Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
inak uz dve hodiny vyberam strih na tasku.. akoze na nete je toho tooooooooooooooooooooooolko, ze sa mozem aj zblaznit 😀 😀 uz som ju mohla mat aj zozratu, kym tu hladam 😀
@monky1 vtedy mu robil lekár výtery z nosa, hrdla, bral krv, moč. nakoniec v nose ho našli 🙂 a potom sme kupovali hned vakcínu prevenar(vtedy ju ešte nehradila poisťovňa), lekár nám vtedy povedal, že lepšie dať toto ako ho pol roka liečiť atb, nakoľko pneumokoky sú dosť rezistentné na atb.
@monky1 MOnky ked sa sere tak sa sere, ako vidim u vas tak i u nas......nech je uz jar, tento kolotoc zabija, vsak?
Ani som vcera nemohla sem prist, vecer mi opet zacala zimnica, teplota. Hrdlo ma boli....fakt to uz kaslem...a to doslovne.
A DANKO 😕 😖 MM zhodnotil, ze toto je na riadnu depku, kto povedal ze materska "DOVOLENKA", tak to bol riadny blbec...... To co DAnko vystrajal tuto noc, NEUVERITELNEEEE......
Budil sa non stop, a bol hore od 1.30 - 4.30 , ja som odpadavala, tak o 3.30 ho prevzal MM..... baby, neboli v tom SOPLE, neboli v tom ZUBY....proste mne to uz pride, akoby ho to bavilo, sak mama tata strajte sa a zabavajte. Na rukach sa natahoval ako harmonika, sponoval, v kociku vymyslal a zliezal...postielka??? Akoby ho z koze drali... 😠 😠 😠 😠 😠
normalne ti jeho xichty akoze "aaaaa", " ajajajaj" a vsetko mozne.....no to je riadny herec......ale ako si pomoct?
MM chcel prejst opet na metodu zaspavania, ale co ten stvaral v postielke - dusil sa revom doslovne.....akoze vyplakat v noci v panelaku - NEHROZI . Pobudil o 2hej vsetkych psov v bytoch,zacali blafkat, no otras... 😒 😒 😒 😒 JA UZ NEVIEM CO S NIM....cez den spal len raz a v noci cca 4 hodiny... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@mojalili http://www.stoklasa-sk.sk/, kuk aj sem.. doteraz sa musleo objdenat az cez 40€, ale teraz sa uz da aj menej , len postovne je 5€ ale maju vlemi priaznive ceny, musim si aj ja objenat, len nemam cas to studovat :(
@ellysa no aj tak, som zvedava aj na ten fusak..vsetky su krasne..no ta deka je pekna, mne sa paci, ale je tenka..cize podla mna len na chladnejsie dni v lete..preto som kukala po tom buggy snuggle fusaku..inak ohladom zajtrajska, asi to nie je dobry napad ist do toho babymarketu po cviceni, lebo mala ma spat a tam by sa mi zobudila a neviem kto by s nou vydrzal az do vecera..takze neviem ako to spravime..ale pozriet sa tam chcem ist urcite, len kedy??
@mojalili
fuuuha, presne opisujes nase dve posledne noci
maly sa zobudil v noci, mozno okolo 1nej - 2hej, ani neviem
a stale mrncal, daval sa na styri, skakal na styroch, skusal sa posadit (dnes v noci sa mu to prvykrat podarilo!)
a tento kolotoc trval asi do 4tej-pol5tej rana
potom si vravim, ze ho dam do postielky a metoda uspavania, lenze moj drahy to nezvladol a maleho pekne krasne priniesol ku mne do postele! taka som nas...ata, lebo maly uz ani tak neprotestoval
a inac tiez, ani zuby, ani sople, ani teploty... nic... on proste nechce spavat!
dobre ranko babule, tak podlozka je v kociku, je super, aj malej sa paci. 😵 mam len jednu reklamaciu, neboli tam otvory na pasy! len to bolo obsite kde mali byt a dierky nikde, tak som strihala, ale islo to lahko a vyzera to ok. 😀 baby vy ste to mali ok? @weirdo mozno budes musiet dierky robit. 🙄
a foto:
aj bodynko sme doladili k teme! 😀
@chani tak sa potom zvi ci je to na kazdom
@bealondyn krasne opicky 🙂zaujimava farebna kombinacia.. paci sa mi 😉 inak co sa tyka tych otvorov, ono vacsinou tak predavaju, ze si to doma potom rozstrihnes ako potrebujes :D ja som kupila tak 2 fusaky.. teda jeden som dostala k autosedacke zadara.. ale tam som musela dve dierky usit sama.. 😀
@mojalili no ak len noznice, a nesijes nejak extra vela, tak stacia aj take lacnejsie.. dolezite je, aby sa s nimi nestrihalo nic okrem latok a nitiek, ani papier nie.. ja uz mam moje rok a davam na ne pozor ako oko v hlave 😀
ahojte
u nas sa ukazuje prva choroba,len zatialnevieme aka
maly dnes uz 2x vracal, ale obrovske mnozstva, tak verim ze sa to zlepsi a nepoletime na pohotovost.
vy sa tu ako mavate?
