icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

julianka777
29. apr 2011

@matkaasebko 😀 😀 😀

matkaasebko
29. apr 2011

@julianka777 teraz treba nam daky poradit.... 😀 taky veliky by som chcela pre mna pre maleho aj pre draheho velky bazen na dvor...ale tak z toho sa on moc tesit nebude...tak dalsi napad? 🙂

julianka777
29. apr 2011

@matkaasebko ako na narodeniny darcek?no my sme tiez dlho rozmyslali,tu trojkolku chce kupit krstna,my chceme toho psika,sestra kupi latkovu babiku...fakt ma nic nenapada,ale ked napadne tak ti napisem 😉

matkaasebko
29. apr 2011

@julianka777 psa mame, trojkolku tiez 🙂 a babika by nam moc nepomohla...jedine ucit anatomiu.... 😀 ale to sme este asik malinky.... 🙂 uz ta napadlo nieco?bo ja som sa dnes rano normalne zobudila a ako keby ma osvietilo ze ved za mesiac a pol mame rok...

matkaasebko
29. apr 2011

inak baby poradte nejaku tortu ktoru by mohli aj nase decka...len aby tam nebolo moc ovocia bo sme asik alergici....

basa23
29. apr 2011

@jenie123 chcem taku co je okolo pasa taka zabrana aby nepadla a potom abysa dala dat na normalnu trokjkolku bez tej tycky.jeeej chudatko tak to preto ze ma nizky prah bolesti.moja isla az pred chvilou spat nie a nie spat.jaaj mohla by potiahnut ako vcera nech oddychnem 😉 idem pokukat neake ale 100 eur veru nedam to je dost.
@matkaasebko aaale kde muz am stale nezobral len o tom hovori a skutek utek.uz som mu vcera vravela ze kedy ma zobere povedal ze tento vikend no som zvedava 😉 idem neake trojkolky pokukat veru 😉

julianka777
29. apr 2011

@matkaasebko skus tu pokukat....tak vy to mate trochu komplikovanejsie z darcekom 🙂

znamia
29. apr 2011

@matkaasebko a co tak elektroauticko? cez leto by si ho uzil... alebo smykacku, nam stari rodicia kupuju.
a tortu co tak pudingovu? alebo jogurtovu?

matkaasebko
29. apr 2011

@basa23 cisty chlap...bude frflat ze to nevies ale ked ta ma zobrat tak nist....to je strasne s nima... 😉 pak daj info jak ste dopadli.... 🙂
@julianka777 sak to...ale ja som myslela ze mu aj mobil kupim abo nejaky zvieratkovy klavir len pak uz neviem co z toľkými hračkami...pak aby som mala este aspom dalsich 5 deti...
@znamia elektroauticko to myslis to co jazdi same?to uz mame nie auto ale motorku...smykalku dostal teraz na velku noc..puding si neviem predstavit ako spravit, ked mu nestem este kravske mlieko davat, sice by sa mu z neho nic asik nestalo...

znamia
29. apr 2011

@matkaasebko no mate toho uz dost 😀 😀 este ma napada dielnicka alebo mega blocks, ak raz majstruje a sklada..
nebudes mu davat kravske mlieko ani od roka? a co bielka? to ti asi ostane len detske keksy a zelatina... ja budem pre malu robit s normalnou piskotou, jogurtom a ovocim a este jednu upiect pre dospelakov. ale ona mava uz kravske mliecko, samozrejme obmedzene...

jenie123
29. apr 2011

@matkaasebko ja budem robit pre malu jogurtovo - tvarohovu s ovocim a piskotami a pre dospelaci budu mat inu tak ako @znamia.. a odrazadlo uz tiez mate?

