? 😉