icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

takyna
22. feb 2011

@hori my sme na tom tak isto , tiez plazime do zadu, a na kolenach sa hupeme, ale este nestvornozkujeme, sedime sice sami par minut, ale tiez ine nic 🙂

kuriatko33
22. feb 2011

@ellysa no ja mam stokke,takze dufam ze malemu nebude vadit,že ho dám dolu 😉 tak ak sa ovedci bee+ tak mozno ho potom predam,ale zatial neplánujem

ameanda
22. feb 2011

@mojalili
ano, to je harmonika zdedena po mojom drahom 🙂

nemaj zle svedomie, podstatne je, ze si si oddychla...

mici111
22. feb 2011

@hori ja odsavam sama tak, ze si ju polozim na zem na koberec, nozky akoby prisadnem - jasne ze nie celou vahou, rucky strcim tak, nech ich ma pri tele, ja ich fixujem kolenami a odsavame..nic prijemne, ale inak sa neda, brani sa statne..

mici111
22. feb 2011

@mojalili no neskoro.. ☹ skus sa popytat este ostatnych bab, mozno sa niektora prida..a nechcela si nakoniec ten hauck malibu? vidim, ze mate chicco multiway..

ameanda
22. feb 2011

baby, odveci otazka
ale chcem vyskusat d. pekaren bifinett (ma nadoby na dva polkilove bochniky), nemate niektora tiez aj s overenymi receptami?
na mmb som nasla x, len ci su aj pre tuto pekaren...
dakujem

mojalili
22. feb 2011

@mici111 nevedela som si vybrat, chcela som hauck malibu, ale vazne sa nedostanem do BA tak skoro, a tento bol za dobru cenu. Ale teraz nelutujem, ze som tento kupila. 😉

hori
22. feb 2011

@mici111 dik za radu, musim vyskusat aj ja... aj ked to na prvy raz bude riadne zapasenie... 😉

mici111
22. feb 2011

@hori treba natrenovat 😀 lebo ked maju babulky nadchu, tak musis odsavat stale a nie cakat vzdy dovecera, kym ti niekto pomoze..lebo im to moze sadnut na uska, deti maju z toho casto zapal usiek, sopliky zacnu zatekat do hrdielka..a to je zle..

jarus8
22. feb 2011

ahojte, konecne doma. Ako sa mate vy a deturence? Branko ma 6 zubov, papa riadne, len lozit sa mu nechce. Nasiel si styl, ak sa niekde chce dostat, pregula sa tam a otoci na brusku. Vase deticky uz lozia vsetky? Alebo nebodaj aj chodia? Neda sa vas precitat za 3 mesiace... 🙂

babulina
22. feb 2011

@hori - nas tomi tiez nechcel sediet dokym si sam nesadol, teraz uz sedi aj polhodinku ale potom sa zacne jedovat lebo este nedosiel na sposob ako sa zo sedu da dat spat na styri, inak my plazime, a na kolienkach sa hupe, to je vsetko,
inak na podporu sedenia je dobre zdvihanie dietata cez bok z podlozky 🙂

amima
22. feb 2011

@jarus8 ahoj, toto robil aj nas Matusko, uz som bola na nervy z neho, hlavne, ked som videla fotky ostatnych deticiek tu na nete,co vsetko uz dokazu. Matusko sa vsade len dokotulal. Moja mama tvrdila, ze je cely po mne, vraj ja som si to takto zjednodusovala, lozit som nelozila a potom som sa jedneho dna postavila a o nejaky cas zacala chodit. Ale nemala pravdu, zacal nam lozit, zatial sice uz dlhsi cas sa mu to dari iba do kruhu a dozadu. Nechavala som ho v postielke a schovavala som sa mu raz z jednej strany, raz z druhej, to ho strasne bavilo, smial sa na tom a popritom sa zacal zapierat na ruky a neskor cuvat 🙂 A hlavne, ked sa otrepal o tie palicky v postielke, az tak to nebolelo, ako keby spadol na zem. Teraz uz lozi aj po zemi, nakupili sme tie velke puzzle z takej peny alebo co to je a z toho sme vyskladali taku podlozku.

