Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@matkaasebko my tiez chodime najcastejsie do tesca hracky aj vecicky kupovat,hlavne ked su akcie 😉 tak to ma mrzi ze mas nabeh na cukrovku,tak si uzivaj pokial sa da🙂 no mas sikovneho synceka,hadam sa nebudes len nudit 😀
@julianka777 aj my vacsinu veci mame z tade...bo ako ked kukam oblecko co stoji v detskych obchodoch tak mi az zaludok zdviha...nenormalne ceny...a este kupujeme aj od mamininej sesterky bo ta ma starsie dvojicky tak od tej nejake te veci... 🙂 ako ja neriesim ze mam nabeh atd...bo keby mam riesit chorobopis nasej rodiny tak nemam ani dieta...ale tak ja dufam ze to radsej pochytam ja ako krpan...ako vôbec sa mi to neste upratovat...mohol by sa naucit robit poriadky sam po sebe...ale tak to mam na truc ze si ho nevsimam...ale tak zastavam nazor ze sa ma krpan vediet zabavit aj sam...aspom hodku...a zjavne sa to naucil... 😀
@matkaasebko to poznam,ked som sem-tam zabludila do detskeho obchodu,tak som odtial rychlo utekala...mas pravdu,netreba to riesit.....nasa adusa sa zahra sama max. pol hodku,ona je taky cicik,ale snazim sa ju ucit smaostatnosti
@julianka777 aj ja krpana takto kazde rano necham...aj ked som teda pri nom ale bavka sa sam...treba to aj my si musime oddychnut....
@matkaasebko jeej tak dobre ti spinkal zavidim 😉 no mi vrav to neni mozne zjedla skoro krajec chleba s rajcinkou a za hoidnu chcela cecat.ja neviem takto ju budem do 3 r kojit ☹
@jenie123 mna z nej picne zjedla ten krajec chleba a za hodinu cecat,bola jak besna som ju nevedela ukludnit vkuse chcela prso tak som jej musela dat.ale spat ani zasvet este stale je hore.ja nechapem vsak krajec chleba myslim ze neni malo.ona vymysla ona je zavisla asi od prsa 😒 ako v pohode cecala o pol 6 a potom o 9.aj to je uspech bo inak by medzitym casom cecala uz aj 5 krat ale neviem nebude to take lahke ju odstavit 😒 tak ale aspon postupne znizovat pocet kojeni aaach neviem si snou rady...
@matkaasebko veru tak,mamina si prisla pre adku,tak mam volno,zalahnem pod perinu,dam si pirulku,horuci cajik a budem sa liecit 🙂
@basa23 ani mi nechceme cez den spat bez cici...aj teraz som sa ho pokusala uspat...ale nehrozi...tak ho necham tak..sak zaspi ked bude chciet...aj my zjeme krajec chleba a davam mu pak este um...aj my sme teraz ale pred pol hodkou maly pol jogurta a pol vyzivy a teraz mi vypil este 100 UM...takze ja to neriesim...je nauceny este jedlo dorazat mliekom...neboj ono to chce vsetko cas...ani u nas to zaspavanie vecer nebolo hned trvalo to...boli hodiny a zaspavania s placom..ale to sme zmakli zmaknete aj vy...len vecer je ta vyhoda ze je vsade tma...a dni no naucime sa...netreba ju davat spat hned...treba ju nechat uplne vystavit...a pak si myslim ze ked bude totalne unavena tak zaspi aj bez cici...
@julianka777 nase zlate maminy... 🙂 aj mne isla mamina na marodku tak si budem uzivat volno aj ja...len keby mi mal kto cikat do nadrze...bo prejazdim aj gate...
@julianka777 @matkaasebko ja som tiez este nebola na kontrole cukrovky, glukomer mam doma, ale ze mam prist az ked prestanem kojit, takze vobec netusim, keby tam pojdem.. 😀
@matkaasebko zavidiiiiim.. 🙂 a kam to presne idete? no dovolenka neni sranda, co sa tyka peniazkov.. my by sme si teraz mohli dovolit paradnu dovcu, kedze som predala auto.. ale chcem novu kuchynu a to asi vsetky peniazky zhltne.. ale ked ostanu.. jupiiiii do talianska.. uz mam dvoje nove plavky.. 😀 😀
@matkaasebko @basa23 ja teda malu cez den uspavam v kociku na balkone.. a vcera prvy krat zaspala v postielke, trosku plakala, ale zaspala a v kociku spavame od malicka..
