Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa teraz som pozrela lepsie a ani ten za 455eur neni bee+ ,na tej hlavnej je to bee+,ale na jej originálnej fotke je to vidiet že predáva staré bee a za tie peniaze sa to absolutne nevyplatí 😉
@mici111 nejakých 8eur stoja háčiky a na tie sa zavesí taska 😉
tak sa tešim v piatok mi príde 🙂 urcite dám foto
@kuriatko33 hej už som si všimla, no škoda, že som tú akciu nechytila, no však počkám
@kuriatko33 tie háčiky si aj ja idem kúpiť, ale minule ich nemali, tak dúfam, že už im prišli
@ellysa keby som vedela ze nad nim rozmýšlaš sme sa mohli spolu dohodnut a mat aj zlavu 😒
@kuriatko33 😒 , no uvidím za koľko bude zajo predávať
@ellysa no zajo ho mala predat mne,takze moc s nou nerátaj,boli sme dohodnute ze mi ho da ako ho prevezme a nakoniec mi to zrušila,že si ho chce nechat a tt som čakala a tešila sa,ale aspon som neprepásla akciu,inak by ma to pekne stvalo
@kuriatko33 no ja som si s ňou písala včera, však uvidíme
Ahojte dievčatá ak môžem rada by som sa k vám pridala mám taku júnovú princezničku a súrne potrebujeme Vašu spoločnosť 🙂.
Dobré ránko,
neuveritelne, ale u nas bola celkom v pohode noc, i ked to tak zo zaciatku nevyzeralo. Zaspal natvrdo 21.30 - 1.20 - 6.20 sme hore......dobré nie? Raz sa len pomrvil o 4.30 rano,ale zaspal, supeeer. 😵 😵 😵 😵
@mojalili no tak nasa noc bola najhorsia od narodenia.. do 23,00 bola hore 4x, potom som si k nej lahla a nespala do 2hej.. to uz som odpadavala od unavy a ona tiez.. len ricala, ricala a ricala :( potom zaspala a svieza (narozdiel odo mna) sa rano o 6tej zobudila.. zuby v nedohladne, nic nenavrete, ziadna nova potravina... neviem co jej bolo.. ale ani len otocit som sa nemohla.. nalepena na mne bola ako kliest
@zojec aj u nas tragedia od polnoci do pol5, niezeby rical ale metal sa, furt by sa na bruchu a do sedu daval a lozil, vypluta som total, cela chrbtica ma boli a mlady muz sviezi ako rybka, akurat sme na ceste do Ba a on si pluje v aute a vyskiera sa eeee
@mojalili sa maaaaaas, Danko ti pekne doprial 🙂
@zojec Zojka, zeby to u vas zacalo to, co tu zazivame vsetkyy? NO neprajem ti to veru, nech je tato noc vynimocna 😕
@chani teraz to tk tisko poviem...nie je to tym, ze sme len sami v spalni, bez chrapajuceho tatinka? 🤐 🤐 🤐 uvidime tuto noc 😉
NO zmenu som urobila jedinu, nedavam ho spat do spacieho vaku... inak mame sople strasne, ale v noci dycha cisto. Len cez den ako je vo zvislej polohe,tak mu tecu... 🙂
@sasenak vitaj a kludne sa pytaj 🙂
caute vospolok
od 5tej sme hore ☹ nechapem
a to vcera cez den spanku tiez nedal moc zabrat
@lenocka84 Jejda dalsia, kocky no cudujem sa teda svete, ze ten Danko spal, ked vase deticky teraz nespia.. 😕
Neda mi nepovedat, ze DANKO si najde co i len kusocek papiera a SUP do pusy....on je maniak na jedenie papierov, servitkov, vazne musim davat pozor, aby mi barskde nieco neslohol.....aj ked vsetko schovavam... 🙂
musim opytat tomiho ci ukaze 😀 😀 😀
baby aj u nás noc super, ale asi príčina tých zlých nocí sú zuby, lebo včera niečo hrýzla a normálne roxkrvavené ďasienko, kde by sa mala tlačiť horný zúbok, tak som jej hneď šupla večer nurofen, spala od 21.00-2.00 vkuse, potom sa najedla a spala do 6:00 vkuse, zasa sa trochu pomrvila na mužov budík a ešte spala do 7.45
ja idem asi tiez zalomit, lebo prave zaspala.. predpokladam ze zo dve hodiny potiahne.. ale musim ist dosit veci, kedze cely vecer som k nej behala vcera.. :( a este sa mi asi pokazil varic.. :( neda sa zapnut.. 😠

@ellysa inak v baby one mali bugabee+ len jeden,ked sme tam boli a to ten nový denim za 625 😒