icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
25. apr 2011

@basa23 mala spala do 11, potom sme isli k svokrovi a o 14 dala dalsiu hodinku.. a dnes mame dospane.. aj dnes da Vivi 3 spanky? 🙂 aj ja si myslim, ze cez to leto, sa tie nase deticky odnaucia.. alebo aspon skusime..
@majjka0806 a Sebi uz tak pekne odide? odkedy chodite?
Baby a ktore deti tuto z junoviek uz chodia..? Nasa urobi par krockov sama a spadne alebo teda cupne si.. 🙂

basa23
25. apr 2011

@jenie123 dnes mala len 2.ale dnes je cudna.pred druhym spankom rev ze dovi neak som ju uspala po pol hodke spala hodinu zobudila s placom zas sa uceckovala sa spala este hodinu a potom sa zas zobudila s placom neviem ci zuby alebo co.dnes jej skusim dat kasu vecer ze dobru noc no som zvedava 😀 a kolko mate vlastne vy zubkov?

jenie123
25. apr 2011

@basa23 ale aj stella je cudna, uplakana, umrndzana, nervozna.. ale cez den pekne spala doobeda 2,50hod a poobede 1 hod. mame zatial 4 zubky, vsetky jednotky, teraz sa jej tlacia horne dvojky.. ktore zubky ma vivi? uz dobre citim tie zubky na bradavke.. 🙂 len cakam, kedy kusne a nepusti. normalne som zacala premyslat, ci sa nestalo, ze dieta ukuslo mamine bradavku.. 😀 ja som malej urobila na veceru ovsennu kasu s brokolicou, som zvedava na noc, homeo som jej uz zacala davat.. aj nurofen mam po ruke ako poslednu moznost od bolesti

matkaasebko
25. apr 2011

vidim ze riesite nocniky my sme tam uz mesiac, jasne ze cikame do plienok, ale vycikame sa aj do serblika plne sme pochopili co sa tam robi, bo hned ked sa vycika aabo vykaka tak sa pyta von...ale nepyta sa mi ze tam chce ist, ale tak zhruba viem kedy chce kakat tak ho tam dam abo ked vidim ze tlaci tak tam ideme...zatial nam to vychadza za mesiac co tam chodi tak sme mali kaknute v plienke par krat...takze super ...my sme sa tam naucili tak ze som ho tam posadila dala kopu hraciek a sedel a hryzol...a este sme si pri tom aj pesnicky pustali, a pak ked tam nieco spravil tak sme si zatlieskali pochvalili sa...a hrozne moc sa mu to pacilo...tak sa tam hadam tak aj naucil...
inak noci uzasne vcera zaspal o pol 11 ale prvykrat bol hore o pol 5..takze uzas...bodaj by ste to tak vsetky mali...

znamia
25. apr 2011

@jenie123 u nas sa chodi iba popri nabytku a stenam a s tym choditkom, co sa tlaci. ale snazi sa liezt na nabytok, a na pocudovanie aj pekne zlieza... ale ked sme videli ako vylieza po hojdacom koniku k radiatoru, aby pozhadzovala pradlo, tak sme len tak k nej skakali, ale opatrne zliezla sama. ale uz sa netesiiim na to co bude o par dni!

aj ja som nocnik riesila pozeranim dvd, knizkami a hrackami ako @matkaasebko, len sme zacali uz v januari, ked vedela sama sediet. ja mam teraz iny problem, posledne dni si odlezie niekam prec a nakadi do pleny... u nej to je len moment, takze ak to casovo nesedi podla zvycajnych dni, tak to nemam sancu. a ona sa potom dalej krasne bavka 😠

basa23
25. apr 2011

@jenie123 vidis ja som este ten nurofen neskusala ak bude zajtra taka tak vyskusam jej veru dat,uvidime co to urobi 😉 jeej ja ani neviem na cisla ktore su to zuby hore ma predne dva a napravo jeden a dole ma predne dva a napravo jeden.chapes ma pisem jak dili 😀 a ted jej myslim ze idu hore aj dole obidva nalavo 😉 mala mi je este hore no strasne som zvedava natu kasu.fuuu konecne po sviatkoch som prejedena ma picne.jeeej dnes som taka happy sa mi podarilo zreklamovat tendy,som ich oprala pracke a zosuchala sa koza na niekt.miestach ale predtym som prala tenisky a nic v pohode len ted tie lacoste asi nemaju sa davat do pracky ale tak to som nepovedala a vratili peniaze.ale myslim ze keby boli kvalitne sa to nestane,.jeeej jaka som hnusna ☹

