Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa vďaka. to bude kúpalisková čajočka v lete 😀 😀
@kuriatko33 jeeeeeeeeeziiiiiiiis, no skoooda, ja by som ju hned brala, ale ja som chcela ruzovu, a teoreticky aj s inou farbou by som sa uspokojila, len zrovna modra nie, kedze sme baba 😀 skoooda ☹
@ellysa, nam robil nejaký nabytok svokrin sused, možeš prist kuk. 🙂 a myslim, že aj rozvážajú 😉
@julinka2787, tatianka je aká dlhánka 🙂 kolko meriate?
@riska koľko? no ťažko povedať. meriam si ju len sama a naposledy mala 74cm. to je nejaké tri týždne dozadu 😎 nuž modelečka bude dlhá 😝
@ellysa nam vobec nechutia.. ani ryzu moc nema rad,.. on je taky lazak z dediny sa mi zda na zemiakoch vyrasta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bude si so starkou ruky podavat 😀 😀 😀 😀
@ellysa Dnes som sa uz na wc zamkla, aby ma aspon minutu nik nevyrusoval.... 😀 aj to mi Lili vyklopkavala a z dialky som pocula muza, ako sa pyta, ci sa maminka zamkla...
@julinka2787 tatianka je kocka, stihlucka modelka 🙂
@deniskateniska xixixi 😀 😀 😀 švábka je naj 😀 😀 😀
@riska no veru pozriem 😎
@mici111 zasa vymýšľaš, huš máš síčko 😀 😀
no dúfam, že sa nedožijem toho, čo mi hovorila kamoška, že ona eee na WC a malá no kolenách 😅 😀
@mojalili díky díky. dlhá je, ale na danielka stále nemá... 😉 aj štíhla celkom až na tie líčka a stehienka... 😅
počuvajte, kočikové maniačky, o chvilu vam budu deti behať a možno nebudu chcieť byť v kočiku vôbec 😀 😝 😝
@ellysa 😀 😀 ja ked maly moc jaci tak takto praktizujeme cikanie 😀 😀 😀 alebo sedi na casopisoch a obzera svetlo a toaletak 😀 😀
@riska veru xi xi.. potom budu musiet rychlo riesit druhe babatko 🙂 inak som prave spracovala muza na manducu :D sa tesiiiiiiim.. len mam dilemu aku farbu objednat.. v kurze mam hnedu a cervenu http://www.ekoplienky.sk/product/manduca-zaklad..... ale neviem sa rozhodnut 🙂
juuuuj a musim sa pochvalit, Sari si uz sama sada normalne a sa uz aj udrzi..juuupiiiiiiiiii 😵 dnes sa len mojkame 😵 😵 😵 je pritulna ako steniatko dneska 😵
@zojec mne sa viac červená 😉

@julinka2787 aká kočka 😀 😎