Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@matkaasebko teraz je to pomaly s robotou tak ze chcu vsade vysku a prax 20 rokov 😠 ja sa nechcem vratit na stare misto ale zas kvoli skole asi budem musiet lebo nikde inde ma nechceli zobrat lebo ze kvoli skole budem vela mat volna v praci,a nasla som super veducu ktora mi vzdy vyhovie tak uvidime 😉
je niesom rodeny Blavak 😀 a mi zrovna nepatrime medzi takych akych myslis 😉
fu to si neviem predstavit zit so svokrou a nesadnut si,chvalabohu mam super svokru.ale jasne ked neni kam ist treba ostat a pretrpet 😉
@znamia sak ano vyskusam...ale tak ked hovoris ze aj ta dobra mama...tak skusime aj tu...dnes sme davali ten tesco a celkom nam bral...
@basa23 asik tak nejak...ako ja som mala tiez v poho robotu, lenze predpokladam ze ked sa tam budem chciet vratit tak bud ma zhodi o5 robit telefonistku ale to nehrozi, abo ma supne na pobocku 30 km od nas, a na to sa budem môct vykaslat, bo nehrozi dochadzat pri krpcovi....ale tak mozno za tie 2 roky sa to da vsetko do poriadku a bude prace ajaaaaajjaaaaa....a nebudes mat uz hotovu skolu za 2 roky?na akej si?ja si myslim ze kazda svokra je super pokial s nou nemusis zit.... 😝 niekedy ma az boli jazyk co si musim do nho tolko hryzt aby som sa zbytocne nevadila ale niekedy sa to neda...najme ked sa mi montuje do maleho veci a to si ja najradsej porobim sama...vtedy skocim do nej....
@julianka777 ta moja zase nechcela pit caj 😀 iba mliecko, ale uz sme si aj na cajik zvykli.
@basa23 v BA som zila, viem ake to tam je drahe.. 🙂 Ale tak som sa odtial nechcela odstahovat.. ☹ tu mam iny zivot a krasnu dcerku.. 🙂 my sme to vsetko riesili pred tehu, aby sme mali najprv kde byvat a az potom bola svadba a mala.. Asi na tom budeme so ZOO podobne, uz sa tesiiiim.. 🙂
@matkaasebko ja mam svokru v pohode, ale tiez si musim tolko hryzt do jazyka.. Inak tiez jej neverim, malu som jej este nedala varovat, mojej mamine hej, ale svokre neviem.. Minule davala malej chips s prichutou chili, tak som skrikla po malej nech to neberie, ale mala som radsej na svokru.. ☹ A o tom, ze mala uz mala davno chodit, uz ani nehovorim.. Jednym uchom dvu, druhym von.. Nastastie spolu nebyvame, v tejto domacnosti som sefkou ja a hotovo.. 🙂
@jenie123 moja svokra malu videla asi tak 15 krat a to byva 10km od nas. my sa nijako extra nemusime a tiez malu do ruk nedostane bez dozoru. dokonca sme sa s drahym na tom zhodli.... tak sa az tak zle kvoli tomu nectim 😀
mia sa uz zase raz zobudila a uz kraluje nasej posteli 😒 jednu noc prespi u seba a 3 u nas.... aaaach
drahy s nami nespava... mame len 140cm postel ☹ ale nejako sme si tak uz zvykli, aspon ma nebudi chrapanim
@jenie123 ja tiez len mojej mame a to drahy dnes pistal aby som jej ho dala zajtra ze nech sa s malym ide zajtra prejst ona, ze sak s nim este nebola ako skoro ma vystrelo to sa budem musiet este dako vykrutit z toho preco jej ho nedat bo od narodenia s nim bola len raz a to ho hned isla vsade ukazovat a ja to nenavidim a prisla domov za totalnej burky pri tom videla ze daka pride...nooo a s hentym ze dzgat do nho to poznam, raz ked mal 4 mesiace tak tu bola aj svagrina a jedla zakusok a drb malemu lyzicku so slahackou do pusy...to si nevies predstavit ten cirkus...obe boli cervene jak raci co som tak vynadala, od vtedy je klud...
