Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123
@julianka777
@basa23 ako pozeram tak vsetky nase deticky maju v pase 10 mesiacov a 1 tyzden 🙂 je niektore babatko 19.6. ako nasa Nici?
inak ten hokej ma serie a nie a nie dat gol, mame smolu 😢 ☹ 😒 😠
@jenie123 tak musis dobre teraz vyzerat 😀 ano zaspala asi o 9..chuda ale stale sa budi na kaslanie ked jej ten hnusny soplik dolu stecie ☹
@denisece my este nie,spravime tak 4-5 krokov samy,ale potom jedine za ruky 🙂
@angie267 no my s basou mame 18,6 😀
ja ten hokej radsej ani nekukam
@denisece Stella urobi sama 5 - 6 krockov.. za ruky ide jak sarkan..
@angie267 my sme 24.. ale tusim @julianka777 aj @basa23 su 19.. 🙂 ani mi hokej nespominaj.. najradsej by som isla spat.. ☹
@julianka777 to vyzeram.. 🙂 asi par dni este kaslat bude, ale dufam ze sirup pomoze..
@julianka777 o jeden den som sa sekla.. 😀 nabuduce budem vediet.. 🙂
@jenie123 v pohode 😀 no rano zavolam doktorke a opytam sa jej...vobec sa mi ten kasel nepaci
@denisece my nie, nasa je super opatrna, ani krok bez opory
@angie267 my mame na plavani melanku z 19.6., ale ja i mala sme 22.6. 😀 😀 😀 a blahozelam selme zubatej 😵
@julianka777 skus ten sirup resp. co ti da lekarka, ale pokial je to len take hnusne prechladenie ako mala moja mala, tak si zajtra zozen v lekarni vick vapor rub(metolovo eukalyptovy) a natieraj jej hrud, chrbatik a aj chodidla(tak 3x denne alebo ked prebalujes). je to od 6 mesiacov a je to odskusane 🙂 moja je dnes kazdu chvilku hore a mam pocit, ze ju znovu trapi soplik, lebo hroooozne funi a dudel vypluva...
inak, mna by zaujimalo, ci uz nejake z junoviatok aj rozprava?
nasa sice sama ani krok, ale zato ma v slovnicku uz asi 7 zrozumitelnych slov... 😀
@jenie123 ja s nou hovorim anglicky(mozno pretto to ma lahsie 😉 ) vie: mama, baba, dada-daddy, dudu-dudel, light-svetlo, dag-dog (na toho , kacku a macku aj vydava zvuky, a tiez babke povie na neho aj havo) a sem tam sa daju rozoznat aj ine slovicka, ale to viem len ja, pretoze napr. pouzije iba samohlasky, ale rytmus daneho to ma spravny (dava to zmysel? 😅 )
bud bude mat talent na jazyky alebo spev 😀
a co ta tvoja?
dobre ranko kocky..
@znamia tak to je sikula.. 🙂 a hovoris jej len anglicky ci aj slovensky? Stellka dzavoce stale, take ako mama, tata, baba, dede, papa vie aj tomu rozumie.. ona povie rozne slovicka, ale su to len schomoleniny..
@basa23 aku ste mali noc? aj sa bojim opytat, lebo my v pohodicke, bola hore asi 4, 5 krat, i ked sa rano zobudila o 6.. aj hokej ma nechala kukat, sice 5 min pred koncom sa uz zobudila, ale poslednych 7 sekund som opat kukala.. 😀
@znamia dakujem popytam sa a uvidime 🙂
ako tato noc hrozea...adka stale hore lebo ju budil kasel,ja sa zobudim so strasnou bolestou hlavy a hrdla ☹
@julianka777 tak to ste mali noc o nicom.. ☹ rychlo zbehnut do lekarne, malej dat sirup a ked si zdriemne, lahni si aj ty..
@jenie123 asi pojdem ku mame...ona sa postara o malu a ja si tam zdriemnem...adke som povysavala nostek-to bolo kriku 😨 ja som si dala od bolesti hrdla a panadol
dobre ranko
@angie267 no mi sme narodeny 18.6. o den skor 😉 jeeej tebe uz chodi?super gratulujem.moja urobi tak 3-4 kroky uz ale sama este nechodi. 😒
@jenie123 mi noc o jedno zobudenie horsia takze bola hore asi 4 krat.potom chcela o 5 vstavat tak som ju uceckovala do 6.to je super ze uz ste mali konecne lepsiu noc.jaaj ten hokej smutna ze prehrali ale poslednu tretinu dali do toho vsetko no uvidime Rusi 😒
@julianka777 moja mala taky kasel v decembri nic jej nepomahalo ziadny sirup nic,takto mi ju nechala trapit 2 tyzdne,potom som sla zastupuj.lekarke a ta jej dala antib.a o 4 dni nemala kasel.strasne mi kaslala jak tuberak 😒 skore uzdravenie 🙂
@basa23 dakujem pekne 🙂
@julianka777 a nevies co ta vysiel ten pultik?
@znamia som rada ze nie sme len my taky zraci vsetkeho mozneho...nic ine nerobim len vsetko vyberam z pusy...nic nie je prenho zaujmave pokial to neokostuje...a jak nam zacali chutit obrusky na rit... 😀
@basa23 a zvladol ju nafarbit?bo môjmu ked mi ide tak nestaci jedna farba lebo on sa to snazi az tak dokonale az to je moc... 😀
@jenie123 o tom ranci mi tu teraz kazdy naokolo rozprava vraj tam maju aj tigra aj leva...aj neviem co....nooo a v bojniciach su asik bud. tyzden este aj strasidla...ale ja neviem tam by som asik s krpatym nesla...veru musi sa pocasie umudrit ma na to uz len mesiac...bo ak bude zima na dovolenke ma picne...aj sobas ste mali vonku??ci len oslavu....
to my sme tu momentalne najstarsi? my sme 16.6. 😀 chodit samy nevieme ale konecne sme sa naucili na tom opieracom choditku si musim mat ruky pri nom bo ide jak strela...rozbehne sa a nevie zastavit co sa mu smyka na podlahe...rozpravat nevieme akurat baba, vava, havo, cica, teraz zacina de...a sem tam sa zadari halo...mama tata furt nic... 😀 inac dobre ranko....
@matkaasebko tak vava havo baa, de to aj nas krpec, ale mama a tata vooobec, len sa usmieva ked mu to ja poviem
a on je asi najstarsie "junovciatko" kedze uz mal rok 😅
@matkaasebko stalo to nejakych 7e,hodim aj foto,ono je to skor ako detsky klavir
@lenocka84 hoooo a aka bola oslava?a co ste dostali k narodkam?? 😀 tak prajeme vsetko najsamlepsie hlavne vela zdravicka....
@julianka777 to vyzera byt ake superske a lacne...

ahojte, mam len jednu otazocku 🙂 ktore junove babatka uz chodia po vlastnych? 😉