icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
21. feb 2011

@ellysa vy ste mali včera 9 mesiačikov, gratulujem

chani
21. feb 2011

@fatimuska gratulacia 🙂

fatimuska
21. feb 2011

@ellysa téda, chúďa, si odpadla...už sa Ti to niekedy stalo?

puhinka
21. feb 2011

ahojte baby 🙂
dnes som spravila malému bunker,pretože včera,ako som triedila prádlo,tak mi vliezol pod stôl a schovával sa predomnou,tak som mu v detskej dala na taký starý stôl návlečku,na zem dala podušku a hračky...hehe...ja som si také robila,keď som bola malá,asi to po mne zdedil 🙂

@mojalili ,no pekne,máš to perné...ja keď mám na malého nervi,tak ho šupnem do postieľky a idem to rozdýchať vedľa 🙂 mne to pomáha 🙂 klop-klop-klop
@julinka2787 ,úplne čo si napísala,čo robí tvoja malá,tak Igorko je úplne taký istý 🙂 akoby som o Igorkovi čítala 🙂
@mojalili ,tá súprava je super 🙂
@desmodka ,hahahaaaaaaa...odpadla som 🙂

puhinka
21. feb 2011

@fatimuska ,jéééj,všetko najlepšie 🙂
my máme za 8 dní len 8 mesiačikou 🙂

fatimuska
21. feb 2011

@puhinka a to sme júnovky🙂), dobrý účes

chani
21. feb 2011

baby, ten jedos si od jedu ze som mu nieco nedovolila udrel zase sisku, sedel a od zlosti sa hodil dozadu, a uz som ho nestihla zachytit, rana paradna, tak ja neviem, je treba reisit tonejak s lekarkou taketo udery?

puhinka
21. feb 2011

@fatimuska ,jéééj,ďakujem 🙂
ale ten melír mi spravila na figu,taká lenivá kaderníčka to bola...
no...my sme poprenášali do 2.júla...ale tak som sa už nechcela prerediť do júloviek : 😀

puhinka
21. feb 2011

@chani ,taký jedoško to je? no pekne 🙂
a ty si tu vo štvrtok?pôjdeš do hopsasa?
ja už by som teraz chcela naozaj ísť...🙂

puhinka
21. feb 2011

baby,jaká zima vonku,sme boli s malým v potravinách a skoro som zamrzla...už ma to nebaví,ja chcem jar,leto a že mierne oteplenie až v pondelok,to len preskočíme z mínusu do plus1-6 stupňou,och joj a medzitým,že sneh...a to majú deti jarné prázdniny... ☹

chani
21. feb 2011

@puhinka hej hej ja idem, dfuam ze mi maly skriatok neurobi skrt cez rozpocet,ale uz sa tesim, konecne bude s inymi detmi, ked je furt len s dospelymi 🙂

puhinka
21. feb 2011

@chani ,tak dúfam,že prídem aj ja a že sa mi malý nenakazí od mm,bo ten chrchle ako tuberák :(

chani
21. feb 2011

@puhinka no my mame nastastie uz vsetci 3 za tym a sme zdraviiiii

puhinka
21. feb 2011

@chani ,kiež by to mňa a Igorka obyšlo 🙂

mojalili
21. feb 2011

@desmodka 😀 😀 😀 😀 😀 dobrééééé a gratuliren k 9. mesiacikom 😵

julinka2787
21. feb 2011

@puhinka igorko je narodený druhého júla?? to som aj ja! 😀 😀 no v ten deň sa fakt krásne deti rodia. 😀 😀 😵 😉

miichaela
21. feb 2011

Ahojte...
chcem sa opýtať či už Vašim malým drobcom dávate aj jogurty..ak ano tak akými ste začínali....

puhinka
21. feb 2011

@julinka2787 ,hej hej 🙂 a to ledva,už sme si mysleli,že sa narodí 3.7. 🙂 ako sa mu nechcelo 🙂

miculienka
21. feb 2011

@julinka2787 @puhinka - ja som tiež 2.7 . 😵

baby , mohlo by byť, že malá má zdurené prsko aj z mojej stravy - lebo jej dávam len domáce kura , ale ja jem kupované - môže byť , že to prejde aj do mlieka ? čo vy na to ? inak som čítala, že aj z plastových hračiek sa to môže stať , lebo kadečo obsahujú a deti to ocmúľajú - moja často cmúľa kadečo

zojec
21. feb 2011

@miculienka nemyslim, ze to prejde do mlieka to by skoro vsetky deti mali zdurene prska 🙂 chod k lekarovi a uvidis ci je to nejaky problem 😉 ja som tiez julovciatko 😀 5teho

puhinka
21. feb 2011

@miculienka
@zojec
jéj,maminky júlové 🙂
ja som novembrová 🙂

chani
21. feb 2011

baby ja mam dojemze citim spicku lavej dolnej jednotky pod dasnom, ale este neni ze uplne vonku...neviem ci to citim spravne, tie co drobci maju zuby je to citit takto? ked mu tam kuknem, moc ma ale nechce pustit, tak ma zvrchu taku ryhu, taku vodovu priesvitnu ci ako to mam popisat, bo odfotit my to nejde, ledva ma do ust pusti.

zojec
21. feb 2011

@chani no podla mna do zajtra uz mas zubaca 😀

puhinka
21. feb 2011

@chani ,je to tak cítiť,taká špička 🙂

mojalili
21. feb 2011

@chani do zajtra mate zub 😀 😀 ja tomu hovori kráter, to bolí, ked sa vytvorí, do neho sa potom prereze zub 😀 😀 😀

chani
21. feb 2011

@zojec
@mojalili
@puhinka myslite? lebo ja tomu uz ani neverim, ja uz 3 mesiace mam dojemze bude zub a trt prt, ale zatial to taketo az nemal, tak som sama zvedava.
jeho tato mal 1.zubok vonku 2 dni predtym ako mal 8 mesiacov a my mame 8 mesiacov za 7 dni, tak mlady muz to asi dakde nastudoval a chce sa co najviac na tatu podobat🙂

mojalili
21. feb 2011

@chani zeby bol cely tata? AKo u nas? 😀

Konecne cert spi, LILI tiez mi nechala chvilku kludu, tak neviem co od radosti robit... 😀 Dala som dokopy opraveny sportiak, esteze mam sikovneho tatinka 🙂

Babyyy, ja budem od zajtra slamenna vdova ☹ a to ma MM meninky, bude sam oslavovat.. 😨

weirdo
21. feb 2011

@miichaela - Ahoj. Ja ano, Zvolensky, ale striasalo malu a nechce mi to. Zatial. Skusim neskor ... ale viem, ze napriklad @mojalili Dankovi chuti jogurtik, tusim Activia, tak to je klasika, deti su individualne ...

mojalili
21. feb 2011

@miichaela hej, Dankovi velmi chuti jogurtik, Mm ked ho krmil, tak mu nadaval, ze sleduje TV a nedava mu do ust 😀 Papame Activiu bielu, ale zda sa mi velmi vodova, tak som tera kupila Zvolensky biely, ten zje na posedenie a BIO jogurt od TAMI som teraz kupila. Uz som zacala pozerat na vsetko zlozenie co maju jogurty, no poviem vam, je to riadna divocina. Esteze tu mame správne kočky cez stravovanie, ze @zojec 😉 😉 😉

Inak do jogurtu mu zamiesam bud 2 susienky Sunarky, alebo ovocie, alebo samotne, len musim to trosicku ohriat, iank mi to nechce.. 😒

weirdo
21. feb 2011

@mojalili - a Activiu si davala tu sladku?