dara29
29. apr 2011

Nechcem sa Vám sem miešať a s týmito hračkami skúsenosti pre ročné dieťa dakto nemá?
http://www.magnethrou.sk/magnethrou/eshop/11-1-...
Dakujem

znamia
29. apr 2011

@dara29 vyzeraju super 🙂 ja mam skusenosti len s tymi pre starsie deti a su to vdacne hracky, aj ked treba pri nich davat pozor na vsetky tie gulicky 😉 ale poznam take drevene hracky, lietadla a rakety a s tymi sa maly pekne vybavil, ale to uz mal 2r.
myslim, ze pokial baby rado stavia, tak je to paradna hracka. aj pre tie vacsie deti. 😀

basa23
29. apr 2011

@matkaasebko tak tak chlapi 😉 ale tento vikend ho donutim snad do toho nic nepride 🙂

1anicka2
29. apr 2011

@matkaasebko A co tak kupit Interaktivneho havka......Od fisher price...Ten nas si ho velmi oblubil;))

julianka777
29. apr 2011

@matkaasebko nasa ma asi 4 detske mobili,ale uz ju moc nebavia a kedysi sme jej v tescu kupili taky klavir so zvieratkamy,tak to ju zacalo teraz bavit..ja hracky neriesim,vsetko odkladam pre surodencov ked budu mat deti 🙂

jenie123
29. apr 2011

@matkaasebko este ma tak napadlo, ak bicyklujete, kupila by som malemu sedacku a prilbu.. 😀
@1anicka2 my mame toho havina, malej sa na zaciatku velmi pacil a teraz uz ju nezaujima.. ☹
@basa23 aj si nasla lacnejsiu trojkolku..?
mala mi uz spinka, som zvedava aka bude dnesna noc.. uz mame na dasienku dierku, tak pocitam ze uz zajtra bude vonku, este si pockame na ten dalsi a snad potom chvilku bude klud.. 🙂

basa23
29. apr 2011

@jenie123 hej nasla jedna pani predava tu co som chcela v tescu za 100 eur predava za 48 eur 4 mesiace pouzivana je jak cukrik podla fotky tak sa tesim 😉 mi ju v pondelok posiela 🙂 no moja spi isla az o 21 15 strasen neskoro sa nastelovala chodit spat a ptirom spala poobede len do pol 4.no tak to uz mate urcite zajtra zubok vonku snad budete mat na chvilku pokoj 😉

jenie123
29. apr 2011

@basa23 to je super cena.. 🙂 ja sa strasne tesim, ked dostane mala od sestry to odrazadlo.. uz sa neviem dockat.. 😀 Stella chodieva okolo tej 8, ale poobede spala len hodinku do 15, zobudila ju burka a strasne bola z toho uplakana.. tak sa aj tesila ist spinkat.. ako ti Vivi zaspala? na prsku? 🙂

jenie123
30. apr 2011

dobre ranko kocky,
@basa23 dnes sme mali celkom v pohode noc..bola asi 6-7 hore, ale uz to bolo bez placu.. dufam, ze vam sa noc nepokazila.. ☹

matkaasebko
30. apr 2011

@znamia nad tym som uz tiez rozmyslala len to by ma uz asik vyhodili z baraku bo sak by to nebolo kde dat...a asik je na to este aj maly bo by vsetko popapal z tade ale tak na vianoce by to uz hadam dostat mohol... 😀 pak budeme kutilovat... 🙂 no ano my uz toho mame hodne bo môj sen bolo vzdy mat dvor a tam take mini detske ihrisko tak si to teraz plnim.... 🙂 ale vsetko zhadzujem na maleho... 😝 pak som nad tym aj uvazovala reku sak uz po roku môzu vsetko tak asik spravime normalne taku nejaku pudingovu...
@basa23 uz soferujes?? 🙂
@1anicka2 toho uz mame... 🙂 toho sme dostali na meniny...
@julianka777 sak ako vsetko ich bavi len chvilu to neriesim.... 🙂 sak ako aj ja predpokladam ze mobil ho bude fascinovat aj tak iba môj...hmm ja som jedinacik tak ja to pak musim zachranit este aspom jednym...
@jenie123 ja nebicyklujem a maleho by som si tam uz durchom nedala...mam z toho normalne panicky strach...ale neviem preco....odrazadlo som akurat vcera ukazovala krsnej v tescu taku formulu... za 20 euri...

