icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
24. feb 2011

@ellysa Presne, podla mna @lenocka84 @zojec su to zubky, ako aj u nas, aj u vas...ved preco ja uz 3 mesiace nespim? Mame 7 celych a 8.zub ide... 😉

Kočky, mne je tak luto odsavat malemu tie sople, myslim, ze ho to uz riadne boli,ale ako mam dat von tie sopliska? Ved odsajem a za 5 minut ma plny nos... ☹ ☹ ☹ co mam robit?

zojec
24. feb 2011

@mojalili no tak to som fakt zvedava.. lebo u nas po zuboch ani chyru ani slychu :(

lenocka84
24. feb 2011

@mojalili nemohla by si skusia vodny kupel so solou? nech muto prirodzene vytecie
ja nevime, to je len navrh

mojalili
24. feb 2011

@zojec Ono zubky lezu aj ked ich nevidis, ako mi lekar povedal, 2 dni lezú a 3 dni pokoj (to bol priklad). lezu v dasienkach a potom sa naraz vysvihnu napovrch...vazne...
Zoji, co si kocky poobjednavali tu podlozku do kocika, myslis, ze by to bol problem usit? Cim sa to vyplna? Rozmyslam, ze si usijem take...

chani
24. feb 2011

@mojalili tak ja neviem ci nasmu certovi ide daky dalsi, ked henten jedden je ven a on je furt v noci dabel ☹

mojalili
24. feb 2011

@lenocka84 tiez som rozmyslala nad naparovanim, alebo co....sak snad by mu to po tyzdni malo prejst, uz je chory pomaly 2 tyzdne... 😒

mojalili
24. feb 2011

@chani vacsinou zubky lezu po 2, ze jeden a za 4-5 dni dalsi, tak cakaj 😉

riska
24. feb 2011

aj my sme hore od 5:30 😠 🤐 čo sa to dnes robí????

lenocka84
24. feb 2011

@mojalili skus aspon ten kupel so solou, snad by mohlo pomoct
lebo naparovat, neviem ci ho donutis byt nad teplym.

zojec
24. feb 2011

@mojalili jasne ze nie je problem usit 🙂 ja by som dala dve platna take pevnejsie, a do vnutra flis, alebo vatelin, aby to drzalo tvar 😉 alebo na jednu stranu pevne platno do vnutra flis a na druhu stranu napr. bambusove frote, alebo bavlneny uplet, dobre na leto, aby sa v tom dietatko nepotilo 🙂 strih si urobis v pohode aj sama.. a presne do tvojho kocika .. 😉 no tak budem na ten zub cakat teda.. bola som si lahnut ale sa mi vobec neda zaspat, dala som studenu sprchu, to ma trosku nastartovalo.. dufam, ze dieta teraz pospi aspon cele doobeda 🙂

chani
24. feb 2011

@mojalili nuze som zvedavaaaa

mojalili
24. feb 2011

@lenocka84 skusit mozem, ale bola by asi lepsie morska sol, vsak? pojdem do mesta a pozrem v Dmke, vecer zohrejem kupelnu, dam do vanicky a skusim.
@zojec, - dnes nabehnem do obchodu a skusim pozret latky,usijem si taku presne na svoj kocik, skusim to. VIem, ze ma to mozno vyjde lacnejsie ked kupim, ale ked ja mam z toho dobry pocit 🙂

lenocka84
24. feb 2011

http://www.topky.sk/cl/15/1229575/Sokujuce-odha...

zase nebude co pozerat v tej telke 😠

lenocka84
24. feb 2011

@mojalili asi ano, ale myslim ze ani kuchynskou nic nepokazis
a skusit treba, mozno mu to uvolni dutiny. drzim palceky

mojalili
24. feb 2011

@lenocka84 mna tieto somariny tiez nebavia v telke. TO zase bude detíííí , ked sa nebude mat na co pozerat v telke,tak budeme zalezeni posteliach 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lenocka84
24. feb 2011

@mojalili och boze ani nehovor nahlas 😎 😎 😎

zojec
24. feb 2011

@mojalili no ved prave o ten pocit ide.. 😀
@lenocka84 inak ja ako som doma vobec telku nepozeram.. sem tam telerano na markize , ale inak vobec...a zistila som ze mi teda absolutne nechyba.. este kebyze net nemam, tak by som hned mala fuuuuuuuuuuuru casu 😉

mojalili
24. feb 2011

@zojec Presne i ja. JEdine co pozeram je Ordinace na Nove, to je 2x tyzdenne, inak pre mna TV neexistuje. Ked MM nie je doma, ja ju ani nezapnem.. 😉 Ale akosi stale nemam cas 😀 A fakt, ten internet je tiez dobry zabijak casu.
No nic, idem sa zuslachtit, konecne namalovat a strikovat, nech pohnem so svetrikom 🙂

ameanda
24. feb 2011

@mojalili
aj u nas noc celkom ok
do osmej sa budil a placom, ale potom zaspal asi do pol druhej
nakojili sme sa a spal do rana, t.j. 6 hod
len cez den je dost umraucany, zubky su uz von a netusim, co mu moze byt
sopliky sa mi zdaju na ustupe

ameanda
24. feb 2011

inac kolko dni moze mat babo zvysenu teplotu (nad 37) bez lekara?
nieco sa mi mari, ze 3 dni, potom treba ist k doki?

