icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
19. feb 2011

@mici111 - ja som tiez dala broskynu a marhulu vo vyzive, kupovat vo forme ovocia nebudem, to nema zmysel, nas ma velmi rad kde je broskyna a zo zeleniny vedie cukina

inak mame velku novinu - co som si myslela povodne ze to bola len nahoda ze si sadol, tak dneska nam to predviedol opakovane, takze mozem hrdo vyhlasit ze nas drobcek si vie samostatne sadnut, som na neho strasne pysna 😵 😵 😵

zojec
19. feb 2011

@mici111
@amima susene ovocie je vyborne 😉 ja ho ale dlho nevarim, lebo varenim sa stracaju vitaminy.. treba ho vecer namocit, alebo len hodit na chvilu k vlockam a nechat tam par minut bez varenia, aj vlocky sa rozidu aj ovocie zmakne, ak nie tak sa vobec nic nedeje, krasne sa rozmixuje. kupujem hrozienka, datle, marhule, slivky.. mnozstvo do 200ml tak 2-3 kusy, alebo pol hrste hrozienok, treba dat pozor aby nebolo sirene, preto odporucam v bio kvalite, aj ked hrozienka sa daju kupit niekedy aj v lidli nesirene.. nezabudnut ich dobre umyt pred pouzitim.. susene slivky obsahuju napr. veeeelmi vela zeleza.. ooovela viac ako povestny spenat 😉
@weirdo u nas su najoblubenejsie kase v poradi: ryzova, kukuricna, pohankova.. pootm dlho dlho nic .. a nakoniec ovsena ovocie je jedno ake dam 😉 ak ste este nevideli vo fotoblogu mam aj recept ako na to 😉
ja z cerstveho ovocia davam len banan a jablko.. ostatnemu ovociu teraz v zime neverim.

zojec
19. feb 2011

@weirdo ked uz pises o tych topankach.. kolko cm maju vase deticky nohu?? moja ma 8.. strasne malicke nozky.. 🙂 chcem aj ja kupit nejake topanocky, ale vychadza mi to stale na 17tky .. este som nebola v obchode pozerat, len na nete poskulujem.. ale potrebuje nieco presne do nosidla, a aj do kocika, lebo mi vyrastla z overalu zimneho... a neviem co na nohy... a za 17tky sa mi zda 20-30€ straaaaaaaaaaaaaaasne vela.. nie som skupa, ale zas ani tak marniva..

babulina
19. feb 2011

@zojec - pokial v nich nebude chodit tak stacia obyc deichmanovske - tie do 15eur kupis naisto, na chodenie by som asi radsej nieco ale lepsie, ninka zacala chodit v rak-och, celkom sa mi osvedcili, inak humanic ma superfit tie su skvele, a ked mas stastie a najdes nieco v bestselleri tak tiez je to za super cenu

nas momentalne ma capacky 19-tky, sice tam ma trosku volu ale myslim ze zacne chodit v 20-tkach

zojec
19. feb 2011

@babulina no ved prave, ze v nich chodit predpokladam nebude, kedze sa este ani poriadne neplazi a ani nestoji na nohach.. chcela som, ze kupim uz take na chodenie nejake 19tky kvalitnejsie, ale do tych jej chybaju este 4 cm.. takze netusm kedy jej tolko narastie nozka.. 😀 tak asi budem musiet nabehnut do toho deichmanu.. lebo capacky uz nechcem a ani teple cizmicky... a na nete mi neviete poradit nieco za rozumnu cenu?

hori
19. feb 2011

@chani ja mam s Avent cupom podobny problem... zatial som ho skusala len ja a presne... raz mi to z tej dierky oproti tecie, raz nie... a este mi brutal vadi, ze potiahnem, prestanem a ono to este tecie zotrvacnostou... mam problem ja, aby som sa nezakuckala, nieto este mala... a tretia staznost, ze sa neda vypit do dna... proste tych zvysnych cca 30 ml neprejde cez ten ventil... no proste brutal za tu cenu taky patent a este ked sa s nim trasie, tak kvapka... mam ste hrncek Nuk a tam ani jeden z tychto problemov nie je, tak asi sa s Aventom lucim, skoda, lebo s flaskami som bola celkom spokojna...

