icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julianka777
27. apr 2011

ahojte,no cesta bola strasne..adka mala rano zvysenu teplotu,v aute sa mi brutalne dovracala,plakala jak zmyslov zbavena,doslova si trhala vlasy....neviem ci to su zubky,ale vecer mala uplne ocka jak opita a bordove pery...podla mna bude chora,teraz mala 37,5,tak uvidime co bude v noci a aj tak by som asi radsej rano isla ku lekarovi

basa23
27. apr 2011

@jenie123 hej zaspi pri svetle jej je jedno.no budem musiet dnes skusit.no som zvedava ci zabere daj vediet potom 😉 ja som malej dala na veceru zemiacky,mäsko no uvidime ci zabere 😒 kasu jej dnes nedam, tak uvidime.este mi je hore.a idem jej dat nurofen,lebo place dnes cely den chyta si zubky bolia ju.

basa23
27. apr 2011

@julianka777 jeej chudatko.mala to mala 2 dni,teraz vela deti aj dospelych ma hnacky a grca na okoli mna asi 15 ludi co pocuvam a kazdy den novy a novy.teraz je taky virus ale tak 2 dnovy

julianka777
27. apr 2011

@basa23 ved to,nasa nebola ani chora este,tak som vyklepana jak male dieta...teraz sa furt kukam ci dycha..tak vracat som este nikoho nevidela

znamia
27. apr 2011

@julianka777 neboj, aj nasa to mala pred viac ako mesiacom. pokial ti bude pit, tak sa nemusis bat. nevadi ak nejedia, ale musia pit. nasa vracala 5h v jednom kuse, chcela vodu, ale kazdy glg siel von. ale potom spala ako zabita a to najhorsie bolo za nami. davaj pozor, aby si to nechytila ty s priatelom, pretoze u teba to zvracanie bude trvat aj 3 dni. daj si nejaku palenku, my sme si dali poharik kazdy vecer, co ju to trapilo a obislo nas to. 😅 ale moja segra to od nej chytila.... ☹

basa23
27. apr 2011

@julianka777 aj moja tak vracala straasne vela na litre som pozerala jak puk ☹ neboj moja uz bola 2krat chora je to neprijemne ale musite vydrzat bude jej lepsie za par dni.mi uz to mame za sebou tiez som bola vyklepana.drzim palce nech je skoro fit 😉

basa23
28. apr 2011

dobre ranko
@jenie123 ha sme tu prvy dnes 😉 nio mi noc na nic ani neviem kolkokrat bola hore som bola jak namesacna ale nebolo to 4 krat ako posledne noci ale o moc viac.a pritom veceru mala,nurofen ja neviem.ona cim viac je najedena tym horsie spi,ci ju neboli brusko alebo co.a vy aka noc?asi lepsia ked mi sme buntosili 😉 dufam ze aspon vy ste dobre pospinkali 😉

ivanka85
28. apr 2011

@basa23 my prave preto nedavame kasu na noc, ale na ranajky, lebo mu to bolo tazke..

jenie123
28. apr 2011

dobre ranko..
@basa23 no spinkali sme lepsie, ale aj tak bola neskutocne vela krat hore.. a nastastie sme rano vstavali o pol 7.. 🙂 takze mensie polepsenie bolo, i ked nic moc.. Mozno Vivi naozaj bolelo brusko.. aj ste skusali uspavanie v postielke..? chudatko tiez jej tie zubky davaju zabrat

basa23
28. apr 2011

@ivanka85 ja som prestala davat kasu,ale dala som normal uz veceru ale aj tak ziadny efekt 😒
@jenie123 uz nam len ostava pockat kym vidu zuby a bude lepsie nic natie nase opicky nepomaha 😀 ale kde zas mi zaspala na prse ja neviem jak ju oducit.ju vzdyk ojim pred spanim ale ona sa uspi tak nemam sancu,aach neviem jak nato ☹

matkaasebko
28. apr 2011

@basa23 ja som z toho mala tiez hruzu ale povedala som si a dost...a ten vecer sa dal..bo ja som sa najviac toho obavala ze kedy ho to chudaka oducim ze pak narazovo to bude hodne abo co ked mi jak rocny nebude vediet nijak zaspat...uz viem ze vie aj sam zaspat uz len cez den to spravit dako...bo vcera mal hystericke zachvaty, ked sa mul chcelo poobede spat a ja som mu nechcela dat cici ale po hodine jeho plakania co sa az zachadzal som ustupila...ale za to vsetko môze svokra bo som ho chcela vonku v kociku na flaske uspat a ona mi furt behala hore dole a skerila sa na nho a neviem co.....
inak dobre ranko a ja vam ani nebudem hovorit aka bola noc nech vas nedrazdim....

jenie123
28. apr 2011

@basa23 tak to ti potom neviem poradit, mne mala prestala zaspavat na prsku, tak potom uz isla do postielky.. neviem, ci je dobre ju budit, ked ti uz raz zaspinka..
@matkaasebko radsej nedrazdi.. 😀 ale urcite ti maly krasne spinkal.. Mala mi cez den zaspava len v kociku na balkone, aj to by som ju chcela oducit a uspat ju v postielke, ale kedze vonku sa jej pekne spinka, tak sa mi do toho nechce.. Ale ked pride leto a velke horucavy, budem to musiet riesit..
dnes ma tak strasne boli hlava, budem si musiet nieco dat.. mala mi uz opat spinka.. 🙂

julianka777
28. apr 2011

@basa23 no to ano 🙂
inak dnes sme utekali ku doktorke,lebo adka mala celu noc 38-teploty,dalanamnurofen,fenistil a pamycon,tak som zvedava ako dopadneme

julianka777
28. apr 2011

@basa23 no to ano 🙂
inak dnes sme utekali ku doktorke,lebo adka mala celu noc 38-teploty,dalanamnurofen,fenistil a pamycon,tak som zvedava ako dopadneme

jenie123
28. apr 2011

@julianka777 chudatko male.. prajem rychle uzdravenie..

