Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska ja mam muza ROmana, a je na sluzobke ☹
KOcky, nase horne zubky, spodne sa nedaju nafotit
@deniskateniska, aj my prajeme romankovi všetko naj, ninka posiela pusu 😀 😀 😝
@mojalili, wau, tooolko zubkov 🙂
@deniskateniska vsetko naj Romankovi 🙂
@chani dakujeme 🙂
@deniskateniska - vsetko naj Romankovi 🙂
@weirdo dakujeme 😉
@deniskateniska - a ulej mu par ml mlieka, nech si hrkne do seba 😀. Aj mm moze 😀
@mojalili - no ma podrz 😕 . Riadne dospelacky to vyzera 😵
@deniskateniska - a pekne vsetci, co sme gratulovali, posleme Denisketeniske adresy a ocakavame obdobnu zasielku 😀
ahojte 🙂
@deniskateniska vsetko najlepsie romankovi k meninam 🙂
@ellysa , mici111boze esteze netrpim maniou na kociky.. 😀 😀 😀 normalne ma to neberie, co je prekvapive, lebo sa viem celkom nadchnut pri peknych veciach.. 😀 ale dnes dorazila manduca.. tak ta ma zobrala 😀 som veeeelmi spokojna a jasne ze aj barborka.. ta by sa nosila aj nonstop 😀
@mojalili fiiiiiiiha tolko zubov 🙂 vravim, my sa k nohe 19tke a k zubom asi dopracujeme az v 3 rokoch 😀 aaale, B. uz robi pokroky, krasne sa plazi... 😀
@deniskateniska Dala by som si povedat na ten zakusok, osladit nervy.....ja uz nevladzem a posuvam LILI k mojim rodicom....dnes som jej vyhodila konov od zlosti do koša....
Volala som ju na obed, ona prisla a slahla od nervov kona o zem...tak som ho jemne zobrala, dala do kosa a zavrela- To bol rev.....proste ona mi odmieta jest, ale nie od choroby, proste mi povie, ze radsej bude sediet nad tym do rana, nez by to zjedla...pritom varim to co ma rada... 😒 Ja uz nemam na nu nervy. 3 tyzdne je doma, drza ako opica.....
@mojalili no to teraz ma obdobie vspuru ci ako sa to vola..vo vsetkom ti bude odporovat... ja sa toho obdobia bojim asi viac ako puberty 😅
@deniskateniska @chani baby ona mi dava viac zabrat ako Danko. Od rana do noci sa jej huba nezastavi, papuluje, odvrava, posledne slovo ma vzdy, nepocuva....booooze, ved takto som ju ja nevychovala ☹ ☹ ☹ ☹ az mi je do placu a hladam priciny.....no dnes uz to bol vrchol.....Necudujte sa, ale som stastna, ze mi ju teraz maminka prisla zobrat na par dni, lebo ja uz nevladzem z nej......viete co je teraz doma????, TICHO.....aj ked je Danko doma, je tu ticho..... 😕 😵 😵
VERU AKO SA HOVORI - MALE DETI MALE STAROSTI, VELKE DETI VELKE STAROSTI, tak to ozaj plati... 🙂
Jedno z pozitivnych veci ucitelovania je, ze ju budem mat v tej istej skole....nie skrz protekciu, to neprefrujem, ale budem vediet, co stvara.... 🙂 tak o rok uz sa uvidi. 😒
@deniskateniska
pridavame sa ku gratulaciam 🙂

@jarus8 - vitaj doma , ani my ešte nelozíme , len sa preguľuje ak niečo chce , aj by sa chcela pohnúť ale ešte na to neprišla , že ako, stále sa prevalí nazad na chrbát