icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julianka777
9. apr 2011

@matulik284 u nas je to tak isto,ale je to asi skor skrz to,ze celu noc sa budi na caj a potom vsetko vycika,chudatko

matulik284
9. apr 2011

@julianka777 presne tak, moja malicka sa zvykne budit 1-2 krat za noc a vtedy nie je plienka precikana, ale tuto noc sa zobudila 6krat asi kvoli zubkom a pila aj cajik..tak to preto

julianka777
9. apr 2011

@matulik284 ano,presne aj nas su zubky,ale cajik pijeme stale v noci,budime sa len koli nemu 😒

matulik284
9. apr 2011

@julianka777 my ked nas nic neboli tak pijeme raz mliecko 100ml alebo ak sa zobudime 2krat za noc tak raz mliecko 100ml a raz cajik 100 ml

jenie123
9. apr 2011

@julianka777 my pouzivame pampers baby active a malej sa nestava, ze by bola precikana a to je na prsku celu noc.. 🙂

matulik284
9. apr 2011

takto pokruteny sme v noci spinkali 😀

julianka777
9. apr 2011

@matulik284 no nasa nechce v noci mliecko,ale caj by stale pila,a to mliecka mi ani nikdy nejak moc nepila 😀

julianka777
9. apr 2011

@jenie123 no u nas sa to stava sem-tam,ale ako som aj pisala,ona strasen vela cajiku vypije a potom ma 5kil v plienke 🙂

julianka777
9. apr 2011

@matulik284 ta fotka je super 🙂 ako keby som nasu Adu videla,ona sa tiez dokaze tak poskladat v postielke ked spi 😉

basa23
9. apr 2011

@jenie123 jaaj keby tak mne stacilo malo spat ako jej ale ja som spachtos 😉 mna ani 10 kav neudrzi hore 😉
co som ti pisala ten zub co jej ta dlho siel ten zub predbehol dolny a potom vysiel ten co mala tmave dasienko.
no ja dnes nevarim mala ma est tu brokol.pol.zo vcera tak dnes mam frei 😉

matkaasebko
9. apr 2011

@basa23 aj my sme baculaty, som zvedava kolko bude v piatok na poradni vazit ale tipujem ze cez 10 kg bude mat ale sak ved oni nam z toho vyrastu....presne na sladke je casu dost len asik sa im to uz pak bude dost tazko vysvetlovat preco ine deti a my to papaju a oni nie...nooo ako ina tie cierne zuby u deti je strasne, aj ked su to iba mliecne ale pak podla mna budu take aj normalne, ja budem na zuby strasna sekera bo ja som nemala kaz skoro 18 rokov, tak dufam ze tak maly potiahne tiez, sak uz teraz mame naplanovanu preventivku u zubarky hned po roku....

@znamia kde sa daju tie jogurty kupit?to by som mu kuk, bo dnes sme papali ten tesco organic jahodovy a celkom mu bral, len sa mi zda ze tam je moc cukru, ale tak aspom je bio...

@jenie123 a po lyzickach si skusala davat?to ani my tolko nevypijeme...

a u nas bola noc uzasna o 20:30 sme dali UM, vypil okolo 150 o 21:45 sme zaspali sice s krikom, a pak sme sa trochen o 1 zobudili ale zaspal hned pak o 4 budicek do 5 po mne skakal pak si vybral cicik a zaspal...takze my v noci super...ma to UM asik nieco ozaj do seba....normalne ze som aj vyspata...a teraz spime zas, sice tipujem max. tak do 12

basa23
9. apr 2011

@matkaasebko no to bude veru tazke,lebo co vidim na okolo deti na pieskoviskach fuuu tie papaju teda hoc co,aj take co podla mna by nemali este.minule som videla dievcatko malo tak asi rok a tlacilo do seba kinderbueno fuu to je dost namna 😒
no mi uz cez 10 mame dlho ale uz je to fakt o 90% spomalene priberanie.presne oni to vybehaju aj mne lekar na klboch povedal ze to ked kojim je ok ze to je mleicny tuk alebo co to si nepamätam uz 😝
jaaj zavidim tie noci mi este na take musime pockat 😒 moja bola hore od pol 7 a uspala som ju o 10 45 ale horko tazko dnes ma neaky zly den este spi ale zachvilu vstane uz 😝 to UM ma naisto nieco do seba.je pravda ze niektore na UM sa budia casto tiez ale takych je velmi malo.

