icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
24. feb 2011

@riska hahahaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 my si nejako poradime aj bez surodenca 😉

ellysa
24. feb 2011

@mici111 len teraz musím predať tú podložku a deku, sa mi nechce novú strechu preto kupovať

mici111
24. feb 2011

@ellysa ☹ no keby si vedela..a strecha je draha? to by nahodou krasne vyzeralo vsetko do ruzova ladene..

deniskateniska
24. feb 2011

@puhinka 😀 😀 😀 😀

ellysa
24. feb 2011

@mici111 no stojí cca 50 euri, čI čo myslíš, že už mám zainvestovať a kúpiť strechu?

deniskateniska
24. feb 2011

ahojte, tak my ideme mat necakanu navstevu vecer, tak sa tesim, ale aj bojim ci ich vobec vyhodim do polnoci aspon 😅 😀

mici111
24. feb 2011

@ellysa no nje to na tebe 🙂 ved uvidis, ako bude vyzerat ta deka a podlozka nazivo..ale ja by som dotoho sla..urcite..to vies, ze ruzova je moja farba...

mici111
24. feb 2011

@ellysa kraasne, originalne..take bude mat malo ludi..

ellysa
24. feb 2011

@mici111 už som im napísala, či pošlú aj na sk

zojec
24. feb 2011

@ellysa 😀 😀 kvetinkyyyyy, kvetinky, kvetinky, kvetinky 😀 😀

ellysa
24. feb 2011

@zojec nemôžem kvetinky, lebo na podložke mám opicu 😀 ,to by bolo divnô

zojec
24. feb 2011

@ellysa ☹ ☹ ☹ ☹ opicu predaj kup kvetinky, kvetinky, kvetinky 😀 😀 😀 😀

ellysa
24. feb 2011

@zojec 😀 😀 😀

mojalili
24. feb 2011

tak narychlo, idem dat maleho spat.

Uz to mam usite, este na pasy dierky a doplnky este 🤐 😵 😵

ameanda
24. feb 2011

@mojalili
wow, tomu sa hovori rýchlosť
normálne ma tu motivujete, aby som sa tiež do niečoho podobného pustila 🙂

riska
24. feb 2011

@mojalili, šikulkaaa 🙂
@ellysa, jemine, tie kvetinky sú nádhernééé...kup si také, budeš mať original 😵 😵

ellysa
24. feb 2011

@mojalili no vy dve si so zojou možete ruky podať-šikovnice

deniskateniska
24. feb 2011

babyyyyyyyyyy ja idem zajtra hyrit 😀 😀 😀 😀

babulina
24. feb 2011

caute, ninka je total exot dieta, ja ze aka bude unavena ked prideme domov a ona opica skakala az doteraz, kde berie to dieta energiu?????

ellysa
24. feb 2011

@babulina moja podobne, spala zasa až 20 minút v aute a potom ako keby sa odtrhla z reťaze

babulina
24. feb 2011

tomi inac tiez extrem dneska, dal 30minutovy spanok a tot vsetko, no co uz, asi dneska pojdem skorej spat

riska
24. feb 2011

@babulina, začinam veriť, že to bude tým menom 😀 😀

mojalili
24. feb 2011

Jaj kočky, ja veru nie som taka sikovna ako Zojka, ja som uplne zaciatocnik.

Este to musim dosit. Skoda, ze nemali krajsie latky, nedalo sa vybrat, tak som zvolila taketo nieco..

babulina
24. feb 2011

@riska ona prosim pekne isla z domu pesi az do hopsasa, tam poskakovala dve hodinky, spat sme isli sice autobusom ale behala jak utrhnuta z retaze, doma sadla na dve minuty do postielky a odtial velkym skokom von a takto az do vecera, a to sme museli dat este jednu hodinovu prechadzku po vonku 🙄

adamala
24. feb 2011

citala so ze junove deti uz jedia aj kvety 🙂 mne moj maly zjedol polku shopping listu, a ja ze co je tak ticho kuknem a nejak mi spadol do kocika a on ho ozuzlal a prehltol,nie cely ale polku ,bol to ale maly blok papiera, no akoze zlakla som sa aj ja ale vykakal ho na druhy den ,potom mi raz zjedol stitok zo svetru co som nakupovala a som ho zavesila na rucku kociara, hned si maly vsimne stitky na svetroch a velmi ho to zaujma :D

inak aj vy mate take zive deti? lebo moj je teda dost aktivny, niekedy len kukam a nestacim sa cudovat, mozno su tie junove deti hyperaktivne ,alebo zeby len ten moj?

babulina
24. feb 2011

@adamala -u nas len ninka je hyperaktivna, tomi je tazky flegmos, kde polozis tam lezi

ellysa
24. feb 2011

@adamala no aj moja mi raz zjedla recept na chlieb a potom raz som mala na lístku napísané číslo, dosť dôležité a odhryzla mi posledné dvojčíslie 😀 a aj s krabičiek poobhrýza

a o tej aktivite mi niečo hovor, ako keby mala vrtuľu v zadku 😅

riska
24. feb 2011

@adamala, aj ja mam doma riadnu duracelku, vraj deti narodené v 2010 sú hyperaktívne 😀 😀 (hovorili v tv)

bealondyn
24. feb 2011

aj moja krpana je na baterky tusim, teraz vydrzi cez den aj 5 hodin bez spanku, joooj kde su tie casy, ked isla po 2 hodinkach zase spat!! 😲 😕 a najnovsie vstava rano o 6.30, to ja mam iny problem vstat! 😀