icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

deniskateniska
16. feb 2011

@ameanda doma pripravovane ci vyzivku kupovanu

chani
16. feb 2011

@miculienka no mas to tazkeee, ked polohu na brusku tak neznasa, ani poriadne nesedi ☹
tie poobedne poznam, moj ma tak tento tyzden od 15:00 do 23:30, je to na prt, jedina vyhoda je ze je viac s malym a ja viac stihnem ako ked robi od pol9 do 5tej

stelika
16. feb 2011

@deniskateniska od 7 mesiaca, medzitým mu urobíme aj karfiol, alebo brokolicu so zltkom na spestrenie, aby nemal každý deň mäsko 🙂 a sprasi stale vsetko niekedy az neverim tomu co vidim ako to ide donho, a hlavne kam 😀 velmi mu chuti no darmo bude chlap jak hora 😵

ameanda
16. feb 2011

@deniskateniska
telacie cerstve, kralika - vo vyzive, to sme mali dnes prvykrat, ale tvaril sa vselijak
skusim zase o nejaky cas

miculienka
16. feb 2011

@chani - to robí tiež celý týždeň tak , hm ? môjmu sa striedajú týždne - teraz má poobedné odíde o tej 12.30 a príde o 23, druhýtýždeň má denné od 6 rána do 2 ale príde o tretej - robí v inom meste no a ďalší týždeň nočné od 21 do rána 6 o 7 je doma - doobeda spí , a potom si zas schrupne poobede - to je tiež také na figu , lebo je stále unavený , aspoň , že víkendy má voľné

chani
16. feb 2011

@miculienka no tyzden poobedne odchadza z domu o 13.45 a vracia sa cca 20 min po polnoci, tiez cestuje dost a tyzden denne odchadza cca 7:20 rano a vracia sa okolo 18tej a hodinu na to uz ide maly spat. esteze uz par mesiacov nerobi tie chnusne nocne

zojec
16. feb 2011

@monky1 nestresuj sa s mlieckom.... mozno aj hanka menej pila, ked bola chora.. neboj po chorobe sa to upravi.. 🙂 som rada ze prisiel balicek 🙂 na mast daj mastny papier a na to uterak.. 🙂 a pyzamko.. celu noc nech ma na sebe 😉

chani
16. feb 2011

@deniskateniska my sme mali kuracie a kralika a cez vikend ideme skusit telacie tak uvidime

miculienka
16. feb 2011

@chani - nočné sú najhoršie, to ani ja nemám rada

tak bojovníčka je už hore , to nebola ani polhoďka

mici111
16. feb 2011

@miculienka a to uz nema akoze nocny spanok??? lebo ked sa sari takto vecer preberie, tak dam didi alebo si ju nevsimam a ona zaspi znova.. 😕

ameanda
16. feb 2011
https://www.youtube.com/watch?v=7xGzgH168uY

tak prvy pokus nahodit tu video

chani
16. feb 2011

@miculienka Petko zaspal kusok pred siedmou a uz som tam bola 3x co plakal ble to zas bude noc

babulina
16. feb 2011

caute, ja som baby na prasky, som bola vcera u gyndosky a som tam kde som bola pred tehu, laparka ma asi neminie, dostala som na tri mesiace tabletky a potom uvidime co dalej, som sa normalne skoro rozplakala jej priamo v ordinacii 😢

zojec
16. feb 2011

@babulina a co mas? cystu? neboj laparka je v pohode 😉 cisarsky je 10000x horsi

miculienka
16. feb 2011

@mici111 - nemá , toto moje čuridlo najskôr schrupne , potom sa pobaví a až po 21 spíme
@chani - u nás to bude tiež tak 😝

babulina
16. feb 2011

@zojec - uz jednu laparku mam za sebou- dalo sa, skor sa obavam ze tentokrat sa nebudu uz piplat ked mam dve deti a vyberu vsetko,mam inak endometriozu, zatial na uzv sme tentokrat cystu nenasli ale asi nam dobre schovala, inak mam strasne vysoku sliznicu maternice a bolesti pri menzese ako pred operaciou, tak lekarka velmi rychlo zhodnotila, ze toto neni moc dobre a vieme odkial vietor fuka ☹

