icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
12. apr 2011

@matkaasebko no nanic.. kazdu hodinku ci polhodinku hore.. a o 6 vyspinkana.. ale vysiel nam 3. zubok.. 🙂 takze sa vyhovaram na to.. 😀 aj dnes ides na korcule..? ja som sa vcera s drahym dohadovala ako to vymyslime, aby som mohla ist aj ja.. 🙂

matkaasebko
12. apr 2011

dnes nie dnes upratujeme...korcule az zajtra... 😉 zas to nemôzem prehanat... 🙂 no a keby siel drahy s kociarom tam kde sa pôjdes ty korculovat?sice by si si vôbec neoddychla od malej ale aspom by si korculovala... 😉 tak gratulujeme k zubku...

basa23
12. apr 2011

@jenie123 jaaaj bodaj by si mala pravdu 😀 ja som jej dnes robila rizoto no som zvedava ci spapa lebo vzdy ked jej sam ryzu tak mi to neak nechce.ja stale pouzivam lucku lebo mi pediatricka povedala ze do roka.ale sa mi to zda take cudne ved ta voda je kontrolovana vsetko asi aj ja uz zacnem.asi aj ja zacnem s tou cibolkou aspon trosinku,sa mi zda ze uz tu niekto pisal ze dava uz cibulku.
@matkaasebko neni co zavidiet.nasa zas nevie to co tvoj maly havo,halo 😉 jaaaj zavidim taku noc aj ja chcem aspon jednu 😀

basa23
12. apr 2011

@jenie123 gratulujem k dalsiemu zubku 😀

jenie123
12. apr 2011

@matkaasebko dakujeeem.. najhorsie je, ze tu sa neda kam ist, len po uliciach a este za mestom je super cesta taka 5 km.. volakedy som tam chodievala.. Lenze drahy chodi z prace o 15,16 a vtedy jazdi vela aut.. je to nanic.. najlepsie je doobeda, no a to mi nema kto varovat malu.. takze tak..
@basa23 dakujem, este jej ma urcite vyjst este jeden, tak uz nech je aj ten vonku a mozem sa zacat bat toho kusania.. 🙂 kludne davaj vodu z vodovodu, ved varenim sa prevari a na Slovensku mame kvalitnu vodu.. Na bezne pitie davam lucku, ale inak pouzivam obycajnu.. a dala si do toho rizota aj tu kukuricku? 🙂

matkaasebko
12. apr 2011

@basa23 ved kazdy krpan vie nieco ine... 🙂 ale tak vies ja som ako prve slovo cakala mama nanajvys tata a on mi zatre havo... 🙂 raz budete mat aj vy take noci... 🙂 u nas asik ozaj vela spravilo to UM inak by sme boli stale na stejnom...my tiez pouzivame na varenie normalnu vodu, ja mu ju dam sem tam aj na pitie, ale na kase a mlieko pouzivam lucku abo z billi tu dojcensku vodu...inak teraz je lucka v bille v akcii za 0,35 tak som vcera nakupila 2 balenia...
@jenie123 ved ja tento tyzden chodim len preto doobeda ze ma mamina volno inak poobede...tak ale my mame tu vyhodu ze tu mame taku "polnu cestu" tam nemôzu chodit auta takze tam sa nam ide super...nooo po uliciach by som chodit ani nemohla bo ja neviem brzdit... 🙂 a je tam vela ludi....

stelika
12. apr 2011

@jenie123 no ono v priamo z novorodeneckeho ti to nikdy nepovedia akurat tak starsie sestricky, ale mlade co este ani deti nemaju tak nie je pekne robit na novorodenckom, ale dala by som tam ženy, ktoré majú vlastné deti a vedia poradiť, ale to už by si museli dať doporiadku nemocnice, a mlade sestričky dať radšej na detské odd. kde sú väčšie detičky, prípadne na UM choré, aby vedeli čo to je mať prvidelnosť v krmeni s UM 😒 zažila som to na vlastnej koži celý čas som mala saršie sestričky okolo 40-50 rokov a posledný deň v deň odchodu bola smena s mladými a tie mali všetko na salame pristup otrasny 😲 sa len zaujimali, aby stihali všetko tak ako maju... 😕

