icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
23. feb 2011

@zojec Dakujem, tiez som si myslela, ci to nie je alergen ako jahoda. 🙂

@chani jaj moja, 5 minut som bola vo vani, maly spal ani nie 20minut, akoby to tusil 😒 😠

Kocky, ked ma maly sople, mozem s nim ist von? myslim do obchodu nachvilku, cca 20 minut, sak ja uz nemam doma nic, ziadne zasoby 😕

chani
23. feb 2011

@mojalili mne lekarka povedala ked sme mali ten kasel pred tyzdnom, ze ak nema nad 37,5 tak kludne mozeme hm

mojalili
23. feb 2011

@chani Dakujem, riskla som to, ved obchod mam pred domom, zabalila som ho a isli sme. Ved mame uz len sopliky. 😉

puhinka
23. feb 2011

Ahojte baby,tak my sme včera boli v tom Hopsasa,ale len ja s kamoškou a s jej a mojím malým a je to tam fakt super 🙂
zistila som ale ,že môj syn sa bojí iných detí... 😅
takže to znamená,že ho musím brať častejšie medzi deti 🙂
pak som zažila zaujomavú situáciu v mhd,keď bol autobus tak narvaný,že som nemala šancu sa dostať dnu,ale otvorila som si ústa a podarilo sa 🙂
no a dnes ráno nám došla postieľky do detskej,taká so schodíkmi a so šmýkľavkou...mi ju dohodila kamoška,bo ona chodí do Rakúska upratovať a tam jej ju ponúkli,tak ona ju dá mne za 50 euro,len nemá matrac a musí mi ešte šróby a vrecia k tomu doniesť...ale nevadí,aj tak som rada 🙂

chani
23. feb 2011

@puhinka jaaa sa uz tak tesim na zajtra, konecne sa Petko stretne s detickami v jeho veku, lebo ved je hlavne s dospelymi teraz

puhinka
23. feb 2011

@chani ,aj igorko bol len s dospelými a včera sa detičiek bál,normálne spustil rev na celé hopsasa 😀 😀 😀

chani
23. feb 2011

@puhinka my ked sme sa naposledy s babami videli tak bol f poho ,tak uvidime co spravi zajtra hm 🙂

puhinka
23. feb 2011

@chani ,myslím,že na tom budete lepšie ako my 🙂

dzovana
23. feb 2011

Ahojte.. opat sa po 100 rokoch hlasim. Aj vas citam obcas, porovnavam co koho dietatko uz vie a tak.. No ja som mala dnes velky zazitok v poradni. Moja mala sa nechcela dat odvazit ani odmerat :( a takaaaa som bola zvedava, no boli sme tam asi pol hodinu a len co som sa priblizila k vahe, tak taky krik spustila. Uz pozna dr a sestricku, ze jej robievaju zle (ockovanie). Vraj si to mozu deti celkom dobre zapamatat 😖 A citam ze sa idete stretnut. Aj ja chceeeem....

mojalili
23. feb 2011

POZERAJTE TERAZ ARKIZU, IDE V REFLEXE O USPAVANI DETICIEK

desmodka
23. feb 2011

@mojalili akoze ta veta na konci.. mozeme si zato sami ze deti v noci nespia... koza

mojalili
23. feb 2011

@desmodka veru mas pravdu..... A kto to bol? Meno mi nieco hovorilo, ale kto to je,...... 😕

No moc nam toho nepovedali o tom uspavani, ja som tuto metodu skusala, no mala uspech po 4 dnoch, zaspal do 4 minut sam....ale na zaciatku to bol reeeeeev. A skusajte to aj v noci v panelaku nechat ho plakat 😕 🙄 . No prisli zubky a bolo po metode, aj choroba to zmenila... 😒

desmodka
23. feb 2011

@mojalili nejaka miska sa mi zda... tak nie http://bulvar.atlas.sk/archiv-hviezd/S/267/suri...

fakt tam nic nepovedali, na nete je toho viac

mojalili
23. feb 2011

@desmodka ona je finalistka sutaze Dievca za milion, to bolo daaaavno 🙂

Dnes som Daniela naucila podat ruku na nazdar, tak sa tomu smeje 🙂 😀

mojalili
23. feb 2011

No my už spíme. Som sama doma, tak mam nachvilku klud, kym sa nepreberie. Konecne si idem ostrihat nechty 😀 😀 😀 😀 😀

desmodka
23. feb 2011

aj my uz spime 😀 ale u nas to nie je finalny spanok, to je taky pred spanok 😠

desmodka
23. feb 2011

my uz sme hore 😀

ameanda
23. feb 2011

aj my spime, ale maly dostal k soplikom teplotu... ☹
tak som zvedava na noc, isto nebude taka ako vcerajsia