znamia
25. apr 2011

inak baby, ja vam teda tych vasich nespacov vobec nezavidim:( mia sice nespava perfektne a tiez je casto hore, a spava este castejsie v nasej posteli, ale v noci krmim od narodenia len raz(aj ked som dojcila). ked bola mala a chcela som jej o 22.00 dat davku mlieca, tak cucla 10sekund a spala... ale poctivo chodi spat najneskor o19.20, ak mame napr navstevu. sice sa po jednom spankovom cykle preberie a reve, ale da sa ukludnit resp. dat k nam a spi dalej. len ked nam sli zuby tak to bolo zleee zlee:( spavala do 7am, ale uz je to castejsie 6am... aaaach. a ak se doma, tak si dava u len jeden spanok 2-2,5h. inak v plavacie dni spi 3x cca 30min.

jenie123
26. apr 2011

dobre ranko baby, @matkaasebko no super, mame dalsi navod.. 🙂
@znamia jeee, aka je sikovna..🙂 vidis, mala by som malu tiez naucit zliezat, teda hlavne z postele, lebo si raz nabije pusinu
@basa23 pekne si to vysvetlila s tymi zubkami.. takze mate 3 dole a 3 hore.. 🙂 nechcem davat nurofen casto, ale ked vidim ako ju to boli a strasne place, no nedaj jej to.. pekne si zreklamovala, len tak dalej.. 🙂 a aku ste mali noc po tej kasicke? zabralo..?

basa23
26. apr 2011

dobre ranko
@jenie123 noc taka ista ako dobra nestazujem sa,4 zobudenia.ale tak cakala som po kase ze bude lepsie spat haa ze kasa dobru noc 😒 ale rano vstavala o 6 45 ale to som s nou od pol 6 zapasila ze nech spi ze este nebudeme vstavat 😀 strasne neskoro sa mi nastelovala vecer chodit spat vcera sla az o pol 10.dnes jej planujem kuk do ust no ale neviem ci sa mi to podari 😉

jenie123
26. apr 2011

@basa23 no peknu noc ste mali.. 🙂 aj my celkom v pohode, teda bez placu, ale o pol 12 sa mi zobudila na burku a do pol 1 lozila po posteli a chcela zobudit mna aj draheho.. 🙂 mala chodieva spinkat okolo 8 a vacsinou sa nam dari.. kedy sa ti zobudi prvy krat? aj ja jej chcem kuknut do pusy, ale musim si najst chvilku, ked to bude bez placu.. Inak zacala sa mi mala jedovat.. neviem co to ma teraz vo zvyku.. ked jej nieco nedovolim, prehne hlavu do zadu a keby som ju nedrzala tak sa buchne do hlavicky.. no musim ju to nejako odnaucit..

matkaasebko
26. apr 2011

@basa23 aj nam chodi dieta tak neskoro spavat...sem tam sa stane ze o pol 9 ale inak my tiez ficime tak do 10 a ked bol mensi tak byval hore aj do 11 sem tam sa mu tiez zadari...ale zas rano tak skoro nevstava...
@jenie123 podla mna skusa co si môze k tebe dovolit...aj my to mame...u nas napr. sa jeduje v kociari ze tam nechce byt...a vie ze moja mamina ho vezme...tak tej to skusi hned a u mna nehrozi lebo vie ze by mohol revat do zblaznenia a ja nepovolim....
inak my ideme dnes kupit smykalku na dvor a pieskovisko a bazenik.... 🙂 sebko si vcera vyoblieval..... 😀

julianka777
26. apr 2011

ahojte kocky 🙂 ja sa tak neuveritlene tesim domov....uz sme sa dohodli konecne s priatelom co kupime adke na narodky,chceme toho psa od fisher price co vyprava 😀