@znamia ved na taku malu postel sa ani vy dvaja nemôzte zmestit.... 🙂
@matkaasebko sme si nejako zvykli.... uz som mala vybratu aj novu 180ku, ale stale nieco potrebujem/e viac. no a tak mame napriklad novy cyklo vozik a ine somarinky... a to baby plavanie mi k setreniu tiez nepridava 😀 ale to musi byt!!! trdlo sa uz same dobrovolne vo vani ponara a v bazene je v nasej skupine najzrucnejsia, tak som pysnaaa 🙂 som sa musela pochvalit 🙂
ja som svokre malu este ani do kocika nedala. len raz na polhodku na ich dvore za pritomnosti dalsich 5 ludi....
@znamia @jenie123 baby my mame 180 postel a maly spava medzi nami, ale my s mm sme uplne diskriminovany 😀 , ja nakrajicku, mm nakrajicku a kubo ma celu postel pre seba 😅
ale dnes sme pridali este jednu postel tak som zvedava aka bude noc ... my mame postielku len na paradu 😠
@matkaasebko ja ked nechcem niekomu malemu dat tak poviem ze on neni zvyknuty (na tu osobu) a bude plakat a take dristy - ono to zabera 😀
mam pocit, ze u nas to uz snad o tej posteli ani tak nie je, pretoze valend, ktore by sa dali dat dokopy mame na pojde asi 10 🙂 skor je to o tom, ze on sa vyspi a ide do prace...
@znamia no ano to poznam my tak kupujeme novu spalnu uz 2 roky a nevydalo...bo fakt stale nieco akurat nam kukam dovolenky na nete....aj my sme chceli chodit na plavanie ale ja nedam 60 euri za 10 polhodinovych kurzov, sa mi to zda byt hodne vela...to radsej kupim domov bazen... 🙂 ale tak to vy ste riadne sikovne...aj my sa potapame doma vo vani ked nahana hracku... 😉 vidim ze ams taku fajnu svokru ako ja... 🙂
@desmodka to bohuzial u mna neprejde ked s nou byvame, a moje dieta by islo aj s certom ten sa neboji nikoho....
@znamia to su chlapi...ja mam stastie ze toho mojho maly nezobudi ani keby mu za usami reval, a zas on chrapanim nezobudi maleho...a ja som zasadne proti aby spaval inde max. ked je chory, abo maly ked je chory...bo sa bojim toho ze by sme sa pak odcudzili jeden druhemu...
@matkaasebko mna to plavanie vychadza na 5 tyzdnov 10 lekcii na 85e, ale chodim tam autom 50km sama. tak to vychadza na dvojnasobok... ale rada to zaplatim a sebe nic nekupujem, pretoze byvame na malej dedine, kde je mia jedine dieta, a pri jazere, tak aspon kamosky stretnem a nebudem sa musiet bat o malu, ze sa mi hned utopi, ked sa raz napr. cln prevrati 😉
@znamia fuuu tak to je ozaj dost...tak ja si v ramci toho ze tam nechodime tiez nic nekupujem...ale neriesim... aj my tu mame priehradu ale nad clnom a prevratenim som ozaj neuvazovala...my sa hadam pri mori naucime plavat... 🙂 sice nie tento rok ale raz..:D a doma bazen to tiez isti...ale u nas s kurzom je to aj tak panta sa tam dostat bo tam vsecia pokracuju...a je iba jeden myslim....sak aspom trosku vypadnes medzi ludi...u nas v dedine je deti dost len co z toho ked ja sa tu so ziadnou mamickou zas nepoznam...ja sa chcem od septembra prihlasit do materskeho centra nech ma krpec aspom tam zopar kamosov...
@matkaasebko na margo toho clnu, nasi maju chatu nedaleko a nakratsie sa tam v lete da dostat po vode... ale v podstate to je len taka vyhovorka, lebo este sme sa s nijakym neprevratili 🙂 ja pojdem, este mam dosit ciapku malej, co som si popoludni vymyslela...
@znamia tak hadam sa uz ani neprevratite... 🙂 prijemne sitie dobru noc...
