icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

babulina
23. feb 2011

@monky1, @mojalili - aj nasa ninka sa opici po tomaskovi, namiesto chodenia plazi, vyska take neuveritelne vysky ze zalieha v usiach, patle sa lyzickou a podobne, inak ja sa citim ako verklik - vsetko 150x opakujem a potom obcas zvysim hlas a ona opica mi povie maminka nekric ved ta pocujem, ale neurobi co jej kazem ani omylom 😠

mici111
23. feb 2011

maminka dnes kupila sare dve capice 🙂 jeden klobucik na leto a capicu ked bude uz teplejsie 🙂 a na niektorych vidno aj zuby..ale tuto su tei fotky malicke, tak ich asi nebude vidno..

riska
23. feb 2011

@mici111, jeeeeej, zlatá 🙂 🙂 a zubky vidííííím 😎

riska
23. feb 2011

@monky1, my sme tiež dostali pamycon do nosa, lebo mala hrozné sople, a tiež nie farebné...tentokrát nam sinupret nezabral 😖

mojalili
23. feb 2011

@mici111 krasna a aka modelka 😀 pekne sa vie predvadzat 🙂 🙂

Na zasmiatie- ci porazenie? pytam sa MM , co podikneme cez vikend....odpovedal...."Mohli by sme ist do kina...v aprili"...

mici111
23. feb 2011

@ellysa a Leni a vy co s bytom??? co to citam?? nieco nove?

monky1
23. feb 2011

@mojalili 😀 😀 😀 😀 😀

@riska asi ho pojdem zajtra vybrat a ten sinupret odlozim 😀 😀 ... lebo je mi jej fakt luto - tolko co jej odsajem, uz jej visi sviecka az cez pusu a najhorsie je to vecer, ked laha spat - odsajem a do 5 minut zase chrci
aj dnes uz bola kvoli tomu 3x hore
@mici111 zlataaa je 😵 😵 😵

@babulina no uz som sa zacinala bat, ze len hanka zblbla 😀 😀 😀 ... ste ma ukludnili, ze nie je jedina, co sa opiči 😀

mojalili
23. feb 2011

@monky1 u nas je to presne tak isto so soplami. Chudak, uz musi mat toho odsavania dost, ale co robit???

ellysa
23. feb 2011

@mici111 ja už som viac-menej rozhodnutá, kúpim bee a potom bude musieť prísť kruté rozhodnutie, ktorý z bagb pôjde z domu

ellysa
23. feb 2011

@mici111 ja už som viac-menej rozhodnutá, kúpim bee a potom bude musieť prísť kruté rozhodnutie, ktorý z bgb pôjde z domu

babulina
23. feb 2011

@monky1 zvlhcovac vzduchu nepomaha? u nas toto bola vzdy zachrana najvacsia

ellysa
23. feb 2011

@mici111 no pôjdeme do tej novostavby, čo ešte len stavajú, a akurát odišli záujemci, ktroý nám viac menej povedali, že im to všetko vyhovuje, tak dúfam, že sa dohodneme

mici111
23. feb 2011

@ellysa jeeej a aku striesku budes mat? budem obdivovat 🙂 tak asi cameleon pojde prec nie? ci? 😀

ellysa
23. feb 2011

@mici111 kjasnééééééééé čiapky, kde??? next, h&m?

ellysa
23. feb 2011

@mici111 asi asi, no ak sa dohodnem s jednou babu na koníku tak červený, ak nie tak si kúpim s ružovou

mici111
23. feb 2011

@ellysa heeh, next a CA 😀 😀 😀 ahaa, ale to ti nebude potom pasovat do cerveneho nasa krasna ruzova podlozka 😝 😝

ellysa
23. feb 2011

@mici111 no však to, ale zasa krásny elodie fusak, hej

mici111
23. feb 2011

@ellysa za kolko idu tie bee? a aky je rozdiel medzi obycajnym bee a bee+??

monky1
23. feb 2011

@babulina zvlhcovac pri soplikoch????? 😲 😲 😲 nepotecu este viac?????

mici111
23. feb 2011

@ellysa faaakt!!! 😀 😀 som zabudla 😀 😀 😀

babulina
23. feb 2011

@monky1 - nam netiekli viac, som myslela ze vlhky vzduch hydratuje sliznicu takze by sa nemusela az tak zvhlcovat sama sekretom, tot moj laicky pohlad, ale mozem sa mylit

ellysa
23. feb 2011

@mici111 bee je stará kolekcia, tie sa pohybujú okolo 330-390, ale pužité, sle raz bol celý ružový v rakúsku, úplne nový za 300,som vtedy škaredo zaváhala
bee+ má viceré vylepšenia, predlžovacia chrbtová a nožná opierka, iný design, koliečka, strieška, taký tunning ale v podstate sú oba perfektné
nový bee + b63 teraz v akcii za nejakých 480,to som prepásla, in ak stoja cca 550 EUR, ale tá baba si ho objednala za tú nižšiu cenu a hneď ho predáva, tak som zvedavá akú cenu dá, ak pod 500 beriem, ak nie šetrím na ružový

mici111
23. feb 2011

@ellysa ahaa, nie je to nahodou ta zajo79????

mojalili
23. feb 2011

@babulina @monky1 mojmu muzovi aj Dankovi sa zvlhcovacom sople spustili a sadlo to na priedusky.. 😒
Uz sme zase hore, tusim dnes bude spat v kociku, ten je vyvyseny a asi mu to zteka lepsie

mici111
23. feb 2011

@ellysa hej, kraasny je 🙂 ja by som hned brala ten ruzovy..aj za tu cenu mozno..ale pre mna to neriesi moju situaciu..co najskladnejsi do kufra.. ☹ a ozaj..ako sa tam da taska na rukovat???

ellysa
23. feb 2011

@mici111 ja si preto nechám ešte zapp

mici111
23. feb 2011

@ellysa inak preco ho kupila ked ho hned aj predava??? to nechapem..

babulina
23. feb 2011

@mojalili - dobre vediet, musim sa povypytovat pediatricky ked bude mat dobru naladu ze ako teda pouzivat ten zvlhovac, lebo v pripade choroby u nas pomaha velmi velmi, odkedy ho mame u ninky sa skratila choroba minimalne o jeden az dva dni

ellysa
23. feb 2011

@mici111 lebo už má na ceste ďalší 😀 😀 😀 😀

kuriatko33
23. feb 2011

@ellysa ahojček som pozerala tie bugaboo vieš ze za tie lacnejšie peniaze su staré modely ☹ a tie su neni take dobre,ako bee+ aj su menšie ☹ baby si ich moc nechválili ten za 455eur uz je bee+ 😉 a ten som ja kupila z babycere.nl na akciu za 489eur