icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
17. mar 2011

@zojec
@julinka2787

kocky aku velkost tych plaviek happy nappy mate?
lebo som pozerala velkosti a vychadza to vselijak 🙂
podla vahy sme na M, podla veku na L a podla obvodov na XXL 🙂
takze som zmatena...

ellysa
17. mar 2011

@mici111
@matulik284 no je on so mnou chodil na základnú a jeho žena na gympel 😔
@ameanda my máme L, malá ma 76 cm a cca 8,5-9 kg neviem presne a sú jej ešte trošku veľké, ale nepadajú

zojec
17. mar 2011

@ameanda my mame Lko a v pohde bude stacit este dost dlho 🙂 tie lemy su elasticke, je to klaciska plavkovina, nohavicky su z neoprenu, ten az taky elasticky nie je, ale Lkova velkost staci do tych 12 a aj viac kg .. kup si Lko, bude stacit 😉
@ellysa prave som dosila druhu capicu, aby som mohla nafotit 😀 je trosku ina, na skusenie akurat 🙂 vystrihnes si obdlznik cca 45x22 cm, podhnes spodok, zasijes stehom c. 14 na masine (trojkokovy cik cak, ale moze byt aj obycajny cik cak nezabudni vystrihnut latku tak aby pruzila okolo hlavky 🙂 potom zosijes spolu (nechala som sa uniest a zbudla fotit 🙂 obratene, ked bude, otocis tak aby ten zasevok bol vzadu, zosijes zas vrch, prevratis a uviazes maslicku :D modelka este spi.. potom hodim ako to vyzera na hlave 🙂

ameanda
17. mar 2011

@ellysa
vdaka
my mame do 10kg a uvazovala som tiez nad L, len aby ho velmi neominali na stehienkach a v pase

s tym chalanom, to je fakt hrozne a tusim to bol aj kamarat deniskytenisky

matulik284
17. mar 2011

@ellysa o to je to pre teba smutnejsie, ze ich poznas 😔

ellysa
17. mar 2011

@ameanda je to možné sme z jedného mesta
@zojec super chápem, ďakujeeeeeeeeeem, už len nájsť nejaké použiteľné tričko, čo padne za obeť 😀 😀 😀 😀

ameanda
17. mar 2011

@zojec
dakujem, vezmem to L teda
ten navod na capicu je super, idem k nasim, oni maju stroj a skusim aj ja nieco spichnut 🙂

ameanda
17. mar 2011

@ellysa
a este ty si tusim tie plavky kupila v kamennom obchode v BA
ak ano, kde? dakujem

chani
17. mar 2011

@mojalili
@babulina
@riska
@ellysa dakujem dievcata, a ten spanok by sa veru zisiel, lebo tato noc ziva katastrofa, o pol3 nakoniec zaspal na mne, tak som 2 hodiny lezala v polospankua striehla aby sa mi nezrypal ☹ a od pol11 do 1 viac nespal a hucal, mal len 5-10min spankove prestoje ☹ o 1 som ho uspala v kociku spal do 2 a potom rev do pol3 ☹ ja som total vyflusnuta

zojec
17. mar 2011

@ameanda myslim , ze tu 😉 http://www.latkovky.sk/ je tam aj adresa 😉

zojec
17. mar 2011

@chani och nezavidim ti take noci :( u nas b. spava pekne.. a najnovsie vie prespat cele doobeda :D z coho sa nesmierne tesim 😉 dnes vstala o 6tej, o 8,40 uz spala a este stale spi 😉 inak je tu priserne pocasie , fuuuuuuuuuuj 😠

chani
17. mar 2011

@ameanda my mame Mka plavky, ma 6,8 kila a 68 cm, sme skusali rovno tam kde chodime plavat co nam padne ktora velkost a aj sme rovno tam kupili, v Mkach mame aj rezervu kusek este, takze este posluzia dlho, ak nezacne dako zavratne priberat 🙂

chani
17. mar 2011

@zojec petko vstal o 6:15 a od 8:15 do 9:15 spal a uz to vyzera ze ochvilu ide zase, sa mu nedivim, ked v noci zuruje ☹
vcera aj cez den spal na nic, ale predtym cez den spal doobeda hodku a pol a poobede dve, ale vcera katastrofa. som mu aj do pusy pozerala, ale ziaden zub nevypada na spadnutie, len vsetko je spuchle ☹ tak asi este dlho potiahneme :-

chani
17. mar 2011

@mojalili ja som sa bala krpateho nechat v kociku, ze sa mi aj s tych popruhov vyvlecie co tam su, on je take tintitko ble

