Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobre ranko.. 🙂 nebojte sa Lenku, mozno sa len rozhodla, ze uz nechce o sebe poskytovat ziadne informacie.. stava sa to a nezazlievam jej to 😉 verme, ze to je len to a naozaj sa nic nedeje
dufam, že zojec má pravdu, a je to presne tak 🙂 len ma baby vyplašili, tak som jej písla sms, či je určite všetko ok 😉
inak dobré ranko 😉
@riska Hej, uz umoznil MK zamknut si svoje albumy, netreba to znovu nahadzovat, ja som to tiez urobila a vidia ich len priatelia.
mozno sa Lenka rozhodla, ze uz nebude na MK, pretoze byt na internete je naozaj zabijak casu, ja som to tiez obmedzila, hlavne pobede a vecer.
Dobré ránko kočky, Danko si o 4.15 zmyslel, ze je vyspaty, tak som ho do 5.30 ukecavala, nech spi, tak potom potiahol do 7.45.
Dnes je akasi hmla, hm....co si zacneme? Prave pozeram sedacky do nasej novej obyvky, jeeeeej, uz by som sa hned stahovala, keby sa dalo... 🙂
ahojte žienky,
prosím, poraďte nejakú internetovú slovenskú stránku, kde by mali pekné chlapčenské prechodné bundičky... našla som x stránok, ale bojím sa nespoľahlivosti, keďže s nákupom cez net mám nulové skúsenosti...
@lenocka84 jaaaj, ja sa citim, ako by som ani tehula nebola... normalne si to ani neuvedomujem... aj pri Lucke to tak bolo, len to som okolo toho robila vacsiu vedu, teraz akosi nestiham... 😀 fazulku mam len na papieriku... a nie je tam nic moc vidno...
@monky1 vsak tusim mozem ten moj klub bezzubych smelo rozpustit... 🙂
KOčky, prosím vas, ked idete teraz v takomto pocasi von, svieti slniecko, davate zimnu bundu ci tenku prechodnu?? 😕 😕 😕 😕 😕
tak moja dnes hviezdi..doobedny spanok ze 20 minut???? 😠
caute babule
aj nasa konecne zalomila - od rana - pokus z mojej strany bola, ale snivaj dalej, mama 😠
som zvedava, ako dlho sa budem tesit 😀
idem este upratat, nech mame zajtra ako z cukru, nech si nenarobime hanbu pred svokrickou, ze sme same baby a nezvladame to 😀 😀 😀
moje dieta uz aj vstalo a tu ani ťuk 😀 😀 😀
nam sa podarilo AZ 50 minut - do vecera bude este veselo 🙄
tak moji obaja spia v celku dost ale to iba preto ze obaja maju od piatku anginu. 😒 ale tak uz spia hodku a pol.🙂 len maleho treba zase obcas uspat na rukach ako vzdy ked ma nadchu alebo nieco podobne.🙂
baby moze malu bolieť z antibiotik dasienko?alebo to je z toho ze je chora?
@monky1 zajtra idem do mesta , tak ti to kúpim , lebo dnes som nestíhala . A zajtra sa ti budem snažiť to aj poslať. 🙂 My sme dnes boli u maminy na dedine a celý deň sme boli vonku , tak malý bol jak med. Upratovali sme záhradný domček , kde majú sestriny chlapci hračky a to ste mali vidieť krpca. Nevedel , na ktorú stranu sa má vybrať. Všetko bolo pre neho nové. Nakoniec sme tam objavili hádam 4 odrážadlá , 2 hojdacích koňov a milión áut a tatroviek. Sestra im všetko kupovala dvojmo tak Alex sa môže vyblázniť. 😅 U nás spánok nasledovne : ráno o 8.00t ak mi zaspal v aute a potiahol do 9.00 . Potom mi zaspal až o 12.00 a spal do cca.13.15 a teraz už nevydržal a spí zas. Som zvedavá , kedy zaspí večer 😢 On vydrží cez deň max. 3-3,5 hod a potom už je nervózny.
@monky1 este som to nerobila, mame doma pernik, co som spachala v nedelu 🙂
KOCKY, MAME ZALOZENE AJ SUKROMNE FORUM, DAVAM OBTAZKU NA VAS....NEPOJDEME RADSEJ TAM????? Predsa mame aj temy, co sa tykaju sukromia, bolo by to lepsie. Proste by sme to tu ukoncili a zacali tam.....co vy na to???????
Dnes sme sa s Bakatuskou o tom rozpravali.....

baby aj tu na koniku zrazu nemam Lenku medzi priatelmi,
co sa s nou deje? nemam na nu cislo, kto mate skuste sms 😅
@ellysa my takto skakanim spime uz niekolko noci, ale tiez potiahol, "az" do 6:50