matkaasebko
9. apr 2011

@basa23 kamaratka ma o presne o mesiac mladsiu to ma uz druhe a ta do malej džga už slane tyčinky a dava jej obhryzat kosti s kurata...to neviem ani ja a to som stara kofa a nieto este taky červik maly...ale pri prvej bola tak isto opatrna ako my...ale ja som povedala kebyze raz druhe tak ho budem krmit aj vsetko presne tak ako prve...bo o co je to druhe horsie...

deniskateniska
9. apr 2011

ahojte pekny den prajeme

basa23
9. apr 2011

@matkaasebko presne aj ja ked raz druhe tak isto bude papat to iste ako prve 😉 no len ci druhe bude manzel uz nechce ze nechce uz kocikovat 😀 aaale ja ho ukecam ale ja chcem az neskor.mas 22 r?to mas aspon pisane v profilke.ze stara kofa 😀 kokso mala uz spi hodinu zaaazraky sa dejuuu 😀

deniskateniska
9. apr 2011

@matkaasebko my tiez papame tycinky na navsteve 😀 😀 😀 ale ja poctivo sol odlupujem 🙂 inak ja mam kamosku co ma tiez stare rovnako ako my babo a rezne, chlieb so salamov atd..no ako oci som prevracala 🙄

matkaasebko
9. apr 2011

@basa23 to ani moj nechce ani pocut o druhom...ale sak ani ja zatial...a kedysi som vôbec nestela...ale ja som povedala skôr ako za 5-6 rokov nehrozi, jedine ze by sa smyklo nechtiac....tak ako ale oproti mojim rovesnickam uz som stara kofa...vsetky na vyskach na zurkach a ja doma s plienkami... 🙂 ale za nic na svete by som nemenila....

basa23
9. apr 2011

@deniskateniska ha krasny skero.no to sa divim tej tvojej kamaratke to by som nedala teda 😒

matkaasebko
9. apr 2011

@deniskateniska ale ona sol nechava...tak to uz hadam by radsej aj sezamove...ja mu to zatial ani neplanujem davat bo my by sme si ich vopchali cele do hrdla...nooo tak to by som asik nedala ale tak ved kedysi sme aj my tak boli vykrmovane a zijeme...ale zas vtedy nebolo tolko vsetkych chront alergii a kadecoho...

basa23
9. apr 2011

@matkaasebko tak to aj ja som potom stara kofa 😀 ja tiez by som za nic na svete nemenila 😉 ved skolu si robim popritom externe da sa to 😉 tiez moje kamosky vysky, zurky.ja chcem ked pojde do skoly az.tak za 6 rokov.musime najprv este doriesit byvanie ist do väcsieho ted mame 2 izbov alebo dom by som moooc chcela.len muz nie a nie ist z BA a tu postavit dom tak to nejsme milionari 😀

matkaasebko
9. apr 2011

@basa23 aj ja by som stela skolu len nejsou financie...a este teraz ked sa to ma spoplatnovat...ale ja raz ked budem velka budem podnikat... 😉 ale este neviem v com mam na to 2 roky a 2 mesiace dovtedy ma nieco hadam napadne...dom je uzasna vec, my byvame na dome fakticky tiez v 2izbovom, bo v izbe je svokra...ja sa snazim uz teraz riesit detsku izbu len neni kde a ako takze je to iba v stadiu snivania...tak niekde pri BA to neni lacnejsie?

fatimuska
9. apr 2011

@matkaasebko áno je🙂

basa23
9. apr 2011

@matkaasebko no ja uz ted platim za semester 😒 no mi vrav aj ja uz by som rada riesila izbu detsku ale kde ju urobit aach 😒 ved si este mlada este maaas casu na podnikanie a mozno casom aj skola co ty vies 😉 je to pri BA lacnejsie len musim muza ukecat on rodeny blavak to je hrozne ho odtialto dostat 😀 pozeram ze ste boli v ZOO maleho ho to este asi tak nefasicnovalo vsak?aj mi sme chceli ist ale este asi pockame.a kde ste boli?

