icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
17. mar 2011

@weirdo ja som na tom lepsie, nastastie mame len Petuska, ale mat 2 deticky ako @mojalili tak sa asi obesim alebo co. ako jasne ze ked by som musela tak zvladam, ale nechcem ani pomysliet. v sobotu je spln tak ratam ze nervozita nasho andelika s rozkami bude gradovat ble

chani
17. mar 2011

@mojalili a tak je fakt ze pri mne by vsetci vyzerali velky, ale je pravda ze mam chlapa ako hora, 1,90 vysky a 120 kil zivej vahy ;)

weirdo
17. mar 2011

@mojalili - ja som sa bala toho stuzovaca, ale pohoda, metlickou som to metlila 😀 a v pohode. Ale teda smrdi to jak rit s prepacenim. Ako trvala ondulacia. Alebo som mala nejaku pokazenu 😀
Tak ja dufam, ze snad od roka uz bude lepsie ... bohvie, ci su to zuby alebo je proste narocny a tvrdohlavy 😕

chani
17. mar 2011

normalne zacinam byt navnadena na to odrzadlo, uvidime ci to nase skvrna vobec bude mat v roku dostacujucu vysku na to hmmm kaazdopadne dostane autosedacku akoze na narodky a kedze ma v ten isty den meniny tak by to kcelo este daco a odrazadlo sa mi javi ako moooooc dobry napad 🙂

weirdo
17. mar 2011

@chani - no udajne byvaju deti odlisne, takze pripadne druhe by Ti malo prespat celu noc od narodenia 😀

babulina
17. mar 2011

@chani -odrazadlo je najlepsia vec pod slnkom, na kratke prechadzky sme boli v ultrakratkom case na danom mieste, ja za damu s ruksacikom v polobehu a princezna ficala na motorke predo mnou, a kolkokrat som nestihala dobiehat, inak ja som docela zvedava ako to bude teraz, ninka na nahanatku, tomi na odrazadle a ja asi behom za nimi xixixi, uz sa tesiiiiiiiiiiim na leto

baby, potrebujem poradit, ideme 16jula na svadbu, mame brat tomiho so sebou alebo radsej ho nechat doma, trosku sebecky si chcem uzit tu svadbu ale zase bolo by mi luto ho nebrat so sebou, tak neviem, co by ste robili? 😕

chani
17. mar 2011

@weirdo vsak to ze priiiipadne, pri mojom stasti bude aj druhe daaabel heh

chani
17. mar 2011

@babulina takze nielen doobre pre dieta ale este aj pre stihlu liniu maminky hehe my mame len 69 cm teraz tak hadam sa aspon na tych 75 cm dopracuje do juna eee

ellysa
17. mar 2011

@babulina tak ho zober len na začiatok a potom si užívaj

chani
17. mar 2011

@babulina my ideme v maji na svadbu a mam v plane ho zobrat na zaciatok, potom ho postrazi babka, len neviem ako urobit to ze sa v noci tak casto bude a chce cickat ble to musim dako poriesit

babulina
17. mar 2011

@ellysa len svadba je tak hodinku z ba, neni to daleko ale hodinku tam hodinku nazad plus este nieco sa zdrzime doma ako ho budem ukladat spinkat, no neviem 😒
len ninku na isto beriem, ta sa naramne tesi a viem ze vydrzi dlho, ale tomas je nauceny chodit aj skoro spinkat a je mrzut a strasny placko ked nejde spat vo svoju hodinu

weirdo
17. mar 2011

@babulina - asi budes musiet kupit druhe tenisky, tie prve zoderies 😀. Ja by som zobrala Tomiho 😉

babulina
17. mar 2011

@weirdo to skorej baleriny ja deriem, co sezona to jedny zoslapem, uz moj mm iba nado mnou hlavou kruti 🙂 tenisky neni su moj kamarat aj ked materska ma privykla na ne trosku

mojalili
17. mar 2011

@babulina My ideme v septembri, pojde na svadbu, ale potom bude varovat moja maminka, len ona byva nedaleko, ty to mas dalej, to je horsie. My tu mame taku miestnost (vedla svadobnej saly), kde davaju mamicky deticky spat, normalne su tam postele a postielky...vazne... 😵

