Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 tak tak,dlho som to odkladala a to veru nebolo dobre..nastastie uz prisla sestra a hned ako sa adka zobudi ju berie k mamine 🙂
dobre ranko....tak môzem vas potesit 🙂 uz ani u nas nie su noci ok...zaspavame vecer hodku a pol s revom..bo nas bolia nenormalne zuby...to sme zaspali o 11 a pak sme boli hore od pol3 do 4.....takze pripajame...sice to nie je casto ale dlho....ale tak co uz s nami... 🙂 sme kolektivny.... 🙂
@matkaasebko to som rada, ze sebko sa pridal k babam .. 🙂 zubky sa pretlacia a budete opat krasne spinkat.. ja tiez teraz cakam, ze jej vyjde zubok..
baby, chcem sa vas opytat.. riesim novu kuchynu, aku mate zastenu? myslim material? obklad, mozaiku, drevenu zastenu, ci sklo?
Stella uz opat spinka, kedza sa tak skoro zobudila.. tak sa inspirujem kuchynami, uz mam hlavu jak balon.. 😀
@jenie123 bolo mu blbe ze ste mu tak zavideli.... 🙂 hmm len co z toho ked nam tie zuby idu uz dva mesiace a nic z toho...akurat sa dobiehaju vsetky vnutri v dasienkach ale von nevykuknu...ale sak raz... 🙂 ja ti s kuchynou moc neporadim bo to my mame len taku prdi kuchynu...vzadu su kachlicky...ale ta mozaika je krajsia...
a inak viete co??ideme si objednat nalepku na auto ze sebko v aute a este aj tu piratsku satku s menom... 😀 sa tesim ako male deco... 😀 to mas dobre ze ti uz spi...mne tu len zlotu robi...som ho dala do bezky pobehat...a vsetko mi tu stahuje...a sak nech sa pobavi chlapec...
@matkaasebko ved mamina poupratuje, ked sebko pojde spinkat.. 😀 u nas to tiez tak funguje.. mala zaspi a nastava upratovanie.. 🙂 uz by si mohli aj naucit, vratit vsetko naspat.. 🙂 a tie zubky mu vyjdu asi vsetky naraz a budete mat klud.. aj my mame malu kuchynu, len si neviem vybrat.. u mna je to tak so vsetkym.. ked sme prerabali kupelnu, cakalo sa len na mna aky obklad si konecne vyberiem.. sice mi to vzdy vsetko dlllllho trva, ale aspon sa mi to paci.. 😀 na predsien sme cakali rok, nez sa mi nejaka zalubi.. 🙂
ahojte
@jenie123 varila som. pre nas vsetkych a malej som odobrala pred posolenim. minule mala lasagne, tak sa nevedela dojest 😀
@julianka777 no tak sa pridavam do tvojho choroklubu. skriabe a boli ma hrdlo, nadcha,...som zvedava, co este na mna doleze... a mia tiez cele rano mrauka, mozno aj ju to trapi ☹
@znamia joj babule ☹ nemusite s nami drzat vo vsetkom 😀 prajem skore uzdravenie 🙂
@julianka777 😀 diky, aj tebe
ale nie je to az take hrozne...
@jenie123 jeej to mi je luto.ani jej ta kasa nerobi dobre.to je cudne ze tolko deticiek tak zle nanu reaguje,ze ich bolia bruska cudne 😒 ono mala mi spala tuto noc ok ale tiez sa budila s placom a to ona nezvykne neviem neviem ci zuby zas alebo co.jeej tesim jak male decko ale som sklamana vsade na okoli vsetci ze prehrame,a to ma stve,ktovie bodaj by vyhrali a vsetkim padnu sanky 😀 😀 aj dnes v telerane ze väcsina Slovakov si mysli ze majstrami budu Cesi 😀 😠 😠
@znamia @znamia tak to by som sa ani ja nevedela dojest, milujem lasagne.. vidis, aj tak sa chystam spravit, pre nas dospelych.. tak urobim aj malej.. 🙂
@basa23 budeme drzat palce a mozno aj nase baby, pokial nebudu chciet spat.. ono je pravda, ze nevieme s cechmi hrat.. ale mame tam vela dobrych hracov a ked budeme mat stastie, tak to vyhrame, musime verit..
Baby kolko vam spapaju deti na obed?
