icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
23. júl 2010

a čo sa týka kaderníčky mám kamošku kaderníčku tá ma ofarbí a ostrihá hocikedy a dokonca jedna suseda robí nechty a druhá masáže, tak budúci týždeň idem, už vypadám otrasne

ellysa
23. júl 2010

@sportpark my sme od začiatku na Um najskôr som dokrmovala teraz už len čisto UM, neskúsiš AR mliečko? našu z HA zapekalo, potom sme mali sensitiv, ale zasa grckala, tak máme AR to jej robí dobre, len že zasa nekaká
kýblik som kúpila na jednej výstave ale majú ho na www.latkovky.sk, alebo skús pozrieť nejaké detské obchody

sportpark
23. júl 2010

a konzultovala si to s lekarkou?

sportpark
23. júl 2010

myslim vymenu mlieka...

ellysa
23. júl 2010

z ha na sensitiv som prešla sama na AR nám kázala doktorka, ževraj v rámci jednej značky je to v pohode, dokonca ona mi hovorila, že keď jej to grckanie a koliky začnú ustupovať mám prejsť na obyčajnú bebu

desmodka
23. júl 2010

baby my cez den spime max 2 hodiny dokopy a v noci max 6 hodin aj to s prestavkami... on jednoducho spat nepotrebuje... takto je to od narodenia... kebyze aspon lezi, alebo sa zabava v kresielku, ale jeho to absolutne nebavi, s nim treba chodit rozpravat mu... no o nervy to je...
a moj odmieta krmenie nalezato... prisat sa problem nema aj tak nechce... a aj som rada, takto papame v polosede a negrckame aspon pekne si pocas papania odgrgne a pokracuje v jedeni 🙂

ellysa
23. júl 2010

@sportpark len meň tak, že raz dáš napríklad 3 odmerky z jedného a 1 odmerku z druhého, ďalšie kŕmenie 2 a 2 odmerky, tretie kŕmenie 1 a 3 odmerky a na štvrté kŕmenie už len to nové mliečko

ellysa
23. júl 2010

@desmodka aké krásne líčka máte, pampúšik malinký 😀

flamenga
23. júl 2010

@desmodka aké vlasaté bábätko 😵 Nám aj tie tri "chĺpky", čo mal na vrchu hlavičky vypadali 🙄 😀

desmodka
23. júl 2010

@leveretka sme sa prihlasili uz na to plavanie, snad zvladneme to dochadzanie
@ellysa dobre sa daju vystiskat 😀 my sme take 6 kilove prasiatko 😝
@flamenga a to mame v okoli najmenej vlaskov... vsetky babatka su tak nenormalne vlasate 😀 😀 a sak aj janicko ma dost vlaskov

leveretka
23. júl 2010

@desmodka tak to je super a máš nejaké podrobné info čo kedy a ako? alebo si v poradí?

desmodka
23. júl 2010

@leveretka sme zaradeny a ze po 7.9. zacne kurz a ze sa ozvu este, tak som zvedava nech uz je sept... normalne sa tesim 😀 😀

leveretka
23. júl 2010

tak super a dali ti aj nejaké podrobné info čo a ako?

desmodka
23. júl 2010

@leveretka nie nic, len cakat do sept..

fatimuska
23. júl 2010

no už sme začali dávať plienky č. 3, sa mi zdá, že ho už tlačili....ja dojčím výlučne len po ležiačky, na návšteve alebo vonku jasné že sedím🙂teraz kakáme raz za 3 dni, ale výýýdatne, doki, že je to v poriadku keĎže je čisto dojčený...ale pri Vladkovi som to nemala,alebo si nepamätám?🙂
@weiro všetko najlepšie k meninkám

fatimuska
23. júl 2010

@desmodka krásny pucko

marcelka123
23. júl 2010

Caute kocandy.. ja pri malej normalne nic nestiham ... V poslednej dobe cez den spi tak 30 minut a je hore a chce cicik a place ked nama odo mna pozornost... To uz nie je dobre, ale neviete ako ju naucit dlhsie spinkat? Ona vela ani nenapapka, lebo je kazdych 30 minut.. V noci je to normalne ale den..uf, este to moze byt tym teplom, tak uvidime co vikend prinesie...
Idem vas narychlo precitat.. 🙂

