Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
a ráno som sa zobudila totálne nasratá - snívalo sa mi, že ma mm podviedol s nejakou Ančou a ešte sa mi aj priznal a rozprával mi o ich ťuťuť´muťu - fuj, až ma triaslo od zlosti, ešteže to bol len sen , dúfam, že sa nesplní
@miculienka a ta moja potvora neznakuje nic.. len pa pa a nie nie.. co ju vobec neucim 😠 pa pa ju naucila starka a nie nei dedko ked tu teraz boli na navsteve.. a ja uz skoro 2 mesiace znakujem ako opica a nic .. ale rozumie vsetko.. som zvedava kedy sa chyti 😉 inak sa nam vcera pokazila 3 rocna chladnicka.. uz je tu opravar.. oprava 56€ a to som si chcela kupit nove topanky na jar.. mozem rovno zas zabududnut tento mesiac ☹ ach jo.. dost pocitujeme ze uz som na prispevku :( ale este rok a konecne splatime hypoteku.. nechapem ako to niekto moze splacat 30 rokov.. ak je zena doma na materskej.. alebo jeden nepracuje.. to cely zivot asi sedia len doma na zadku 😖
@miculienka no to su teda sny .. mne sa snivalo ze som stratila malu aj so susedkynou malou.. nasli sme ich spat u nejakej portugalcanky na poschodovej posteli..
@zojec jááááj o tom ušmudlaní mi hovor niečo... každé ráno pred tým ako vypustím šelmičku do výbehu, poumývam podlahu v celom byte. malá dá len raz čiaru z obyvky do kuchyne a je ako prasiatko. to fakt náš dedo nechodí taký zaprasený a to je murár. 😠 😖 😀
ahojte mamičky 🙂
tak mám novinky,Igorko mi od včera rána sám stojí,ale len chvíľu a pak padne na riť,ale aj tak sa teším a hneď ako sa mu podarí chvíľu stáť,tak chce urobiť krok a padne...na riť 🙂
no a asi 4 dni sa robí ,že telefonuje a to takým štýlom,že chytí niaku hračku,alebo ovládač,priloží si to k uchu a začne,ata,dada a pdobne 🙂
a ešte včera mm so svokrom konečne poskladali tú posteľ igorkovú,tak sa teším a aj Igorko 🙂
len ešte matrac sme nekúpili,ale boli sme už popozerať a videla som dosť dobrý v mobelixe za 70 euro,sme ho skúšali,ale neviem z čoho sa skladá,to už sme sa ponáhlali,bo malý bol hladný 🙂
no takze nielen termostat, ale aj motor :( 200 eur.. super ☹
@miculienka nadherny svetrik 😉 aj bambulka
@miculienka krásne si spravila ten svetrík!!! úžasný je! z čoho si háčkovala? máš aj návod k nemu? ale ja by som chcela robiť bez kapucne...
@zojec fúúúú, no "paráda" ☹ 😠 a nie je ešte v záruke motor?
@julinka2787 - Ď , - myslíš vlnu ?- Dora ale lem je z Elianu , návod nemám, len som podľa obrázka odkukovala a primeriavala som si to k jednému kabátiku čo mám pre malú - troška väčší , no a pôvodne bol svetrík bez kapucne, len ja som sa odtrhla a urobila som , hľadala som návody po nete ale nič som nenašla, samé čapice a šály a kdečo iné 😒
@miculienka áno vlnu som mala na mysli. 😉 díky za info. fakt sa ti podaril. šikovnica si. 😉 a ako sa robí takýto akože volánikový lem? 😅
@julinka2787 bohuzial nie.. chladnicku sme kupovali pred 2,5 rokom.. ale mozem sa podakovat slov . elektranam, lebo co uz robia tu s elektrinou , moze ta aj slak trafit :( niekedy v priebehu hodiny aj 5x vypnu.. uz sme sa par krat stazovali, ale teraz ked sa naseriem, tak sa do toho asi obujem poriadne 😠 pred vianocami nam odisla mikrovlnka , teraz chladnicka, a este ked mi odide pracka, tak ma slahne uplne 😠 😠 nepoviem kebyze mam nejake 30 rocne shity, ale nakupila som fakt kvalitne elektrospotrebice, aby nieco vydrzali, no ked tu bude tak nekvalitny prud, tak tu mozem mat chladnicku aj za 1000€ a doserie sa tak ci tak.. nervy mam poriadne 😠 😠
@mojalili ,ani Igorkovi nestačí jeden jogurt 🙂 ale si myslím,že kebyže mu to zmiešam s ovocím,tak by ma okašlal a ja ho aj chápem,bo ja by som to tiež nezjedla 🙂
@chani ,mne Igorko odstrkuje dudel,keď chce hučať,tak chce hučať a just ho v puse mať nebude...on už si ho dáva do pusinky ,len keď sám chce a najlepší je v noci,keď mu vypadne a on ho tak zamračene všade hľadá okolo seba.Keď ho nájde,dá si ho do pusinky a ďalej spí a najlepšie sa mu spí na mojom vankúši veľkom,jeho malý v postieľke mu asi nestačííí 🙂
@mojalili ,ani u nás v Tesco teraz nič moc a to je najväčšie...ako na chlapčenské,nič sa mi tam nepáči,iba tie bábätkovské sú pekné,ale to kde navlečem na toho môjho obra :D
@mici111 ,aj ja si myslím,že Mothercare je predražený,to pre také auparkofilky pipinky,shopoholičky,čo nevedia,čo s peniazmi...