@matkaasebko aha,mamina byva daleko od vas?my sme sa prstahovali naspät do dca a maminu mam kusok odtialto,takze mam kde adku "odkaldat" ked som chora 🙂
@jenie123 aha,som nevedela ze je to inak ta kontrola ked kojis
@jenie123 bibione...ako tak my sme ratali ze to bude lacnejsie bo ja som chcela cakat az na posledok...tak ale babka moja ze objednaj to a neviem co...vies tak ako ona plati 150 eur aj s dopravou tak jej to je ok...len my sme predsa dvaja...a este aj to auto...ale neriesim dako bolo dako bude...nooo aj my sme chceli novu spalnu kupovat ale povedala som ze radsej dovolenka...potrebujeme vsecia oddych hlavne drahy...tak nech si to uzije...aj kewd sa tam my dvaja uskromnime...hlavne ze maly bude mat vsetko...tak ale ten tam bude mat aj babku aj prababku tak tomu bude sveta zit...my malo kedy zaspime len tak v kociary ...u nas to isti dlha prechazdka a ked tam zaspi pak ja som vnutri skoncila lebo ho neneham sameho vonku....
@julianka777 tak daleko nie...10 km...tak ale zas aj to je nieco na tom aute hore dole....
my sme prave zaspali bez ciciku a v posteli..... 😀 😀 😀 😀
@matkaasebko aha..no a teraz ked je benzin strasne drahy...gratulujem k tomu zaspatiu 😀
@julianka777 no sak to...ale uz dufam ze hore nepojde...stacilo by.....jeeej ako sa tesim...bodaj by nam to vydrzalo...sice si musel pomôct flaskou...ale je to ...ani nas to nebolelo...a uz teraz len najst niekoho kto to tu za mna poupratuje....
@matkaasebko len tebe vypije UM ale mne nechce ona len cici a cici jak salena ma zachvaty ak jej nedam ☹
@jenie123 uz spi ale jak inak ako na cecku sa uspala.ale tak uvidime pojdem nato postupne znizovat pocet kojeni.dnes to bolo zatial 2 kra to je uspech uz 😉 (ovsem noc neratam 😀 )
@matkaasebko no super.. 🙂 tak nech dlho spinka.. 🙂 tak si dovolenku uzijete aj vy dvaja s drahym.. babky sa postaraju o sebiho a mozete si uzit zapad slnka.. 🙂 no uvidime, snad nam tiez na tu dovcu ostane.. ja nie som narocna.. hlavne, aby sa detom pacilo.. 🙂 upratovanie mi ani nespominaj.. od 9 zehlim, ma moze porazit.. ☹ ale musim to dorobit, nez sa mala zobudi, lebo jej sa straaaasne paci zehlicka.. 🙂 dufam, ze sa jej bude pacit aj ked narastie a bude to robit za mna.. 😀
@basa23 inak aj mne nasa zacala asi v 9.mesiaci zaspavat sama..a z nicoho nic,vzdy zaspavala na rukach a jedneho dna nechcela byt na rukach,polozia som ju na gauc a zaspala sama 🙂
@basa23 v noci to je u nas to iste.. zacne mrcat, zahodi cumel a caka prso, ked jej dam opat cumel, zacne plakat opat ho zahodi a to ho najdem az rano a neukludni sa dokial prso nedostane.. tiez si neviem predstavit, ze jej ho nedam.. ☹ nastastie cez den a na nocny spanok mi zaspava bez prska..
@basa23 ved jej skus davat po troske mliecko aj s flasky...aj ked len 30 vypije je to uspech...apak zacat zvyšovat...my sme tiez zo zaciatku nechceli bo nevedel pit z flasky...a teraz ked ju zbada tak sa az tesi na nu....vsetko to chce cas...ale bude to boj...to urcite...ale podla mna skus najprv tu noc...bo vtedy sa asik lepsie ucia...bo je tma a su viac unaveny...aj ked jej v noci len raz nedas cici ked sa zobudi...bude uspech...pak vie ze ho pri kazdom zaplakani nedostane...ako niekde som citala ze tieto nase decka by uz nemali byt v noci vôbec hladne...a ze to je vsetko len o zvyku...ja som sa tiez tolko noci narevala co nechcel bez cici zaspat...a nevydrzala som ho a dala mu...ale pak prosto moooc to uz bolelo...a zvykol si pekne a teraz som rada ze spi tak ako spi...
