Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte maminky.tak sme konecne domka.hruza.aj to nas pustili bo som ochorela a maly mal posledne spreje dnes.ale musime sa ist dat pocuvat este.neprajem nikomu nemocnicu.fakt.
zajtra idem orodovat do skolky aby mi zobrali ninku 😖 , tak drzte palce
@deniskateniska - vitajte doma, to bolo az take hrozne?
@deniskateniska, dobre, že ste už doma 😉
@babulina, a do ktorej školky sa chystate?
@babulina no drz sa zajtra 😉
@deniskateniska huraaa, ze ste uz doma
@deniskateniska no vitajte!! už je romankovi lepšie? a ty sa rýchlo lieč, je fajn že vás už pustili. 😉
39,3
@monky1 tak klesááááá!!! len tak ďalej a čím rýchlejšie 😵
Ahojte, náš malý ešte nemá ani jeden zub a to sa narodil koncom mája, je to divné, alebo môžu rásť aj neskôr?
@deniskateniska - konecne, vitajte!
@weirdo ten domcek na FB nebude nas, ale taky styl sa mi paci....a hadam raz bude nieco podobne...mne sa pacia moderne,ale nie kockove typy......
a najlepsia obuv pre deticky v pd je lubica- zapotocky v tom rade obchodov na konci...oproti predajni drobcekovia, a potom v lekarni v meste - ta velka lekaren oproti klastoru neviem ako sa vola, tam maju velky vyber..........ale ja sa celkom tesim aj ze uz mame konecne batu....a v deichmane elefanten....
Ahojte, občas si vás čítam, lebo mám tiež dve júnovčiatka. Prispievať nemám kedy, tak aspoň porovnávam detičky, pokroky, papkanie,...
Nedá mi nezareagovať na Monky. Je mi ľúto, že máte také horúčky a desím sa toho, že aj nás sa to raz bude týkať. Mám jeden zaručený "recept". Obyčajné zavárané trnky. Je to osvedčené, vyskúšané. Dokonca aj na mne. Mala som chrípku, teploty k 40st tri dni a nič nepomáhalo, lieky, zábaly, babské recepty, nič... Potom som od rodinnej známej dostala zavárané trnky a garantovala mi, že teplota klesne. Zjedla som ich asi 10, zaspala s teplotou nad 39 st. O pár hodín v noci som premerala a nebola ani zvýšená! Neviem, či sa dajú niekde kúpiť, za pokus by to stálo. Aspoň mi to pripomenulo, že aj ja si musím nejaké zaobstarať. Ak bude treba, tak aj v lete nazbierať. Držte sa, viem si predstaviť váš strach a bezmocnosť. Všetkým detičkám a maminám skoré uzdravenie 🙂
boze zeny, ved tu je ako v lazarete!! rychlo sa uzdravte aj vy, aj deticky 😉
@zzz - tak snad coskoro 😉
Dakujem za tipy. No v tej lekarni je ochota sama, nechcem vidiet, ked si skusas taky 3.par 😀
A v Deichmane som dnes bola, strasne chutne su tie Elefanten ... a u Batu treba hladat nejaku konkretnu znacku? V tej Lubici najdem asi Slovobuv, ked chodime okolo, su taki old-school, tak mozno maju aj SK znacky 🙂
@lenuliatko vdaka za radu, zapisujem 😉 dobre vediet ... neviem, ci sa to da kupit, vygooglim 😉
pozeram, ze mas dvojicky a dnes maju 8 mesiacov ... blahozelaaaaam, nech su zdravucke a nikdy neokusia 40-ky teploty 🙂
inak dostala cipok a klesaaaaaaaa to ... 38,7 ... len sa este netesim predcasne
@monky1 tak super, že klesá 🙂 a tie trnky je dobre mať doma pre každý prípad a veriť, že ich nebude treba.
A ďakujeme za gratuláciu 🙂 Veru, bodaj by sa žiadne detičky nemuseli tak trápiť s horúčkami...
ahojte babule. Vsetkym vam zelam rychle uzdravenie drobcov. My sme zatial chvala bohu zdravucky...klop...klop...klop...akurat sme boli von,maly spinkal 2hodiny, a teraz je akcny...v ohradke sa stavia na nohy, a co je najlepsie skusa sa sam udrzat stat a ked drisne na zadok, tak ma s toho srandu, a recni si pri tom ako baba na trhu 🙂
Baby prepacte sa mi tu serie net.....nikde sme neboli to sa mi sprava od vcea odoslala..... Dnes sme mali katastrofalnu noc.....som spala 4 hod vsetkeho.....som rozbita ako ciganska hracka 🙂
ahojte, my sme tiez uz chori..chripka to nastastie dufam nie je..noc strasna, ja som spala spolu asi dve hodky, aj to je vela..mal len mrnci a fnuka..chudatko..z nosa nam tecie voda, kycha, teplota..a este aj zuby do toho...
@majjka0806 😀 ved som sa cudovala, ze chodite rano o 5tej na ranne vychadzky 😀
@monky1 ako horucka?

@monky1 - drzim paste, nech zlomite tu nestastnu horucku, nasa ninula je takato horuckovita vzdy ked ochorie, neni horsieho pocitu ako ked skusis vsetko a nic nepomaha, budem na vas mysliet