monky1
23. feb 2011

ahojte,
u nas den blazinec

@mojalili 2 veci mam na teba - 1/ aj hana je niekedy ako opica, len ona naopak - vzdy je hladna, aj ked je najedena 😀 😀 😀 - ale nepocuva - trebars dnes ... 100x jej poviem, nech to nerobi - najnovsie ako keby nenapredovala vo vyvine, ked je v blizkosti Ely - vydava nedefinovatelne zvuky, beha bezcielne hore dole, jasi sa, smeje sa bez priciny, sak sranda, mami ... no cisty koniec .... a cim viac do nej hustim, tym vacsiu srandu z toho ma a mna neskutocne vytaca 😠
2/ dnes sme boli v poradni - Ela ma priserny sopel 😲 😲 😲 - kazdu chvilu utieram a odsavam a aj kasle - odkasliava ... a dokt. mi povedala, ze praveze treba chodit von - takze mozes 😉

v poradni ma nepotesili - zda sa, ze moje dieta nerastie, nepribera 😒 ... za 6 tyzdnov pribrala len zalostnych 120g a pribrala pol centimetra 😀 ...takze vazi presne 8 kil

a este otazka - ked vam deturence mali sopel, co ste im davali? lebo nam kazala len fenistil a sinupret ... a okrem toho mam sterimar a nasivin detsky ... dakujem za rady

ameanda
23. feb 2011

@monky1
mam podobnu neter, to ako si opisovala Hanku, len ona sa takym sposobom mazni, ze zvuky odveci, pohyby tiez
prekaza nam to, ale cim viac ju clovek napomina, tym je to horsie, akoby este naschval robila, to co sa jej zakazuje

a na sopliky ja libenar + sinupret

mojalili
23. feb 2011

@monky1 Sinupret mas na predpis? Ja nemam nic od nadchy len NAsivin a prd pomaha....a Fenistil je dobry napad...

mojalili
23. feb 2011

@mojalili NO mozem sa ja vytesovat, ze o 19tej spi, ked o20 minut bol s takym revom hore. Uspim ho, dam do postielky a opet je hore, takto 3x, no mozem to ja kaslat. Musela som od placu opet odsat kilo soplov, supla som ho do CHIcca a spi..

mojalili
23. feb 2011

@monky1 a Ela pekne papa prikrmy? cim to moze byt? viem, ze od UM sa viac pribera, teda tak sa to hovori, neodporucila ti lekarka? co ti vlastne odporucila? Inak si ma potesila tym, ze mozem ist von, dakujem 🙂

desmodka
23. feb 2011

@monky1 my smr davali nasivin a pamycon, ten je fakt dobry, teda nam zabral
@mojalili pri soploch treba chodit von, lepsie sa dycha, vlhky vzduch

mojalili
23. feb 2011

@desmodka super, zajtra zacnem, ked uz nemam doma LILI. Dufam, ze nebude metelica 😀 😀 😀
ten Pamycon je ale na predpis, ze?

desmodka
23. feb 2011

@mojalili ked nie von tak aspon na balkon alebo do okna 😀, no je to atb do nosa tak asi len na predpis

monky1
23. feb 2011

@ameanda namiesto toho libenaru davame morku vodu sterimar, je lepsia, libenar sa mi zda slaby
a ohl. hanky - asi budem musiet zmenit taktiku

@mojalili sinupret je na volny predaj, vraj moze nastat zhorsenie, lebo on rozpusta hlieny a tie viac tecu, ale vytecu a snad bude pokoj - na noc ho nedavam, nech ju nedusi
ela prikrmy papa, nema problem, zje hadam vsetko, co jej pripravim, len so zltkom vymysla - ale na chlebiku s maslom ho zje
Hanka bola ovela vacsia buchta v jej veku, ona bola na UM, ale vraj vahu nema zlu, len to, ze malo pribrala ..... ale tak badam na sebe pokles mlieka, vcera som dobrala druhe balenie ATB a aj tak stale kaslem ... potrebujem kodeiiiiiiiiiiiiiiiin 😀 😀 😀 😀 ... ale vazne, mna jedine on z kasla dostane 😔
@desmodka hm, pamycon je super, to uznavam, ale su to ATB kvapocky a eli zatial nema farebny hnisavy soplik, ale ked sa bude takto dusit, kaslem na to a pojdem si vybrat z lekarne - mam doma recept bez datumu 😉

@deniskateniska aj my blahozelame a postiskaj za nas toho svojho meninoveho valibuka 🙂

mojalili
23. feb 2011

@monky1 Mne muz pise zo sluzobky, ze Danko uz ma dlho sople, oni ti chlapi si myslia, ze sople skoncia zarovno ATB asi,.,,,,inak ten Sinupret Danko bral, lekar mu ho naordinoval...ja blba, zabudla som,len kazal len 3 -4 dni, viac nie, tak uz ho neberieme.

mojalili
23. feb 2011

@monky1 ja mam trpezlivost riadnu, ved v praci mam 30 takych v 1 triede, ale ako ma dokaze teraz vytocit Lili, neuveritelne, musela som ju dat prec, lebo by som sa neovladla a bit ju nechcem... /teda trocha si zasluzi tak to ano,ale tlct nie). Normalne som uz stracala dnes nervy....takze musim si i ja v hlave zmenit taktiku k LILI, len ako....

mici111
23. feb 2011

@ellysa no kraasny, aj ten ruzovy..ale fakt, po poskladani velky..tak uz po nom nekukam 😀 a ty tiez nevymyslaj 😝 😝 😝