ameanda
24. feb 2011

@mici111
fesandu mas doma 🙂

adamala
24. feb 2011

@mojalili Ahoj mozem sa ta opytat ze aku mas odsavacku? lebo ja som si kupila tu na vysavac a vobec mi to do vysavaca nepasuje, nechapem tak rozmyslam kupit elektricku maju v Brendone ale neviem ci je dobra. Diky

mojalili
24. feb 2011

@adamala Mam na vysavac a tiez mi nepasuje, Tak teraz sa nezasmej, ale vyrobila som si toto z hrubeho papiera a izolepiek 😀 😀 😀 😀 😀 . Proste som spojila tie dva konce a omotala papier, aby som vedela ho prilepit ku koncu vysavaca.....vlastne ono sa to len nastokne, nie le to prilepene. Tym, ze je to dlhsie.Takzo zapasujem oba konce do toho a vysavam 🙂 Inak ja mam 2 vysavace, jeden kvalitny na zem a tento je starsi rucny na sople 🙂
NEvyzera to dobre, da sa to krajsie oblepit, ale ucel to splna 🙂
Ja som kupila elektricku sestrenici a moc s tym nebola spokojna, mozno pre malinke babatka je ok, ale podla mna ma maly tah...vyskusaj 🙂

hori
24. feb 2011

@mojalili ja odsava iba treti den a uz rozmyslam, ze ak to bude "nekonecny pribeh" ako u vas, tak sa pojdem poradit s dokinou o nejakom Nasivine alebo co uz ona predpise... zatial mi dala taku hnedu vodicku, zarabanu v lekarni, ktorou sa vytiera nostek po odsavani, strasne to inak farbi, je cela hneda pod nosom 😉 no dufam, ze to aj pomoze... a este je fajn vecicka, co mi tu niektora babenka radila ten Physiomer baby, skusala som ho na sebe... 🙂 ale ako vidim, Dankovi treba ozaj asi nieco silnejsie...

mojalili
24. feb 2011

@hori Physiomer mam doma dlho, pouzivam ho a striedam so MAr plus...... Ked ja chodim k lekarovi uz ako na lekcie klavira.. 😨 , som tam stale, bud s jednym, ci druhym... ☹

Zaujimave je, ze aj teraz spi a nema problem so soplami, krasne dycha nosom, hned jak s obudi, do 5 minut ma plny nos...co z toho vyplyva? MUSI SPAT 24 HODIN DENNE 😀 😀 😀 😀 😀

hori
24. feb 2011

@mojalili u nas naopak... v noci chrapci ako maly diviacik a funi ako jezko... lebo ma cumel v ustach, tak nemoze dychat... cez den dycha aj ustami, tak to tak nepoznat... no neviem ci mam po nociach vysavacom budit cely barak... 😒

mojalili
24. feb 2011

@hori sak to je to na cinziaku, ze zapnes vysavac a pocuje to aj piaty sused 😒 ale aj on sa preberie riadne zo spanku ☹ Lili som odsavala aj v noci, ked bola malá, chuda moje....zatial Dankovi som nemusela..

hori
24. feb 2011

@mojalili vsak to, ze by sa prebrala uplne... ja zatial odsavam rano a vecer... a nostalgicky spominam na casy pred troma dnami, kedy odsavacka lezala v skrini nepouzita... 😒

mojalili
24. feb 2011

@zojec Zojka (mne sa to meno tak paci 😀 ) vsimla si si, ty si taky odbornik cez sitie, ze vsetky tie vyrobky www.pinkie.cz sa daju pekne usit? Normalne som sa navnadila, ze idem kupit na tu podlozku a usijem k tomu aj taku istu deku... 🙂

adamala
24. feb 2011

@mojalili No zasmiala som sa 🙂 ale si sa vynasla,lenze mne to cele padne do tej nasadky od vysavaca mne by nepomohlo ani to polepit,, tak neviem ze ci mam podla tejto nasadky kupit novy vysavac alebo co 🙂 , sa bojim tiez tej elektrickej ze to neodsaje nic , to by musela byt dobre draha pumpa s velkou silou.