jenie123
26. apr 2011

@matkaasebko no pekne si maly vyoblieval.. 🙂 aj ja si myslim, ze skusa nase nervy, len sa nevzdat a ostat tvrdohlava.. 🙂 aj ja idem kupit pieskovisko k nasim na dvor.. ake chces kupit? ja idem asi do tej musle.. v jednej bude mat piesok a v druhej vodicku.. 🙂

jenie123
26. apr 2011

@julianka777 ahoj my toho havosa mame.. dostala ho na vianoce.. 🙂 zo zaciatku sa s nim aj hrala a teraz si ho ani nevsimne.. ☹

matkaasebko
26. apr 2011

@julianka777 my ho mame a tesim sa z neho viac ja ako maly.... 🙂 ale jeho to raz zacne bavit...dufam...
@jenie123 idem mu ako pieskovisko kupit len taky maly nafukovaci bazen, bo drahy mu chce robit z dreva len este nie...tak nech ma zatial docasne taketo...

majjka0806
26. apr 2011

@jenie123 no nas uz chodi 2tyzdne ale este to nieje 100% ale ked mu tam ruku tak uteka o dusu 😀

majjka0806
26. apr 2011

@znamia tak to mate super ako som pisala moj Sebinko nevydrzi ani sekundu a uz sa stavia na nohy a zdupka
😀

jenie123
26. apr 2011

@majjka0806 nasa tiez uteka za rucicky ako o dusu, najprv hlava a daleko daleko za nou nohy.. 😀 😀 😀

jenie123
26. apr 2011

Baby co robite drobcom z baklazanu? Mam ho doma a chcela by som nieco z neho malej spravit, mate nejaky napad?

basa23
26. apr 2011

@jenie123 no som jej kukla dole jej ide naisto a hore nejsom ista ma tam take blede no uvidime,prvykrat sa zobudi okolo pol 12.musim zaklopat posledne dni sa budi tak 4 krat za noc.mne hento robi tiez mala s hlavou,ale väcsinou ked sa jasi to robi.ona mi zvykne robit aj ze je pri gauci sa jasi a sama sa pusti keby som ju nechytila padne 😒
@matkaasebko jeeej to je hrozne ani vecer nemam klud 😉 ked bola mala chodila spavat medzi 18 30-19 00 hod ale teraz strasne neskoro.ako som jej dala kasu vcera to sa este dobila energiou 😉

julianka777
26. apr 2011

@matkaasebko
@jenie123 no ja som jej ho chcela uz davnejsie kupit,len akosi financie nedovolili a teraz je aj vhodna prilezitost 🙂 aj priatel vravel,ze to bude skor hracka pre mna ako pre adku 😀

matkaasebko
26. apr 2011

@julianka777 sak to ze ako 30 e to stoji a to je hodne...ja by som to tiez nekupovala ale mne sa na to zlozili babky a my...sme to dali na meniny....
@basa23 mne to ani tak nevadi...bo ved ani ja nejdem skôr spat...a zas ked sa castejsie budil a zaspal skôr tak on vstaval ked som ja sla spat...to ma vedelo dozrat...
inak baby vy ste si kupovali niektora paplon a vankus pre krpce do postielky?viete mi povedat co to stoji, bo som dostala supravicku ale chcem to predat bo uz mam doma 2...

jenie123
26. apr 2011

@basa23 nech vam ten spanok pekne vydrzi a prinajlepsom este zlepsi.. nasa to tiez robi ked sa jasi, zakloni hlavicku, usmieva sa, trcia jej spodne zubky, na zozranie.. dnes je opat cela nervozna, davam jej to homeo aj gelik.. uz nech su vonku..
@julianka777 mala ho dostala na vianoce od krstnych. pre maminu urcite a bude sa pacit aj Andrejke, mozno ju casom omrzi, ale na zaciatku sa jej urcite bude pacit.. ja zhanam malej bazenik s gulickami alebo nejaky stan.. toto sa mi velmi paci.. http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11097365&tab=1 alebo http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11227748&tab=3 no uvidim, na co este natrafim.. 😀
@matkaasebko ja uz paplonik mam, kupovali sme ho v ikea a tam to drahe nebolo.. 13e za obe, ale dobre som si dala, pretoze maju take rozmery, ze obliecky musim kupit len tam alebo si dat usit, prve som si dala usit a vyslo ma to aj s mantinelom na viac ako 20e.. takze som nic neusetrila.. 🙂 pozri si co je to za znacka a mrkni na net

