icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
16. mar 2011

jaj a dnes sa oliv konečne naučila dávať pusu, doteraz sa odtláčala, hlavu odvracala a teraz keď jej poviem nech mi dá pusu otvorí ústa dokorán a dá mi, no roztápam sa 😀

riska
16. mar 2011

@bealondyn, ty rozhodne nie si spustnutá žena na md, ale velká kočka 😵 😵

bealondyn
16. mar 2011

@riska jeeemine, ty si zlata, dakujem. 😵

puhinka
16. mar 2011

no...nevolala som na pohotovosť,bo on je bol úplne živý,umiaty aplný energie,pred chvíľou mi zaspinkal,zapla som angel care a bdiem...
ale som kukala do toho kelímku a chýba len málo a to málo mal všade na pyžame,po celej plachte a postieľke,na rukách a po tvári,vnútri ústočká mal čisté a asi to trocha,čo sa mu tam dostalo,hneď vyvrátil...
nechápem,ako si to do tej postieľky prepašoval,bo ako som ho prebalila,som mu to zobrala z rúk...fakt nechápem...

inak aj vám sa detičky tak metajú pri prebaľovaní?
a tancujú vám pri hudbe?

@ellysa ,aj Igorko mi dáva také pusinky,že otvorí ústočka a potom mi oblíže pery 😀

julinka2787
16. mar 2011

@ellysa to musí byť super! 😵 aj tatianka sa odtláča alebo mi rovno vypáli 😀 ale už robí dobrovoľne ťapy ťapy. doteraz neexistovalo. akonáhle som začala ťapkať, našla si inú zábavku a ja smutná a odignorovaná som musela prijať krutý fakt, že kým sama nechce, nebude robiť absolútne nič. 😖

julinka2787
16. mar 2011

@puhinka že metajú. 😀 mne taťa normálne prchá vždy preč. 😠 počas výmeny plienky jej vždy musím da niečo do rúk, len vždy chce niečo iné. a potom musím švihať, kým ju to neprestane baviť. inak ju otáčam naspäť aj 20krát. 🙄

puhinka
16. mar 2011

@julinka2787 ,prsne tak,akoby som o Igorkovi počúvala 🙂

julinka2787
16. mar 2011

Novy najemnik v dome. Na konci chodby jsou otevrene dvere, tak do nich nahledne a vidi zenu, jak se drzi za prsa a skace ze stolu na zem.
Vedle stolu sedi chlap na nocniku a drzi destnik.
Novy najemnik jde k vytahu a potka domovnika a pta se ho: "....ty lidi tam vzadu, nemam zavolat doktora?"
A domovnik na to: "To jsou hluchonemi. Ona mu... rika at skoci pro mleko a on rika, ze tam prsi a ze se na to muze vysrat."
😀 😀 😀

puhinka
16. mar 2011

@julinka2787 ,jáááj,ako ja ani nedýcham 😀 😀 😀

ellysa
17. mar 2011

dobré ránko, tak noc tak stredne dobrá aj zlá 😒 , stršní maznáčik sa z nej stáva, v noci sa trepe k nám a musí spať úplne nalepená na nás, raz je nalepená na mužovi celým telíčkom a ešte cez ňu musíme mať prehodenú ruku 😅 potom sa zobudím už je nalepená na mne a tak dookola celú noc,
ja som zlámaná, čo sa bojím aby som ju nepriľahla, tak sa redšej ani nehýbem

ellysa
17. mar 2011

a to nočné tiramisu sa mi vypomstilo, ráno pol kila ťažšia fuj, dnes sa musím držať

mojalili
17. mar 2011

Dobré ránko, No my od 20 - 23 hod spali, a potom kazdu hodinu hore, akoby mal v sebe casovac.....ale rychlo sa dal utisit, spal cely cas v kociku, bohuzial, ako som ho dala do postielky, rev , no hruza....

Ale mame dnes krasne pocasicko, to je nieco... 😠

@ellysa MM spi ako zarezany, bala by som sa, aby ho neprilahol svojimi 115 kg... 😒 , tak u nas nemoze spat v nasej posteli...

@chani, VšETKO NAJ K NARODENINAM A HLAVNE VIAC VIAC VIAC VIAC SPAAAAANKU... 😵 😵 😵

ellysa
17. mar 2011

@chani jej všetko naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj, hlavne nech konečne krásne spinkáte 😀

baby už si robím zoznam, čo asi na narodeniny malej, dávajte sem aj vy tipy

ja zatiaľ odrážadlo puky
mobil FB http://www.alltoys.sk/iobchod/product_info.php?...
plastové loptičky do ohrádky

riska
17. mar 2011

dobre ráno, to nam ide zasa pršať? 😠

@chani, všetko naj, a ten spánok ti prajeme asi všetky 😔 🙂

@ellysa, knihy, knihy, knihy 😀 http://www.martinus.sk/?uItem=94792

mojalili
17. mar 2011

@ellysa 😀 😀 😀 si dobráááá, ja na to este ani nemyslim, o 3 dni ma moje prve dieta5 rokov, tak tej idem tortu zajtra robit a vyzdoba musi byt🙂 navyse o 3 dni ma MM gulatiny, tak detto. 😉

