Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec no to by som asi nezvladla rano o 5 na prechadzku 😀 😀
Dobré ránko všetkym a rychle uzdravenie,
@monky1 jejda, co to citam, chuda Hanka, esteze nemala krce pri teplote. Ja mam doma Diazepan pre deti v takychto stavoch, lebo toho som sa obavala vzdy...ale dufam, ze ste to nakoniec dobre zvladli...chudatko......LILI mala taketo stavy ked mala zapal pluc, pamatas???
Kocky kocky, naozaj kto je to zdravy???? Hrozne, a toto teraz uprsane pocasie nepomaha...
Ja som dala vcera LILI k mojim rodicom do rodinneho domu a ona NEMA teplotu nic jej NIE JE.....tak potom kde je pes zakopany????? Nech uz vypadnem z tohoto sprosteho cinziaku.
Ja mam hrdlo cervene a zapalene, maly reve o dusu zo zubkov, neposedny, urevany, noc o nicom... 😒
Pojdem si lahnut, len keby on zalahol...
@adamala je vela kocikov, kocky maju dobre tipy, ja idem kupovat tento... http://kociky.heureka.sk/chicco-multiway/ cierno smotanovy... ma vsetko vybavenie a vacsie kolieska..
ahojte maminky ... nasa diagnoza bola....obstrukcna bronchitida, no proste maly nam zacal chrcat, este ze sme sli na pohotovost lebo by mohol prestat dychat.... piskali mu priedusky... vlastne su to zuzene priedusky.. tak sme inhalovali a davali mu spreje "puffky" no a ze ak sa to bude opakovat 3x tak bude lieceny na alergologii ako astmatik.... tak dufame ze sa to nikdy nezopakuje... a pobyt v nemocke je hroznyyyyyyyyy, moooooooc deti strasne vela.... stale nas stahovali z izby do izby, najprv som nemala kde spat, potom som sedela cely den pri malom na stolicke bo sme neboli spolu na izbe, ked sa konecne uvolnila izba, ze sme boli spolu, o dva dni nas prestahovali na inu izbu ku babatenku co spinka od piatej vecer, a nas o jedenastej tak hruza... som si ho zobrala do kuchynky a tam sme skackali na fitke.. potom tam doviezli na izolacku zensku z gyndy, bo tam ju nemali kde dat... a nakoniec ju sanitka prisla zobrat na infekcne s podozrenim na sarlach... taka som bola nasrata .. kua tak ku malinkatym detickom daku zensku so sarlachom.. wrrrr 😠 😠 a nakoniec mse tam ostali samy malinky, bo ostatne deticky boli potom uz len starsie take 2 rocne, tak si predstavte ze nas maly spi cez den oni nie tak ako sme "uzasne " spinkali.. vzdy ked maly zaspal zacali skriekat a ked spali ostatne deti tak nas bol hore.. konecne sme doma, uz som bola zufala... no a ja som tam chytila crevnu chripku tak nas pustili domov ale s tym ze musime ist na pohotovost cez vikend sa dat popocuvat... a mal pozitivny rs virus, co sposobuje hnacky, ale nemal ich tak asi som to od neho chytila.. neviem..joj teraz to bude hrozne doma, kym si najdeme znova rezim.. a hlavne oducit sa od rucickovania, bo to tam bolo hrozne... oooooooooooooooooooooch... takze tak ...
@deniskateniska och nezavidim taky pobyt :( ale neboj, rychlo si doma zvyknete.. 😉
@mojalili my sme zatial zdrave 🙂 verim, ze tak to aj ostane 😉 inak moja mala spi uz 2 hodiny 15 minut.. som v soku.. najedla som sa, osprchovala, poskladala pradlo, dala prat, napisala clanok, dnes po obede ho pridam do fotoblogu, len musim nafotit fotorecept 😉 to sa mi uz daaaaaavno nestalo.. no ale vstavala o 5tej dnes.. tak dospava 😀
tak my sme prechladnuty, dostal stoptusin, fenistil a sterimar lebo ze to nie je velmi zle, hrdlo aj dychanie je ciste, tak hadam sa to uz nezhorsi. no a teraz idem so sebou, bo aj ja som nieco chnapla ble
@mojalili aj my sme zdravé zatiaľ klop klop klop... dúfam že to tak aj ostane... 😉
@deniskateniska och, ste si uzili, ako citam ..... teda fakt, k malym detom daju zensku s podozrenimna sarlach 😠
to nase zdravotnictvo ... dufam, ze uz bude len dobre
@zojec hanka spala az do rana, mm spla pri nej na zemi v detskej, rano ma budil ze ma zase 39,9 🙄
dali sme nurofen, diazepam a vychystala som ich k doktorke - vratila sa s ATB a nejakymi dalsimi cipkami - jedny proti dusivemu kaslu a tie druhe ani neviem, este som ani mepozerala ... a uz ma 37,7
@mojalili aj ja mam chicco, ale C4 - discovery ... tiez ma mohutnejsie kolieska a je super do terenu - aj v zime po snehu pohoda, ale z chicca sa mi teraz paci Chicco C4 Trevi Stroller
@deniskateniska - hroooooooooooozaaaaaaaa, až mi bolo zle pri čítaní