bealondyn
22. feb 2011

caute baby, tak aj moja mala uz lozi, ale zatial len tak opatrne, moc jej to nejde s ruckami, ale snazi sa. 😀 ale castejsie sa pleskne na brusko a doplazi sa niekam. najradsej by osklbavala listy z kvetin. 😀 dnes sa sama zo 4 posadila a aj sa dava zo sedu zase na 4. 🙂 ale najradsej by stale stala alebo rovno chodila, rebeka mala. 🤐 😀
v noci cucka zase kazde 2 hodky, tak neviem ci zase nejaky rastovy spurt alebo skor to bude tym, ze sa jej prerezavaju horne zubky, jeden je uz vonku, takze mame 3. 🙂
a par foto ako sme nakupovali vcera. 😵

babulina
22. feb 2011

@bealondyn - no to gratulujem, je podarena v tom kosiku
ja na toho mojho striehnem ako sup ze kedy sa pohne vpred ale zatial nic, ale ma aspon male ospravedlnenie ze je najmladsi 🙂

mojalili
22. feb 2011

@bealondyn aké má krásne botecky🙂

kocky, uz sa daju albumy zmenit na sukromne, uz MK pokrocil a ide to 😉 len aby ste vedeli, minule sme tu kecali, ze bolo treba znovu nahrat fotky, ked som chcela zmenit nastavenie.

NO zaspali sme po 1 hodinovom uspavani, ach jaj.....rev rev rev..ach tie zuby

chani
23. feb 2011

bre ranko zeny, u nas noc o 90 perc lepsia ako minula, sice som kojila asik 6x ale hned zaspal, takze ziadne pponocovanie a cuduj sa svete zaspala som vecer hned s nim pri kojeni o 8 a vstavali sme o pol7 rano takze super, len musim kuk Sehrezadu v archive hehe zavislacka 🙂

mojalili
23. feb 2011

@chani Zvlastne.....aj my sme mali dobru noc. Zaspal sice o 21 hod, o 23 hod trosku mrncal a zaspal, o 24 hod ze mu da jest a on nechcel, len pomrncal a zaspal. Jedol o 1.20 hod a spal do 6.45 hod 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 maminka sa vyspala 🙂

@deniskateniska - GRATULUJEM ROMANKOVI K DNESNYM MENINKAM 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ellysa
23. feb 2011

no my táto noc divná, spala od 19.30-do 23.00 celkom fajn asi tri krát mrnkla ale len zo sna, ale potom začala v kude mrnčať, hádzať sa, to trvalo do 00.30 kým ju muž nezobral na ruky, ja som jej dala nurofen a gel na zuby a potom spala v kuse do 5.00, to sa pomrvila na mužov budík a ešte sme spali do 7.30-tak neviem, asi ju niečo bolelo

ellysa
23. feb 2011

@deniskateniska aj my prajeme Romankovi všetko naj naj naj

mici111
23. feb 2011

bre ranko kocky 🙂 ja som teraz skoro z noh spadla..robim malej v kuchyni vodu do flasky a pocujem z obyvacky, ze ide spievankovo..tak dojdem do obyfky a ona si vam pustila dvd a este aj play stlacila 😀 😀 😀 😀 😀 no tak som jej to nemohla vypnut 😀 tak kukame spievankovo..a vcera sme sa aj my postavili 😵 😵 😵

