icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
26. feb 2011

no a idem precitat dnesok 😀

riska
26. feb 2011

@ellysa, mnamm,mnamm..už sa tešim do talianska na dovču 😵

@zojec, mužik ochorel? 🙄

riska
26. feb 2011

@monky1, šikulka 🙂 máš foto torty? nech poslintáme 🙂 chúda hanka 😔 máš to perné 😔

zojec
26. feb 2011

@riska no chory je.. :( vcera isiel rano do prace uplne v pohode a o 15tej sa vratil polomrtvy :( az mi ho je luto.. chripka.. cely clovek ho boli.. ☹
@monky1 fotku torty chceme :D

riska
26. feb 2011

@zojec. no chripka je svina...hlavne, aby ste neochoreli vy 😔

bealondyn
26. feb 2011

@ameanda no moja ako babo nikdy negrckala, to az teraz zacalo, ako sa rozpapkala. 🙄
@monky1 super, ze ste mali peknu oslavu. a ked bola aj svokra spokojna, co viac si zelat! 😉 a prajem vam vsetkym, nech uz ste zdravucke a nech vam tie choroby uz daju pokoj! 😔

riska
26. feb 2011

takto sa my zabávame 😵

bealondyn
26. feb 2011

@riska Ninka aka zlataaa a sikovna, vyzera ako keby isla piect! 😀

riska
26. feb 2011

@bealondyn, dakujem 😵 inak už sa ma otepliť, tak by sme mohli aj tie labute nakrmiť 🙂

bealondyn
26. feb 2011

@riska to by sme mohli. 🙂

ellysa
26. feb 2011

@riska perfektná, a ako zasa podrástla, čo sme sa nevideli

monky1
26. feb 2011

@hori my mame Dentinox - zatial sa mi naj osvedcil
@mojalili aj u nas noc horor - ale Hanka vystrajala - mm spal pri nej na zemi len na nejakej tenkej perine, cely bol dolamany a ona len svoje hudla - vraj aj nakrical na nu, lebo nie a nie usta zavriet a prikryt sa
@adamala aj nasa Ela strasne soplila, aj sopli, ale je to lepsie - vdaka Pamyconu, ale ten je na recept ☹
ale aj sa slini ... ale neskutocne - a domnievam sa, ze to ma bud zo zubov, alebo z toho, ze sa jej zle dycha nosom, dycha ustami a nestiha resp. neuvedomuje si, ze ma sliny prehltnut 😕
a dnes 3x kakala 😲 😲 😲 ... naposledy tolko v porodnici, takze soooook 😀 😀
@deniskateniska ta to uz heeeej, taka žúúúrka 😀 😀
@mici111 náááááááááááááááááááááááááááádhera, krasne, aj ja sa chcem v takom vozit 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@julianka777 ahoj, vitaj 😉
@zojec chudatko barborka 😒 ☹ ... elinka este negrcala - klop klop 🤐
na styri sa dava tak, ze si pokrci nozku v kolienku, patu da pod zadok, nahne sa dopredu a uz je na kolienkach ..... snad sa do da pochopit co som napisala 😀 ... a niekedy sa jej ta nonaha pod ritulou aj zasekne 😀

adamala
26. feb 2011

@ameanda No ja len inak dufam,ze su to zubky,lebo ked bude opat chory tak ma asi picne,som si myslela ze ked budem kojit tak bude mat aj dobru imunitu ale som normalne uz nastvana ,asi je to blbost.
On ti nema este ani jeden zubok, nevyslo mu zatial nic , aj inak menej je posledne 3dni,na to som aj zabudla, zatne pusu a mrnci ,vyzaduje si len mlieko...no nic pockam do pondelka a pojdem k lekarke a nech ona posudi co to je lebo sa z toho uz zblaznim.

diky baby za rady.

dobru noc idem spat lebo to bude asi rusna noc.

adamala
26. feb 2011

@monky1 No aj ja som bola prekvapena ked nalozil do plienky 3x , to sa nestalo velmi dlho. Tak snad to budu zuby nie? nech ich obidu tieto hnusne virozy.

