Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte 🙂 čo to čítam, vy už riešite druhé, tretie dieťatko? Máte môj obdiv 😀 My ostaneme pri jednom... 😅
bre ranko
unavena som jak slak, spat sme sli o 2hej
patko cca o 21:30 a vstaval ako vzdy o 7mej
@zojec ešte mi neodpísali, či vôbec posielajú na sk, tak potom sa rozhodnem,ale kuk akú tašku k nemu budem mať
http://www.amazon.de/gp/product/B003N7NQXK/ref=...
@ellysa jéééééj, tá taška je kráááásna, ale tá cena 😨 😕 😕 😲
@julinka2787 to vlastne nie je prebaľovacia taška, ale kabelka, takže to bude dva v jednom a popýtam si ju na meniny, mám ich síce až v júni, ale to je coby dup
@ellysa no veď to je jedno aký to má účel použitia, dá sa aj na to aj na to... je fakt peknučká. 😉
@adamala, ale som sa teraz pobavila, ked som si prečitala, čo ti adamko stvara 😀 s tou rúrou to mame podobné, ninka sa postaví, jednou rukou sa drži rury, druhou si otvara dvere vedlajšej skrinky, a potom nimi celá nadšená trieska...a tesne predtým vždy privrie oči 😀 😀
sú to riadni výmyselníci 😉
@takyna, krásne vlásky mate 😵
@ellysa
@mojalili
a my sme spali pekne od polnoci do rana bez prestavky, normalne si taky pocit vyspatia nepamatam
ale kedze stale teplotujeme, tak sme zasli k doki
dychanie ciste, sopliky ma, ale pomenej, len si stale sucha uska, tak mu tam nazrela a ze to ma mierne zacervenane, aj ked bubienky su ciste
ale napisala hned antibiotika a mam dilemu, ci ich dat alebo nie...
ahojte.. tak my sme zaspali o piatej ja teda o siestej... 😕 maly asi citil ze som nervozna a plus zub
ked vas citam, sa mi verit nechce ake mame stastie. S mm sme dost velky spachtosi a preto sme si nevedeli predstavit ako budeme vstavat k dietatku, ale nas maly je poklad. Zaspi o 19:00 a vstava rano okolo 8:00, bez prestavky. Tak ide spat o 9:30 do 11:30 a potom si ešte da hodinku o 13:30.
Normalne vas lutujem 😕
a este pridam, mali sme aj poradnu
vazime 9540, prirastok nic moc za dva mesiace, cca 260g, ale doki vobec neriesila
a ani ja neriesim, kedze kym je maly zdravotne v poriadku, tak je spokojny, len kvoli zubom raz papal horsie a raz lepsie
@jarus8 fíha... teda branko je fakt ZLATÉ dieťatko... 😨 😵 😉 toto moje šidlo je o dosť horšie, ale ešte stále sa máme fajn, oproti ostatným babulkám. 😉
@ameanda krásna váha. to bude chlapisko... 😉 😀
@ameanda mali sme to podobne ako vy a dojcila som skoro celu noc, ale vyslo 6 zubov a zacal hrozne hryzt, boli sme u nasich a ked mama videla aka urevana vychadzam z izby, tak sme urobili razny koniec. Maleho som odstavila behom 3 dni a odvtedy je klud. On spinka, nie je taky spoteny, ja som sa dala dokopy a dokonca som uz aj schudla 5 kil. 😀 Takze plne dojceny bol len 7 mesiacov, ale je to teraz komfort 🙂
@julinka2787
no na vahu sa fakt stazovat nemozeme 🙂
posledne dni, ked stale chcel byt na rukach mi odisiel pomaly cely chrbat
a teraz som ho odmerala, 78 cm, takze nam akosi aj podrastol
a ja, ze preco sa mi postielka zda akasi kratsia 🙂
@ellysa aj mne malý az teraz zaspal tiež začínam mat pocit,že to bude čo chvíla o jednom spánku denne 😝
tak čo sa mi včera stalo - kúpala som malú vo veľkej vani - už dlhšie sa tam kúpe - ako som ju vyberala , noha sa mi šmykla na koberčeku čo je pred vaňou - dostala som ho od svokry - a tak som sa strieskala , našťastie som malú držala ako kliešť a pekne som ju vložila nazad do vane na podložku, takže neutrpela, ale pri pohľade na mňa sa zľakla , tak troška zaplakala, ale ja som sa fajne trepla o kachličky na vani cicíkom aj lakťom- teda skoro celým bokom a dole si to odnieslo pravé koleno - neviem si predstaviť, čo by bolo , keby mi malá vyletela z rúk a capla švungom do vane 😕 😕 😕 😕 , fakt neviem , som celá rada, že som sa otrieskala len ja a dnes idem koberček vyhodiť a dám tam svoj starý dobrý odspodku pogumovaný - skontrolujte si to aj vy aby sa vám nestalo niečo také ako mne
@kuriatko33 insak budem mať bee budúci týždeň 😀
@miculienka joj-svokra chcela na teba spáchať atentát 😕 , ja mám z ikea a tie sú fajn ani sa nehnú
baby ktorá to chcela aby som sa šla pozrieť do bipa v hainburgu, či majú ešte autosedačku? majú, včera som tam bola-červeno/bordovú
Hm my sme spali 30 minut, hrozne kasle z tych soplov. Tak teraz nevie, mam ci nemam ist von, hrozne sa mu dnes spustili, tecu, tecu,tecu.. 😖

NA ZASMIATIE HNED Z RANA...
Ja mam doma TERMITA... 😀 😀 😀 (esteze o mesiac ma LILI narodeninky a bude mat novu stolicku ) a ja ze co je v detskej taky klud stale, ked je tam. Bodaj by nie, ked mal plnu hubu 😀