@chani - tak ja mam 2 deticky, zato obe RIADNE CERTISKA cez den....len LILI mi krasne spavala celu noc... 🙂

weirdo
17. mar 2011

@babulina - jaj tak, tak to aby si si oblubila 😀. Ale pokial balerinky posluzia, tak pohoda. Ja som na teniskach odchovana, bez nich ani na krok 😵
@chani - 😀

weirdo
17. mar 2011

@mojalili @babulina - my ideme na svadbu v septembri, ale ja sa vam priznam, ja nie som taky ten trsaci typ, takze mne aj celkom vyhovuje, ze malu nema kto postrazit 😅 . Tak ale zdrzime sa, len nie do rana 😉

babulina
17. mar 2011

@weirdo - tak to potom mala ti poskytne dobru vyhovorku 🙂 ja praveze opak, aj som dlhe roky tancovala teda este stale sa snazim aj ked teraz mam mini prestavku, takze tanecny parket by som rada okupovala co najdlhsie
a ked si predstavim poslednu svadbu ako to vyzeralo (sice to tomi mal 10tyzdnov) tak moc som si toho neuzila, maly to strasne zle znasal, ninka behala krizom krazom, mm za nou, takze taka kovbojka, ani poriadne si z tej svadby nic nepamatam

weirdo
17. mar 2011

@babulina - tak super, uzijes, neboj. Tomi je uz velky, predsa, ked mal 10tt, to je veru vek, kedy je na vsetko citlivy, hluk, vela ludi atd ...
Akoze ja sa strasne tesim na obrad, fotenie a tieto veci, ale to trsanie a ta zabava ma az tak neberie 🙂

Inac baby, zrejme sledujete pribeh tej malej Anicky z CR. Tomu hajzlovi by som ruky nohy odrezala a nasolila a potom ... neviem co, ale ako toto moze niekto spravit, bestia obycajna. ☹

chani
17. mar 2011

@weirdo zavesit ho za gule do prievanu a nechat ho tam zhnit😠

weirdo
17. mar 2011

@chani - presne. A vies co? Ja sa nedivim, ze niekedy by rodicia boli schopni zabit v takomto pripade ... fakt nie ...

puhinka
17. mar 2011

Baby moje,nedá mi sa s vami nepodeliť o dnešný nezabudnuteľný zážitok...
ráno som sa vychystala aj s malým do poradne,samozrejme igorko nezabudlo pol hodinu pred tým plakať,ako by ho z kože drali.Takže nerv na drans...ideme na autobus,išla ešte jedna mamička s kočíkom a ja som dojedala svoje raňajky.Nastúpili sme,v ruke mi ešte ostal mini kúsok na jeden hlt a odrazu vodič,že či som v jedálenskom vozni,nakoľko boli dvere ešte otovrená a ja som sa s nm nechcela hádať,tak som to vyhodila von.Dvere sa zavreli,ale jemu to nestačilo a tak rýpal ďalej,že či sme nevychované,keď si v kľude nastúpime s dvoma kočíkmi a ani sa ho na to neopýtame,ešte stále som bola ticho.No on stále dookola,že je to naša povinnosť sa spýtať,že sme sa tam natreplai s dvoma kočíkmi...tak ja už som sa neudržala a opýtala som sa ho,čo má za problém,keď som videla,že je autobus prázdny a že je to miesto pre dva kočíky a či niekomu zavadziame a že sa ponáhľam s malým doktorovi.On,že v poriadku,ale že sa neviem správaťa mal dosť oplzlý tón hlasu,tak som sa nasrala a povedala som mu,že on sa nevie správať k dáme a on,že je to moja povinnosť sa spýtať.Tak som sa ho opýtala ešte raz,či niekomu zavadziame a že keď sme pri tých povinnostiach,tak on je povinný prevážať občanov,ktorý si riadne platia mhd a to som už hučala a on,že či má zavolať políciu alebo dispečing.TAk ja som sa pousmiala a pýtam sa ho,že čo by im asi tak povedal,že mamička s kočíkom sa ho neopýtala,že či môže nastúpiť do autobusu a že mala kúsok rožka v ruke?on ešte sa rozkrikoval,tak mu hovorím,že keď už,jeho povinnosť je nie sa hádať somnou,ale vystúpiť a pomôcť mi s tým kočíkom do autobusu a nie,aby sa mamička sama naťahovala a ešte k tomu dve...toť vše...a tá baba mi hovorí,že nech kašlem na to,že on mi za tie nervy nestojí,bo už som sa celá klepala od nervou...hovorím jej,že manželka mu asi nedala a on ,že no,že a to poriadne dlho...

