Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julianka777 - tak u nás predávajú taký miestny biely smotanový bez konzervantov - svrčinovský , tak sa snažím ten kupovať , krupičku som ešte nerobila , ale chystám sa , tak aj mňa by to zaujímalo
@miculienka lebo ja som dnes kupila v lidli,tak hadam jej bude chutit 😀
@julianka777 tak to vy ste riadne sikovnice... 🙂 mne krpan ani normalne nechce dat bocku stalo sa parkrat ked bol unaveny totalne a chcel cici a ja som s nim bojovala ze mu nedam...normalne vedel kedy bocku pouzit....vychcanec moj...my sme dnes dali prvykrat dobru mamu a mala veeeeelky uspech
@basa23 inak môj tiez zvykne tatovi vrestat, ale on to zvykne robit kazdemu chlapovi ked je unaveny, vtedy chlapov nemusi vôbec, je to taky babsky cecok....
@julianka777 no tak budem do nej hucat dalej a cakat kedy sa rozhybe 😀
inak tí drobci fakt ukážu čo ich učíme len keď sa im chce, moja vie pápá , nie keď nechce ukáže - otočí hlavou , znakuje svetlo a mlieko , pozná znak piškótka alebo keksík ale ešte ho nepoužíva a teraz sa učíme dávať pusu na jej fotku, ťapi ťapi a aká veľká narastie - tá aká veľká ju už celkom baví , ale na všetko musí mať náladu , keď je mrzutá tak sa môžem aj na hlavu postaviť 😅
@julianka777 - krupičku ? hádam bude , oslaď to ovocím , to moja má rada - hlavne banán , ja tiež skúsim niektorý deň , dnes už mám namočené ovsené vločky mleté , tak dostane to zmiešané z jogurtom a výživou
@matkaasebko ani nasa sa rada nebozkava,tiez musi mat naladu 😀 dobru mamu sme este nepapali
@basa23 potpm daj vediet 🙂
@miculienka aka je sikovna ta tvoja 😀 ja len ze ked ide do krupicky,tak tam treba uvarit mlieko,a to sa znicia vitaminy
@julianka777 - šikovná keď chce , ale lenivá - nevie loziť len dozadu , ale snaží sa, aj keď s revom
no zničia , ale zas inak to nejde , ale tak niečo ostane a vitamínky majú aj z iného , občas nezaškodí hádam aj takéto čosi , nech si pomaly zvykajú , ešte dojčíš ? lebo ja hej , u mňa je to problém s mliekom , toľko neodstriekam , ale niečo vymyslím , len neviem čo 😅 😀
@julianka777 ta nam brala...a este sme kupili aj dobreho tatu tak uvidime co povie na toho....inak nad tou krupicov som uz aj ja uvazovala...ale na nic som neprisla...
@miculienka presne ich nalada je velmi dôlezita...najhorsie je ju ale vystihnut...a este aj co z toho ked ich dlho nic nebavi...jedine co nas vydrzi bavit dlhsie je kde je sebko...to ho naramne bavi...
@basa23 raz to pride... 🙂 ja hucim do nho furt mama a hovno z toho...tak uz neriesim... 🙂
inak viete co?ja som vcera vecer na maleho normalne ze kricala...ale fakt ze fest som zhukla...taky chumac vlasov mi vytrhol ze az...mate nejaky spôsob ako ho to odnaucit?
a prave sme sa naucili novu vec ked papa chrumku tak ako si tak hmmka pri nej ze si ju vychnutnava...a to sme sa len dnes zacali uci to ho bavi...
@matkaasebko ktoru prichut ste kupili?toho dobreho tatu myslim🙂
@ivanka85 jahodovy a čučoriedkovy....
inak nasla som pripravu tej krupice...Krupica sa uvarí vo vode a pridá sa do nej potrebné množstvo mliečneho prášku...to pisala nejaka doktorka...kto to prvy vyskusa??? 🙂 ja neviem varit... 😝 takze kto sa hlasi?