@jenie123 drahy uz sniva ako si uzije bozsky pokoj na majaku pri kupani...bo tam nikdo nechodi lebo to tam je studene...akurat tam boli tak dvaja fesny chlapci cely nahy...len ked sa zacali spolu bozkavat aj ma chut presla sa na nich kukat... 😅 ako ja si myslim ze taliansko je pre decka fakt ako stvorene, plytke more dlhooooo, piesok vsade naokolo...same detske ihriska...ale vyda vam urcite...keby aj idete takto skorej ako my...ze si zmyslite na poslednu chvilu...predminuly rok mala babka apartman za 50 e....
@matkaasebko kolko malemu trvalo nez sa v noci uplne odstavil? viem, ze je to individualne.. chcem zacat 1.juna, vtedy ide drahy na 3 dni na skolenie a dufam, ze sa trosku odnauci nez pride, najhorsie je, ze byvame na cinziaku a je mi luto susedov.. asi sa nevyspia.. 🙂 v talianku som este nebola a strasne sa tam tesim, drahy chodievali do bibione ked boli detska stale a rozprava mi doteraz ake to tam je pre deti uzasne.. tak snad to vyjde.. ked sme isli pred 2 rokmi do chorvatska, tak sme isli len tak a az tam sme si nasli ubytko.. a bolo super a cena bolo paradna.. i ked s dietatom je to predsa istota, ze prides a uz vies ze mas kde byvat a nemusis nic hladat..
@julianka777 tak to mas super mne nie ona stale len prsko a tak zaspi 😒
@jenie123 mala mi spala 2 hodiny mi vymenili dieta v spanku 😉 no dala som jej obed zatial prso nepyta no uvidime dnes boli zatial len 2 kojenia 😉 ale zachvilu urcite bude pytat 😒 kokso u nas je taka burka ze koniec sveta take blesky fuuu sa bojim nemam rada burky 😉
@matkaasebko ja ju vzdy sa snazim utisit bez prsa v noci ale kde to nejde sa sponuje namne nervaci no uvidim bude skusat dalej mozno raz 😒 ona mi z flasky vypije vodu ale to mlieko jak zaciti tak koniec no sak budem skusat snad sa chyti 😉 teraz papala obed uvidime kedy prso zapyta ale dnes papala 2 krat z prsa to je uz uspech 😉 za normalnych okolnosti by to bolo uz aj 6 krat
@basa23 neboj,bude lespie 😀
julianka777 jeej to je super 😀 skore uzdravenie 🙂
@julianka777 hej asi ked bude mat 3 roky a pochopi ze nemoze uz tolko cucat inak to snou nevidim 😀
@basa23 ja to vidim tak podobne na 3 roky.. 😀 😀 😀 mala mi spala doobeda 3 hodinky, ona sa aj zobudila, ale hned zatvorila oci a spinkala dalej.. a ked prsi sa jej spi najlepsie.. to bude tym pocasim, ked tak pekne spinkala, nasej sa tiez uz dlho nepodarilo 3 hodinky.. aspon som si pozehlila a aj navarila.. 🙂 Stella opat na obed nic moc nespapala.. prsko uz dostala, za hodinku vyskusam vyzivu..

@julianka777 tak ako tesco ma nenormalne lacne hracky...len toho psa fischer price tam mali za 30 a normalne v hrackarstve za 38...ako to je chore...nooo ja to nechcem vediet bo mne doktorka povedala ze ja mam nabeh na cukrovku ze ju tak za 20 rokov dostanem bo to mame v rodine...tak to radsej neriesim a uzivam si... 🙂 ale tak v juny idem ku svojej dr. na preventivku tak ta mi bude brat krv tak uvidime co povie cukor...ako nechala som dieta 5 minut bez dohladu co mi tu beha v bezke a stihol otvorit 2 sufliky a veci z tade vyhadzat...sak aby sa mamina nenudila...