icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
1. máj 2011

dobre ranko
@matkaasebko uz sa bavime uz mi aj hlavu farbil 😉 a co nech len papka ked mu chuti jeej prosim ta moja je srotovnik ona je schopna jedno cez druhe jest hrozneee 😉

basa23
1. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 jezis chudatko male 😒 aj mne je mala mrzuta tie zuby chvalabohu ze v noci ti neni az take desne aj ked jej zuby idu.mi dnes noc ok ale sla spat az o 10.bola hore 3 krat o 5 ze ja uz vstavam sa rozhodla tak som ju uceckovala do 6 a potom este do 7.nechapem jej staci v poslednej dobe strasen malo spat.a vy aka noc?dufam ze ste dobre spali ked mi docela ok

jenie123
1. máj 2011

tak konecne sme prisli domov.. boli sme kupat, u maminy gratulovat a este sme stihli besedu u svokry.. 😀 teraz som si pustila jak vytrhnout velrybe stolicku.. 🙂 a uzivam si nedelu.. 😀
@basa23 noc sme mali celkom v pohode.. mala sa zobudila asi 5 krat.. ale vstavala strasne skoro.. o pol 6.. na pol 9 mame kupanie.. tak si este cestou tam zdriemla 15 minut a aj po kupani si pospala v aute 2 hodinky a teraz uz opat spinka.. 😀 dnes je z nej spachtos.. 😀 a uz mame zuuuuubok vonku.. 😀 to ste mali peknu noc.. rozmyslala som nad vasim uspavanim.. ked ti tak neskoro chodi spinkat, co keby si jej dala prsko skor a to by teoreticky sa nemala uspat a dat ju potom do postielky.. o kolkoj ti cez den naposledy vstava..?

baby skuste mi poradit, buduci tyzden v nedelu budeme mat s manzelom prve vyrocie svadby a chceli by sme ist niekam na vylet a aj s malou.. Viete mi poradit niekde nieco na zapadnom slovensku a na morave.. rozmyslala som na Zoo, hrad a zamok pre malu asi nic zaujimave nebude, ale zvieratka by ju mohli trosku bavit..

basa23
1. máj 2011

@jenie123 super gratulujem k zubku 😉 ja som malej kukala a co jej ide horny zub tak ma to dasienko zas modre neviem tie horne zuby robia nam stale neplechu.tak ste mali super nedelu mi sme boli len v tescu nic vynimocne 😉 😒 jeeej ten film zboznujem som ho videla asi 100 krat 😉 dnes asi vyskusam dam jej skor prso a potom len tak uspim.som zvedava ale myslim ze to nepojde ☹ uvidime 😉 ted mi spi takze o okolo pol 4 bude hore a uz potom vecer ide az spinkat.

jenie123
1. máj 2011

@basa23 dakujeeem.. 🙂 to ti pekne dlho vydrzi az do 10.. vyskusaj, ale asi bude krik.. ☹ aj ja ten film zboznujem, vlastne vsetky filmy, kde hra tomas holy.. 🙂 mala je uz hore.. pred chvilkou mi tak strasne plakala, nechapala som preco.. prsko ju ukludnilo.. 😀

basa23
1. máj 2011

@jenie123 asi stale zubky ☹ mne mala este spi sa divim som cakala ze uz bude hore o tomto case.lame rekordy to dieta 😀 noooo ten je sympos toho mozem 🙂 nejsi nahodou na facebooku?ak hej hod meno do IP najdem ta ake chces 😉

jenie123
1. máj 2011

@basa23 bud rada, ved sa hovori, cim lepsie spia deti cez den, tym lepsie spinkaju v noci.. tak mozno sa ti dnes podari malu uspat bez prska a zobudi sa az rano.. 🙂 co davat teraz vivi na veceru? ja som jej dnes nachystala ryzovu kasu s marhulami.. tak uvidim, ci jej bude chutit a aka bude po nej noc.. jasne, budem rada.. 😀 😀

basa23
1. máj 2011

@jenie123 dnes ma mäsko a zemiacky na veceru.tak som zvedava ako bude spat.vcera mala len banan sme mali navstevu az d o10.tak nemala veceru.chrumala tu vsetko ine 😀 aaach no som zvedava na noc jak ju uspim vecer 😉 mnam to ako robis ru ryzovu kasu?netusim ako by som niekedy malej urobila

basa23
1. máj 2011

@jenie123 ozaj sranda mala sa mi postavi zo sedu na nohy skoro som na rit padla 😉 aj papa a tap tap konecne 😀

matkaasebko
1. máj 2011

@jenie123 zoo bojnice...uzas...abo topolcianky zubre a pak kone...abo bojna - ranc sice to nie je uplne zapad je to zhruba 44 km od nitry ale ze je tam uzasne...aj my sa tam chystame...

jenie123
1. máj 2011

@basa23 ryzovu kasu robim uplne jednoducho, uvarim ryzu vo vode a ked je uz taka rozvarena, kasovita, pridam ovocie, dnes som ju nezmiesala z mliekom, ma ju taku nemliecnu, ale nechce ju.. hlavne, ze som jej navarila hrniec.. 😀 😀 zajtra jej ju este skusim dat a pridam mliecko.. No aka je sikula.. 🙂 nasa ukazujem papa len ked sa jej zachce, ale tapka pravidelne.. 🙂 dnes ma Stella opat zvysenu teplotu, tak asi ten dalsi zubok, je nejaka opat umrcana.. asi pojdeme za chvilku spinkat..
@matkaasebko dakujem.. pokukam na mapa a nieco vyberieme.. nad bojnicami sme aj rozmyslali, v topolciankach som bola naposledy este zo zakladnej skoly.. tak by som si to mohla zopakovat.. 🙂 a vidis, ranc vobec nepoznam.. myslim, ze tusim nejaky ranc bol niekde v okoli malaciek.. musim vygooglit.. 🙂 len dufam, ze sa pocasie umudri.. 🙂 si pamatam minuly rok pred svadbou, stale bolo skaredo a 8.5. bolo krasne, my sme mali celu svadbu vonku 😀