@julianka777 ked sme my boli drobci, tak nam mama namacala krupice do vody dopredu, aby napucala a potom ju varila v kravskom mlieku. ja malej davam ked si navarim ja, ale to su tak 2 polievkove lyzice a varim ju normalne. a jogy davam yoplait kids, dobru mamu a zvolen. a ja uz davam aj tie male tvarohove od zvolenu, ale tych 6 nam vydrzi aj 2 tyzdne. pribinaka nema rada a vobec sa jej necudujem, ale bobika moze 🙂
@miculienka no ja nekojim,kojila somlen asi 10dni ☹ mala mi ze vraj nepriberala,tak som musela dokrmovat
@matkaasebko musime aj my vyskusat 😀 to skriknutie sme aj my zazili a tiez pri vlasocj 😅 ale uz sa to odnaucila a len tak jemne taha,my zase v poslednej dobe vrcime ako psik,ani neviem odkial to ma 🙂
@znamia to my spominala aj mamina,len sa mi to zda take zdlhave...nam pribinacik hrozne chuti,a mam pocit ze nasa zje cokolvek 🙂
@julianka777 u nas sa taha fest a uz ma to nebavi lebo to hrozne boli...a pri nom by som bola zachvilu plechata...ale haluz je ze to robi len mne nikomu inemu ale on ma celkovo pasiu do mna...furt po mne lozi driape sa...a prave objavil kable od elektriky...ajajaaaj...asik budem musiet poodpajat... ☹ tak skusajte pak a dajte vediet ci chutilo...by som tym hodne usetrila na tych kupovanych kasach lebo nie su najlacnejsie a nevydrzia dlho....nepocula vrcat niekde psa?aj nas ich lubi napodobnik....
@matkaasebko ja som si myslela ze ju bavi to tahanie preto,lebo ked potiahne tak vidam nejaky zvuk 🙂 tak tie kaable su nebezpecne,uz musime byt stale v strehu 🙂 s tymi kasami mas pravdu,u nas je to tak,ze v poslednej dobe sa jej nechce pred spanim moc papat,tak poväcsinou vyhadzujeme ☹ praveze nemala kde pocut psika,ono to niekedy az znie ako take chrcanie,ako ked sa niekdo hneva
taaak a už nepatríme do klubu bezzubých šeliem 😉 odvčera máme vytúžený zub 😀 ko-neč-ne
@palculka gratulujemeee 😀 😀 😀
@julianka777 dakujeme 😉
ahojte baby, vy ste tu popisali.. 🙂 mam co dohanat.. nad krupicou som uz tiez rozmyslala, zajtra urobim na veceru.. 🙂 dnes sme mali kukuricnu krupicu s brokolicou, len sa zaprasilo🙂
vy uz papate pribinacik, ja som stale v tom, ze sa moze az od roka kvoli tvarohu..
ja by som chcela naucit malu viacej znakov, len si musim zohnat nejaku knizku, zatial ju ucim len pa pa, tap tap, aka velka a kde stracka zobala, kde je nosik, oko, pusa, havo a zajo a uz ani neviem.. 🙂
@palculka gratulujeme 🙂
inak, ja sa vam musim priznat, ja to kravske mlieko nijako extra neriesim uz v tomto veku. mava ho vo varenych jedlach, jogoch, syr na chleba, ak ma mliecny vyrobok napr. jog a aj maso so smotanou , tak na druhy den, nedostane ziadny.
rovnako neriesim strukoviny, tropicke ovocie, jahody, citrusy(miluje kysle), skusili sme pekne postupne a ak nebola reakcia, tak davam dalej. kukuricu a hrach davam od 6m, bez supiek. teraz ju uz necham si ich brat aj cele z misky, aspon trenuje jemnu motoriku a creva sa trochu precistia.
a davam aj susene ovocie, hrozienka a brusnice ma naradsej.... 😵
takze tak....
@jenie123 ja malu sice ucim vacsinu znakov podla makatonu, mam detske knizky s krasnymi obrazkami, ale pouzivam aj americky detske znakovanie a tu je super ukazane http://www.mybabycantalk.com/content/dictionary...
to som nasla tu na mk v forum
@jenie123 tak aj vy uz toho kopec viete 🙂 ja mam doma tu knizku,len som nemala este cas sa do nej pustit 😉 pribinacika uz davame dlhsie a zatial ho dobre znasa,nastastie este nebola na nic alergicka
@znamia ja tiez nerobim nejak rozdieli a neriadim sa podla kniziek,len to mliecko kravske sme nedavali a to si este pockame chvilu...v UM je predsa len viac tych vitaminikov🙂

@jenie123 - ďakujem 🙂