deniskateniska
16. feb 2011

baby ved to asi len ten nas tucniacik nelozi ☹

ameanda
16. feb 2011

@deniskateniska
ani my nie sme najchudsi, ale ako sa zacal plazit, zacinaju mu miznut fodricky, resp. sa zmensovat
a nedavno som si vsimla, ze uz mame aj clenky 🙂

kiculka
16. feb 2011

@miculienka moj maly sa tiez neplazi, ale mne to nevadi, on je najradsej v choditku a tam si pobehuje po byte, hrame sa na schovavacku alebo ho dam do postielky , on sa postavi a beha po okrajoch a ja si ho v nej zoberiem tam, kde potrebujem, kolieska na postielke su super vec 😝 ale obcas sa aj tak chce nosit, ale uz to eliminujem, bo je tazky. A ani on nevydrzi dlho na bruchu, niekedy sa pretoci spat na chrbat alebo zacne mrncat a dam ho zas do choditka. 😅

zojec
16. feb 2011

@babulina no to ma mrzi :( och tieto zenske veci.. to je strasne. . ☹ ☹ ja som cely zivot nebola poriadne chora, ale od puberty furt nieco riesim na gynde.. :( :( no ale dufam, ze este jedno babatko zvladnem 😉

riska
16. feb 2011

@babulina, o jeeej 😖 😖 a máš aj zrasty?

mojalili
16. feb 2011

@babulina neprijemne, ☹ ☹ ☹ ja tiez nemam dobre spravy od gynekologa, ak uvidim, ako sa to vsetko vyvinie.

@chani AJ danko sa budi tak 30 minut az 1hod po uspati, trosku ho ponosime a do minuty spi na 3-4 hodiny. Uz sa nam ustalil rezim, pekne spinkava, tak som rada.

Len akosi mu neprechadza kasel a nadcha, a navyse som blba stratila Dankovi ATB, baby ja neviem kde som ich dala, to som brzda... 😠 😠 😠

chani
16. feb 2011

@babulina ach jaj micka, tak vela sil ☹

chani
16. feb 2011

@mojalili ja som ho nastastie z postielky vybrat nemusela, sa mi ho zakazdym zatial do 5 min podarilo utisit tam.

fiha tak to nie je bohvieco, snad sa najdu

julinka2787
16. feb 2011

@babulina no moja to ma mrzí. 😔 snáď sa to bude dať zachrániť aj bez toho že by vybrali všetko. 😖 budeme držať palčeky. a môžem sa spýtať s akým problémom si šla na gyndu? lebo ja mávam teraz strašné bolesti pri ovulke, ale také že ledva chodím, ani narovnať sa poriadne nemôžem... a nejako sa neviem dokopať na gyndu.stále si hovorím, že to je pôrodom a že sa to upraví. popravde mám aj dosť strach, že by mi povedala, že je to niečo horšie. predtým som bola 6 rokov na HAK, tak som mala cyklus riadený tým. bolesti boli, ale len priamo pri krámoch aj to len prvé dva dni. a teraz prakticky celý cyklus niečo bolí. 😒

weirdo
16. feb 2011

@babulina - ☹

mojalili
16. feb 2011

@chani nenasli, mam obavy ci som ich omylom nevyhodila☹ ZAjtra mame ist na kontrolu, tak sa priznam lekarovi...

NO a nas bojovnik

https://www.youtube.com/watch?v=exxrXIfklsE

babulina
16. feb 2011

@julinka2787 - tak u mna to teraz vyzera obdobne ako pred operaciou, od tretieho dna silne bolesti, zavrate, pocit na zvracanie, hnacky, a toto trva asi este tyzden potom co mi skonci menzes, potom postupne sa skracovali intervaly a bolo mi zle aj okolo ovulky a potom furt, momentalne mi je zle menzes + tyzden po
@zojec - nemas nahodou skusenost s indonalom? lebo ja som ochotna vyskusat uz cokolvek len aby sa to nejako vyriesilo

babulina
16. feb 2011

@riska - pokial nekuknu dnu tak asi nezistime ci su tam, ale je tam sanca ze by mohli byt, aspon tak sa vyjadrila lekarka, kedze zatial cystu nevidela, ze zrasty su potencialny zdroj bolesti

julinka2787
16. feb 2011

@babulina bože mojka, to musí byť zlé a vyčerpávajúce. fakt ti strašne držím palčeky, aby to čím skôr prešlo a vyliečilo sa to bez nejakých veľkých zásahov... 😔