adamala
26. feb 2011

@riska To uz takto krasne stoji? to som ani nevedela ze junovky uz az takto stoja :D super

monky1
26. feb 2011

@riska jeej, nove foto, ... a mala aka podarenaaaaa, olej sa jej paci 😀 😀 .... to iste mame doma aj my - dnes sa prvykrat sam postavila a pustila a aj dopadla na ritulu, ale plienka to isti 🙂 ... uz viem, o com si @ellysa pisala, ze sa nemozes nikde pohnut, ked sa Oliv zacala dvihat na nohy 😀
a hej, fotos bude zajtra, len nic moc, lebo sme ostali v soku z ohnostroja, aj fotit sme zabudli 😀 ale tak prierez je hlavny, nie??? 😀

@bealondyn joj, vdaka, snad uz bude len lepsie, lebo ked je jedna chora, sedime doma vsetci 😠

inak - este sa pochvalim, svokrovci boli aj na obed, som hutal, co urobit a vymyslela som špízy - no hned som aj recept pisala, lebo svokra bude mat hosti a tiez ich chce ohurit 😀 .. a fakt boli dobre - aj masko, aj pecienka, aj chlieb dokonca napichnuty, paprika a kadeco ine - @zojec TY POSLEDNU VETU NECITAJ 😀 😀 😀 😀

zojec
26. feb 2011

@monky1 😀 😀 😀 no ja som dnes neohurovala 😀 😀 😀 kelovy privarok som robila.. vsetkym, aj malej 😉 panecku tak si sa riadne blysla pred svokrou 😀
@riska bude z ninky kucharecka 🙂 nam to este asi potrva , ze stat 😕 nasa sa zacala vcera poriadne plazit.. uz preplazi izbu .. a ked sedi tak ju prehupka na zadku 😀 😀

amima
26. feb 2011

@zojec Ahoj, diky za tie receptiky na tie ovsene kase so susenym ovocim, velmi malemu chutili, aj mamine s ockom 🙂)) Inak, co jedava Barborka na obed? Polievku alebo nieco take hustejsie?

zojec
26. feb 2011

@amima 😉 tak to sa tesim ze vam chutili 🙂 na obed zeleninu so zemiakmi, psenom,kuskusom, vlockami, ryzou, sosovicou, klicenym mungom... sem tam vajko.. moja vsetko mixovane na kasu... :( z vacsich kuskov ju natahuje.. napr. dnes mala na obed, kel so zemiakmi, ovsenymi vlockami, zltkom a rascou 😉 zmixovane na kasu a potom vytiahla este prso, hodinu spala potom sa tu zacala plazit a pozvracala sa :( lebo bola zrejme prezrata.. ale nejedava velke davky.. nikdy nie viac ako 150..

amima
26. feb 2011

Ja nie kvôli tomu ,ze sa pogrckala, (to som si vsimla az spätne, ked som si citala vasu dnesnu diskusiu), ale preto, ze ty tak zdravo zijes, ze by som zas daco nove od teba odkukala. My jedavame len polievky, desiata a olovrant su take hustejsie - bud zelenina alebo ovocie, potlacene vidlickou, uz sa snazim davat aj väcsie kusky, pokial sa to da. No tie polievky mi strasne zle papa, jednoducho nevie jest take tekute z lyzicky, aj ked je polievka hustejsia, robi pri tom fory. Rozmyslam, ze asi zacnem robit take hustejsie gebuzky na obed a potom mu dat asi viac pit alebo ako... Davas malej cajiky alebo prevarenu vodu, ci len dojcis?

zojec
26. feb 2011

@amima ja polievky nedavam vobec.. ved by jej bolo viac vsade inde len nie v brusku 😉 robim take redsie tie kase 🙂 davam vodu, obycajnu z kohutika a cerstve ovocne stavy (jablkovu a mrkvovu, na olovrant) ale vodu nie vzdy chce... dnes napr. pila len mliecko.. zavisi aky ma den 🙂 vodu davam z klasickeho poharika.

