Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte
co nove?
no baby, dnes ideme prvy krat plaaaavat, tak som straaaaasne zvedavaaa 🙂inak noc klasika, ale tentokrat to bolo bruskom ☹ chuda moje, prdkal ako divyyyy
bre ranko
mame za sebou strasnu noc
kazdu hodinu bol hore, prevaloval sa, no des. som ako vyblvana haluska ☹
@chani my mame rovnaky problem s tym hrncekom 😠
@sofinka2009 no som rada, ze som neni sama. uz som myslela, ze neviem, ako sa to spravne pouziva alebo tak. uvidime, ked vezmem ten od @ellysa, ci to tiez bude robit, lebo inak z toho vie uplne krasne pit, pokial mu tam ta voda z tej dierky do nosa nelezie
babenky, prosim vas, ako sa vola ten gelik na dasna co sa natiera pri prerezavani zubkov? Ale najlepsie taky bolest znecitlivejuci... muz doniesol z lekarne nejaky Citrovital s grapefruitom, to je haluz o nicom... mala dnes v noci vrieskala, ktovie ci ju to tam neboli nahodou... nechcela nic, ani mlieko, ani cajik... zasa az Nurofen pomohol... ☹ Inak zubky este nikde, ale ktovie ci ju pod tym dasienkom netrapia...
@hori Viem podla svojej skusenosti na sebe viem, ze je dobry Kamistad gel, my mame aj Mundisal, a ten chuti Dankovi, ale nema take ucinky ako ten Kamistad, to je fakt sila... 🙂
Kocky, u nas noc HOROR, Danko do 1.hod vyvadzal, MM sa staral a nosil ho, uspaval, lebo ja som UPLNE BOLA HOTOVA-......cele telo ma zacalo boliet, hrdlo akoby som mala v nom 100 klincov, kosti, svaly, zimnica....do rana, a aj rano som po sediacky zehlila ☹ Mne sa to vsetko asi uz spocitalo a takto vyvrcholilo.
Inak vcera ten kupel a aj Eukalyptovy olej pomohli Dankovi....nadcha je zastavena o 70%, este z jednej dierky mu tecie, ale je to uz lepsie, iba 1x som dnes odsavala... 🙂 Normalne vidim, ako prehlta tie hlieny...
@mojalili Vidim ze aj tvoj ma to co ja, ma aj horucku? moj mal vnoci 38 tak som mu dala cipok a hned sa mu ulavilo zaspinkal len tie sopliky ,a kasel, odsala som mu ale mo vela nevyslo ale aspon mu to tam nechrci v nose. Dala som mu aj cibulu na chodidla aj ten olivovy olej na hrud na noc a myslim,ze mu to pomohlo ale miernu horucku mal aj rano, ale inak sa tu blazni ako predtym, tak neviem .
A eukaliptovy olej si dala do kupela? ci si len dala kupel,urobila paru v kupelke a olej dala do zvlhcovaca vzduchu? aj ja mam ten eukaliptovy olej,som bezala vcera kupit z lekarni, a dala som to len na mokry uterak na radiator a plienku mokru zavesila na postielku a dala par kvapiek oleju.
Myslite ze to moze byt zuby? lebo on totiz este nema ani jeden zub, a kuse co sa da uz dost dlho ,ale zacal mi poslednych 5dni dost slintat, vraj deti mozu mat sopel a kasel zo zubov.
Mamicky z BA poradte mi dobru pediatricku ,napiste mi do IP lebo neviem ku komu s nim ist ak sa to zhorsi do pondelka, nemam tu lekarku ziadnu. DIKY
@chani To bol len pokus, normalne som dala zovriet v 4 hrncoch slan vodu a hned dala do zakurenej malej kupelne, tam vznikala z tych hrncov para a este zvlhcovac som pustila, napustila teplejsiu vodu a Danka posadila do nej, ja tiez som bola s nim v kupeli....no a postupne som vylievala tu slanu vodu popri nom, aby bola teplejsia a teplejsia. Strekla som mu do nosa Sterimar, a davala som mu vela pit.....sople sa spustili, tak som mu ich cistou vodou oplachovala....noo poviem ti, vela vyslo z neho . Ptom som mu natrela ako Zojec poradila, zmiesany olivovy olej DR.HOJ s Eukalyptovym olejom a natrela som chodidla a hrud......Do zvlhcovacu som dama 5 kvapiek.....takze som sa snazila.
