Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte baby 🙂
dnes som spravila malému bunker,pretože včera,ako som triedila prádlo,tak mi vliezol pod stôl a schovával sa predomnou,tak som mu v detskej dala na taký starý stôl návlečku,na zem dala podušku a hračky...hehe...ja som si také robila,keď som bola malá,asi to po mne zdedil 🙂
@mojalili ,no pekne,máš to perné...ja keď mám na malého nervi,tak ho šupnem do postieľky a idem to rozdýchať vedľa 🙂 mne to pomáha 🙂 klop-klop-klop
@julinka2787 ,úplne čo si napísala,čo robí tvoja malá,tak Igorko je úplne taký istý 🙂 akoby som o Igorkovi čítala 🙂
@mojalili ,tá súprava je super 🙂
@desmodka ,hahahaaaaaaa...odpadla som 🙂
baby, ten jedos si od jedu ze som mu nieco nedovolila udrel zase sisku, sedel a od zlosti sa hodil dozadu, a uz som ho nestihla zachytit, rana paradna, tak ja neviem, je treba reisit tonejak s lekarkou taketo udery?
baby,jaká zima vonku,sme boli s malým v potravinách a skoro som zamrzla...už ma to nebaví,ja chcem jar,leto a že mierne oteplenie až v pondelok,to len preskočíme z mínusu do plus1-6 stupňou,och joj a medzitým,že sneh...a to majú deti jarné prázdniny... ☹
@puhinka igorko je narodený druhého júla?? to som aj ja! 😀 😀 no v ten deň sa fakt krásne deti rodia. 😀 😀 😵 😉
Ahojte...
chcem sa opýtať či už Vašim malým drobcom dávate aj jogurty..ak ano tak akými ste začínali....
@julinka2787 ,hej hej 🙂 a to ledva,už sme si mysleli,že sa narodí 3.7. 🙂 ako sa mu nechcelo 🙂
@julinka2787 @puhinka - ja som tiež 2.7 . 😵
baby , mohlo by byť, že malá má zdurené prsko aj z mojej stravy - lebo jej dávam len domáce kura , ale ja jem kupované - môže byť , že to prejde aj do mlieka ? čo vy na to ? inak som čítala, že aj z plastových hračiek sa to môže stať , lebo kadečo obsahujú a deti to ocmúľajú - moja často cmúľa kadečo
@miculienka nemyslim, ze to prejde do mlieka to by skoro vsetky deti mali zdurene prska 🙂 chod k lekarovi a uvidis ci je to nejaky problem 😉 ja som tiez julovciatko 😀 5teho
@miculienka
@zojec
jéj,maminky júlové 🙂
ja som novembrová 🙂
baby ja mam dojemze citim spicku lavej dolnej jednotky pod dasnom, ale este neni ze uplne vonku...neviem ci to citim spravne, tie co drobci maju zuby je to citit takto? ked mu tam kuknem, moc ma ale nechce pustit, tak ma zvrchu taku ryhu, taku vodovu priesvitnu ci ako to mam popisat, bo odfotit my to nejde, ledva ma do ust pusti.
@zojec
@mojalili
@puhinka myslite? lebo ja tomu uz ani neverim, ja uz 3 mesiace mam dojemze bude zub a trt prt, ale zatial to taketo az nemal, tak som sama zvedava.
jeho tato mal 1.zubok vonku 2 dni predtym ako mal 8 mesiacov a my mame 8 mesiacov za 7 dni, tak mlady muz to asi dakde nastudoval a chce sa co najviac na tatu podobat🙂
@chani zeby bol cely tata? AKo u nas? 😀
Konecne cert spi, LILI tiez mi nechala chvilku kludu, tak neviem co od radosti robit... 😀 Dala som dokopy opraveny sportiak, esteze mam sikovneho tatinka 🙂
Babyyy, ja budem od zajtra slamenna vdova ☹ a to ma MM meninky, bude sam oslavovat.. 😨
@miichaela hej, Dankovi velmi chuti jogurtik, Mm ked ho krmil, tak mu nadaval, ze sleduje TV a nedava mu do ust 😀 Papame Activiu bielu, ale zda sa mi velmi vodova, tak som tera kupila Zvolensky biely, ten zje na posedenie a BIO jogurt od TAMI som teraz kupila. Uz som zacala pozerat na vsetko zlozenie co maju jogurty, no poviem vam, je to riadna divocina. Esteze tu mame správne kočky cez stravovanie, ze @zojec 😉 😉 😉
Inak do jogurtu mu zamiesam bud 2 susienky Sunarky, alebo ovocie, alebo samotne, len musim to trosicku ohriat, iank mi to nechce.. 😒

@ellysa vy ste mali včera 9 mesiačikov, gratulujem