julianka777
30. apr 2011

@matkaasebko no vidis,zamiesite na dalsie a mate aj vybavicku 😀 u nas sa to ma kam dat,nastastie 😀

znamia
30. apr 2011

@matkaasebko myslis, ze by mega bloks papal? ja som myslela tieto http://stavebnica-megabloks.heureka.sk/megablok...
tie su od 1 roku a maju aj auticka a stolik (skladaci).
my mame na dvore tiez ihrisko, bola tu skolka kedysi, a tak mam tiez dilemu. ale ta smykacka nam este chyba... a bazenik. trojkolku, konika odrazadlo sme dostali, kuchynku dostaneme a tak asi vezmem tie mega bloks pre mrnu a bude 😀

znamia
30. apr 2011

inak prajem pekny den kazdemu! 😀
nam konecne nefuka 😀

basa23
30. apr 2011

dobre ranko
@jenie123 krasne je to odrazadko co ma dostat 😉 bude lietat jak sarkan,.mi sme sli rano do tesca a ted dosli mi zaspala v autosedacke tak som ju preniesla do kocika.noc ok bola hore 4 krat ale prvykrat stakym placom som ju nevedela utisit.hej zas na prsku ☹ som chcela ze ju skusim uspat bez ale kde ona hned zalomila na prse 😒 aach neviem,neviem dokedy to takto potrva 😉

basa23
30. apr 2011

@matkaasebko no to vis sme sa dnes s muzom pohadali tak sa nebavime 😒 😉

jenie123
30. apr 2011

@basa23 to aby si nejazdila.. 🙂 aj mne sa paci to odrazadlo.. tak noc ste mali krasnu, mozno mala vivi zly sen, ze jej uz nechces dat prsko.. 🙂 a nie, chudatko asi sa jej nieco zle zasnilo..
@znamia je kuchynku, aj ja by som ju chcela pre malu.. 😀 a este som rozmyslala nad zehlickou.. 🙂

znamia
30. apr 2011

@jenie123 ja som vybrala len taku malu prenosnu kuchynku, tak dufam, ze sa bude pacit 🙂 teraz ma este kocik napadol, tak popozeram.
nemate nejake typy?

basa23
30. apr 2011

@jenie123 skor ju trapil zub lebo som jej pozerala do pusinky a z tych dvoch uz je jeden prerezany,vcera este nebol asi to ju trapilo v noci 😒 no uz sa mi zobudila spala hodinku a pol normalne som sla pozret ci dycha ked tolko spi 😉 aj ja chcem pre malu kuchynku ale este asi pockam by to tu stalo jak nam tu stoji stolik,stolicka co sme kupili stvorkolka a kopec inych veci 😉 dnes som ani nevarila som jej dala kupene az zajtra ale este netusim co 😒

jenie123
30. apr 2011

@znamia ja sa uz tesim, ked mala bude mat svoju velku kuchynku a budeme spolu varit 🙂 🙂 ale na to ma asi este cas.. inak to elektroauticko sme rozmyslali aj my a dnes nam dedo hovoril, ze by to chcel malej kupit.. tak budeme jazdit.. 😀
@basa23 ved to kuchynku nechame na niektore dalsie narodeniny ci vianoce.. 😀 tak uz mate zubok.. super, tak este ten jeden.. dnes som kukala Stelke a stale tam ma dierocku, tak snad zajtra a na tom druhom este nic.. dnes mala tak spadla, ze si kusla do pery, ze jej tiekla krvicka.. ☹ a dnes spala len 2 hodky, hodku doobeda a hodku poobede, na to niesom zvyknuta a ani ona nie.. je taka nervozna, dnes pojdeme asi skorej spat.. 🙂