julianka777
26. apr 2011

@matkaasebko no ved budeme odkladat kazdy mesiac 😀
@jenie123 nastastie ked ju to omrzi odlozime pre dalsie,priatelova sestra bude mat co chvilu babatko,tak vsetko nosime na vymenu ku nim🙂 tie stany su super,keby mame vacsi byt tak by som to aj ja brala

basa23
26. apr 2011

@matkaasebko mi sme tiez toho psa dostali 😀 jeej ja chodim spat skoro o 10.jee to ti neporadim mala este nema lekarka povedala ze az po roku mam kupit jej.
@jenie123 chudatko trapia ju zubky urcite,nech uz im vsetky vidu a bude pokoj 😉 mojej susedke ma rok a pol uz idu posledne 2 zuby tak to este vydrzime dovtedy 😉 jaaaj dnes som bola nakupovat az jeden obchod ne a ne v kociku len lozit cely obchod im utrela 😒

jenie123
26. apr 2011

@basa23 no aka je vivi sikovna.. 🙂 za posledne 2 hodiny mam uz toho naozaj dost.. mala stale place a place.. ked ju polozim place, ked sa nosime place.. teraz dostava mliecko a ide spinkat.. to bude noc ☹ takze sa vyspite..🙂 neviem si predstavit ked jej pojdu ocne a stolicky ☹ a este k tomu ma mala sopliky a zvysenu teplotu.. to tie zubale..

basa23
26. apr 2011

@jenie123 boze Stellka musi strasne trpiet,svine zubky,moja zatial este nemala take stavy pri zuboch.no na tie ocaky a stolicky tych sa aj ja desim.sopliky,teplota to su zubky.tak jej daj nurofen sa jej mozno ulavi a ako tak sa vyspite.budem drzat palce 😉 mi tiez bude naprd noc isla spat o 20 20 lebo od 14 bola hore.a spala pl hodku a prvykrat sa zobudila tak u nas bude tiez noc hrozna.dostala kasu hladom sa mi nemohla zobudit asi zuby aj u nas 😒

jenie123
27. apr 2011

Dobre ranko..
@basa23 tak tuto noc ste museli spinkat uplne celu, podla toho aku sme mali noc my.. 😀 mam pocit, ze sme nespali.. mala bola nacucnuta nonstop.. stale plakala a nevedela sa ulozit, cestovala po celej postely.. a pred pol 6 sa rozhodla byt hore uplne.. asi sme vas dnes aj predbehli.. 🙂 tak aku noc ste mali vy? tie kase na dobru noc, som malej dala raz, strasne ju z nej bolelo brusko.. ☹ nurofen som jej dala este o 20, tak potom som jej uz nedala.. dnes vystahujem manzela do detskej, ani on sa nevyspal.. cez den jej musim kuknut do pusinky, ci sa jej uz prerezali..

basa23
27. apr 2011

@jenie123 dobre ranko
mi noc ze 4 krat hore, o pol 6 chcela vstavat ale som nedovolila tak potom o 7 vstala 😉 boze chudatko male fakt teda riadne trpi a este ani ty si si neodychla,a ani muz.si skus pospat ked bude mala spat doobeda,je to hrozne byt nevyspata a fungovat ☹ no mala bola ale okolo druhej dost dlho hore som ju tocila prso postielka co nei a nie spat hned plakala jak som ju polozila.mne sa vcera zobudila pol hodku potom jak sla spat.neviem to nieje mozne po kase.ako sa jej prejalovalo Stellke ked ju bolelo brusko?lebo ja mam ten pocit ze ju boli po nej brucho.

julianka777
27. apr 2011

ahojte kocky 🙂 no ako sa mate,ani nemam cas vas citat...dnes ideme konecne domov,sa tesim jak male decko...sa mi zdalo,ze mala adka rano zvysenu teplotu ale zas jej idu dalsie zuby..jak na beziacom pase...inak som videla na letaku billa budu mat hupacku za 10e,chystam sa ju kupit,nemate ju niekto?