@matkaasebko tak to sme so svokrou uplne rovnako, tiez ju mala len raz, ked bola Stella mensia, plne kojena, prisla o hodinu neskor a z besedy a to som jej volala, nech uz pride. minuly tyzden som sa vyhovorila, chcela ju vozit ja jej na to, ze mam so sebou kamosku a vozime spolu. nabuduce budem musiet nieco ine vymysliet.. 🙂
@desmodka u nas to tak niekedy tiez vyzera.. 🙂
@matkaasebko presne 2 roky je este dlha doba.mozno bude opät kopa prace ze si budeme vyberat 😉 nie nebudem lebo tento rok som mala mat bakalarske skusky ale dala som si odklad.tak v septembri nastupujem.popri matrskej stihnem tak 4 rocnik skoncit takze piaty uz budem muset popri praci dorabat.tak asi sa budem muset vratit do starej prace aby som mala sancu dokoncit skolu 😉 chodim na socialnu pracu,chcela by som potom robit v detskom domove no uvidime 😉
no mi uz mame jedno prebudenie za sebou oooo to bude noc 😉
@jenie123 no mi sme to neriesili pred,sme ani necakali ze to pride tak hupom 😀 sme sa snazili ale nie ze za mesiac to pride.kamaratky mnohe ze aj rok im to trvalo tak sme mysleli ze to nebude take lahke.no sak zatial mame 2 izbovy,kym mala bude mat 2-3 roky snad stihneme nieco poriesit 😉 si byvala v BA?pochadzas z BA?
cooo mala chodit uz by mala?svokra bllaazni maloktore dieta tak skoro chodi 😒
@basa23 byvala som 6 rokov v petrzalke.. u nas nebola ziadna robota a chcela som sa osamostatnit.. 🙂 nakoniec som si nasla frajera u nas v meste a bolo.. ale BA mi chyba.. ☹ a co sa tyka toho chodenia, tak mam stale na taniery, ze jej sestra chodila v 7 mesiacoch a jej synovia v 9.. a tak.. 🙂 no na smiech.. 🙂 este sa mala nachodi az az, aj keby mala zacat v roku.. 🙂 aj moja ma uz po prvom prebudeni, takze sa uz k sebe tulime a zohrievame..
dobre ranko
@jenie123 sranda tak si sa vratila do svojho mesta 😉 v BA sa zije ok len niektore veci su tu hruuuza.
no mi dnesna noc hrozna za posledne noci bola hore asi kazdu hodinu alebo pol hodinu ja ani neviem sak som behala stale hore dole.boze ja to nechapem nevidim ze by jej zuby sli tak co sa tak budi 😠
@jenie123 ja uvidim co dnes vymyslim, sak este je aj pekne... 😠 budem sa muset ist ja s malym prechadzat abo budem dufat ze pride svagrina s malou a budeme s nimi vonka...to by ju pak netahalo....ale tak ju to aj tak netaha to jej chce synator vnutiť ze nech je s malym trochen ale ani ona ani ja o to nestojime.....
ja u nas chodenie ani neriesim zacneme ked budeme mat zacat, mna len mrzi ze krpan mi este nerozprava...
@basa23 aj my sme uz boli o takom case hore ale pak zaspal...a okolo 1 spustil taky rev ako keby ho rezali...este ze zabral cicik, ale co ho bolelo neviem asik zas raz hnusne zuby...ani UM nepomohlo...vtedy co tak pekne spal bola asik len nahoda... 😒 a aby sme nahodou o 2 roky neskoncili o5 na materskych ale dufam ze este ee...sice ked motyka vystreli... 😝

@jenie123 to mate super ze mate 4 izbovy tu predsa v BA je to strasne drahe a ked som na materskej neviem jak hypo,chceme to ist zistit.ja by som sla aj mimo BA len ten moj muz 😠
presne to je este skoro este pockame s malou,alebo ju zneuzijeme ze mi budeme chcet ist do ZOO ja zboznujem ZOO kazde leto tam rada chodim kuk tak nebude mat na vyber pojde 😀 😀 aach mala sa uz kupe uz teraz sa desim noci 😒