babulina
19. feb 2011

@zojec - nechces obyc tescove capacky a potom kupis topanocky ako maju byt?

weirdo
19. feb 2011

@zojec - dnes sme jej to merali metrom a nasa mala ma 12 cm 😀 😀 😀

zojec
19. feb 2011

@babulina musim sa porozhliadat.. lebo zatial mi stacili kozene papuckove capacky, a ponozky potiahnute kozou.. to som fukla aj do overalu. lenze teraz uz jej je v tom zima bez overalu, hlavne v nositku... usila som flisaky, ale tie si skopava z nozicky :( och budem musiet ist na nakup a to sa mi smrti rovna.. lebo nic nemame pod jednou strechou :( preto sa pytam na nejaky eshop 😀 este idem kuk bazar, ci tam nieco nenajdem.. sak 17Tky asi nebude velmi schodene 😀 ved pisu ze je to velkost 3-6m... 😀

zojec
19. feb 2011

@weirdo fiiiiiiiiiha.. xi xi tak ta si zije na riadne velkej nohe :D ved som minule prirovnala b. nozku k 6 mesacnemu chlapcovi a on mal min. o 2cm dlhsie chodidlo..

hori
19. feb 2011

ked pisete o topanockach, tak moja mala ma taketo... kupovala som ich u Batu a boli zlacnene z 25 na 15 €

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=...

nosi ich od vianoc, na rozdiel od capaciek drzia perfektne na nozke, maju "lezecku" spicku, lahko sa obuvaju, no proste maximalna spokojnost by bola lenze... Luci sa dost skoro naucila ten suchy zips odopnut (ono to tak krasne susti! 😉 )

@zojec a kupila som 17-ky a tiez tam ma este stale rezervu...

hori
19. feb 2011

a este ze chodit zacneme asi az v lete v sandalkach, uz mam aj vybrate, toto su moje "favoritky" 🙂

http://www.detskeboty.cz/detske-boty-na-doma/ri...

ja som proste do topanok maniak a zrovna na tejto stranke maju toho viac, co mi vie dych vyrazit... predajnu maju v Zlíne, co nie je od nas az tak daleko, takze niekedy sa vyberieme na nakupy... len musim este pockat, lebo velkost si teraz netrufnem odhadnut a zrovna tieto sandalky su kapanek mensieho prevedenia 😉

zojec
19. feb 2011

@hori no aspon niekto s malou nozkou :D suchac u nas je tiez velmi oblubeny, mala si rozopina suchacove plienky :D takze len snurky, alebo zips 😀 no ved ze na leto sandalky, ale pan boh vie ake velke :D kedze podla tabulky by mala mat nohu 19tku uz teraz.. 😉 no pojdem teda do toho mesta.. tesco deichman a snad nieco kupim na jar.. prebehla som aj mimibazar, ale nic ma nenadchlo..

weirdo
19. feb 2011

@zojec - co Ti poviem, mm uz od narodenia hovoril, ze ake ma velke nohy. Hadam vie, co robi 😀
@hori - aj tieto som u Batu skusala a nemohla som jej do toho narvat nohu. Je pravda, ze nasa mala ma trosku pevnejsiu nozicku 😀, ale neslo to. Asi je to fakt o tom, aby to sadlo, a preto treba skusit. Tie Elefanteny sa dali krasne obut ... nozicky maju veru rozne. Ale pekne su, o tom pokoj 😵

puhinka
19. feb 2011

@miculienka ,jáááj,kašli na ňu,jej sa to jedného dňa vráti...alebooo...jej povedz pravdu priamo do tváre a už sa bude mať na čo urážať... 😀 😀 😀