julianka777
1. máj 2011

ahojte kocky 🙂 u nas uz skoncili teploty,ale od rana mame strasny kasel,jak stary chlap ☹ vykasliava soplik,ale ju to strasne drhne ☹ zajtra zavolam doktorke,ci tam mam ist,alebo jej mam ist len kupit nejaky sirup

jenie123
1. máj 2011

@julianka777 chudatko Adka, len jedno prejde, zacne druhe.. uz by sa jej mohlo ulavit. mozno by pomohol len sirup na odkasliavanie..
moja opicka uz spinka, na veceru mala len mliecko, kedze aj kasu aj banan mi nechcela, este ze ma mamina vzdy pod trickom to najlepsie.. 😀😀

julianka777
1. máj 2011

@jenie123 veru som si uz myslela,ze jej to preslo,lebo uz nemala ani teploty a aj sopliky mala menej a rano take kasle ze som sa az lakala...ani nespala poriaden cely den,sa stale budi na to,ako sa zacne drhnut kaslom...
nasa este vypapava kukuricne chrumky,aspon nieco spapa,lebo ani moc nechce jest...Stelka asi drzi dietu 😀

jenie123
1. máj 2011

@julianka777 asi jej tie sopliky stiekli dole a teraz ich vykaslieva, ten sirup urcite postaci 🙂 no dietu, dnes tomu opat moc nedala.. som zvedava kedy priberie 🙂 ma 7,5 kg, za posledne 3 mesiace pribrala neceleho pol kila.. 🙂 ved by este ani vo velkej autosedacke este nemala byt.. 🙂

julianka777
1. máj 2011

@jenie123 no pojdem zajtra kuknut do lekarne...nasa vazi cca 8 kg a davam ju uz do tej velkejlebo vo vajicku mi uz nechcela byt

basa23
1. máj 2011

@jenie123 moja je naeka mrzuta ale este ju nechcem dat spat to by mi vstavala o 4 rano potom tak uvidime.ale dnes mam ja riadny utlm strasne som unavena.ale ide hokej musim kuk 😉 skusim jej aj ja urobit tu ryzu niekedy ci spapa ale mala by znie to dobre 😉

angie267
1. máj 2011

ahojte baby, tak sa musim ist pochvalit nam sa uz konecne derie nas prvy zubok hore jednotka 😵 😵 😵 😵 sa vytesujem ako mala 😀 😀 aj cupita uz lepsie 🙂 🙂

jenie123
1. máj 2011

@angie267 gratulujeme aj k zubku a cupitaniu.. dufam, ze zubky budu rast bez bolesti..
@basa23 aj ja uz kukam hokej, dufam ze mi ho necha kuknut cely.. minule sa ozvala v poslednej sekunde 🙂
@julianka777 tak to ste na tom podobne.. aj my sme ju museli dat do velkej, vo vajicku uz nechcela byt a vymyslala.. kolko adka meria?

angie267
1. máj 2011

@jenie123 dakujeme 😵 😵 no uvidime ako udu zubky rast, ale zatial sa to zda byt v pohode ani by som na to neprisla, ale vcera nahodou som zbadala dasienka nauchnute a cervene a dnes uz vidno trosku zubok, ale prerezeny este nie je 😝 uz pozerate hokej? ja mam vzdy strasne nervy pri nom 😕
vo velkej autosedacke sme uz aj my asi dva tyzdne a malej sa to celkom aj paci, lebo vo vajci plakala stale 😨

julianka777
1. máj 2011

@jenie123 fuha...tak to ju budem musiet odmerat,lebo naozaj neviem 😅

jenie123
1. máj 2011

@angie267 tak nech zubky rastu v pohode.. hokej kukam a uz mam nervy a stres, tusim si idem naliat vinko.. 😀

angie267
1. máj 2011

@jenie123 aj vam nech rastu rychlo ako huby po dazdi a hlavne bez bolesti 🙂 🙂 idem kuk aj ja ten hokej trosku 🙂

jenie123
1. máj 2011

@julianka777 ja tiez neviem kolko meria.. len teraz zacala nosit 80 body a nohavice stale 74 a urcite este peknu chvilku nosit budeme 🙂
@angie267 dakujeme a hlavne bez bolesti.. 🙂 drz palce nech vyhrame 😀

julianka777
1. máj 2011

@jenie123 nasa rychlo zacala rast...vecicky co ma na leto su jej dobre uz teraz🙂

jenie123
1. máj 2011

@julianka777 tak uz aby bolo uz len teplo, nech ich mala vynosi.. 🙂

julianka777
1. máj 2011

@jenie123 budem to musiet tam hore nejako vybavit 😀

jenie123
1. máj 2011

@julianka777 jo, jo, vybav.. uz by som sa potrebovala trosku opalit.. 😀

julianka777
1. máj 2011

@jenie123 tak to aj ja 😀 vyzeram ako dcera majitela vapenky 😀

jenie123
1. máj 2011

@julianka777 🙂 ja tak podobne, ale minule som si spalila chrbat podla tricka, uprostred chrbta mam biely pozdlzny pas.. vyzera to smiesne a dnes som sa zacala uz supat 🙂 ale nohy su belicky 🙂 adka ti uz spinka?