icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
20. feb 2011

@zojec jeeeeeeeeej, dakujeeem ti moc moc moc 😵 😵 😵 tak ja pokukam a potom sa mozeme dohodnut cez IP 😉

zojec
20. feb 2011

@mici111 pozri si aj ine stranky, urco nieco najdes 😉 potom daj vediet co si si vybrala.. 😉

kuriatko33
20. feb 2011

ahojte,chcem sa spítat čo budete davat detom do kariciek ked bude trochu teplejšie?mate niektora lodger bunker? rozmyslam ci ho nekupim, nas fusak je dost teply,tak ze ak sa oteply,mohol by byt fajn bez tej vlozky lodger?, poradte je to hlupost kupovat? bo min rok v septembri boli sme vo vanicke a tam sa dal dobre pozakrivat ked sa ochladilo no teraz ak sa ochladi co ho iba prikrijem s dekou?

ellysa
20. feb 2011

jemine Oli má dnes 9 mesiacov a ja som si to uvedomila až teraz, som myslela, že 20. je až zajtra 😀

chani
20. feb 2011

@ellysa tak teda vsetko dobre Oliv k vymesacnikovy😉

mojalili
20. feb 2011

@ellysa - Gratulujem šikovnočke Olivii k 9. mesiacikom, ako to rychlo letíííí.

Tá tema tej kočky bola uzavreta, myslim že mudro urobili. @puhinka, tvoja odpoved tam bola 😉

Mna dnes dorazila hlaska mojej svokry, ze "ona bola doma aj mesiac sama s detmi a zvladala to". Povedane to bolo na ukor toho, ze som volala MM aby prisiel domov, ze chcem ist k mojim rodicom pre kocik. Proste chcela som vypadnut nachvilku prec z domu. Ona stala za nim a pocuvala....
AKoze tak ma nasrala, ona byvala odjakziva na rodinnom dome a nie na 6. poschodi cinziaku, mohla vyjst kedy chcela na vzduch a ja som uz 3.tyzden zavreta v byte....v kocke, kde si prdnete sused nad nami a ja to pocujem, dokonca pocujem aky ma prud mocu... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

ellysa
20. feb 2011

@mojalili
@chani ďakujeme za gratulácie, len to moje 9 mesačné bábo sa nejak chovaním vracia späť už tretí deň sa necháva uspávať na rukách, neviem, čím to je, tlačia sa už horné zúbky, alebo či má na to vplyv jej úzkosť, musí byť stále na nás nalepená

amima
20. feb 2011

@zojec jej, diky za radu. Kupila som bio marhule a slivky v Dm, milujem dm 🙂 My mame problem so zelezom, takze slivky, aj marhulky nam dufam pomozu. Ozaj, tych vlociek kolko davas? A varis to cca 5 min?

mojalili
20. feb 2011

@amima ake vlocky si kupila? AJ ja idem zajtra na to, trosku chcem spestrit stravu Dankovi 😉 Musim mrknut ZOjke do albumu, ako sa to pripravuje 😉

@ellysa Presne u nas, dam ho spat o 20tej a o 21.sa obudi s takym revom, az sa trase, nemozem ho ukludnit, bud sen ci to, ze nie som s nim.....NO hrozne, aku ma uzkost v poslednej dobe.

monky1
20. feb 2011

@ellysa aj my sa pripajame a Olivuske prajeme naj naj naj zo vsetkeho ... nech aj nadalej rastie do krasy 😉

amima
20. feb 2011

@mojalili jaaaj, jasne. Vlocky mam z vegetarianskej predajne u nas v ZA, tie mi nosi suseda, tiez taka bio naladena, pockaj, pozriem na nazov - vraj od firmy PRO-BIO, su ceske.

zojec
20. feb 2011

@amima dam ovocie do vody, pockam kym nezovrie, vysypem vlocky.. na cca deci vody 2 polievkove lyzice, ale nie plne.. vypnem dve minuty necham este na platni a potom odstavim, ale necham v hrnci este nech sa naboptnaju tie vlocky 🙂 potom to mixnem.. moja ma rada redsiu kasu. 😉

julinka2787
20. feb 2011

@ellysa všetko naj olivke k 9 mesiačikom. my dnes máme 8 mesiacov. 😀 😉

chani
20. feb 2011

@julinka2787 tak vsetko naj aj tatianke k vymesacnikovy 🙂

zojec
20. feb 2011

@ellysa veru.. vsetko naj.. 🙂 olivka je tu asi najstarsia babulka 😀

chani
20. feb 2011

baby inak je to uzasne sledovat ako sa snazi maly 4nozkovat a ze mu to ide stale lepsie a lepsie, je to uplne ze najsamfascinujucejsie sledovat ako tie nase deticky napreduju milovymi krokmi 🙂

ellysa
20. feb 2011

@julinka2787 samozrejme aj vám všetko najnajnaj

@zojec asi naozaj je najstaršie dievčatko, veľmi rýchlo to ide, za chvíľu rôčik...

ellysa
20. feb 2011

@chani aj ja stále hovorím, že teraz je krásne obdobie, čo sa týka napredovania, o spánku pomlčíme, že 😀

monky1
20. feb 2011

@julinka2787 presne 8????? tak presne teraz blahozelaaaame a posielame cmuk 😉

chani
20. feb 2011

@ellysa jaj no tak to ano neni spanok co ten nas v noci prevadza, ale furft si hovorim mohlo by to byt aj horsie, mohol byt ako moj muz ktory do 6tich rokov spal 4 max 5 hodin v priebehu 24 hodin a aj to vacsinou po pol hodinkach hodinkach. to si neviem predstavit

tintinka1
20. feb 2011

@ellysa @julinka2787 babulkám prajem všetko naj 🙂 veru to letí , zachvíľu sa budeme baviť o narodeninových oslavách. Ja sa už tak teším na jar a leto . Konečne nebudem musieť malého toľko obliekať , lebo to je horor. 😠

amima
20. feb 2011

@zojec diky diky moc 🙂) este isto budem otravovat s dalsimi vecami ohladom varenia 🙂)

ellysa
20. feb 2011

@chani čoooooo? sa čudujem mame, že ho nedala na adopciu 😀 😀 😀 😀 😀 -samozrejme žartujem, ale teraz musí rodičom každý deň nohy bozkávať za to

mici111
20. feb 2011

@zojec tak sme nakoniec s @ellysa objednali z jednej ceskej stranky uz hotove podlozky do kocika 😵 dakujem za ochotu ze by si sa na to podujala to usit pre mna 🙂

weirdo
20. feb 2011

@tintinka1 - prosim Ta, mozes mi dat link na nejake tie ochrany? Diky moc
@julinka2787 @ellysa - vsetko naj bambulkam 😉

weirdo
20. feb 2011

@mici111 - tak sa pochvalte, ake 😕 😅

mojalili
20. feb 2011

@julinka2787 všetko naj k 8.mesiacikom 😵 😵 😵

ellysa
20. feb 2011

@weirdo www.pinkie.cz, drahé ale krááááááááááááááásne, ja som si tú fuchsia s opicou aj deku

chani
20. feb 2011

@mici111 z akej ste objednavali? aj mne by sa hodila hm

ellysa
20. feb 2011

opici opica 😀 😀 😀 ,aj keď jej naj zver je teraz hyena, má nálepku na stoličke a stále len ha-ko 😀