matkaasebko
28. apr 2011

@jenie123 tak to mas poklad ze uz spi...ja som krpca sa teraz snazila hodku uspat bez ciciku nestel no tak spat nebude...aj mna dnes strasne boli hlava...taka som nijaka...sa mi ani von nechce...ale sak ked 5 minut je zamracene zima pak je zas 5 minut teplo...

matkaasebko
28. apr 2011

@basa23 a co keby to vyskusas tak ze vidis kedy ti krpata papa a kedy si uz len dudka...ked papa nechat ju papat a ked zacne dudkat vytiahnut jej cici...zacne moooc plakat tak je ho dat zas nech sa napapa a o5 ked bude iba dudkat vytiahnut...a tak ju skusat uspat...ono to je daka metoda my sme ju skusali ale zdala sa mi byt zdlhava...tam ide o to len ukazat dietatu ze cici je na papanie a nie na hryzenie...

matkaasebko
28. apr 2011

@julianka777 a aj mate nieco zapalene abo tak?bo nam doktorka povedala ze si horucky do 38,5 nemame vsimat a ani riesit....

julianka777
28. apr 2011

@jenie123 dakujeme,prvy krat sme chory a ja som zufala ako keby mala umret ☹
@matkaasebko praveze nemame,doktorka povedala ze su to bud zubky alebo nejaka vyroza

matkaasebko
28. apr 2011

@julianka777 ako podla mna jej nedavaj ani sirup ani pamycon - to su atb kvapky sa mi zda...a podla mna je to zbytocne ked to ozaj môzu byt len zubky...z toho si nic nerob ja som bola taka ista ked mi Sebo prvykrat horuckoval, som hned utekala k dr. lenze vtedy som bola aj ja chora tak som sa bala ze to ma odomna...ale ona povedala ze to nemam riesit horucku do 38,5 vôbec a pak ze az keby mal 40 cely den abo 2 tak az pak ist k dr...nooo ale ja som sa tak 40 obavala ale nastastie sme k nim nedosli...

julianka777
28. apr 2011

@matkaasebko ja jej davam sirup az ked ma vysoku teplotu,teraz nastastie nema,tak aj podla mna su to zubky

matkaasebko
28. apr 2011

@julianka777 zubky su hnusne...cely zivot vedia iba boliet....

basa23
28. apr 2011

@matkaasebko no budem musiet neak zacat,len najprv vyriesit nech nezaspi hned na cecku vecer ☹ budem to musiet zacat neak riesit.hej ked jej vytiahnem to je strasny rev lebo to uz je v polospanku
@jenie123 ved prave co ju zobudit a zas uspat ? ☹ tento problem ma aj moja susedka co ma 1,5 r ocne dievcatko.fakt neviem.moja dnes zas zachvaty placu som ju envedela uspat potom zaspala a spala az hodinu a pol.
@julianka777 chudatko tak skore uzdravenie

julianka777
28. apr 2011

@matkaasebko to mas pravdu...a to uz mame 8 vonku,tak sa este natrapime
@basa23 dakujeme 😉

matkaasebko
28. apr 2011

@basa23 tak my sme prave zaspali po 3 hodinovom boji...dnes som mu dala uspatie bez ciciku aj cez den...bolo to nieco strasne ale konecne zaspal...skus to aj ty tak...je to len o tom ale ci si ochotna vydrzat...ale ja osm si dnes povedala cicik nedam a basta...no a skus ju v tom polospanku iba pak nejak ucicikat...a ked to nepojde daj znova cecok...ono je to hodne tazke ja som bola v tomto strachu ze sa mi nenauci tak zaspavat uz od jeho 5 mesiacov, ale pak sme tie noci dako poriesili a uz len den a bude ok...aj vam to vynde...

@julianka777 my mame 6 uz vyse mesiaca nam idu dalsie 4 aj sa nam uz dierka na jeden spravila ale pred 2 tyzdnami a furt nic...chvilku boli chvilku nie...

lenocka84
28. apr 2011

@matkaasebko prosim ta mam otazku, pises po 3hod boji, to bol 3hod zobudeny alebo 3hod zaspaval?

julianka777
28. apr 2011

@matkaasebko u nas to ide naraz po viacerych...tak aj tie bolesti tomu nasvecuju...chudatka nase

matkaasebko
28. apr 2011

@lenocka84 3 hodky bol hore ale totalne sa mu chcelo spat brhlil ocka aj by spal, ale bez ciciku nestel stacilo by ho dat a do 3 minut by spal...ale chcem ho to odnaucit tak sme museli zaspat bez toho...tak ho pak unava premohla
@julianka777 sak a na co by to chodilo po jednom ked môze viac naraz... 🙂 ma to aj svoje vyhody aj nevyhody...

basa23
28. apr 2011

@matkaasebko skusim od zatjra ted mala zaspala v autosedacke 😉 ja vydrzim len aj ona ma velku vydrz 😀
babule nemate neaku stranku detske trojkolky?

matkaasebko
28. apr 2011

@basa23 vo vajci?to sa tam vopcha este? 🙂 si mama tak musis vydrzat dlhsie... 😀 my mame trojkolku z perinbaba.sk

basa23
28. apr 2011

@matkaasebko neee v normalnej autosedacke tam uz je od 6 m,je to pohodlnejsie nez vajco 😀