icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

adamala
24. feb 2011

@babulina Tak to mas ale krasne rozdelene :D to je dobre, si vycvicena na obidvoje
Lebo ja ked volam s kamoskou co ma skoro rovnako staru dcerku a rozpravam co moj maly robi, nejnovsie otvara ruru v kuchyni a paci sa mu to ze to buchne ked to pusti a toto robi dokolecka dokola, dala som ta barikadu ze stolicku taku barovu ,je velmi lahka ,taka jak z plastu no a on si to odsunie a bucha rurou zas. Ja sa tak smejem niekedy lebo je prefikany a ked tu ruru otvori tak zavrie oci kuka na mna pri tom robi zvuk ze eeeeeeeeeeeeeee a tie oci zavre lebo vie ze to pusti a buchne to. Supliky vsetky otvara , psa nam muci chudak, stale ju sticuje a rehoce sa na tom, ja musim byt furt v strehu. Ked pije mlieko a uz nechce tak mi po nom tak buchne ze flasa leti cez celu izbu ,a to som rozmyslala kupit sklenene flase ze to je hygienickejsie, tak chvalabohu ze ich nemam, sticuje aj mna a stale ma ide bozkavat ale boli to jak slak , dadadada ,bababab mamama stale tu krici jak taka mala opicka ,pavian teda ....to len tak na priblizenie,prikladam fotky ,tie ksichtiky stoja zato ,betar to je.
A moja kamoska ze ja si varim , a ja ze kde mas malu, ze ona je na fotelke,ja z pre boha ved ti spadne,ze nieee ona nie...no tak moj neobsedi ani len sekunduuu,stale je v pohybe a spadol by v sekunde ak by som pri nom nebola...sranda ako su deti rozdielne.

@ellysa haha som sa zasmiala, tie deti su ale smiesne co? ja uz niekedy na neho ze a dost aj zvysim ton a capnem mu po rukach ze NO NO ale on sa na sekundu zlakne a potom opat vida ten jeho zvuk betarsky a lieta dalej po izbe f choditku...takze to vzdavam, a myslim ze bude prve bezat nie chodit,tak kope nohami do mna aj do vsetkych,do vsetkeho ,v kociku furt trepe nohami a smeje sa...no energie z neho srsi..tiez ma vrtulu ako tvoja a som si myslela ze to asi preto ze to je chlapec,ze dievcatka su kludnejsie .

ellysa
24. feb 2011

@adamala beťárik jeden 😀

adamala
24. feb 2011

@riska Tak to som kludna ze to davali v telke, lebo uz ho niekedy sledujem ze ci je toto fakt normalne :D

adamala
24. feb 2011

@ellysa katastrofaaaaaa ti vravim, keby som ti ho dala na par dni tak sa asi zblaznis ked mas aj ty taku zivu dceru, ja si vravim ze on je za 3deti, ja dalsie 4r ani nechcem druhe , mam dost baby fakt. A len trpnem ze ked zacne chodit ze co to bude, aby to neboli urazy jeden za druhym.

bealondyn
24. feb 2011

@adamala maly je zlaty a pekne vystraja teda. moja tiez stale kope nohami, nonstop! 😀

babulina
24. feb 2011

@adamala stale si hovorime ze prisli v spravnom poradi, lebo mat ich naopak tak si asi hodim maslu

adamala
24. feb 2011

@bealondyn diky, zlaty je to hej,rozumu za dvoch ale niekedy je to cista psychiatria co sa tyka mna, teraz som doma na SR dosla som za nasimi, tak sa to da ale ked sa vratim tak to bude zase o dusu, teraz relaxujem ako tak.

a este aj pluje najnovsie 🙂

takyna
24. feb 2011

@mojalili ,
@riska DAKUJEME 😵

bealondyn
24. feb 2011

@adamala ja to iste, som teraz tu na Sk a ako tak oddychujem, ale doma asi osediviem! 😝 aj moja pluje, ked uz nechce papat, sa na nej bavim, podarena je a este sa hadze dozadu, ked nieco nechce robit, tak to uz take vtipne nie je, cakam, kedy sa buchne riadne. 😖

adamala
24. feb 2011

@bealondyn sa
hadze dozadu?to ako ? hahaha.. mysli ze narukach ked je tak sa zvali dozadu..to robi aj moj musim mu drzat chrbat a ked si ho posadim na kolena tvarou ku mne a chytim mu rucky tak on sa zvali dozadu ,opat ten jeho zvuk da aaaaaa ci eeeeee alebo jak to napisat a ide dolu a hore a takto robi brusaky 🙂 ja uz nevladzem niekedy ma prekvapuje. Co este take robi, zatne pery a robi taky zvuk ze pluje vsade tade a prizmurene oci , no niekedy kukam jak puk.
Ty si z BA? inak zima tu jak jak v ... hrozne ,teda aspon pre mna z toho tepla sem,tak to tazko znasam ale malemu to nevadi kazdy den sme na hodinku vonku a spi jak dudek .
Jaky veget ked ti ma kto pomoct co? ked sme same,tak ja v strese varim,niekedy ani nevarim,teda dost casto lebo neni cas, rychlo sprcha ,hlavu umyt, uvarit obed malemu a ked hodi slofika tak to je pocit blaha .

bealondyn
24. feb 2011

@adamala no zima riadna, ani nehovor, v londyne je okolo 13 co teda nie je dubaj ale super na februar! 😀
mala sa hadze dozadu, ked sa jeduje, napr. ked uz nechce papat, tak sa zakloni akoze dalej odo mna a robi hlavkou "nie nie" a vzdy sa buchne do stolicky, som jej tam musela dat vankusik, nech sa netreskne. 🙄 a obcas, ked sa nechce hrat, tak sa svacne dozadu od jedu ale to len na posteli, ona vie, ze tam si neublizi. 😀 inak to nerobi az tak casto.

