Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 a mozno to bude nakoniec bez kriku a budes prekvapena.... 🙂 aj keby sa ti len 2 krat podarilo uspat bez cici by bolo super...my sme byvali fakt aj hodku dve hore co nechcel zaspat pokial som nedala ale pak ho unava zlozila...ale tak zas pokial bude extremne vrieskat tak radsej dat...ale pokial sa ti nezachadza je dobre...bo my hned pri moooc velikom placi az fialovieme...myslela som ze to prejde ale nie...ale tak zas nastastie my moc neplaceme...iba ked sme vonku a pak ideme dnu...vtedy vie histericke revy davat...
@matkaasebko o tom pochybujem, ze bez kriku.. nastastie sa mala nezachadza, len to treba vydrzat a nejako ju uchlacholit a uspat a ked treba, uspim ju aj v kociku, hlavne jej nedat.. no uvidime.. 🙂 vikend sa uz blizi.. 😀 nedala si malemu hned prvu noc nic najest, ci postupne si mu prestala davat.. ?
@jenie123 davala...ale snazila som sa nedat...ale fakt aj ked sme len 2- 3 x nic nedali tak to bolo super...len ja som vedela ze spapal kasu tak ze je urcite napapany...len ty pri cici to nevies ci si ozaj dobre potiahol...a ci jej este staci vôbec aj mliecko bo mi ho mame teraz len na pitie...
@matkaasebko ved to, neviem ako dlho jej mliecko staci.. ale davam jej jest na noc, len ona toho vela nespapa, dotlaci sa mlieckom.. ale do pol noci vydrzat musi, takze ak sa zobudi urcite nedostane a potom jej dam a skusim ju opat podrzat par hodin a uvidime.. ak sa mi podari, ze si da jest 2 krat, bude to uspech.. 🙂 len sa do toho dat.. jaaaaaj, jak my bude malej luto.. ☹
@jenie123 tak luto neluto....ale ked to inak nejde...zas aj ty potrebujes spat a aj ona... 🙂 ale pockaj ake deprese budes mat malo ked bude tak malo kojena....ako ja ked sa v noci prestal uplne kojit...som bola horsie na tom ako on... ☹ ale zvladnete to...raz sa zacat musi... 🙂
@matkaasebko ja viem.. ale tomu verim, ze nastanu depresie.. Ja normalne aj zle spavam, pokial je mala v postielke a neni pri mne.. 🙂 a urcite sa nazaciatku nevyspim, aj keby sa to podarilo.. budem stale hore a kukat sa, ci spi a ci dycha.. 🙂 no na hlavu.. 😀 ale aspon sa mala vyspinka a po case aj ja.. 🙂
MY sme prave padli z postele na hlavu o 12:45 ideme k doktorke a to som bola pri nom.... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@matkaasebko chudatko ☹ , tak hlavne nech mu nic neni, dobre vybavte.. budem na vas mysliet..
@jenie123 ja len dufam ze to bude ok...ako placu bolo ale iba chvilu...mame sa sledovat ze ci nema zmenene spravanie...najhorsie je ze nechcem aby zaspal a ked on mal ist spat uz predtym ...ten bude taky nervni ze az...tak utekam radsej k mamine bo tam ho to tak nebvude pokusat zaspat...len dufam ze mi v aute nezaspi....
@jenie123 presne hrali dobre to musime uznat 😉 snad to vide vo stvrtok alebo v piatok 😉 ja neviem ci dnes s malou vybehnem von lebo u nas strasne fuka 😒 boze to moje dieta ma pasomnicu dala som jej jogurt a za 40 min chcela cucat,ja to nechapem ved to nieje normalne 😒 zobudila sa 2 hodiny potom co sla spat tak asi ju nebolelo,ale ja som jej ju dala skor okolo 6 a ma sa davat ze hodku pred spanim je pisane na krabici ale ja som jej ju dala skor takze ziadny efekt v spanku sa nekonal 😉
@matkaasebko ok ked pojdem tak vsimnem 😉 a naco ti to treba pumpu vediet ktora tam je ? 😉 neviem to mi suseda vravela jej mala z nej dost pribera ona jej ju dava uz rok vzdy na vecer
@julianka777 no tak to si asi jedna z mala co rada zehli 🙂 posli adresu a budes dostavat pravidelne zasielky 😀 😀 😀
@basa23 ta trojkolka ma dobru cenu urcite sa bude malej pacit 😅 este zvazujem aj ja, ale az ked bude mat prve narodky 😵 @jenie123 inak baby ze vam to kupuju krsny, tak potom to je teda fajn, lebo je to dost rahy darcek 😝