stelika
12. apr 2011

@basa23 no u nás to bolo tak, že si stale vytiahol lepšie z praveho prsnika tam sa mi ho tvoriloooo 😀 a vlavom len tak aby sa nepovedalo a vydrzalo nam to dlho. Ryžu trošku viac rozvarime že sa tak lepí a k jedlu davame kompotik aby to nemal suche a mäsko na stave aspon mi sa snazime nepolievat zatial len ciste a k tomu ten kompotik ked tak zeleninku mrazenu mu uvarime vo vode, ale raz mal ale cisto z mlieka a celkom mu chutilo 😀

stelika
12. apr 2011

@basa23 my sme lucku vodu nikdy neprevarali, a to z jedneho jedineho dovodu aj my sme boli odchovaní na vode z vodovodu sú už upravované a Luckavoda je len reklamny ťah ty si možes urobiť taku vodu kupiš si filtrčnu konvicu a je to a tiež tam musia niečo pridať, inak by ta voda nebola taká priezračná stále ved vieme každá jedna z nás ako vyzera odstata voda vo flaske 🤐 a len vdaka tomu to ide este viac do penazi....

jenie123
12. apr 2011

@matkaasebko ked si spomenula brzdenie, ani ja neviem, ale ak viem, ze na tom mieste chcem zastavit, tak zastavim, ale okamzite nezabrzdim.. Ked som este byvala v BA, tak som chodievala na hradzu, kusok sme byvali.. Uz sme isli naspat a predomnou stal autobus a za mnou islo auto a kedze som nevedela zabrzdit, tak som do toho busu vrazila.. 😀 no hanbaaaa.. 😀

basa23
12. apr 2011

@jenie123 no potom si uzijes kusania 😉 zacnem davat vodu z vodovodu doted som to poctivo dodrziavala a predsa uz je dost velka a presne mame kvalitnu vodu,myslim ze vela mamiciek dava vodu z vodovodu.hej dala som aj kukuricku no som zvedava.boze dnes je taka mrzuta.musim jej pozret ci jej nejde zub lebo inak neviem co jej je ale ona si uz neda kuk do ust 😒
@matkaasebko jeej dakujem za info super nabehnem kupit do billi aspon na pitie jej budem davat lucku.myslim ze my sa takych noci dockame az ked dokojime.tak v roku no to teda jaaspon planujem ale ked bude taky zavislak jak je 😀
@stelika no ja neviem mi s tym kojenim mame problem od narodenia.tym ze cucka chvilu sa ani nedostane k tomu zadne mlieku si myslim preto tak casto pyta papat.a osobne za 2-3 min neviem co vycuca.a uz v poslednej dobe netvori sa mi neak moc mliecka pijem vela,aj caj,aj homeopatika ale asi uz pomaly odchadza 😠 no uvidime
hej aj ja si myslim vsetko je pomaly reklamny tah.fultracnu mam len som ju este nepouzila 😀

basa23
12. apr 2011

@matkaasebko no uz som kukla letak to len pre vybrane mesta sa tyka ta akcia lucky a je len dodnes.Bratislavy sa netyka 🙂
@jenie123 Skalice sa to tyka ta lucka ale je to uz len dnes mozes kupit malej na pitie 😀

jenie123
12. apr 2011

@basa23 dakujem, ale ja mam lepsiu cenu.. 🙂 Mamina robi na na druzstve a maju tam ruzovu lucku a cena tusim 0,20.. 🙂 🙂

jenie123
12. apr 2011

@basa23 ani nasa si necha kuknut do ust, bud sa musime strasne smiat a vtedy si to mozem dovolit alebo s krikom..

basa23
12. apr 2011

@jenie123 jeej tak to mas super cenu jak za komousov 😀 no ked sa smeje vtedy jej aj ja kukam ona vzdy tak pekne zakloni hlavu ked sa rehoce,kolkokrat ju aj prehodi do zadu jak sa zakloni 😉

jenie123
12. apr 2011

no musim sa opravit, teraz som volala s maminou stoji 0,30.. ale aj tak je to fajn cena.. 😀 my sme sa zvykli pred spinkanim steklit.. skaceme na manzelskej posteli a steklime sa a skaceme a smejeme az sa chudatko uplne unavi a mozme dat prsko a ist spinat.. Ale strasne lubim, ked sa mala smeje.. Normalne by som ju zozrala.. 🙂 🙂

miculienka
12. apr 2011

@julianka777 - a to nič, hlavne , že je to ok , a robila si tú krupičku , chutila ?