@bealondyn co som pozerala tu stranku odkial ste kupovali, vyzera, ze babulka ich sama sije.. 🙂 takze nema asi vela casu na rozstrihavanie.. lebo keed doma aj dierky na gombiky sijes, tak si ich obsijes a potom vystrihnes 😉 myslim, ze toto je nieco podobne... 😉 no ideme my trosku von od choreho muzika.. nadherne je vonku 😉
@ameanda Ahoj, tak stale tak zle spavate? U nas to bolo (dufam!!!) vtedy take prechodne obdobie, trochu sa teraz v noci unormalnil. Skoro som presla na umele mlieko, lebo som si myslela, ze uz mu moje nestaci a taka som bola podrazdena, ked som sa nevyspala...
Citala som, ze deticky v takomto veku zvyknu velmi lipnut na mame, vraj sa to vola uzkost osemmesacnych. Vsetci mi radili, nech si ho dame k sebe do postele, vraj potrebuje maminu blizkost. Lenze ja otrasne spavam, ja som uplne mrtva, ked zaspim, sem-tam muzovi tresnem laktom po hlave. 😒 Neviem si predstavit, ze by som este mala maleho pri sebe, vsak by to tam nemusel prezit. Tak som si povedala, ze ho budem co najviac mojkat a tulkat cez den - on je totiz strasny tulko aj bez toho. A celkom to pomohlo. Plus ta kasa asi 45 min pred spanim. Chvalabohu.
Viem si predstavit, ako si fungujete, ked sa takto nevyspite. Zazila som to chvilu, stacilo mi. Dufam, ze sa to nebude opakovať.... Inak, cez den nespi skoro vobec. A to som sa stazovala (ja truba), ze tak 2 - 2,5 hod.... joj, kde su tie casy......
@zojec hej, hej, hustejsiu ma rad. Skusala som aj taku redsiu, ale vymyslal ako pri tej polievke. Ja uz na tie polievky nemam nervy, skusim takto robit s tymi stavami ako ty, uvidim. Inak, ja pochadzam z Terchovej, ale fanusik folkloru som len taky pasivny, hoci tam spieva a tancuje hadam kazdy 🙂 a moj muz na folklor moc nie je, ale na Janosikove dni so mnou naklusat musi vzdy 🙂) a potom prizna (nerad), ze bolo super 🙂
@mojalili u nas tiez noc hrozna, asi najhorsia od narodenia zatial. zaspal 21.10, prvy plac 22, druhy 23 to som si ho uz ale vzala ku sebe, lebo ani po 15 min usedaveho placu sme ho nevedeli upokojit, tak som mu dala prso a zaspal, ale nebolo to na dlho, v podstate od 11 visel 80 percent casu az do 4 na prsku a ked mu nahodou vypadlo, tak zacal plakat plakat plakat. brusko ho nebolelo, teplotu nemal ani kasel a sopel len koli revu, tak asik tie zuby ja uz fakt neviem. o 4 ho vzala svokra a do 5 min spal az do 6 bez pohybu. tak ja neviem co mal pri mne za pb, ci citil nervozitu alebo vie ze mu mozem dat prso a babina nie, netusim, ale ssvokra mi je normalne uzasny bozi dar, lebo ho mala do 9 rana takze som nepretrzite spala od 4 do 9. a potom ho aj popri vareni mala a tak. tak nie som troska uplna, len som vysata najviac

@amima davam jej tie stavicky vacsinou okolo 16tej.. cca o 13tej obeduje a 18tej veceria, medzi tym ma mliecko a stavu, ale nie kazdy den. ono zavisi kolko toho vypije.. cca 60-100ml.. uvidis ako bude hladny.. a kasu mozes urobit aku chces, kludne aj hustejsiu, ked chlop ma rad huste 😀
@olo2003 vitaj medzi nami 🙂 no u nas zas tancuje moja segra.. este stale a aktivne 😉 ja som taky pasivny fanusik folkloru 😀 tak max. pri gulasi zaspievam, kedze gulas nejem 😀 😀 😀