Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mici111
@matulik284 no je on so mnou chodil na základnú a jeho žena na gympel 😔
@ameanda my máme L, malá ma 76 cm a cca 8,5-9 kg neviem presne a sú jej ešte trošku veľké, ale nepadajú
@ameanda my mame Lko a v pohde bude stacit este dost dlho 🙂 tie lemy su elasticke, je to klaciska plavkovina, nohavicky su z neoprenu, ten az taky elasticky nie je, ale Lkova velkost staci do tych 12 a aj viac kg .. kup si Lko, bude stacit 😉
@ellysa prave som dosila druhu capicu, aby som mohla nafotit 😀 je trosku ina, na skusenie akurat 🙂 vystrihnes si obdlznik cca 45x22 cm, podhnes spodok, zasijes stehom c. 14 na masine (trojkokovy cik cak, ale moze byt aj obycajny cik cak nezabudni vystrihnut latku tak aby pruzila okolo hlavky 🙂 potom zosijes spolu (nechala som sa uniest a zbudla fotit 🙂 obratene, ked bude, otocis tak aby ten zasevok bol vzadu, zosijes zas vrch, prevratis a uviazes maslicku :D modelka este spi.. potom hodim ako to vyzera na hlave 🙂
@ellysa o to je to pre teba smutnejsie, ze ich poznas 😔
@mojalili
@babulina
@riska
@ellysa dakujem dievcata, a ten spanok by sa veru zisiel, lebo tato noc ziva katastrofa, o pol3 nakoniec zaspal na mne, tak som 2 hodiny lezala v polospankua striehla aby sa mi nezrypal ☹ a od pol11 do 1 viac nespal a hucal, mal len 5-10min spankove prestoje ☹ o 1 som ho uspala v kociku spal do 2 a potom rev do pol3 ☹ ja som total vyflusnuta
@ameanda myslim , ze tu 😉 http://www.latkovky.sk/ je tam aj adresa 😉
@zojec petko vstal o 6:15 a od 8:15 do 9:15 spal a uz to vyzera ze ochvilu ide zase, sa mu nedivim, ked v noci zuruje ☹
vcera aj cez den spal na nic, ale predtym cez den spal doobeda hodku a pol a poobede dve, ale vcera katastrofa. som mu aj do pusy pozerala, ale ziaden zub nevypada na spadnutie, len vsetko je spuchle ☹ tak asi este dlho potiahneme :-
a ešte ako si zošila hore tú čiapočku s uškami?
@ellysa vsetko kupujem tu: http://www.detivbavlnke.sk/product_detail.php?q..... 😉 treba vzdy rozkliknut ten jeden obrazok.. dole su potom vyfotene vsetky 😉 mam nejake strihy, myslim ze aj na leginky.. ale este som nesila.. 🙂 mozno dnes nejake zvrtnem a potom ti dam vediet, ako to dopadlo 😀 😀
@hori gratulujem
@zojec sikovna si, normalne mam chut vytiahnut stroj a sit, len co s kubkom
jedno od nas
https://www.youtube.com/watch?v=0FU5Prs9XHca musime sa pochvalit 🙂 (viem ze vase deti to uz robia davno) vieme sa podasit z lahu 😀
@desmodka - zlatýýý, my sa ešte neviemw posadiť z ľahu , takže ste šikovní 🙂
Ahojte baby, tak sme prisli z poradne, a mame 7300g a 70cm.. Je to mozne, ze sme pribrali za mesiac len 100g? Sice vidim, ze posledny tyzden papa menej.. Takto sa do tej velkej autosedacky tak skoro nedostaneme.. 🙂 🙂 🙂
caute, baby,
ja ziram, Elina mi spi od 10h .... aj sa bojim dvere otvorit a mrknut na tu, aby som ju nezobudila ... a mozno je uz hore, ale my praktizujeme take ze - kym nekrici, nech si lezi .. nejdeme k nej 😀
aj som stihla co som mala v plane 😅 a to tu uz daaavno nebolo
a dnes vecer bude maturita, lebo volali muzovi, ze nam dosli madrace, co sme nedavno kupovali, tak budeme riesit v detskej co a ako 😵
inak @zojec, nemozes sem davat take fotky, lebo hanka pri kazdej jednej pišti, ze aj ona chce taku ciapku, ze aj ja si mam kupit stroj a sit - prip. pytat od dedka Jozka, kt. ho pouzije raz za rok 😀 😀 😀 😀
a to mi pripomenulo, ze sa musim obzerat po jarnej ciapke pre Eli, lebo Hankine jej velkostne nesedia - jedna je zimne dieta, druha letne
kurnik, asi sa dam na kurz sitia 😠
@desmodka maly "šoumen" ... som sa nasmiala 😀 😀 😀 😀

@zojec
@julinka2787
kocky aku velkost tych plaviek happy nappy mate?
lebo som pozerala velkosti a vychadza to vselijak 🙂
podla vahy sme na M, podla veku na L a podla obvodov na XXL 🙂
takze som zmatena...