icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
2. máj 2011

@matkaasebko sobas sme mali v kostole, to sa vonku neda dat.. ale oslava bola vonku a bolo vtedy uzasne pocasie.. pocitala som, ze budeme len chvilku, kedze som bola skoro v 8 mesiaci a este ten tyzden mi doktor na rizikovom povedal, ze mam lezat a nic nerobit, hrozil mi predcasny porod.. a kde ja som sa bavila, tancila a skoncili sme o 2 rano.. a ked som isla na rizikove, my doktor hovoril, ze nevie co som robila, ale pomohlo to.. 😀 😀 😀 ten ranc by mohol byt super.. vidis a ozaj ved vy idete za mesiac do talianska.. pocasie vam urcite vyjde.. 🙂

lenocka84
2. máj 2011

@matkaasebko dakujeme, dostali sme tak rozne, od roznych auticiek, hraciek, oblecka po peniazky
oslava fajn, mala 2 casti, jedna u babky, a druha v ba s kamoskami
a uplne super bolo

matkaasebko
2. máj 2011

@jenie123 myslim ze ide sobas dat vonku len to musi byt bud na vysvetenom mieste abo bez farara...bo ja spekulujem tak rôzne...sice neviem na co ked som este ani prsten nedostala...ale raz ked budem velka a budem mat vela penazi tak pak sa vezmeme na bojnickom zamku.... 😀 tak to si si vybosorovala pocasie... 😀 mne doktori kazali lezat cele tehotenstvo...neposluchla som a vsetko bolo v ramci moznosti ok... 🙂 krpata ti aspom dovolila sa vyblaznit...si aj ona chcela uzit svadbu.... 🙂
@lenocka84 aj ja rozmyslam nad dvoma oslavami ....urcite to bude lepsie aj pre krpca...nebude na nho aspom tak vela ludi ktory sa mu budu chciet venovat..... 🙂aj sa krpan tesil?

jenie123
2. máj 2011

@matkaasebko presne tak, my sme chceli odzaciatku v kostole.. a kedze u nas nie je vonku nic vysvetene, teda aspon o tom neviem, sobas bol vnutry.. ale ak ho chces na urade, mozete sa zobrat vsademozne.. 🙂 len najst krasne miesto ako bojnicky zamok.. 😀 ja som si svadbu uzila a urcite aj mala, drahy si myslel, ze do porodnice pojdem hned zo svadby a mozu vsetci hned aj zapijat.. 😀 nastastie sa nestalo.. 🙂 aj my budeme mat 2 oslavy, ale len kvoli tomu, ze svokra a svokor su rozvedeny a moc spolu nekomunikuju..

matkaasebko
2. máj 2011

@jenie123 svadby v kostole su krasne...len drahy neni veriaci...alE JEMU BY STACILO SA ZOBRAT V STREDU NA URAde o dvoch svedkoch a pak ist do krcmy...a to som radsej povedala ze sa nevydam....tak aspom ze mala vydrzala...aspom v brusku bola poslusna.... 😀

jenie123
2. máj 2011

@matkaasebko mala bola uzasna, a to som s nou mala tajnu dohodu, ze nech moc nenarastie do svadby a potom si moze robit co chce.. a tak aj bolo.. brusko som mala naozaj male a zacalo rast az po svadbe.. ja som chcela svadbu vonku a len take posedenie s pecenym prasiatkom a tak.. tak sme cakali az do poslednej chvile.. ale vyslo to.. 🙂

matkaasebko
2. máj 2011

@jenie123 tak to by som v zivote nepovedala ze si tam v 8 mesiaci... 🙂 krasne saty...tak aspom v brusku posluchala...môj neposluchal ani tam...

jenie123
2. máj 2011

@matkaasebko 🙂 ja som mala naozaj male brucho, ale mala sa narodila 3-kilova.. takze fajn.. Stellka bola uzasna v brusku.. a to ti poviem este jednu prihodu.. ked sa mala narodila, tak som isla u nas v dedine do zelovocu a pani predavacka sa ma pyta, vy ste o to babatko prisli? nie, uz sa nam narodila.. normalne som zostala v soku.. by ma v zivote nenapadlo, ze by sa ma niekto na toto mohol opytat.. ☹ ake si mala problemy?

znamia
2. máj 2011

@jenie123 nadherne fotos, ja som o 7m vyzerala, ze uz rodim 😀 vobec sa cudujem, ze ma pustili v 32tt este do lietadla aj bez videnia sprievodneho listu 😅 asi to bolo tym, ze sme boli posledni v lietadle...
@matkaasebko my tiez nie sme zobrati, ale ja ani nechcem 😵

jenie123
2. máj 2011

@znamia dakujeeem.. 🙂

basa23
2. máj 2011

@jenie123 jak dali tie 3 goly som verila ze este vyrovanaju ale ten cas potom tak letel ze uz som ani nedufala 😒 ale tak este verim ze snad ich osvieti proti Rusku musime verit co ine ostava 😉 dnes ma este vcera co som varila,prso,zemiacky,mrkvu a kukuricu.ale nervy mam zjedla par lyziciek a chcela cecat a pritom to vcera jedla.ja uz z nej dnes nevladzem stale chce cecat.chcem ju uz odstavit ona naozaj to prehana do hodiny 2 krat cecat.ale ja neviem ako ked je takato ☹
@matkaasebko zvladol ja si vzdy davam 2 farby lebo jedna mi je malo 😉