tak pred 8 mesiacmi som rodila 😀
@mojalili - my sme zatiľ ok , až na zuby 😒
@miculienka - tiež poklopem - klop klop
@miculienka veľa zdravia PAulinke 😉
Tak super, ze aspon niekto je zdravi...teda u nas vsetci Ok len ja nie...ale ja to vydrzim.. 😉
@lenocka84 Pozerala som ho nazivo, ma sirku 54cm, co je celkom dobre,ale urcite tam skusim posadit Danka, ked pojdeme ho kupit. .🙂
@miculienka
@monky1
@zojec no fakt bolo hrozne, ako sestricky uzasne, maly sa na ne len skeril 🙂 doktorka co nas osetrovala... mlada, uzasna, taka by mala byt kazda doktorka. fakt.. ale mimo toho vsetko zle.. proste je to hrozne na psychiku, byt zavrety v jednej izbe.... a s tym sarlachom ... sestricky chudata, sa museli o nu starat, proste im ju tam strcili.. akoze najprv len ze z gyndy ze nemaju ju kde dat... a potom to zacali riesit tak ju odviezli na infekcne.. som myslela ze ich zabijem... fakt "uzasne" zdravotnictvo... a tolko ludi chorych, ze este nemali, pred dvoma tyzdnami ze mali 22 chorych deticiek tak si predstavte ze je tam 7 izieb tak ako tammuseli byt natlaceny, alebo resp. deti museli byt bez maminiek bo ze bolo tak narvane... nam sa usli izby ze kazdy druhy den sme boli samy tak aspon no 🙂
@ellysa mala bianka? ta tam bola s bronchytidou, alebo ninka sa tusim volala 🙂
@ellysa mala bianka?
@deniskateniska Deni, s LILI som bola v nemocnici, ked mala 1 rok aj nieco, no otras, ja som tam tiez ochorela - zapal priedusiek. Tak viem o com pises...esteze ste uz doma, uvidis, ako teraz to liecenie rychlo pojde... 😉
@puhinka podobne co si pisala o tom "opusteni" proste kamarati co boli, ako strasne sa dusovali ze nas budu chodit pozerat atd, tak zenska co som s nou bola kazdy den maleho bola pozriet raz... a to mm ju vozi do roboty aj z roboty tak kedykolvek moze prist a vravim bola u nas raz... fakt kazdy si mysli ze ked mas dieta ze sa zmenis, ale preco? len preto ze som porodila a nestaram sa o to ako casto sa mam ist ozrat a ze mam ine starosti? tak to si hovorim ze to boli ozajstny "kamarati" ked sa takto zachovali... ale tak mam rodinku, a ked mi je smutno tak idem pozriet mamu.... a je to trochu nahlavu ze moja najlepsia kamoska je mama pretoze inu nemam ☹ 😒
@mojalili ved prave, ze doma je doma a vsetko tu pojde lahsie... pretoze psychika robi riadne svoje.. a najhorsie je ze ani poplakat som si tam nemohla bo izby su oddelene sklom.. no tak dopolky mur a potom sklo.....ako pre deticky je to super, aj pre maminy cez den ze proste vies ze nie si sama, a tie deti sa aspon zabavili ked si klopkali na skla a masky tam struhali na seba 🙂
@deniskateniska malá sa volá Nikolka, ale som sa je aj pýtala, len že oni boli stále samé, lebo malej našli nejaké vírusy, tak boli na infekčnom zavreté, že sa veľmi ani nestretli s inými detičkami
@mojalili - ďakujeme 🙂
@deniskateniska - fu, si si tam odtrpela, už len aby bol malý zdravý
este som vam zabudla napisat - rano ma mm nasiel lezat pri ele v postielke 😀 😀 😀 😀 😀
caute babule, tak my uz sme odvcera vecera tu, let bol skvely, som normalne bola v soku, mala nespinkala, bud bola nacucnuta alebo sa skerila na vsetkych okolo, zlaticko. 😀 teraz dospava tu kratku noc, tak si vas idem docitat...snad ste uz zdravsi vsetci, ja ano nastastie...len som vam blavackam doniesla z londyna dazd, prepacte! 😝 😀
@miculienka takze vsetko dobre, ked slavite ... hlavne to zdravicko teraz 😉
@monky1 - ďakujeme
😀 😀 to musel byť šokovaný 😀
@ellysa no hej bola tam izolacka, jedna izba, kde davali take deticky...
boli tam dvojicky bez maminy, chlapec a dievca, prisli chory a zavsivaveny.. proste mama sa o nich poriadne nestara, deti vydrzali cely den v postielke sa same hrat.. ako zjedli co sa im dalo.. chudatka... a este jedno ze lezalo na vacsich detoch.. tak chodia do skolky so vsami a mama doma ruka hore, nechodi do roboty...a ked ich isli kupat tak to ste mali vidiet ten cirkus..no akokeby ich sli rezat... tie asi sprchu nepoznaju 😠
@deniskateniska 😕 😕 😕 😕 😕 😕 prepánajána

Viem ze ste to tu uz raz rozoberali tie golfove kociky,som leniva si kuknut historiu na fore, dajte nejake typy ktory je dobre, chcem nejaky s kosikom dole, lahky, s dostatcne velkou strieskou a aby siel skoro do lahu. DIK 😉