olo2003
26. feb 2011

Ahojtte kočky, ak môžem rada s vami pokecám ,
@monky1 zase sa trápite, viem čo prežívaš mali sme to isté pri prvom synovi, nástup do škôlky a každý mesiac doma či leto či zima, bolo to desné, i ked potom sme už pátrali a vypátrali sme streptokoka pneumonie a imunita prd...li.Odvted dosť fičíme na alternatívnej medicíne typu homeopatia, bylinkové čaje a sirupy , otužovanie, veľa zeleniny a málo sladkostí(dnes už väčší problém), choroba má lahší a rýchlejší priebeh.
@zojec podľa tvojich receptov varím, ja som tiež taký zelenino zdravo žravec, ale občas môžem aj mäsko, moji chlapci to tolerujú zjedia čo navarím aj zdravé, ale potom občas dotlačia bio klobásu zo svokrovej svine. inak momentálne sme u nich pri detve a tiež sme veľkí fanúšikovia folklóru, obaja s mužom sme 7 rokov tancovali.

amima
26. feb 2011

Joj, voda, napoje dojcenym detom. Skusam vsetko mozne, ale zatial sme viac mokri ako napiti 🙂 Ty davas namiesto prikrmu len tu stavu? Lebo odstavovac vyuzivam zatial len pre nas dvoch a viem, ze stavicky sa mozu podavat, len neviem, ci to mozem az takto - nahradit ten prikrm stavou?
No, ja davam Lucku, lebo tu v ZA mame vodu otrasnu, ked sa prestahujeme na dedinu, bude to lepsie.
Nas tak redsie kase velmi nechce, vies, to je chlap, len vela a huste aby bolo 😀
Skusim to takto vymysliet, ze obed urobim taky hustejsi prikrm s mäskom atd a poobede stavicku. Myslis, ze by to mohlo byt O.K.?

ellysa
26. feb 2011

@zojec ja tiež nedávam polievku, raz som jej urobila a všetko jej vytekalo von, keď tak zmixujem aj so zleninkou na kašu a minule som jej po vzore @mojalili urobila špagety a mrkvičku, že nech papá sama, baby ona sa toho ani nechytila, bála sa, aj ruku som jej do taniera strčila a taký rev, ale keď som jej už špagety ja ulamovala, tak jedla

ellysa
26. feb 2011

@olo2003 ahoj jasné 😀

chani
26. feb 2011

@mici111 aha no ja som nemusela nic zozadu prevliekat, len som pretiahla pasy cez otvory v podlozke a bolo hm

olo2003
26. feb 2011

inak @ellysa tvoja malá je iná šikovnica, ale náš maťo asi taky tak, štvornožkuje jedna radosť a posledné 2 týždne sa postaví a vydrží stáť aj 1/2 hodinu a potom rúčkuje popri nábytku

ellysa
26. feb 2011

@olo2003 no začína to byť s nimi sranda 😀 😀

olo2003
26. feb 2011

no mi hovor 😉 a tie noci, niekedy aj 8 x za noc, od 19-20 spí do 23-24 a otom každú chvílu hore

monky1
26. feb 2011

@ellysa 😀 😀 😀

@olo2003 ahoj, vitaj 😉 olo, prosim Ta, ako vypatrali toho streptokoka? aj ona na naprd imunitu, to nam povedala alergologicka, robla jej nejake testy, ale nie je to vraj az take strasne - i ked ja si myslim, ze je to dost biedne 😒
chystam sa vyhladat nejakeho dobreho homeopata, lebo vkuse na napchavat nejakymi tabletami, sirupmi - berie aj vitaminy a nikam to nevedie - ovocie je, vonku teraz chodime malo, to je fakt, lebo ked je jedna zdrava, druha je chora a nemozem ju samu nechat doma - takze o nicom
ale vdaka za podporu 😉 ... zatial som pokojna, lebo vcera a dnes "len" horuckuje, ale je zivaaaa - nie ako minule, ze 2 dni o sebe nevedela, z postele nevstala ... a ani nekasle, ani nejaku nadchu nema ... tak nejak verim, ze to rychlo prejde