chani
17. mar 2011

@ellysa posli tiramisu ku nam, ja nemam problem ani s kilom navyse, aj ked skor by som potrebovala aspon 3-4 dat este dole, ale cert to ber 🙂

ellysa
17. mar 2011

@zojec tak to ti kráááááááásne spinká
@ameanda áno v latkovkách ako napísala zojec, je to tam kde je hotel nivy

ellysa
17. mar 2011

@chani nedám keď ho celé zožerem budem držať hladovku

chani
17. mar 2011

@ellysa heh tak si asi vystacim s cokoladou narodeninovou🙂

ellysa
17. mar 2011

@zojec zoji tú látku mackovanú si kúpila kde? musím ísť niečo pokukať a máš potom aj strih na legínky?

zojec
17. mar 2011

ja som prave zozrala psenovy nakyp zo vcera a starka ma pozvala na sulance s makom.. akoze zas vyzierka 😠
modelka uz vstala... spala skoro 3 hodiny.. tatko pozuje z nocnika 😀 ideme sa poobliekat, pobalit a smer mesto.. 🙂 dnes plavame 😉

ellysa
17. mar 2011

a ešte ako si zošila hore tú čiapočku s uškami?

zojec
17. mar 2011

@ellysa vsetko kupujem tu: http://www.detivbavlnke.sk/product_detail.php?q..... 😉 treba vzdy rozkliknut ten jeden obrazok.. dole su potom vyfotene vsetky 😉 mam nejake strihy, myslim ze aj na leginky.. ale este som nesila.. 🙂 mozno dnes nejake zvrtnem a potom ti dam vediet, ako to dopadlo 😀 😀

zojec
17. mar 2011

@ellysa urobis presne taky isty postup, ale nezosijes narovno vrch, ale vystrihnes si take dva obluky.. ja som strihala tak, ze som dala ciapku na polovicu a zo stredu aj z kraja som odstrihla..

desmodka
17. mar 2011

@hori gratulujem
@zojec sikovna si, normalne mam chut vytiahnut stroj a sit, len co s kubkom

jedno od nas

https://www.youtube.com/watch?v=0FU5Prs9XHc

a musime sa pochvalit 🙂 (viem ze vase deti to uz robia davno) vieme sa podasit z lahu 😀

ameanda
17. mar 2011

@zojec @ellysa
super link dik!
ani som nevedela a mam to tu za rohom 🙂 parada...

@chani
my sme o nieco vacsi, na nase sunky budu Lka akurat 🙂

miculienka
17. mar 2011

@desmodka - zlatýýý, my sa ešte neviemw posadiť z ľahu , takže ste šikovní 🙂

ameanda
17. mar 2011

@desmodka
som sa narehtala na Kubkovi 🙂
srandovny

jenie123
17. mar 2011

Ahojte baby, tak sme prisli z poradne, a mame 7300g a 70cm.. Je to mozne, ze sme pribrali za mesiac len 100g? Sice vidim, ze posledny tyzden papa menej.. Takto sa do tej velkej autosedacky tak skoro nedostaneme.. 🙂 🙂 🙂

monky1
17. mar 2011

caute, baby,

ja ziram, Elina mi spi od 10h .... aj sa bojim dvere otvorit a mrknut na tu, aby som ju nezobudila ... a mozno je uz hore, ale my praktizujeme take ze - kym nekrici, nech si lezi .. nejdeme k nej 😀

aj som stihla co som mala v plane 😅 a to tu uz daaavno nebolo

a dnes vecer bude maturita, lebo volali muzovi, ze nam dosli madrace, co sme nedavno kupovali, tak budeme riesit v detskej co a ako 😵

inak @zojec, nemozes sem davat take fotky, lebo hanka pri kazdej jednej pišti, ze aj ona chce taku ciapku, ze aj ja si mam kupit stroj a sit - prip. pytat od dedka Jozka, kt. ho pouzije raz za rok 😀 😀 😀 😀
a to mi pripomenulo, ze sa musim obzerat po jarnej ciapke pre Eli, lebo Hankine jej velkostne nesedia - jedna je zimne dieta, druha letne
kurnik, asi sa dam na kurz sitia 😠

@desmodka maly "šoumen" ... som sa nasmiala 😀 😀 😀 😀

bakatuska
17. mar 2011

caute

@hori vcera som sa sem nedostala tak dnes ta hladam ze ako si dopadla a uz vidim ze ti svieti 8tt tak super gratulujem 😉