basa23
2. máj 2011

@jenie123 kraaasna nevesta si bola a tie saty su nadherneee.coooo?8 mesiac ja padne na rit fakt malinke brusko.ja som bola jak bomba ale tak vivi mala 3720 g az 😀 ja ked som porodila tak sa vsetci na mna pozerali ze jaka som chuda uplne prepadnute brucho vtedy na okoli ich vela rodilo oni vyzerali ako keby este nerodili tak pomne vsetci cumeli 😀
@matkaasebko ani moj neni veriaci,ale malil sme v kostole ale bez obradu mama by mi inak nedovolila sa zobrat takze muz musel v kostole ak chcel si ma zobrat 😀

jenie123
2. máj 2011

@basa23 aj Stella je dnes taka.. dnes spapala len jogurt, na obed si dala 2 lyzicky polievky a hotovo.. skoncila na prse.. a toto robi v poslednej dobe stale.. ☹ dakujem, nastastie som mohla mat normalne saty, lebo ziadne xxxl sa mi nepacili.. tak si po porode nemala ani problem s nejakym kilom navyse.. 🙂

basa23
2. máj 2011

@jenie123 nemala ale teraz mam 2 navyse jak kojim by som zjedla aj kona 😀 ale uz sa snazim krotit 😉 kokso predchvilou som skoro infarkt dostala esteze bol muz doma mala sedela a z nicoho nic zacala tak ocami gulat zo strany na stranu trocku hupat jak keby zavrat alebo co.uplne som zostala zaskocena som nevedela co robit 😒

julianka777
2. máj 2011

@matkaasebko ved to,ze to bolo lacne,sme to kupovali ked mala adka asi 2mesiace 😀

jenie123
2. máj 2011

@basa23 ani mi nehovor, ako som volakedy ani sladke nejedla, teraz ho mozem na kila.. 🙂 ale nastastie si vahu drzim.. 🙂 a co bolo nakoniec s malou? dufam, ze je v poriadku.. 😲 ja som teraz malu prvy krat uspala v postielke aj cez den, len som zvedava ako dlho tam vydrzi.. 🙂

angie267
2. máj 2011

@basa23 nasa je narodena o 5 dni neskor zasa 😉 ano uz sa sama pusta chodit, ale je to este take ako po pol deci 😵 ona to do par tyzdnov este vycibri 😅
a pochvalim sa, ze zubok za noc sa predral 😀 😀

angie267
2. máj 2011

@jenie123 nadherna nevesta si bola 😉

basa23
2. máj 2011

@jenie123 neviem odvtedy spi uz 2 hodiny,co nezvykne,uvidim ked vstane snad ok bude 😒 jeej sladkosti to je moja strasna slabost ale uz sa snazim drzat.a hlavne nejem uz po 5 lebo vtedy som tlacila najviac sladkeho ked tak si dam ovocie.od zajtra idem skusat odstavovat normalne dostane ranajky,desiata,obed,olovrant a veceru a je.uvidime ale ruzovo to nevidim ☹
@angie267 gratulujeme k zubku mojej sa uz dere 8 zub 😉 zas ma cele modre to dasno 😒 snad aj ta nasa sa rozbehne pusta sa ale to je par krockov zatial.ale zato sa postavi zo sedu 😉

majjka0806
2. máj 2011

kočky my sme chory.....mame nadchu....dnes sme boli u dokyho ☹ ☹

julianka777
2. máj 2011

ahojte koceny 😀 dokina povedala ze mam kupit sinupret a nasivin kvapky a davat jej aj taky ten sirup z cibule...
ja som totalne k.o. teplota mi stupa a ide mi roztrhnut hlavu ☹

majjka0806
2. máj 2011

@julianka777 aj vy ste chory??? 😖

znamia
2. máj 2011

@julianka777 no chudatka! my sme si to tiez preskakali minuly mesiac. 10 dni prechladnutia, to boli noci... ☹ len sa vykuriruj, nech mas silu, cajik, medik, paracetamol, ....
my soplime, ale aj tak pojdeme zajtra plavat. myslim, ze je to len od stoliciek...
ale pozajtra mame ockovanie, tak snad nebudu teploty. chcem nech to ma uz chuda za sebou...
@basa23 sikullka, ked sa vie tak postavit 😉

basa23
2. máj 2011

babulky ktore nekojite mam otazocku od zajtra chcem ukoncit kojenie.ale riesim to ze ako noci.mate neaku fintu ze skor si prevarite vodu alebo ako to riesite ked sa zobudi a ma papat.asi to nezarabate a babetko caka nie?dakujem

katka512
2. máj 2011

@basa23 ja neprevaram uz davam vodu drobceka zohriat na 45sekund a nasypem nutrilon 😝

znamia
2. máj 2011

@basa23 ja mam vo flaske pripravenu studenu prevarenu vodu, podla mnozstva ktore budem rozrabat, a v termoska horucu prevarenu. to len dorovnam podla potreby. napr. mia pije 6oz , tak davam 2oz studenej a potom zvysne 4 dolejem, ked potrebujem. a nadavkovane mam dopredu v davkovaci tych 6 jednotiek. a vsetko to mam pri posteli. takto to netrva ani 30sekund 😀

julianka777
2. máj 2011

@majjka0806 no adka uz ani nie,len sopliky vykasliava...ale mna to chytilo poriadne,38-teploty ☹

julianka777
2. máj 2011

@znamia dakujem...no mala ma nastastie len sopliky a vykasliava ich,ale ja sa citim jak zbity pes..este ze ma priatel inak smenu ako mamina,tak mamina rano pride po nu

julianka777
2. máj 2011

@basa23 ja vzdy malej uvarim vodu,dam do termosky a mam na noc nachystanu 😉

basa23
2. máj 2011

dakujem asi ta termoska to isti
@julianka777 a kolko ti mala tak priblizne vypije?ja netusim kolko jej zarabat.mam sa riadit podla krabice a tolko zarobit jej mlieka?