icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
21. feb 2011

@mici111 ja by som aj chcela ale ci bude urcite pasovat do nasho vozu hmmm...je tam sice aj peg perego spominane ale ze 2010 a teda ja nemam sajn cije to 2010 eeee...babo rad?

chani
21. feb 2011

@weirdo tak som nakoniec vypatrala ze vyrobene v italii v 2010 😉 tak aj ja si prosim ak sa da tuto http://www.pinkie.cz/detail/95/podlozka-do-koca...

mici111
21. feb 2011

@weirdo
@bealondyn
@chani ok, napisala som mail tej kocke, tak uvidim, co odpovie..ale podla mna by hadam nemal byt problem..ona moze byt len rada, jej o postovne nejde..tak mam zapisane co ste chceli..ostatne baby, ak by ste mali zaujem, tak dajte este vediet..

bealondyn
21. feb 2011

@mici111 dakujeeem, si zlata. 😵 musim sa ti ale ospravedlnit, ze do tej vcerajsej spravy som nenapisala ani "prosim" ani "dakujem", fuj hnusny som nevychovanec, prepaaac. ale uz bola skoro polnoc, tak ja som vtedy uplne mimo. 😀 😉

mici111
21. feb 2011

@bealondyn ale Bei 😀 😀 😀 taketo som si vobec neuvedomila, to vobec neries 🙂 inak mohlo by to prist do stvrtka, ze by som vam to hned aj doniesla..no uvidime..

chani
21. feb 2011

@mici111 dakovala 🙂) hadam s tym nebude pb...peniazky sa potom budu prevadzat tebe na ucet hej?

mici111
21. feb 2011

@chani hej, mozete aj mi previest..ale az ked to zaplatim, vam hodim cislo uctu a rozratane postovne do IP..

lenocka84
21. feb 2011

@mici111 caf
co si objednavala?

zojec
21. feb 2011

@mici111 tiez si myslim, ze sa len potesi takej objednavke 😀 😀 a vy aspon usetrite na postovnom.. sikovne ste 😉 podla mna by aj anjelicek chcela 😀 😀 😀

mici111
21. feb 2011

@zojec no mozno hej, ale nie je na nete tento tyzden..skoda..

mici111
21. feb 2011

@weirdo
@bealondyn @chani takze pani odpisala ze doobjednat mozeme..tak to objednam za taku hodku, ak by sa chcel este niekto k nam pridat..

chani
21. feb 2011

@mici111 supeeer 🙂 si poklad, ze si to vybavila🙂

bealondyn
21. feb 2011

@mici111 no super, tak daj vediet co na to teta. 🙂 ale ako pise @zojec, urcite sa len tesi. 😀 mozem ti potom dat peniazky aj osobne hej? lebo prevod z anglickeho uctu na slovensky sa da len osobne v banke a to teraz neporiesim, ze ano. 😝 alebo ti prevediem z brachacovho, ved sa nejak dohodneme.... 🙂

chani
21. feb 2011

dnes rano som mala doma aky cirkus, mlady muzko robil neplechu s jednou hrackou drevenou, co mal zavesenu, tak som mu ju zobrala, no dovi dopi ako zacal skriekat, potom sa doplazil ku kablom a zastrcke(budem to musiet dako pozasivat poza skrinky), tak som ho odtial odobrala a dalsie kolo skriekania, no dovi dopo, si v poslednej dobe zacal zvykat skriekat, ked sa mu vezme alebo zamedzi robenia zloby, nejak skoro nie? aj vasi uz zacinaju takto skusat??

bealondyn
21. feb 2011

@mici111 no super, citam, ze neni problem. tesiiim sa, dakujem.

bealondyn
21. feb 2011

@chani no u nas to je uz urcite dobre 2 mesiace, ze ked jej vezmem nieco, tak sa strasne jeduje. 😅

mici111
21. feb 2011

@bealondyn jasne ze aj osobne 🙂 nie je problem..inak sme sa bavili, ze vo stvrtok ako si sa chudatko vratila este do hopsasa, ze si zabudla zaplatit..skoda, ze si nemala mobil na nikoho z nas, my by sme to zaplatili a potom by si nam dala..odkial si sa vlastne vracala???

