Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili 😀 😀 😀 😀 😀
@riska asi ho pojdem zajtra vybrat a ten sinupret odlozim 😀 😀 ... lebo je mi jej fakt luto - tolko co jej odsajem, uz jej visi sviecka az cez pusu a najhorsie je to vecer, ked laha spat - odsajem a do 5 minut zase chrci
aj dnes uz bola kvoli tomu 3x hore
@mici111 zlataaa je 😵 😵 😵
@babulina no uz som sa zacinala bat, ze len hanka zblbla 😀 😀 😀 ... ste ma ukludnili, ze nie je jedina, co sa opiči 😀
@mici111 bee je stará kolekcia, tie sa pohybujú okolo 330-390, ale pužité, sle raz bol celý ružový v rakúsku, úplne nový za 300,som vtedy škaredo zaváhala
bee+ má viceré vylepšenia, predlžovacia chrbtová a nožná opierka, iný design, koliečka, strieška, taký tunning ale v podstate sú oba perfektné
nový bee + b63 teraz v akcii za nejakých 480,to som prepásla, in ak stoja cca 550 EUR, ale tá baba si ho objednala za tú nižšiu cenu a hneď ho predáva, tak som zvedavá akú cenu dá, ak pod 500 beriem, ak nie šetrím na ružový
@ellysa ahojček som pozerala tie bugaboo vieš ze za tie lacnejšie peniaze su staré modely ☹ a tie su neni take dobre,ako bee+ aj su menšie ☹ baby si ich moc nechválili ten za 455eur uz je bee+ 😉 a ten som ja kupila z babycere.nl na akciu za 489eur

@monky1, @mojalili - aj nasa ninka sa opici po tomaskovi, namiesto chodenia plazi, vyska take neuveritelne vysky ze zalieha v usiach, patle sa lyzickou a podobne, inak ja sa citim ako verklik - vsetko 150x opakujem a potom obcas zvysim hlas a ona opica mi povie maminka nekric ved ta pocujem, ale neurobi co jej kazem ani omylom 😠