Ked vysiel z kupela o 3tej, tak zalomil a spal ako zabity.....no odvtedy som neodsavala az dnes rano, uz ma taky hustejsi a uz dycha nostekom....
@adamala Danko ma prekonany zapal priedusiek, teplotu uz nema, len ten sopel bol akymsi vyvrcholenim vsetkeho....tak ako som pisala u CHANI, tak som postupovala a je to lepsie. SNazim sa ale uz moc neodsavat, pretoze ho to urcite boli, ved tak reve pri tom ako tur...
Inak ten sopel pri zubkoch moze byt, my sme mali o zaciatku stale sople pri zubkoch a mozno aj teraz tomu dopomahaju zubky, ten 8.my lezie akosi dlho ☹
ahojte, tak ja som prisla domov 04,30 😀 😀 bolo paradne, som sice sklamana z ludi, nikoho som poriadne nepoznala, chlapy otravny ani obrucka nepomahala, ale vytancovali sme sa 😀
@deniskateniska a kdeze si ti bola hyrit? 😀 😀 😀
no a my noc zasa o nicom..uz ma to nebavi ani pisat..mala ked sa furt prehadzuje, tak mrnci, ja sa zobudim na kazdy jej mrnkot..takze nevyspata permanentne..
@ellysa kuk, normalne rozmyslam, co ho v pondelok nekupim..uvidim ako bude vyzerat nazivo..ale 70 evri za to je dost..hmmm... 🙄
http://www.babymarket.sk/sk/3761/1844/buggysnug...
@mici111 ani som ho nemala so sebou v hopsasa, mala som len klasicky cumlovy NUK, lebo uz ma to prestalo bavit. ale nabuduce ked sa vidime, tak predvedieme, aj svokra kukala, ze ako mu to tam tecie do nosa chudatku.
jasneeee podlozka sedi ako rit na serbel, aj malemu sa opica paci heh
@mici111 - jééééééééééééééééééééééééééééééééééj 😵 😵 kráásne
ahojte 🙂 je tu nejaka maminka co ma dietatko narodene 18.6.2010? nasa mala sa vtedy narodila tak ma to tak zaujma 🙂
@mici111 😀 😀 😀 kvietkýýýýýýýýýýýýýýýýý 🙂 krasne 🙂 ale ten fusak je priserne drahy, fakt.. nesala by som tolko zan ani kebyze zarabam miliony 😀 uz som pisala na fb, ale skoro ma dnes slak trafil.. pri foteni novej kapsy, mala som ju na zemi,utekala som vypnut polievku sa mi moje ctene dieta do nej vygrcalo 😠 😠 skoro cely obsah zaludka.. a to jedla pred viac ako hodinou.. v poslednej dobe sa jej to stava celkom casto, hlavne ked je na brusku a plazi sa.. ale nemam pocit, ze by jedla nejak vela.. okrem toho ma muz chripku, takze je v izolacke.. :( tak sme tu s b. same..
@mojalili no super ze to zabralo, ten eukalyptus je taky fajny na inhalaciu, uvolni pekne hlieny.. 😉
inak ako sa vase deti davaju zo sedu na brusko? moja cez snuru 😀 a ked sedi tak sa posuva poskakovanim.. sa na nej smejem 😀 😀 musim to natocit 😀
@mici111 bola som s kamoskou maminkou tiez v meste, vinko a tak, musim pochvalit tatinka postaral sa o malinkeho... som na nho hrda 🙂

@ellysa len ci je to tym sosacikom a nie tym tesnenim co tam je pod nim, bohvie. lebo skor si myslim, ze to tesnenie, ved co uz len moze byt zle na sosaciku, ach jaj