puhinka
17. mar 2011

a dnešná poradňa...10 800 gramov
76,5 cm

a odporúča jedine aktíviu... 😉

weirdo
17. mar 2011

@puhinka - hehe, to bol nejaky bujak ten ujo 😀 . Darmo, videl mladu babu, tak sa vyburil. Ale tak nedala si sa a to je dobre. Este by bolo vies co lepsie? Ostat ticho a priblbo sa mu usmievat do ksichtu. Ver mi, to by ho islo od jedu roztrhat 😀
A pekne miery 😉

puhinka
17. mar 2011

@ellysa ,máš úplne tie isté tipy na darčky,presne ten mobil som včera preposlala mm meilom a tie loptičky som hovorila mame asi pred týždňom,ale on to dostane teraz k meninkám,čo má 10.4 🙂

puhinka
17. mar 2011

@weirdo ,to by som nebola ja,kebyže som ticho,ja som strašná papula 😀 😀 😀

weirdo
17. mar 2011

@puhinka - 😀 😀 😀 si este po nom mala ten rozok hodit so slovami "Tak si to sezer, Ty zavistlivec!" 😀

puhinka
17. mar 2011

@weirdo ,no vtedy som ešte sa chcela vyhnúť konfliktu,preto som ho vyhodila von bez slova 😀

ellysa
18. mar 2011

dobré ránko
@puhinka ty brďo ja som sa nserinkala len keď to čítam, ja tiež nie som konfliktný típ, ale keď by ma takýto vytočil som schopná písať na vedenie , super , tak aspoň zreferuješ či sa mobil páčil a podľa toho ho kúpim aj ja 😉

krpaňa spala od 20.00-00.00-4.58 o polnoci papala inak bola ticho, dokonca vo svojej postieľke ale potom sa rozhodla, že už nejde spať, čo som ja odmietla akceptovať a robila sa, že spím, tak ju to o pol šiestej prestalo baviť a zdriemla ešte do 6,15

ellysa
18. mar 2011

baby máte niektorá tlakový hrniec, veľmi o ňom uvažujem ale desia ma príhody a výbuchoch a podobne, len dúfam, že tie nové sú už bezpečnejšie

mojalili
18. mar 2011

@ellysa ja pouzivam stale tlakovy hrniec, aj na strukoviny aj na maso. Ono ked sa privedie do varu a zacne sycat, musis to dat na najmensie.....stalo sa mi raz, ze buchol, ale v pohode, poumyvala som si kuchynu. Bol to stary tlakovy hrniec. Ale nemam dobry, svokra kupovala...casom si kupim lepsi.Naozaj je v nom dobre a rychle varenie 😉 😉 😉

AHojte kočky, ani nepisem o dnesnej noci, to sa neoplati....
NO idem na tu tortu, aby som vsetko stihla. 😉 😉 😉 😉 😉 Dnes bude odovzdavanie darcekov, LILI sa tesi, 😵 😵 😵