Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Ahojte baby,tak my sme včera boli v tom Hopsasa,ale len ja s kamoškou a s jej a mojím malým a je to tam fakt super 🙂
zistila som ale ,že môj syn sa bojí iných detí... 😅
takže to znamená,že ho musím brať častejšie medzi deti 🙂
pak som zažila zaujomavú situáciu v mhd,keď bol autobus tak narvaný,že som nemala šancu sa dostať dnu,ale otvorila som si ústa a podarilo sa 🙂
no a dnes ráno nám došla postieľky do detskej,taká so schodíkmi a so šmýkľavkou...mi ju dohodila kamoška,bo ona chodí do Rakúska upratovať a tam jej ju ponúkli,tak ona ju dá mne za 50 euro,len nemá matrac a musí mi ešte šróby a vrecia k tomu doniesť...ale nevadí,aj tak som rada 🙂
Ahojte.. opat sa po 100 rokoch hlasim. Aj vas citam obcas, porovnavam co koho dietatko uz vie a tak.. No ja som mala dnes velky zazitok v poradni. Moja mala sa nechcela dat odvazit ani odmerat :( a takaaaa som bola zvedava, no boli sme tam asi pol hodinu a len co som sa priblizila k vahe, tak taky krik spustila. Uz pozna dr a sestricku, ze jej robievaju zle (ockovanie). Vraj si to mozu deti celkom dobre zapamatat 😖 A citam ze sa idete stretnut. Aj ja chceeeem....
POZERAJTE TERAZ ARKIZU, IDE V REFLEXE O USPAVANI DETICIEK
@desmodka veru mas pravdu..... A kto to bol? Meno mi nieco hovorilo, ale kto to je,...... 😕
No moc nam toho nepovedali o tom uspavani, ja som tuto metodu skusala, no mala uspech po 4 dnoch, zaspal do 4 minut sam....ale na zaciatku to bol reeeeeev. A skusajte to aj v noci v panelaku nechat ho plakat 😕 🙄 . No prisli zubky a bolo po metode, aj choroba to zmenila... 😒
@mojalili nejaka miska sa mi zda... tak nie http://bulvar.atlas.sk/archiv-hviezd/S/267/suri...
fakt tam nic nepovedali, na nete je toho viac
No my už spíme. Som sama doma, tak mam nachvilku klud, kym sa nepreberie. Konecne si idem ostrihat nechty 😀 😀 😀 😀 😀
aj my uz spime 😀 ale u nas to nie je finalny spanok, to je taky pred spanok 😠
my uz sme hore 😀
aj my spime, ale maly dostal k soplikom teplotu... ☹
tak som zvedava na noc, isto nebude taka ako vcerajsia
ahojte,
u nas den blazinec
@mojalili 2 veci mam na teba - 1/ aj hana je niekedy ako opica, len ona naopak - vzdy je hladna, aj ked je najedena 😀 😀 😀 - ale nepocuva - trebars dnes ... 100x jej poviem, nech to nerobi - najnovsie ako keby nenapredovala vo vyvine, ked je v blizkosti Ely - vydava nedefinovatelne zvuky, beha bezcielne hore dole, jasi sa, smeje sa bez priciny, sak sranda, mami ... no cisty koniec .... a cim viac do nej hustim, tym vacsiu srandu z toho ma a mna neskutocne vytaca 😠
2/ dnes sme boli v poradni - Ela ma priserny sopel 😲 😲 😲 - kazdu chvilu utieram a odsavam a aj kasle - odkasliava ... a dokt. mi povedala, ze praveze treba chodit von - takze mozes 😉
v poradni ma nepotesili - zda sa, ze moje dieta nerastie, nepribera 😒 ... za 6 tyzdnov pribrala len zalostnych 120g a pribrala pol centimetra 😀 ...takze vazi presne 8 kil
a este otazka - ked vam deturence mali sopel, co ste im davali? lebo nam kazala len fenistil a sinupret ... a okrem toho mam sterimar a nasivin detsky ... dakujem za rady
@ameanda namiesto toho libenaru davame morku vodu sterimar, je lepsia, libenar sa mi zda slaby
a ohl. hanky - asi budem musiet zmenit taktiku
@mojalili sinupret je na volny predaj, vraj moze nastat zhorsenie, lebo on rozpusta hlieny a tie viac tecu, ale vytecu a snad bude pokoj - na noc ho nedavam, nech ju nedusi
ela prikrmy papa, nema problem, zje hadam vsetko, co jej pripravim, len so zltkom vymysla - ale na chlebiku s maslom ho zje
Hanka bola ovela vacsia buchta v jej veku, ona bola na UM, ale vraj vahu nema zlu, len to, ze malo pribrala ..... ale tak badam na sebe pokles mlieka, vcera som dobrala druhe balenie ATB a aj tak stale kaslem ... potrebujem kodeiiiiiiiiiiiiiiiin 😀 😀 😀 😀 ... ale vazne, mna jedine on z kasla dostane 😔
@desmodka hm, pamycon je super, to uznavam, ale su to ATB kvapocky a eli zatial nema farebny hnisavy soplik, ale ked sa bude takto dusit, kaslem na to a pojdem si vybrat z lekarne - mam doma recept bez datumu 😉
@deniskateniska aj my blahozelame a postiskaj za nas toho svojho meninoveho valibuka 🙂
@monky1 ja mam trpezlivost riadnu, ved v praci mam 30 takych v 1 triede, ale ako ma dokaze teraz vytocit Lili, neuveritelne, musela som ju dat prec, lebo by som sa neovladla a bit ju nechcem... /teda trocha si zasluzi tak to ano,ale tlct nie). Normalne som uz stracala dnes nervy....takze musim si i ja v hlave zmenit taktiku k LILI, len ako....

@zojec Dakujem, tiez som si myslela, ci to nie je alergen ako jahoda. 🙂
@chani jaj moja, 5 minut som bola vo vani, maly spal ani nie 20minut, akoby to tusil 😒 😠
Kocky, ked ma maly sople, mozem s nim ist von? myslim do obchodu nachvilku, cca 20 minut, sak ja uz nemam doma nic, ziadne zasoby 😕