@basa23 z kase sa pribera.. uz som to aj ja par krat pocula.. 🙂 to by som mala dat tej mojej opicke, rano spapala jogurt a teraz som jej davala obed a no najprv si dala len 6 lyziciek, potom ze uz nechce, tak som ju nechala nech sa hra a popritom som jej dala este dalsich 6.. a uz nechce.. a vobec nevyzera, ze by bola hladna, no vyskusam jej dat este za hodinku.. uz sa naozaj tesim do poradne, ci aspon nieco pribrala.. zajtra jej urobim brokolicovu polievocku, ta jej chutila, tak snad nesklame.. 🙂
@matkaasebko je mi to luto, dufam, ze drobec je v poriadku 😒
@jenie123 ty mas opacny problem tebe moc nechce papa a moja zas je jak tank strasne papa a aj pribera.sice uz sa to spomalilo tak 100 g za mesiac ale tak neviem vcera som ju vazila a zas pribrala 200 g za 2 tyzdne.tak som zvedava dnes ju zas odvazim dnes aj casto kaka tak uvidime mozno nebola dostatocne vykakana 😀 sice ked si to tak vezmem ani nepapa ona moc normalnej stravy ale moje mliecko ale zas ani toho nezje neak ked cuca 2 min.asi mam miesto mlieka slahacku 😉 aj ja sa chystam robit brokolicovu 😉
@basa23 aj sa dost hybu, ono sa to urcite spomali.. nasa neusedi ani minutu.. Stella keby mohla ani nemusi nic jest staci jej mliecko a sem tam nejaka chrumecka alebo cestovinka do ruky.. 🙂 a teda jogurt, ten by mohla stale.. na olovrant dostane jablckovu vyzivu s piskotmi a veceru ma odvcera.. a musime sa pochvalit, vcera sme sa naucili robit indiana.. 🙂 na buduci tyzden ideme na poradnu a budu nas aj ockovat.. tak sa toho bojim.. ☹ uz ste sa boli dat ockovat?
@jenie123 dakujem,nakoniec som tam ani nebola,bola som u maminy a je mi uz celkom fajn 😀
@matkaasebko dobry napad,ale to by sme museli pozvat viac ludi 😀
@angie267 dobre,mozme sa dohodnut 😉
@jenie123 nas caka ockovanie koniec maja mi povedala dr. ze mam prist 😒 ale ak to bude ako tie predosle ockovanie tak v poho.
Inak som malu vcera chvalila, ze ako pekne spinka, tak tuto noc si pravdepodobne zubky vybrali svoju dan, od 0.30 do 3.50 len mrnkala, prehadzovala sa a sem tam aj s krikom to bolo 😒 chudatko este sa derie vedlajsi zubok a ten asi robi sarapatu.....
@angie267 jasne, keby nechceli, nekupia.. 🙂 mala to zle znasa, strasne pri nom place a vecer mame teploty a vzdy sa nam spanok pokazi.. ☹ nastastie nam teraz zubky dali pokoj, este cakame na jeden a snad bude na dlhsie pokoj.. tak uz Nici bude mat dalsi zubok, nech ju moc netrapi.. vacsinou idu zubky hned za sebou, i ked my sme cakali na druhy pol mesiaca.. 😀
nestiham vas citat len k nasmu urazu tolko doktorka kazala sledovat ci negrcka, ci neni malatny ale vyzera byt vsetko ok, ze keby daco utekat na pohotovost, ale vyzera ze padol hlavne na ucho bo to mal cele cervene...takze tak sme dopadli....
@matkaasebko no super.. som rada, ze je maly v poriadku.. tak sa este drzte a sledujte..
@matkaasebko jezis chudatka moje ☹ dufam ze budete v poriadku a hlavne bez nasledkov..nam sa mala raz tak strasne buchla do hlavicky,no nesli sme ku doktorke,volali sme a povedala ze ju mame sledovat a tiez som sa bala ked zaspala
@jenie123 nie nas este neockovali.asi az v roku lebo idem koncom maja ale nic nehovorila o ockovani.vas ockuju este pred rokom?asi kazda lekarka inak u nas asi az v roku ju zaockuju.ved aj moja ona je vkuse v pohybe alebo aj ked sedi tak nadskakuje na zadku 😉 pritom nema byt po kom buchta sce ja som bola valibuk ked som bola mala ale len chvilku do roka tak dako 😉 mala mi dnes spala dokopy 1,5 hodiny strasne malo 😠
@basa23 ahoj,nas idu 24.5 ockovat zase do noziciek,to bude uz 3-krat ☹

@matkaasebko ved to, len sa nevzdat.. 🙂 len rozmyslam co urobim, ked sa zobudi, ako ju opat uspim.. v kociku by som ju uspala urcite, ale takto neviem.. pochovat sa uz neda.. ☹ alebo, ze by som ju cez ten vikend dala len do kocika a uspavala ju stale tam.. to je blbost.. 🙂 no bude u nas velky krik.. poviem susedom, nech si spravia vikend niekde mimo.. 😀