@zojec ,nič si z toho nerob,aj ja každý deň vysávam,umývam dlážku a malý má rukávy ako roboš...a mama mi potom nadáva,že stále periem...
@julinka2787 to som robila na konci keď som mala všetky diely zošité , robí sa to priberaním , do jedného očka 2 aby sa to vlnilo a robila som dva rady dlhých stĺpikov , ale ja som nerozrábala každé očko, len každé 2. , tiež som to predtým neskúšala, ale len naostro a to potom uvidíš ako sa ti to bude vlniť, či si pridáš viac alebo menej 😉
fúha, vy máte hladošov , že dva jogurty, moja dá ledva polku jogurtu
@miculienka ja som to normálne pochopila 😀 😝 že aká som ja čaja. 😝 ešte raz vďaka za návodík. 😉
@zojec no ale myslím že na motor chladničky by mala byť dlhšie záruka, nie? ešte keď je to kvalitková značka. no to s tým prúdom je fak "fasa"... 😖
@miculienka ,ty si aká šikovná,ten svetrík je parádny...
aj igorkovi idem urobiť guličkový bazénik,ale normálne nafúkam na fukovací bazén na vodu a dám do neho guličky 🙂
kde ste kupovali,v tescu?
ale rozmýšlam nad tým,že kedˇbude mať všetko doma,že či ho to bude baviť...bo teraz keď ideme do Hopsasa,tak ontaký natešený z bazénika a z hojdačky...
@zojec ,to dokáže nasrať...ale to tak býva v takých odrezaných častiach Slovenska,aj u nás v sem.tam vypnú elektriku a to mm,ktorý je priamo z BA,normálne nechápe,že u nich sa nikdy nevypína,alebo teda fakt,že zriedka...no čo,dedina je dedina...a to žijem len 15 min. od centra
@julinka2787 veru neviem ,myslim ze nie.. zaruka je 2 roky na celu chladnicku, akurat citam zarucny.. mame siemens
@miculienka 😠 😠 😠 no nech sa strcia kdesi... ako mali cas vychovavat svoje deti, teraz sme na rade mi .. 😀 tak nech si svoje rady nechaju .. sa necudujem ze vsetky deti su alergicke alebo chore, jeden srdiecko druhy oblicky okrem mojho muza, ktory byval 3 roky u starych rodicov bo bol malicky na skolku a rodicia museli do skoly.. tak cim to asi je 😅 🙄
@zojec joj, tak to je na prd. 😖 nuž keď človek si nevyberie a musí to zaplatiť. chladničku treba. to ale väčšinou tak býva, že ak sa niečo pokazí, tak väčšinou tie najpotrebnejšie veci. 🙄 😠 proste ako naschvál
ahojte mal uz niekto z drobcov alergiu na jedlo?ako sa prejavovala bo nam sa spravil fliacik na tele taky ohraniceny a vnutri suchy a neviem ci to je nejaky exem abo alergia a zas s jednym fliacikom utekat k doktorke...
@julinka2787 - no vidíš to , dobre som to vysvetlila 😀
@puhinka - vďaka, aj my ideme len nafukovací kupovať , väčší sa nám tu ani nezmestí , u nás nie sú herne ako hopsasa , len v tescu je čosi také mini, ale tam je to úplne malé a loptičiek málo a popučené a obrovské deti sa tam váľajú , tak my aj preto , guľky sme zatiaľ kupovali v tescu , švagriná má ešte objednané cez net
@deniskateniska - u nás je to tiež tak, švagriné sú alergičky a jedna je stále chorá a mm má problémy s chrbticou 😖
@matkaasebko ahoj mi sme mali taky fliacik vnutry suchy a zvecoval sa,na hlavicke,dostali sme 2 masticky a za par dni zmyzlol....bol to ekzem
@mojalili drzim palceky, verim, ze sa podari a bude aj chutit 😉 ... na foto sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 🙂
@zojec aj moja je potvora - tiez hustim zo 3 znaky a figu platne 😠 ...... najlepsie jej ide povel VYPLUJ CUMEL 😀 , ale to nepovazujem za znakovanie
@miculienka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, nadherny svetricek ... si sikulka 😵 😵 😵 ... za Paulinkou sa budu vsetci rocni chlapci otacat 🙂
@puhinka takze mate doma ustrednu??? 😅
inak v noci som mala take nervy - Ela este stale nevie sklonit hlavu na podlozku ked je na bruchu, a teda v noci ked sa jej v spanku nechtiac podari pretocit na brucho, momentalne sa zobudi, lebo drzi hlavu hore, resp. ju zabori kolmo do madraca - otocit ani zasvet .... myslim, ze v tomto mame prvenstvo - vsetky deti to uz zvladaju okrem nej 😀
a tej noci 3x .... trubka, aj by chcela spat na brusku, ale co s hlavou..... skoda, ze sa neda na noc odlozit 😀 😀 😀

@deniskateniska - moja svokra by tiež do všetkého cukor pchala 🙄 , mám rada keď mi vraví ako kŕmila ona - že aj do polievky dávala cukor aby to jedli -a potom sa chváli ako pekne papkali jej deti a moja nechce 😠 lebo jej to nechtí , by som ju niekam poslala 😠 😠 😠