adamala
24. feb 2011

@bealondyn ja odpadnem z nej 😉 tak dufam ze sa tie nase deturence povydavaju a ozenia , a nebudu taketo dozivotne.
Idem tlacit nejake jedlo, stale nieco jem,hrozne, sa neviem dojest slovenskych vyrobkov,teraz davam jablko s bebe susienkami, stara dobra kombinacia. A rozky kazdy den. Tie navyse kila co som zhodila tak asi pojdu opat hore ale nebojim sa lebo pri takomto hyperaktivnom dietati to zase zhodim ked budem na vsetko sama.
pekny vecer baby
majte sa

ameanda
24. feb 2011

@adamala
som sa nasmiala ako si opisovala maleho 🙂
aj som premyslala ako dociahne na tu ruru a ked som videla fotky, tak mi to doslo...

mojalili
24. feb 2011

Pridavam sa k duracelkovam detom 😀 😀 😀 😀 tiez mame v riti vrtulu 😵
@ellysa - ta strieska je kraaaasna, naozaj 🙂

NO pozrite, z tych očú nič dobré nekuká🙂

mam doma manzelicka, huraaaaaaa 😀 😀 😀 😀

bealondyn
24. feb 2011

@adamala no jedlo ani nespominaj, ja stale jem! rozky som mala dnes tusim 3. 🤐 😀 uz som urcite pribrala nejake 3 kila, citim to na sebe aj na veciach, ale mala zacala vcera lozit, tak to coskor pri nej vybeham. 😀 tak si to tu uzite... a ked sem znova zavitas, tak napis ako maly zvladol let! 🙂

ameanda
24. feb 2011
mojalili
24. feb 2011

zabudla som foto ☹

adamala
24. feb 2011

@ameanda No ono to aj je vtipne ale chvilkami stracam nervi musim sa ovladat ale ked sa usmeje na mna tak uz zabudnem na vsetko, je inak vysmiate dieta,na kazdeho sa smeje ale je proste moc aktivny a vymysla. Mozno to bude aj tym ze my obidvaja s muzom nejsme trosku tiez na hlavu :D neboli sme ani jeden z nas kludne dieta.
Jasne dociahne lebo je v choditku kupila som ho lebo ze si oddychnem od neho, aj je to pravda ale nie na dlho,lebo dociahne na vela veci.

@mojalili aj ja sa tak tesim ked dojde muz ,ze ber si synacka uzi si ho a idem vypnut do kuchyne normane sa ukludnim pri riadoch ,ked je pri nom. Je to jeden velky kolotoc .

adamala
24. feb 2011

@adamala No tak tie oci hovoria za vsetko, keby sme ich dali sa pohrat spolu, tak by si rozumeli , amen tma...

ellysa
24. feb 2011

@mojalili boooože tie deti sa nám podarili 😀
a kukám si videá mojej včeličky a našla som niečo od mojej naj značky, pre dvojky, ako čo už nevymyslia 😀

https://www.youtube.com/watch?v=I6MR23pM2A4
adamala
24. feb 2011

@ameanda no zbohom , toto inak som si aj ja myslela , teda vela veci co tam pisu ze takyto asi bude a takto bude v skolke reagovat atd atd....na sport to som hned povedala,ze tento chlapec musi vybit tu energie niekde a rozpravat tiez vidim ze bude skoro a vela vela vela.
ALe mame mudre deticky, to je dobre, aspon sa v zivote nestratia len mozno my osedivieme,ale ja ked budem mat druhe tak to bude pre mna prechadzka ruzovou zahradou oproti tomuto, teda ked bude Adamko v skolke .

puhinka
24. feb 2011

@mojalili ,to je smutné,aj mňa by to nasralo a čo ideš šiť?
@takyna ,gratulujem k mesiačkovinám a aj ja som papala vápnik 🙂

adamala
24. feb 2011

@mojalili to sa mi ako podarilo odpovedat samej sebe asi uz pojdem aj spat , asi je cas.
Ta sprava bola tebe, ze z tych oci nekuka nic dobre, keby sme ich dali sa pohrat spolu tak to by bolo amen tma.
dobru kocky ,peknu noc , dufam,ze sa vyspime ako tak. A rano opat naskocime na tento kolotoc.

takyna
24. feb 2011

@puhinka dakujem 🙂

puhinka
24. feb 2011

@ellysa ,pekné 🙂
@mojalili ,šikulka 🙂
@deniskateniska ,ááále...a kam? 🙂
@riska ,ani nehovor,že hyperaktívne,ja už som teraz grogy...a hlavne večer ani nevidím,dnes mi mm hovorí večer,keď sme išli z náštevy,že mám šoférovať,som na neho kukla,že či chce aby som rozbila auto alebo čo 😀 😀 😀

takyna
24. feb 2011

nasa cipka 8 mesacna

bealondyn
24. feb 2011

@takyna zlatucka, vsetko najlepsie. 🙂 a vy uz tiez tusim potrebujete pukacky, ja sa neviem dockat, kedy malej este trosku podrastie ofinka. 😀

deniskateniska
24. feb 2011

@puhinka 😀 😀 maminkami do mesta 😀 😀

puhinka
24. feb 2011

@adamala ,to s tou rúrou robí aj Igorko 🙂 vlastne ako tak čítam,tak 90 % z toho,čo si napísala o svojom synovi zažívam denno denne...plne ťa chápem 🙂
@bealondyn ,igorko keď už nechce papať,tak sa robí,že chce spať 🙂

puhinka
24. feb 2011

@deniskateniska a kde dáš Romanka? 🙂