icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
14. feb 2011

@julinka2787 aká kočka 😀 😎

julinka2787
14. feb 2011

@ellysa vďaka. to bude kúpalisková čajočka v lete 😀 😀

mici111
14. feb 2011

@kuriatko33 jeeeeeeeeeziiiiiiiis, no skoooda, ja by som ju hned brala, ale ja som chcela ruzovu, a teoreticky aj s inou farbou by som sa uspokojila, len zrovna modra nie, kedze sme baba 😀 skoooda ☹

riska
14. feb 2011

@ellysa, nam robil nejaký nabytok svokrin sused, možeš prist kuk. 🙂 a myslim, že aj rozvážajú 😉
@julinka2787, tatianka je aká dlhánka 🙂 kolko meriate?

mici111
14. feb 2011

@ellysa xiii ze rovnaky vkus? ja by som tu ruzovu hned brala..

julinka2787
14. feb 2011

@riska koľko? no ťažko povedať. meriam si ju len sama a naposledy mala 74cm. to je nejaké tri týždne dozadu 😎 nuž modelečka bude dlhá 😝

deniskateniska
14. feb 2011

@ellysa nam vobec nechutia.. ani ryzu moc nema rad,.. on je taky lazak z dediny sa mi zda na zemiakoch vyrasta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bude si so starkou ruky podavat 😀 😀 😀 😀

mojalili
14. feb 2011

@ellysa Dnes som sa uz na wc zamkla, aby ma aspon minutu nik nevyrusoval.... 😀 aj to mi Lili vyklopkavala a z dialky som pocula muza, ako sa pyta, ci sa maminka zamkla...
@julinka2787 tatianka je kocka, stihlucka modelka 🙂

ellysa
14. feb 2011

@deniskateniska xixixi 😀 😀 😀 švábka je naj 😀 😀 😀
@riska no veru pozriem 😎
@mici111 zasa vymýšľaš, huš máš síčko 😀 😀

mici111
14. feb 2011

@ellysa herecka, ty tiez co vymyslas 😝 sag mas bugaboo a quinny zapp 😝 😝 😝 😀 😀 😀 ale ze je kraaasna ta ruzova, som videla nazivo ale ciernu, velmi pekny kocik.. 😵 😵 😵

ellysa
14. feb 2011

no dúfam, že sa nedožijem toho, čo mi hovorila kamoška, že ona eee na WC a malá no kolenách 😅 😀

ellysa
14. feb 2011

@mici111 ja som ešte nevidela naživo, kdeeeeeeeeeeeee ho majú ???

julinka2787
14. feb 2011

@mojalili díky díky. dlhá je, ale na danielka stále nemá... 😉 aj štíhla celkom až na tie líčka a stehienka... 😅

mici111
14. feb 2011

@ellysa v meste jak je tesco na kamennom, tak za tescom je taky maly obchod na dunajskej, neviem ako sa to vola..tak tam maju trojkombinaciu ale ciernu..ako vanicka hlboka strasne mala, ale sportak kraasny..no a v tej ruzovej, to musi byt kraasa..

riska
14. feb 2011

počuvajte, kočikové maniačky, o chvilu vam budu deti behať a možno nebudu chcieť byť v kočiku vôbec 😀 😝 😝

mici111
14. feb 2011

@riska ako bolo na cviceni?

mojalili
14. feb 2011

@puhinka NAsla som BABYPOINT v TT na predajni za 100€, to je dobra cena, nie???

riska
14. feb 2011

@mici111, bolo nas tam ako hadov 😀
noooo, neviem, ninka stale "odbiehala", ju už tie cvičenia "na to, aby deti začali loziť" nebavia, kedže už sme vyšší level 😎 dufam, že v tom dalšom kurze sa už nebudeme nudiť 😉

deniskateniska
14. feb 2011

@ellysa 😀 😀 ja ked maly moc jaci tak takto praktizujeme cikanie 😀 😀 😀 alebo sedi na casopisoch a obzera svetlo a toaletak 😀 😀

zojec
14. feb 2011

@riska veru xi xi.. potom budu musiet rychlo riesit druhe babatko 🙂 inak som prave spracovala muza na manducu :D sa tesiiiiiiim.. len mam dilemu aku farbu objednat.. v kurze mam hnedu a cervenu http://www.ekoplienky.sk/product/manduca-zaklad..... ale neviem sa rozhodnut 🙂

mici111
14. feb 2011

juuuuj a musim sa pochvalit, Sari si uz sama sada normalne a sa uz aj udrzi..juuupiiiiiiiiii 😵 dnes sa len mojkame 😵 😵 😵 je pritulna ako steniatko dneska 😵

mici111
14. feb 2011

@zojec mne sa paci aj cervena aj hneda 😀

zojec
14. feb 2011

@mici111 😀 xi xi no to si mi pomohla... :D aj mne sa pacia obe.. 🙂 ale zial mozem si dovolit len jednu 😉

julinka2787
14. feb 2011

@zojec mne sa viac červená 😉

ellysa
14. feb 2011

@mici111 juj šikovnica 😀
@zojec červená je taká veselšia, ale k hnedej sa lepšie doladíte, mne sa páčia aj prírodná a olivová

riska
14. feb 2011

@mici111 🙂 🙂 🙂 šikulka 🙂
@zojec, hnedá..nech aj braček využije 😀

chani
14. feb 2011

@zojec mne paci hneda😉

riska
14. feb 2011

@mici111, ozaj, ako pokračujete s papanim?

mici111
14. feb 2011

@riska nic moc..v poslednom case nejedla prikrmy vobec, ale to sme boli chorlavi, dnes mala na obed kura, brokoli, cukinu a hrasok..no dala asi 5 lyziciek a to som ju musela veru dlho ukecavat..ja uz neviem co s nou..

weirdo
14. feb 2011

@zojec - ak tu tmavohnedu myslis, mala som ju doma, poslem Ti realne foto 😉