Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec Ono zubky lezu aj ked ich nevidis, ako mi lekar povedal, 2 dni lezú a 3 dni pokoj (to bol priklad). lezu v dasienkach a potom sa naraz vysvihnu napovrch...vazne...
Zoji, co si kocky poobjednavali tu podlozku do kocika, myslis, ze by to bol problem usit? Cim sa to vyplna? Rozmyslam, ze si usijem take...
aj my sme hore od 5:30 😠 🤐 čo sa to dnes robí????
@mojalili jasne ze nie je problem usit 🙂 ja by som dala dve platna take pevnejsie, a do vnutra flis, alebo vatelin, aby to drzalo tvar 😉 alebo na jednu stranu pevne platno do vnutra flis a na druhu stranu napr. bambusove frote, alebo bavlneny uplet, dobre na leto, aby sa v tom dietatko nepotilo 🙂 strih si urobis v pohode aj sama.. a presne do tvojho kocika .. 😉 no tak budem na ten zub cakat teda.. bola som si lahnut ale sa mi vobec neda zaspat, dala som studenu sprchu, to ma trosku nastartovalo.. dufam, ze dieta teraz pospi aspon cele doobeda 🙂
@lenocka84 skusit mozem, ale bola by asi lepsie morska sol, vsak? pojdem do mesta a pozrem v Dmke, vecer zohrejem kupelnu, dam do vanicky a skusim.
@zojec, - dnes nabehnem do obchodu a skusim pozret latky,usijem si taku presne na svoj kocik, skusim to. VIem, ze ma to mozno vyjde lacnejsie ked kupim, ale ked ja mam z toho dobry pocit 🙂
http://www.topky.sk/cl/15/1229575/Sokujuce-odha...
zase nebude co pozerat v tej telke 😠
@zojec Presne i ja. JEdine co pozeram je Ordinace na Nove, to je 2x tyzdenne, inak pre mna TV neexistuje. Ked MM nie je doma, ja ju ani nezapnem.. 😉 Ale akosi stale nemam cas 😀 A fakt, ten internet je tiez dobry zabijak casu.
No nic, idem sa zuslachtit, konecne namalovat a strikovat, nech pohnem so svetrikom 🙂
inac kolko dni moze mat babo zvysenu teplotu (nad 37) bez lekara?
nieco sa mi mari, ze 3 dni, potom treba ist k doki?
@adamala Mam na vysavac a tiez mi nepasuje, Tak teraz sa nezasmej, ale vyrobila som si toto z hrubeho papiera a izolepiek 😀 😀 😀 😀 😀 . Proste som spojila tie dva konce a omotala papier, aby som vedela ho prilepit ku koncu vysavaca.....vlastne ono sa to len nastokne, nie le to prilepene. Tym, ze je to dlhsie.Takzo zapasujem oba konce do toho a vysavam 🙂 Inak ja mam 2 vysavace, jeden kvalitny na zem a tento je starsi rucny na sople 🙂
NEvyzera to dobre, da sa to krajsie oblepit, ale ucel to splna 🙂
Ja som kupila elektricku sestrenici a moc s tym nebola spokojna, mozno pre malinke babatka je ok, ale podla mna ma maly tah...vyskusaj 🙂
@mojalili ja odsava iba treti den a uz rozmyslam, ze ak to bude "nekonecny pribeh" ako u vas, tak sa pojdem poradit s dokinou o nejakom Nasivine alebo co uz ona predpise... zatial mi dala taku hnedu vodicku, zarabanu v lekarni, ktorou sa vytiera nostek po odsavani, strasne to inak farbi, je cela hneda pod nosom 😉 no dufam, ze to aj pomoze... a este je fajn vecicka, co mi tu niektora babenka radila ten Physiomer baby, skusala som ho na sebe... 🙂 ale ako vidim, Dankovi treba ozaj asi nieco silnejsie...
@hori Physiomer mam doma dlho, pouzivam ho a striedam so MAr plus...... Ked ja chodim k lekarovi uz ako na lekcie klavira.. 😨 , som tam stale, bud s jednym, ci druhym... ☹
Zaujimave je, ze aj teraz spi a nema problem so soplami, krasne dycha nosom, hned jak s obudi, do 5 minut ma plny nos...co z toho vyplyva? MUSI SPAT 24 HODIN DENNE 😀 😀 😀 😀 😀
@zojec Zojka (mne sa to meno tak paci 😀 ) vsimla si si, ty si taky odbornik cez sitie, ze vsetky tie vyrobky www.pinkie.cz sa daju pekne usit? Normalne som sa navnadila, ze idem kupit na tu podlozku a usijem k tomu aj taku istu deku... 🙂
@mojalili No zasmiala som sa 🙂 ale si sa vynasla,lenze mne to cele padne do tej nasadky od vysavaca mne by nepomohlo ani to polepit,, tak neviem ze ci mam podla tejto nasadky kupit novy vysavac alebo co 🙂 , sa bojim tiez tej elektrickej ze to neodsaje nic , to by musela byt dobre draha pumpa s velkou silou.

@ellysa Presne, podla mna @lenocka84 @zojec su to zubky, ako aj u nas, aj u vas...ved preco ja uz 3 mesiace nespim? Mame 7 celych a 8.zub ide... 😉
Kočky, mne je tak luto odsavat malemu tie sople, myslim, ze ho to uz riadne boli,ale ako mam dat von tie sopliska? Ved odsajem a za 5 minut ma plny nos... ☹ ☹ ☹ co mam robit?