Ste mi chybali, vela dobrych rad tu vzdy najdem a teraz nie a nie najst si cas...

marcelka123
23. júl 2010

@ellysa ty sa mas, take kreativne susedky mat...vau... sa nechas nimi rozmaznat? 😎 Aby Livka spoznala potom svoju mamku 😀 😀 😀

marcelka123
23. júl 2010

@desmodka no... a ako riesis klasicke veci ako jedenie, sprchovanie, upratanie a tak.. ja mam s tym niekedy problem a necham si rada poradit 🙂

marcelka123
23. júl 2010

@flamenga 😀 😀 😀

marcelka123
23. júl 2010

@fatimuska a ked ti kaka raz za tri dni, nepuci sa pri papani alebo pocas tych dvoch dnoch? Moja tiez prestava tak casto kakat, ale aspon 2x za den da, ale este sa zvykne pucit ked papa... A to uz ma 6kg? 😎 Blahozelaam 🙂

marcelka123
23. júl 2010

@monky1 ahojiik... nestiham vsetko citat, ale ako sa ma mala v satke? Ake su prechadzky do skolky? A nejake tipy nemas co ma vzdy oslovia?? 🙂

marcelka123
23. júl 2010

@evina0 videla som foto ako mas anjelika vo vaku.. Vau.. ja mam babyvak a malu som tam nejak nevedela naaranzovat... Zdala sa mi nejak pokrcena a potom zacala poplakavat.. tak som ju vybrala.....

marcelka123
23. júl 2010

jaaaj kocky, som si pozerala foto deticiek, no ale su krasne tie nase junovcatka!!!!

TFUJ, TFUJ, TFUJ NA NE 😉 😉 😉
Hlavne nech su zdrave a krasne...

Kocky co mate babyvak, mozete mi opisat ako tam vkladate babatko a ci je spokojne???
Mala velmi nebola, ale asi som ju tam blbo ulozila, ale mne sa zdalo ze je pokrcena...
Objednala som ergonosic, mate niektora s nim skusenosti? poteste ma trosku... 🙂 ma aj vypln pre novorodenca..tak snad som neurobila chybu, lebo su sakramensky drahe.... 😲

zuzka1008
23. júl 2010

ahojky 🙂 , ja mam termin 10.aug. tak k Vam do temy len tak nakuknem...
mala by som taku otazočku: kolko važili vaše babatká, ked sa narodili? ja som teraz v 38 tt a malinka važi podla včerajšieho ultrazvuku 2673g, nieje to malo ? Alebo robim zbytočnu paniku 😒

sofinka2009
23. júl 2010

@zuzka1008 nas maly mal ked sa narodil 2220g a je zdravy ako buk 😉

zuzka1008
23. júl 2010

@sofinka2009 v ktorom tt si rodila? aspoň si ma trocha ukludnila 🙂

sofinka2009
23. júl 2010

ja som rodila v 38 tt a teraz bude mat 7tyzdnov a 4kila uz mame neboj nic

flamenga
23. júl 2010

@zuzka1008 ultrazvuk ber s rezervou 🙂 náš malý mal mať podľa utz 3440g v 38tt, takže som sa bála, že v 40.-41.tt bude veľký a bude ťažký pôrod, kedže ja som také malé chudé nič... nakoniec sa nám narodil "valibuk" s váhou 3100g 😀 Takže tvoja maličká môže mať kľudne viac, utz som len informačné... stačí, že lekár len trošku zle zmeria a už je zlá váha... a málo to podľa mňa nie je... a ak by bolo, tak by ti to lekár určite povedal 🙂

zuzka1008
23. júl 2010

dakujem baby ukludnili ste ma aspon troska, nech sa vam darí a nech ste hlavne zdraví 😉