Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 no po hodinke pytala prso mna z nej picne.nevadi ranajky a vsetko ostatne necham zavedene a mozno postupne si odvykne od mlieka mojho 😒 ale tak dnes zatial 3 x papala z prsa tak to sa da na prvy den 😉 ja som dnes nevarila malej dala som jej kupovane som zabudla jej neake mäso vytiahnut 😀 mozno spapka za hodku ti neico.moja take dni uz dlho nemala to je tank 😉
@angie267 tak to mas stastie,moja je zavisla az moc 😠 ☹
@angie267 😀 tak tomu verim, ani mne sa nic nechce.. a to by som este mohla aj nieco porobit a poupratovat.. ale asi dnesne zehlenie bolo vsetko co som bola schopna dnes urobit.. 🙂 este mam neskutocnu chut na nieco sladke, rozmyslam nad muffinami.. len keby mi ich niekto aj spravil.. 🙂
@jenie123 no aj ja chcem moju uspat ale este nevyzera unavena 😉 zas bude kukat s nami asi cely hokej ked pojde neskoro spat 😀 naposledy cuckala z prasa o pol 2 potom mala asi polku maleho bananu a zatial nepyta prso tak som rada.no ale urcite toto dopisem a zacne pytat.lebo neak cumi namna 😉 jaaj zavidim ti to uspavanie moja je jak besna ked ju chcem usapt bez prsa 😒
@basa23 tak moja prave zaspala.. dala som jej prsko, do postielky, pokakala sa.. ale tak, ze som ju musela ist az umyt, to sa prebrala uplne.. 🙂 zacala sa jasit a ked som ju dala opat do postieky tak uz len plakala a plakala, tak som ju supla opat do kocika a uz spinka.. Vivi je fanusicka.. 🙂 musi pozbudzovat.. 🙂 nasa , dufam bude o hokeji len snivat.. 🙂 a necha ma dopozerat.. 🙂 co das malej na veceru..?
@jenie123 do chorvatska sa tak aj da ist bo tam najdes ubytko urcite...ale taliansko neodporucam bo tam je to uplne ine...tam si neubytovavaju domaci doma...bo viem ked som robila v cestovke tak ze nam volali daky z malymi detmi ze su v taliansku a nemaju kde byvat bo sli na blink do bibione...len im to nevyslo...aj ja som tam chodila ako dieta...a môj cert bude asik tiez...a uz to mame aj kupene.... 🙂 vies ze uz si ani nepamatam...ale na kasu sme si zvykali asik tak 2-3 tyzdne...a pak ked sme si zvykli tak sme skusili...bo som vedela ze z kase musi byt napapany...tak mozno tak tyzden...ale trvalo to dost dlho...poak som mu v noci skusala davat vodu a tak ale radsej zaspal...pak zo zaciatku som mu aj davala ked sa zobudil UM a to vypil max. 30 a pak sa prestal sam budit...ale najtazsie bolo to mu nedat ten cici...fakt skusit to ked bude chlap prec nech je klud aj ked budete 2 hodky hore...aj my sme byvali, bo prosto som povedala ze nedam...a on nie a nie zaspat bez cici...ale zvykol si...a susedov neries...môzu ti uplne vyskocit..je to dieta a basta...
@basa23 tak vidis pomalicky zacinate...len zase netreba ju odstavovat hned aj den aj noc...podla mna je to moc rychlo..pokial je moznost postupne tak je to urcite aj pre ne lepsie...tak jej skus davat v noci len vodu..bo hladna by nemala byt...abo jej daj mlieko pred spanim z normalneho pohara...aj ked malo vypije ale zvykne si nan bo nasho nenormalne bavit pit z pohara a tak sa naucil aj na cistu vodu...
kamaratka mala taku pantu ze nemohla odstavit syna a to mal cez 2,5 roka vlastnu hlavu uz mal ona mu sice vysvetlila ze mliecko uz neda z cici a on nie ona zaspala prisiel si vytiahol a mal...tak mozno je lepsie zacat teraz...ale to je iba môj nazor....
@jenie123 malej dam dnes kasu na veceru uz jej ted varim vodu na nu.chcem skusit ci bude ponej zas horsie spat.ale to jej aj vytravi kym pojde spat.som jej ju chcela dat neskor len uz chce cucat tak radcej kasu jej dam nech len necuca 😉 no som zvedava zatial dnes 5 krat cucala.spala mi poobede pol hodinu sa zobudila s placom som ju musela dat na chvilu na prso nie a nie sa ukludnit.