jenie123
9. apr 2011

@matkaasebko ze stara kofa.. ja mam uz 30 a povedala som si, ze pokial nepojdem z materskej na matersku, uz asi druhe mat nebudeme.. Ak si najdem nejaku super robotu 🙂 tak sa mi odtial asi uz chciet nebude.. Inak aj ja som rozmyslala nad nejakym podnikanim.. U nas v malom meste je to o nicom.. robota ziadna.. Ako sa ti byva so svokrou? My byvame sami a neviem si to predstavit, keby sme byvali este s niekym..
@basa23 Aj my by sme chceli ist raz na domcek, ale som rada, ze mame 4- izbovy byt.. takze momentalne mame 2 izby volne, v jednej je satnik a v druhej bude detska.. Uz aj my sme chceli ist s malou do zoo, ale asi je este skoro.. Tento vikend je u nas cirkus, aj tam by som malu zobrala, ale teraz by to bol asi pre nu trest, asi si pockame par rockov.. 🙂
@deniskateniska jeeeeee, aky smejko.. 🙂

matkaasebko
9. apr 2011

@fatimuska tak to je pak super, ze u vas to plati, bo mamina sesternica kojila malu tiez tak nejak a aj tak je furt chora....

@basa23 sak som mlada len u nas je to tu s robotou strasne...ale tak to myslim ako vsade a ja som tip ktory neznesie mat niekoho nad sebou a nechat si rozkazovat, aj co som teraz zamestnana tak nam pobocku tu v meste zrusili tam som bola "veduca" a prestahovali nas do ineho mesta kde su vsecia vyssi tak to bola sama kontrola, takze som bola aj rada ze som sla na rizikove...No inak s Vami Blavakmi je to tazke, mne stacil sef blavak...hrôza.... 😉ten lubil pindavat na nase mesto, ze aka rit mala....Boli sme v Bojniciach v Zoo to je tu kusok od nas...nooo jeho zvieratka moc netrapili ale vsetky deti na okolo ale tak ako tesil sa ked ich videl bo on je manik na zvierata....

@jenie123 bud rada ze byvate sami, nie je to velka vyhra...hlavne ide o to ze moja svokra ma 61 rokov, a mne ma o par rokov viac od nej moja babka...takze je tam veelky vekovy rozdiel. my sme si zas ani bohvieako nesadli ale tak co spravime odist neodideme bo neni na to a pak zas by nemohla tu byt sama bo ono to je dost velky dom aj pozemok a nemal by sa kto o to starat, ked este zil svokor a jeho mama tak sme uvazovali nad odchodom ale teraz uz nie, uz len nad prerabkami...a mam vyhodu u svokry to ze este stale chodi do prace tak sa moc nevidame (na stastie) ked ostane doma bude to horsie...a co sa tyka pomoci s malym tak sa nedockam ziadnej ale ja ani ziadnu nechcem lebo jej nedôverujem...takze bud len rada ze ste sami... 😉 Aj my sme uvazovali nad cirkusom ale by sme tam nevydrzali obsediet ale tak som rozmyslala ze aspom zvieratka von kuk a pofotit sa s nimi ale sak ani pocasie nevychadza...

Inak moje dieta ma dnes spavu nemoc...on zas spi...som zvedava do kedy...

znamia
9. apr 2011

@matkaasebko maju ich v kauflande, jahodove a bananove. inak aj dobra mama je bez konzervantov... ale mali sme z nej bananovy a ten je fuuj. ostatne prichute jej beru.

matkaasebko
9. apr 2011

@znamia tak vyskusame tu dobru mamu lebo kaufland tu nemame....tak ono celkovo bananove jogurty mne pridu divne....

matkaasebko
9. apr 2011

inak baby dnes krpec dostal od nasich od nestle vanilkovy jogurt je na nom pisane od 8 mesiaca...môže ho už ked je tam ta vanilka?

jenie123
9. apr 2011

@znamia ja tiez davam malej dobru mamu a dnes mi doniesol manzel tu bananovu.. 🙂 🙂 tak som zvedava, ci ju bude mala chciet.. 🙂

znamia
9. apr 2011

@matkaasebko ja som ten yoplait nikde inde nenasla, ale mozno sa tebe podari. za opytanie nic nedas 🙂