Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte,chcem sa spítat čo budete davat detom do kariciek ked bude trochu teplejšie?mate niektora lodger bunker? rozmyslam ci ho nekupim, nas fusak je dost teply,tak ze ak sa oteply,mohol by byt fajn bez tej vlozky lodger?, poradte je to hlupost kupovat? bo min rok v septembri boli sme vo vanicke a tam sa dal dobre pozakrivat ked sa ochladilo no teraz ak sa ochladi co ho iba prikrijem s dekou?
jemine Oli má dnes 9 mesiacov a ja som si to uvedomila až teraz, som myslela, že 20. je až zajtra 😀
@ellysa - Gratulujem šikovnočke Olivii k 9. mesiacikom, ako to rychlo letíííí.
Tá tema tej kočky bola uzavreta, myslim že mudro urobili. @puhinka, tvoja odpoved tam bola 😉
Mna dnes dorazila hlaska mojej svokry, ze "ona bola doma aj mesiac sama s detmi a zvladala to". Povedane to bolo na ukor toho, ze som volala MM aby prisiel domov, ze chcem ist k mojim rodicom pre kocik. Proste chcela som vypadnut nachvilku prec z domu. Ona stala za nim a pocuvala....
AKoze tak ma nasrala, ona byvala odjakziva na rodinnom dome a nie na 6. poschodi cinziaku, mohla vyjst kedy chcela na vzduch a ja som uz 3.tyzden zavreta v byte....v kocke, kde si prdnete sused nad nami a ja to pocujem, dokonca pocujem aky ma prud mocu... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@amima ake vlocky si kupila? AJ ja idem zajtra na to, trosku chcem spestrit stravu Dankovi 😉 Musim mrknut ZOjke do albumu, ako sa to pripravuje 😉
@ellysa Presne u nas, dam ho spat o 20tej a o 21.sa obudi s takym revom, az sa trase, nemozem ho ukludnit, bud sen ci to, ze nie som s nim.....NO hrozne, aku ma uzkost v poslednej dobe.
@ellysa všetko naj olivke k 9 mesiačikom. my dnes máme 8 mesiacov. 😀 😉
@julinka2787 tak vsetko naj aj tatianke k vymesacnikovy 🙂
baby inak je to uzasne sledovat ako sa snazi maly 4nozkovat a ze mu to ide stale lepsie a lepsie, je to uplne ze najsamfascinujucejsie sledovat ako tie nase deticky napreduju milovymi krokmi 🙂
@julinka2787 samozrejme aj vám všetko najnajnaj
@zojec asi naozaj je najstaršie dievčatko, veľmi rýchlo to ide, za chvíľu rôčik...
@julinka2787 presne 8????? tak presne teraz blahozelaaaame a posielame cmuk 😉
@ellysa @julinka2787 babulkám prajem všetko naj 🙂 veru to letí , zachvíľu sa budeme baviť o narodeninových oslavách. Ja sa už tak teším na jar a leto . Konečne nebudem musieť malého toľko obliekať , lebo to je horor. 😠
@tintinka1 - prosim Ta, mozes mi dat link na nejake tie ochrany? Diky moc
@julinka2787 @ellysa - vsetko naj bambulkam 😉
@julinka2787 všetko naj k 8.mesiacikom 😵 😵 😵
@weirdo www.pinkie.cz, drahé ale krááááááááááááááásne, ja som si tú fuchsia s opicou aj deku
opici opica 😀 😀 😀 ,aj keď jej naj zver je teraz hyena, má nálepku na stoličke a stále len ha-ko 😀

@zojec jeeeeeeeeej, dakujeeem ti moc moc moc 😵 😵 😵 tak ja pokukam a potom sa mozeme dohodnut cez IP 😉