Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka 😀 😀 😀 😀
ahojte, tak my ideme mat necakanu navstevu vecer, tak sa tesim, ale aj bojim ci ich vobec vyhodim do polnoci aspon 😅 😀
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37115010 čo som našla
babyyyyyyyyyy ja idem zajtra hyrit 😀 😀 😀 😀
caute, ninka je total exot dieta, ja ze aka bude unavena ked prideme domov a ona opica skakala az doteraz, kde berie to dieta energiu?????
tomi inac tiez extrem dneska, dal 30minutovy spanok a tot vsetko, no co uz, asi dneska pojdem skorej spat
Jaj kočky, ja veru nie som taka sikovna ako Zojka, ja som uplne zaciatocnik.
Este to musim dosit. Skoda, ze nemali krajsie latky, nedalo sa vybrat, tak som zvolila taketo nieco..
@riska ona prosim pekne isla z domu pesi az do hopsasa, tam poskakovala dve hodinky, spat sme isli sice autobusom ale behala jak utrhnuta z retaze, doma sadla na dve minuty do postielky a odtial velkym skokom von a takto az do vecera, a to sme museli dat este jednu hodinovu prechadzku po vonku 🙄
citala so ze junove deti uz jedia aj kvety 🙂 mne moj maly zjedol polku shopping listu, a ja ze co je tak ticho kuknem a nejak mi spadol do kocika a on ho ozuzlal a prehltol,nie cely ale polku ,bol to ale maly blok papiera, no akoze zlakla som sa aj ja ale vykakal ho na druhy den ,potom mi raz zjedol stitok zo svetru co som nakupovala a som ho zavesila na rucku kociara, hned si maly vsimne stitky na svetroch a velmi ho to zaujma :D
inak aj vy mate take zive deti? lebo moj je teda dost aktivny, niekedy len kukam a nestacim sa cudovat, mozno su tie junove deti hyperaktivne ,alebo zeby len ten moj?
aj moja krpana je na baterky tusim, teraz vydrzi cez den aj 5 hodin bez spanku, joooj kde su tie casy, ked isla po 2 hodinkach zase spat!! 😲 😕 a najnovsie vstava rano o 6.30, to ja mam iny problem vstat! 😀

@riska hahahaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 my si nejako poradime aj bez surodenca 😉