icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

kuriatko33
23. feb 2011

@ellysa inak v baby one mali bugabee+ len jeden,ked sme tam boli a to ten nový denim za 625 😒

monky1
23. feb 2011

@babulina mate len cisto zvlhcovac, al. je to aj pracka vzduchu?? ci cicticka, ci ako sa to spravne vola

babulina
23. feb 2011

@monky1 - mame len zvlhovac, povodne sme chceli aj s prackou ale zdalo sa nam to pridrahe, teraz to trosku lutujem

kuriatko33
23. feb 2011

@ellysa teraz som pozrela lepsie a ani ten za 455eur neni bee+ ,na tej hlavnej je to bee+,ale na jej originálnej fotke je to vidiet že predáva staré bee a za tie peniaze sa to absolutne nevyplatí 😉

kuriatko33
23. feb 2011

@mici111 nejakých 8eur stoja háčiky a na tie sa zavesí taska 😉
tak sa tešim v piatok mi príde 🙂 urcite dám foto

ellysa
23. feb 2011

@kuriatko33 hej už som si všimla, no škoda, že som tú akciu nechytila, no však počkám

ellysa
23. feb 2011

@kuriatko33 tie háčiky si aj ja idem kúpiť, ale minule ich nemali, tak dúfam, že už im prišli

kuriatko33
23. feb 2011

@ellysa keby som vedela ze nad nim rozmýšlaš sme sa mohli spolu dohodnut a mat aj zlavu 😒

ellysa
23. feb 2011

@kuriatko33 😒 , no uvidím za koľko bude zajo predávať

kuriatko33
23. feb 2011

@ellysa no zajo ho mala predat mne,takze moc s nou nerátaj,boli sme dohodnute ze mi ho da ako ho prevezme a nakoniec mi to zrušila,že si ho chce nechat a tt som čakala a tešila sa,ale aspon som neprepásla akciu,inak by ma to pekne stvalo

ellysa
23. feb 2011

@kuriatko33 no ja som si s ňou písala včera, však uvidíme

sasenak
23. feb 2011

Ahojte dievčatá ak môžem rada by som sa k vám pridala mám taku júnovú princezničku a súrne potrebujeme Vašu spoločnosť 🙂.

babulina
23. feb 2011

@sasenak - vitaj medzi nami 🙂

basa23
24. feb 2011

@sasenak vitaj 😀

mojalili
24. feb 2011

Dobré ránko,
neuveritelne, ale u nas bola celkom v pohode noc, i ked to tak zo zaciatku nevyzeralo. Zaspal natvrdo 21.30 - 1.20 - 6.20 sme hore......dobré nie? Raz sa len pomrvil o 4.30 rano,ale zaspal, supeeer. 😵 😵 😵 😵

zojec
24. feb 2011

@mojalili no tak nasa noc bola najhorsia od narodenia.. do 23,00 bola hore 4x, potom som si k nej lahla a nespala do 2hej.. to uz som odpadavala od unavy a ona tiez.. len ricala, ricala a ricala :( potom zaspala a svieza (narozdiel odo mna) sa rano o 6tej zobudila.. zuby v nedohladne, nic nenavrete, ziadna nova potravina... neviem co jej bolo.. ale ani len otocit som sa nemohla.. nalepena na mne bola ako kliest

chani
24. feb 2011

@zojec aj u nas tragedia od polnoci do pol5, niezeby rical ale metal sa, furt by sa na bruchu a do sedu daval a lozil, vypluta som total, cela chrbtica ma boli a mlady muz sviezi ako rybka, akurat sme na ceste do Ba a on si pluje v aute a vyskiera sa eeee
@mojalili sa maaaaaas, Danko ti pekne doprial 🙂

chani
24. feb 2011

@sasenak vitaj 🙂

mojalili
24. feb 2011

@zojec Zojka, zeby to u vas zacalo to, co tu zazivame vsetkyy? NO neprajem ti to veru, nech je tato noc vynimocna 😕

@chani teraz to tk tisko poviem...nie je to tym, ze sme len sami v spalni, bez chrapajuceho tatinka? 🤐 🤐 🤐 uvidime tuto noc 😉

NO zmenu som urobila jedinu, nedavam ho spat do spacieho vaku... inak mame sople strasne, ale v noci dycha cisto. Len cez den ako je vo zvislej polohe,tak mu tecu... 🙂
@sasenak vitaj a kludne sa pytaj 🙂

lenocka84
24. feb 2011

caute vospolok
od 5tej sme hore ☹ nechapem
a to vcera cez den spanku tiez nedal moc zabrat

mojalili
24. feb 2011

@lenocka84 Jejda dalsia, kocky no cudujem sa teda svete, ze ten Danko spal, ked vase deticky teraz nespia.. 😕

Neda mi nepovedat, ze DANKO si najde co i len kusocek papiera a SUP do pusy....on je maniak na jedenie papierov, servitkov, vazne musim davat pozor, aby mi barskde nieco neslohol.....aj ked vsetko schovavam... 🙂

babulina
24. feb 2011

@zojec - dufam ze to bola prva a posledna takato zla noc, u nas tuk tuk pohodicka, vcera vykukol dalsi zub tak snad na tyzden mame spanok dopriaty 🙂

lenocka84
24. feb 2011

@mojalili toto som este nezazila
zeby konecne zuby??? relativne je to ok, ze spal az do 5tej a potom sa zobudil
horsie by bolo kebyze je to viac v noci

lenocka84
24. feb 2011

@babulina vy ste sa nejako rozbehli s tymi zubami

babulina
24. feb 2011

@lenocka84 sme skratka nezastavitelni 😎

lenocka84
24. feb 2011

@babulina nemoze prist Tomi ukazat Patkovi zuby? zeby potlacitl tie svoje 😀 😀 😀 😀

babulina
24. feb 2011

musim opytat tomiho ci ukaze 😀 😀 😀

lenocka84
24. feb 2011

@babulina nech neni namysleny 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ellysa
24. feb 2011

baby aj u nás noc super, ale asi príčina tých zlých nocí sú zuby, lebo včera niečo hrýzla a normálne roxkrvavené ďasienko, kde by sa mala tlačiť horný zúbok, tak som jej hneď šupla večer nurofen, spala od 21.00-2.00 vkuse, potom sa najedla a spala do 6:00 vkuse, zasa sa trochu pomrvila na mužov budík a ešte spala do 7.45

zojec
24. feb 2011

ja idem asi tiez zalomit, lebo prave zaspala.. predpokladam ze zo dve hodiny potiahne.. ale musim ist dosit veci, kedze cely vecer som k nej behala vcera.. :( a este sa mi asi pokazil varic.. :( neda sa zapnut.. 😠