puhinka
19. feb 2011

inak dobrý večer babuľky,my sme mali dneska úplne rozlietaný deň,som bola asi všade a ešte som aj stihla maminú oslavu narodenín,no a môj drahý syn somnou dneska hral naháňačku,on lozil po 4-och a úplne rýchlo a keď som ho zahriakla,že Igorko,tak ešte zrýchlil a smial sa ako jašo 🙂
potom som ho šteklila a úplne sa rehotal,pritom doteraz nebol šteklivý 🙂
😀 😀 😀
a bola som v pre deti.sk,bo mm tam kúsok robí a no tie pálky,čo sú tam,ako za pyžamo 14 euro???im hrabe... 😠

hori
19. feb 2011

@zojec no lez sa bude Luci seriozne stavat na nohy, tak to uz bude akurat to leto... lebo my sme na tom tiez tak, ze este ani nelezie... iba sa plazi, aj to jej na plavacke samozrejme ide iba dozadu... 🙂
@puhinka tak obchod "pre deti", to je o inom... tiez tam niekedy cumim ako puk... 😒

mici111
20. feb 2011

@babulina mam na teba otazku..pocula som, ze je veeelmi velky problem dostat deti do skolky v BA, ze sa prihlasky davaju hodne pred terminom a tiez s hodne hrubou obalkou..je to pravda?? ci to plati len pre stare mesto pripadne ruzinov? nevies ako je to v petrzke?? lebo ma normalne chyta panika!!!!!

mici111
20. feb 2011

@hori to je divne, my mame tiez avent magic cup a vobec nemam taketo problemy s tym.. 😕

weirdo
20. feb 2011

@chani - tak hlasim, ze poharik malej nepreteka cez tu dierku naisto. Dnes sa naucila cez to pit 😵 , tak asi mas zle tesnenie ☹. My mame este 2 naustky kupene, co pojdu na Avent flasu, tak uvidim, ci tie nebudu chybne ...

weirdo
20. feb 2011

@mici111 - inac fakt sila. Skolky sa rusia jedna radost, ze su prazdne a aha, deti neni kam podavat ... 😖

babulina
20. feb 2011

@mici111 - v petrzalke sa momentalne dostat do skolky je umenie, vsetko co si napisala je pravda a panika ta chyta uplne opravnene 😔

mici111
20. feb 2011

@babulina fiiha ☹ ale teraz zacat riesit skolku je moc skoro nie? staci buduci rok? ked budem chciet ayb isla od tych 3 rockov?

babulina
20. feb 2011

@mici pre nas ma zmysel davat prihlasku az marec2013

mojalili
20. feb 2011

AHojte kočky,

@babulina dost neprijemne s tymi skolkami. chvalabohu v mensom meste je to lepsie, kedykolvek mi ho zoberu. Dokonca sa idu u nas otvarat druhe jasle.. 🙂

AHojte kočky, u nas v podstatne lepsie. Dankovi sa v noci spustili sople, rev krik, asi ho aj uska boleli. Dobre to dopadlo, uz je to lepsie, i ked odsavame o 206.
Lili sa tiez ma lepsie, huba sa jej stale nezavrie 😀 😀 😀

mici111
20. feb 2011

boze, akurat som citala tu na fore otazku "boli interupcia?" ja nepochopim, co za zenu to moze byt, ked sa na taketo nieco pyta..az mi slzy vyhrkli..

mici111
20. feb 2011

kocky, otazocka..kde v BA maju pekne latky??? chcela by som si dat usit podlozku do kocika a zhanam nejaku peknu latku..v ikei som bola kuk, tam sa mi nic nepacilo..@ellysa ty si sem davala tusim nejaky link..ja by som asi radsej nazivo videla..

basa23
20. feb 2011

ahojte babule.mam otazocku pre maminy ktorym uz deti lozia.kolko trvalo kym vam deticky zacali lozit odvtedy kym sa dali na styri?mala sa mi dava uz isty cas na styri aj si zo styroch sadne.ale nie a nie lozit.daaakujem 😀

puhinka
20. feb 2011

@basa23 nám to trvalo asi dva mesiace... 🙂

basa23
20. feb 2011

@puhinka jeeeeeej tak to sa este nacakam 😒