@matkaasebko zacinam postupne nie naraz dnes uz mala 5 krat prso,ale to je uspech inak by ho mala do tohto casu aj 10 krat ak nie viac.jaaj ona mi vodu nevypije to uz som skusala dat v noci cez den vypije trochu vody ale v noci zacne vrestat ked jej ju dam.z pohara pije trocha ale jak zaciti UM tak uz moc nechce
@basa23 aj my sme na kasu zvykali najprv o TAKOMTO CASE....a pak priamo pred spanim....as keby jej skusis do um primiesat banan abo tak a pak uberat nec by si zvykla na tu chut ..abo skus to um zarabat slabsie...mozno je na nu moc silne...
@matkaasebko ahojček, nepoznás niečo dobre na istrii?ked si robila v cestovke 😉 ake je mestečko Umag??
@kuriatko33 štrkovo kameniste plaže, take pristavne mestečko...ako osobne som tam nebola...bola som na istrii v meduline a pule...a to tam chcete ist s dietatom abo iba dospely?
co porabate kocky?ja sa nudim jak hovado...Adka ma dnes tato den-ked ide len na zachod,zacne hucat jak zblaznena...
@julianka777 ja hladam na nete ako sa vola jedna pumpa v rakusku... 🙂 tak ak chces môzes pomoct...mne sa dieta hra v ohradke... a kuka spievankovo... 😀
@matkaasebko co ides natankovat do rakuska? 😀 spievankovo?to je na com?nasa kuka len reklamy a sprravy 🙂
@julianka777 spievankovo na dvd.... 🙂 aj nas bavia iba reklamy...a hlavne ta na csob...co tam hra ujo vecernicek...neviem si spomenut co to je za pumpu bo hladam kde nas najlacnejsie vyjde tankovat na ceste do italie...ale ked tam ma kazda pumpa inu cenu...len uz neviem kde by som to nasla...
@matkaasebko aha...no na nas nic ine nezabera...takze idete na dovolenku?fiiha,zavidim 😉
@julianka777 uz ideme oficialne... 🙂 dnes zakupena....nooo len este aby nam pocasie vyslo...a obavam sa ze ee...bo su tam furt teraz dazde a skarado...ale tak dufam ze sa to teraz vyprsi a my uz budeme mat pekne...ako tesim sa aj ja ale mam aj dost obavy...ze co maly ako to zvladne...a ci nebude zmagoreny bo ide aj moja mamina aj babka
@matkaasebko a kedy idete?ja som este nebola nikde,joj nech vam vide pocasie 😉
@julianka777 4.6-11.6...tak ja ti dam radu utekajte rychlo niekde...moj drahy bol tiez prvy krat az so mnou a nevedel si vynachvalit...a teraz musime chodit kazd rok
@matkaasebko no,najskor musia priatela povysit a mne zdvihnut matersku 🙂 ale niekedy sa urcite vyberieme🙂
@julianka777 hmmm tak ked budes cakat na zvysenie materskej tak asik nikam nepojdete....kruta slovenska realita...sak mi uz tiez pol roka na nu setrime...a to este musime kopu dosetrit...
@julianka777 mala ma uzasne satocky...krasna foto... 😀
@matkaasebko no ved to,ja to radsej ani moc neriesim....ved este neumieram,niekedy sa k tomu moru dotaneme 🙂 dakujem,si zlata 😀
@julianka777 a co tak vychytat daky paradny last minute?...by ste pekne usetrili...ale ved mate casu...habadeeeeej.... 😀 a pak si to budes uzivat aj ty aj mala rovnako.... 😀
@matkaasebko skusim zajtra jej dotoho mliecka nieco dat ci to vypije.no kasu zjedla ani nie vela.aspon nieco.uvidime tuto noc 😉 idete na tu dovolenku?
@basa23 a aku kasu jej davas?to si musi zvyknut bo nova chut...ale sak tych kasi je tolko ze az...môze si vyberat...to len môj zosrotuje vsetko on sa nevie dozrat toho...ja mu varim 180ml vody...a furt vsetko zje...
@matkaasebko hami bananovu ona ju uz jedla ale asi je to prenu vela lebo zje ale nie vsetko 😉
@basa23 tak zarabaj menej... 😀 zbytocne vyhadzovat... 🙂 ja mu tam musim este aj kekse drobit aby ho to viac zasytilo...ale pak spime jak dreva....

@basa23 ale neboj 😀