chani
21. feb 2011

@bealondyn mohli este mesiacdva pockat s takymito haluzami no nie? 🙂 tam keby sa radsej mlady pan sustredil na vytlacenie aspon 1 zuba 🙂

zojec
21. feb 2011

@chani 😀 no veru.. 😀 😀 😀 ale moja este nestvorkuje, takze este si posedim 🙂

weirdo
21. feb 2011

@mici111 - supeeeeeeeeeeeeeer kujem. Ozaj, je lepsie objednat s tymo "bocnicami" alebo bez? 😕

ellysa
21. feb 2011

ahojte, noc ako vždy malá mrnčala, ale ja som v noci odpadla, neviem, čo sa stalo, šla som jej urobiť mlieko,len mi prišlo strašne zle od žalúdka, podlomili sa mi nohy a plesla som o zem, asi len na sekundu som bola mimo, ale aj tak, ale potom mi už nič nebolo 😖
jej super, budeme všetky opodložkované, s už tešííííííím, nech je už jar aby sme ich mohli vytasiť v plnej kráse

weirdo
21. feb 2011

@ellysa - fuha, odpadla? Nic si si nebuchla? ☹ Snad to bolo len prudkym postavenim sa alebo nedostatkom cukru 😕

chani
21. feb 2011

@ellysa nevstala si nejak prudko alebo rychlo z postele?

chani
21. feb 2011

@zojec tak to ano,ty mas este par dni k dobru 🙂

weirdo
21. feb 2011

@chani - nasej ked vezmeme rozok, ked raz za cas cmula alebo jablko alebo mm jej vezme ucho, ktore mu madzga a uz ho boli 😀
Ozaj, dnes som rozoberala ten Magic Cup a ta gumicka pod sosacikom, zvnutra, je vypukla na jednej strane a tou stranou to treba dat von. Tak ze ci naaaaaaaaaaaaaahodou si to opacne nezalozila, potom by to nedoliehalo a pretekalo 😕

ellysa
21. feb 2011

@weirdo
@chani hej dosť rýchlo som sa postavila, nebuchla som sa, aj som sa sama prebrala všetko, asi aj hneď len mi prišlo nevoľno, som dnes pre istotu hneď kávu šupla, a moje dieťa mi práve chce vytrhnúť všetky vlasy a náramne sa pri tom baví

hori
21. feb 2011

@chani sa mi lubi to tvoje dovi dopo... 🙂 asi zacnem aj ja pouzivat... 😀

no babenky, teda, to su noci... ! prisiel na psa mraz...! ja, co som sa vzdy dobre vyspala a nikdy sa v tomto smere nestazovala...! ale mlada slecna si zmyslela, tak 5 krat za noc pustit gajdy a uprostred noci zhruba take 2-3 hodinky nespat (organizuje v postielke disco party)... a to vsetko trva uz od Valentina... a z druhej strany mi mangel zacne chrapat akurat vtedy, ked prave zaspavam 😉 no proste dovi dopo...uz som sa musela niekomu vyzalovat 😉

a tiez by sa mlada mohla sustredit aspon na jeden zub... ale kdeze... ani chyru...

chani
21. feb 2011

@weirdo eee vypukla strana isla von. skusala som tam dat menej caju vcera nie 150ml ale polovicu a vtedy to netieklo ale sak slak aby ich ved ke je to na 150 ml tak by to malo fungovat aj s takym mnozstvom no nie?

chani
21. feb 2011

@hori to s tym manzelom poznam,j asom tak cez vikend mala, krpaty koneeeecne po 45 min zaspal o pol6 rano a v momente ako on zaspal tak zacal muz chrapat, taksom len cumela do 6 do blba ale bala som sa aj pohnut aby sa dieta nezobudilo, az o 6 som zaspal ked muz dochrapal eee

chani
21. feb 2011

@ellysa tak to hadam bolo tym postavenim a tlakom, to sa moze stat....sleduj sa a uvidis ako ti bude najblizsie dni.
a ako inak, uz sa citis zdravotne lepsie?