majuto
12. apr 2011

ahoje mojmu staršiemu synovi sa kýve prvý zub sranda som mu rozpravala ze ked mu vypadne tak pride zubkova víla zoberie zub a necha mu tam Euro tak sa potesil.takze mojim obom detom idu zubky 🙂 😉 😉

julianka777
12. apr 2011

@jenie123 ahoj,poradna ok 🙂 sme velky,vazime 8750g ale obleceny 😉
@basa23 to si uz dam pozor na to a budem radsej hladat vseliake rady aby to vydrzalo co najviac 😀
ozaj dievcata,dnes mi adka spravila riadny sok...ked sme boli u maminy,tak zaspala a dala som ju do spalne na postel...spala asi 1,5hod. tak som ju uz potom chodila kontrolovat,divala som sa cez klucovu dierku aby som ju nezobudila..no a posledny krat ked tak kukam tak postel bola prazdna,otvorim dvere a adka stala na zemi pri posteli vysmiata ako leco 🙂 som skoro skolabovala

julianka777
12. apr 2011

@miculienka nie nie,nerobila este,ale dnes jej ju spravim 🙂
inak doktorka nam povedala,ze uz mozme vsetko papat a sa ma pytala ci ma radsej mliecko,alebo tuhu stravu...a ja ze tuhu stravu,mliecko moc nechce a doktorka ze to je dobre ze uz nechce moc mliecko

miculienka
12. apr 2011

@julianka777 - potom napíš , či chutila

no super , u nás prší , už asi 4 dni sme neboli vonku , doteraz nás išlo odviať , teraz dážď 🙄

julianka777
12. apr 2011

@miculienka jasne dam info 😉 aj u nas prsi,strasne ☹

fatimuska
12. apr 2011

@julianka777 kde to prší? vonku mám bielizeň

basa23
12. apr 2011

@jenie123 aj to je dobra cena 😉 to aj ja mojej malej vsetci hovoria ze je smejo ona sa smeje staaale 😉
no dala som jej to rizoto zjedla 3 lyzicky ju to prestalo bavit lebo pri musi vela zut ked je ryzu.zachvilu bude pytat mlieko 😉
@julianka777 krasne miery 😉 fuu to moja mala take miery asi ked mala 4-5 mes 😀 jeej a sa netukla ked spadla?zlataaa 😉

jenie123
12. apr 2011

@julianka777 no krasne miery, som zvedava kedy bude mat take Stella.. a jaka sikovnica.. uz ti aj zlieza z postele ani si nevedela.... 😀
@fatimuska aj u nas prsalo, uz svieti slniecko.. 🙂

julianka777
12. apr 2011

@fatimuska uz nie 🙂 prsalo v Dubnici

julianka777
12. apr 2011

@basa23 vobec neplakala...keby sa tam nejdem pozriet,tak by hadam aj zabuchala na dvere 😉

julianka777
12. apr 2011

@jenie123 no bol to dobry sok 🙂

julianka777
12. apr 2011

@basa23 ozaj,som malej spravila tu brokolicovu polievku 🙂 je vyborna 😀

znamia
12. apr 2011

@jenie123 uz neviem, kde som ho kupila. zda sa mi, ze v tescu... 😒
@stelika o prepchavani v nasom pripade nemoze byt reci! som rada pokial mala stiahne 150, ale to si da tak jedine ako prve okolo 5am, popoludni mi z toho vzdy aspon 30 necha a na veceru ma um s kasou bez prichute a a tiez mi tak 30 necha. 4x flasu dostane pokial v tych troch davkach nedostane do seba cca 250. verim tomu, ze to neprehanam 🙂 ale mozem zajtra prekonzultovat na poradni a dam ti vediet.
@basa23 presne 🙂 ten moj maly nervak to robil tak isto...

inak prva noc z poslednych 4, ked konecne nerevala... a to urcite rev kvoli nocnemu desu tentokrat nebol... a boli sme aj plavat, po tyzdni doma kvoli prechladnutiu, a mala chcela uz len sama a sama plavat a rychlo a potapa sa sama! len keby tej vody menej vypila, po plavani ma vzdy tak nacikanu plenu kym dojdeme dom, ze ma aspon kilo 😠