Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka no mas to tazkeee, ked polohu na brusku tak neznasa, ani poriadne nesedi ☹
tie poobedne poznam, moj ma tak tento tyzden od 15:00 do 23:30, je to na prt, jedina vyhoda je ze je viac s malym a ja viac stihnem ako ked robi od pol9 do 5tej
@deniskateniska od 7 mesiaca, medzitým mu urobíme aj karfiol, alebo brokolicu so zltkom na spestrenie, aby nemal každý deň mäsko 🙂 a sprasi stale vsetko niekedy az neverim tomu co vidim ako to ide donho, a hlavne kam 😀 velmi mu chuti no darmo bude chlap jak hora 😵
@deniskateniska
telacie cerstve, kralika - vo vyzive, to sme mali dnes prvykrat, ale tvaril sa vselijak
skusim zase o nejaky cas
@chani - to robí tiež celý týždeň tak , hm ? môjmu sa striedajú týždne - teraz má poobedné odíde o tej 12.30 a príde o 23, druhýtýždeň má denné od 6 rána do 2 ale príde o tretej - robí v inom meste no a ďalší týždeň nočné od 21 do rána 6 o 7 je doma - doobeda spí , a potom si zas schrupne poobede - to je tiež také na figu , lebo je stále unavený , aspoň , že víkendy má voľné
@miculienka no tyzden poobedne odchadza z domu o 13.45 a vracia sa cca 20 min po polnoci, tiez cestuje dost a tyzden denne odchadza cca 7:20 rano a vracia sa okolo 18tej a hodinu na to uz ide maly spat. esteze uz par mesiacov nerobi tie chnusne nocne
@deniskateniska my sme mali kuracie a kralika a cez vikend ideme skusit telacie tak uvidime
@chani - nočné sú najhoršie, to ani ja nemám rada
tak bojovníčka je už hore , to nebola ani polhoďka
@miculienka a to uz nema akoze nocny spanok??? lebo ked sa sari takto vecer preberie, tak dam didi alebo si ju nevsimam a ona zaspi znova.. 😕
tak prvy pokus nahodit tu video
@miculienka Petko zaspal kusok pred siedmou a uz som tam bola 3x co plakal ble to zas bude noc
caute, ja som baby na prasky, som bola vcera u gyndosky a som tam kde som bola pred tehu, laparka ma asi neminie, dostala som na tri mesiace tabletky a potom uvidime co dalej, som sa normalne skoro rozplakala jej priamo v ordinacii 😢
@zojec - uz jednu laparku mam za sebou- dalo sa, skor sa obavam ze tentokrat sa nebudu uz piplat ked mam dve deti a vyberu vsetko,mam inak endometriozu, zatial na uzv sme tentokrat cystu nenasli ale asi nam dobre schovala, inak mam strasne vysoku sliznicu maternice a bolesti pri menzese ako pred operaciou, tak lekarka velmi rychlo zhodnotila, ze toto neni moc dobre a vieme odkial vietor fuka ☹
baby ved to asi len ten nas tucniacik nelozi ☹
@deniskateniska
ani my nie sme najchudsi, ale ako sa zacal plazit, zacinaju mu miznut fodricky, resp. sa zmensovat
a nedavno som si vsimla, ze uz mame aj clenky 🙂
@miculienka moj maly sa tiez neplazi, ale mne to nevadi, on je najradsej v choditku a tam si pobehuje po byte, hrame sa na schovavacku alebo ho dam do postielky , on sa postavi a beha po okrajoch a ja si ho v nej zoberiem tam, kde potrebujem, kolieska na postielke su super vec 😝 ale obcas sa aj tak chce nosit, ale uz to eliminujem, bo je tazky. A ani on nevydrzi dlho na bruchu, niekedy sa pretoci spat na chrbat alebo zacne mrncat a dam ho zas do choditka. 😅
@babulina neprijemne, ☹ ☹ ☹ ja tiez nemam dobre spravy od gynekologa, ak uvidim, ako sa to vsetko vyvinie.
@chani AJ danko sa budi tak 30 minut az 1hod po uspati, trosku ho ponosime a do minuty spi na 3-4 hodiny. Uz sa nam ustalil rezim, pekne spinkava, tak som rada.
Len akosi mu neprechadza kasel a nadcha, a navyse som blba stratila Dankovi ATB, baby ja neviem kde som ich dala, to som brzda... 😠 😠 😠
@babulina no moja to ma mrzí. 😔 snáď sa to bude dať zachrániť aj bez toho že by vybrali všetko. 😖 budeme držať palčeky. a môžem sa spýtať s akým problémom si šla na gyndu? lebo ja mávam teraz strašné bolesti pri ovulke, ale také že ledva chodím, ani narovnať sa poriadne nemôžem... a nejako sa neviem dokopať na gyndu.stále si hovorím, že to je pôrodom a že sa to upraví. popravde mám aj dosť strach, že by mi povedala, že je to niečo horšie. predtým som bola 6 rokov na HAK, tak som mala cyklus riadený tým. bolesti boli, ale len priamo pri krámoch aj to len prvé dva dni. a teraz prakticky celý cyklus niečo bolí. 😒
@chani nenasli, mam obavy ci som ich omylom nevyhodila☹ ZAjtra mame ist na kontrolu, tak sa priznam lekarovi...
NO a nas bojovnik
https://www.youtube.com/watch?v=exxrXIfklsE
@julinka2787 - tak u mna to teraz vyzera obdobne ako pred operaciou, od tretieho dna silne bolesti, zavrate, pocit na zvracanie, hnacky, a toto trva asi este tyzden potom co mi skonci menzes, potom postupne sa skracovali intervaly a bolo mi zle aj okolo ovulky a potom furt, momentalne mi je zle menzes + tyzden po
@zojec - nemas nahodou skusenost s indonalom? lebo ja som ochotna vyskusat uz cokolvek len aby sa to nejako vyriesilo
@babulina bože mojka, to musí byť zlé a vyčerpávajúce. fakt ti strašne držím palčeky, aby to čím skôr prešlo a vyliečilo sa to bez nejakých veľkých zásahov... 😔

@ameanda doma pripravovane ci vyzivku kupovanu