NO moje dieta spi, bodaj by nie, ked je hore od 5tej hodiny. 😒 idem zasit autosedacku potah, trosku pri tych remenoch je narthnute, oprala som potah, a idem i ja spat, ved toto je pocasie 😠 😠 😠

Inak vcera sme boli u lekara, dal mi sprievodny list ku koznej, dnes som mala ist, no neda sa 😒 . Danko vazi 10,25 kg, dostali sme krasnu umelu misku Hipp a aj podbradnik od mojho lekara, to ma bolestne, co mu bral krvicku na rozbor.

babulina
17. mar 2011

ahoj, my mame super super noc, flasa o1h, o 4h naznak placu inak spanok az do 6.15, snad uz svita na lepsie casy u nas, ja ked prehadzujem maleho k nam do postele tak automaticky vyhadzujem muza, nech ho nahodou neprilahne, sice on nie je nejaka extra vaha ale aj tak

@ellysa - na pukyho este skoro, teraz je lepsia nejaka plastova motorecka 🙂
@chani - vsetko naj naj naj naj 🙂

stelika
17. mar 2011

@hori no my tiez planujeme, ale ci to naozaj tak bude sa este uvidi 😀 my tak za 3-5 rokov 😀

babulina
17. mar 2011

@riska tato je suprova http://www.martinus.sk/?uItem=29737 ale ta na ktoru si dala link, aj tu mala ninka rada
my asi mlademu muzovi urobime izbu na prve narodeniny, lebo hraciek je u nas na tony tak nejake auticko jasna ze dostane, ale izba asi bude to naj
inak @riska - ty si malovala ninke izbu ci ste dali niekomu nakreslit? lebo mam vybratu jednu kocku na malovanie, ale keby si vedela o niekom lepsom tak rada este si to premyslim 😀

riska
17. mar 2011

@babulina, vdaka, ukladam do záložiek 🙂

babulina
17. mar 2011

@riska najma ta na ktoru som dala link ja je vhodna az do nejakych 4rokov, stale je tam cosi co sa uci postupne

mici111
17. mar 2011

@babulina ano, ano, ano, ano 😀 😀 😀 vyborny napad..ked bude pekne a teplo, tento tyzden sa tonejako pokazilo..tak sad je uuplne skvely...

ellysa
17. mar 2011

@babulina puky má kamoška a malá jej na tom behá od 11m

@riska knižku nejakú tiež, ale ja mám po sebe asi 30 knižek doma

riska
17. mar 2011

@babulina, no neviem či lepšom 😲 nam to maloval svokor, on maluje aj obrázky, vyraba z dreva plastiky, šikovný je 😵 😵

bealondyn
17. mar 2011

dobre ranko,
moja mala vymyselnicka tiez place v postielke, kym si ju nevezmem k nam. sice tam spinka prvy spanok, ale len co my ideme spat, tak je hore a mrnci, kym nerezignujem. 🙄 bolo to sice fajn, ked spinkavala s nami predtym, ale teraz sa len pretaca a mrvi a najcastejsie spinka krizom, hlava pri mne a draheho okopava celu noc, chudacik. 😔 chystam sa to nejak razne poriesit, par noci premrnci, ale snad sa nauci. 😕

no a prve narodeninky, urcite aj nasa dostane knizky, nejak moc ich nema, teraz som jej priniesla slovenske od nas a tu asi dokupime anglicke. vyber je siroky. 🙂 aj vcera sme boli na oslave 1.rocika malej kamaratky a ja som jej darovala knizky, 1 slovensku a 1 anglicku s CD, hraciek tam mala viac ako v skolke!
a rozmyslala som aj nad tymto:
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumbe...
moze to mat v izbe s gulickami alebo potom v lete v zahrade ako bazenik. 😵

mici111
17. mar 2011

@ellysa @riska jooooooj, aj ja by som isla s vami parit 🙂 ale toto moje sidlo sa budi aj pred polnocou a ked nedostane cicik, tak nezaspi 😒 takze mne asi nehrozi nejaka zurka s vami 😢 😢

hori
17. mar 2011

baby, co je to dnes za pocasie??? poradte, co robit, lebo okrem spania ma nic nenapada, no a s tym mala cely den urcite nebude suhlasit... 😉

ellysa
17. mar 2011

@hori tiež netuším, asi pôjdem susede zazvoniť, či nechce prísť na kávu, lebo sa samé zblbneme

ellysa
17. mar 2011

akurát pozerám reflex a je tam reportáž o mojom spolužiakovi, ten mladý kamionista čo chcel pomôcť inému a ako sa chcel vyhnúť autu, preskočil zvodidlá a nevedel, že je na moste a zabil sa, tak mi slzy tečú, hrozné

mici111
17. mar 2011

@ellysa to bol tvoj spoluziak? boze, to je inak strasne, chcel pomoct a sam takto dopadol 😢

matulik284
17. mar 2011

@ellysa tiez som to videla, je to fakt smutne ☹