mojalili
23. feb 2011

@mici111 super, vidiš ako sikulku mas doma 🙂

riska
23. feb 2011

ahojte 🙂 tak sme doma z oravy, nevyšlo to úplne podla našich predstáv, v piatok sme skončili s ninkou na pohotovosti, najprv len sopliky a trocha zvýšená teplota, no potom začala aj pokašliavať, tak sme radšej šli a dobre sme urobili, doktorka povedala, že je to začinajuci zapal priedušiek a aj hrdlo už bolo chytené, tak sme vyfasovali atb, framykoin do nosa, sirup na kašel.... uf 😒 ale našťastie už za jeden den jej bolo viditelne lepšie
no a ja som začala sopliť samozrejme tiež, už mam toho plné zuby, nech už je jar 😵

a tu čo nové? kto už chodí? 😀

ellysa
23. feb 2011

@mici111 ccc technický tip a šikulka, vidíš sme sa o tom v pondelok rozprávali, že už si isto vstane za chvíľu
@riska no chúďtako, aspoň, že ste to včas zachytili ☹ , asi ešte nikto nechodí, ale viacerí sa rozhýbali 😀

mici111
23. feb 2011

@ellysa xixi to bola nahoda, ale potesi 😀 juuuj, neviem sa dockat tych podloziek a diek..hadam nebudem sklamana ☹ lebo na obrazku to moze vyzerat inak ako v skutocnosti..v piatok ked to bude mat prist hadam ani nos nevystrcim z domu, aby ma tu kurier nasiel 😀 😀 😀 inak ja furt kukam po tych snuggle fusakoch..kraaasne su..ale draheee 😠 😠 a kde ich maju nazivo? si spominala, ze niekde si ich videla?? babymarket to bol?

ellysa
23. feb 2011

@mici111 hej hej v babymarkete
ja som zasa chorá, lebo neviem, či mám predať bgb cameleon a kúpiť bee

mici111
23. feb 2011

@ellysa jeeeziiiiiiiiiis 😀 😀 😀 😀 inak jak sa mne bee nepacilo, tak mu zacinam prichadzat na chut..taka kombinacia ruzovo ciernej 😵 😵 😵 😵 hmmmmmmm 🙂 len ho neviem poriadne u nas vygooglit, asi sa predava skor mimo..nehodis mi nejaky link? nech si mozem potom len sliny poutierat a poobdivovat ho trochu??? 😀

ellysa
23. feb 2011

@mici111 no ja ho žeriem od začiatku, len by som fakt musela predať cameleona aby som naň mala a trochu sa bojm, či by som s ním prežila zimu-aj keď tvrdia, že udupaný sneh v poho a na záveje by boli sánky a zasa v zime už budeme chodiť, ale či mi nebude za cameleonom ľúto , zapp by som si nechala asi normálny, xtra by som predala, jedna bab sa ho chystá za pár dní predávať v kombinácii čierno-červená, včera som lúskala diskusiu na emimino.cz a tam si ho nejdú vynachváliť...
a majú ho najbližšie vo viedni

https://www.youtube.com/watch?v=klJ4IrO6F_o
riska
23. feb 2011

@ellysa, ani oliv ešte nechodi? 😀
inak fakt chutnučký kočik 🙂

@mici111, jeeej, tak aj vy stojite? no končia ti zlaté časy 😵 😵

julinka2787
23. feb 2011

@mici111
@ellysa no mne sa zdá tá sedanka dosť malá a strieška dosť nízko.nejaké vyššie dieťatko by asi malo hlavinu nalepenú na strieške. a je dosť veľký po zložení. či?? nechcem vám brať ilúzie, je to len môj dojem z toho videa. nikdy som ten kočík naživo nevidela. a popravde ani sa mi vôbec nepáči. 😅

ellysa
23. feb 2011

@julinka2787 chrbtová opierka sa dá zdvihnúť, aj nôžky predĺžiť, mne sa ľúbi veľmi, ešte som ani tehu nebola, už som slintala, áno po zložení nie je najmenší, ale preto by som si nechala ešte zapp, do obchodov, je sviňa drahý ale fakt sa považuje za jeden z naj na trhu vôbec