@jenie123 tak tak musime verit a mozno budeme mat veeeeelke stastie 😀 😀 mala mi je este hore este nesla poobede spat takze je mozne ze bude kukat hokej ked este nespi 😉 no ja jej to zvykne vazit nakolko mi vzdy pyta mlieko po jedle.na obed zje tak 100 g - 130 g ako kedy ale zväcsa 100g viac nechce a pak pyta mlieko za pol hodku
@basa23 no ked som tak dnes pozerala, spapala mi 60g.. co sa mi zda malinko.. tu brokolickovu polievocku som nevazila, tu spapala vsetku.. 🙂 potom ked isla spinkat som jej dala este mliecko a zaspala mi opat v postielke.. 🙂 to je pre mna velky uspech, hlavne teda cez den.. sice jej to dlhsie trvalo a aj plakala, ale nakoniec zaspala.. urcite nepotiahne tak vela ako by spala vonku, ale aspon sa uci spinkat doma.. Ked je teraz teplucko, na balkone je dost horko a zle by sa jej tam spalo.. tak ju musim ucit na poobedny spanok davat do postielky..
@jenie123 mne mala spi uz 45 min ale zachvilku je urcite uz hore.ale zas na prse boze ona je jak blazon ked ju chcem uspat bez prsa boze u nas to nevyzera ruzovo 😒 no to dost malinko ti spapala,si pamätam tak daavno tu baby pisali jedalnicek a ine deti spapali tak 250 g to zas moja tiez tolko nespapa.aach dnes je taka mrncava ma ide z nej capnut.vyzera to tak ze bude kukat dnes hokej ked este spi no som zvedava 😒
@basa23 tak Vivi fandila az do konca.. 🙂 mala sa mi uz raz zobudila o 9, ale dala som ju lahnut, cumlik a zaspinkala.. mam strach z tejto noci, ale ked uz som sa rozhodla tak pojdem do toho.. snad to zvladnem.. 🙂 aj ja budem na vas mysliet, ked bude Stellka plakat a kricat, ako sa vam krasne spinka.. 😀
dobre ranko dievcence 🙂
chcela som sa vas opytat,uz ucite deti na nocnik?ja som o tom rozmyslala,ze by som zacala...chcela by som kupit nejaky hraci nocnicek
a druha otazka,nemohli by ste mi do IP napisat nejake recepty,lebo ja uz nemam fantaziu a skoro stale to iste papame,dakujem 😀
Dobre ranko..
@julianka777 ja som malu este na nocnik nedala a ani ho este nemam.. uz som aj ja nad tym uvazovala.. musim jej nejaky kupit.. 🙂 a s receptami to bude horsie.. aj ja nemam moc fantaziu.. 🙂
@basa23 aku ste mali noc? som strasne zvedava, ale urcite ste sa dobre vyspinkali.. No a k nasej noci.. tak zacal prva noc odstavovania.. a celkom sa to dalo.. Mala zaspala o 8, o 9 sa zobudila, ale to som ju naspat ulozila a hned zaspala, najhorsie faza zacala o 11.. zobrala som si ju do postele a ona len plakala a plakala, snazila som sa jej spievat, hladkat, mojkat sa, ale ona sa potrebovala unavit a opat mi zapala, o 2 sa zobudila a to som jej mliecko dala, potom sa zobudila o 4, chvilku si poplakala a zaspala o 6 som jej dala mliecko a ona opat zaspala a vstavali sme o 7.. takze na prvy den v pohodicke.. 🙂 ani niesom nejako unavena.. ale rano, som mala tak plne prso, take som ho strasne dlho nemala, aj som sa bala, aby som nedostala zapal.. ale mala si vytiahla vsetko.. 😀 😀
@jenie123 dakujem,ked nieco pozbieram,tak ti poslem 🙂
@julianka777 jasne, budem rada.. 🙂
dobre ranko
@jenie123 mi noc nic moc nato ze sla tak skoro spat bola hore uz o pol 7 ja to nechapem tak malo jej staci spat.a chcem sa spytat ked sa ti zobudi ju nchas vyplakat v postielke?alebo si ju zoberes k sebe?jeeej to si super naprvykrat obdivujem wau naozaj na prvykrat naozaj super idem aj ja nato tuto noc no som zvedava.muz mal radost vyspal sa ? 😀
@julianka777 ja este nie ja zacinam v lete na nocnik 😉
@basa23 a su na to aj nejake finty?
@basa23 nenechala som ju v postielke, zobrala som si ju k sebe a tulila a mojkala ju a stale davala cumel.. jasne, ze sa jej to nepacilo, ale tak valala sa po celej posteli a plakala a revala, ale cele to trvalo asi pol hodinky aj s prestavkami, ze to vyzeralo, ze zaspava, potom opat plakala a tak.. ale dalo sa to.. potom som ju do postielky nedavala.. zostala az do rana pri mne.. no muz sa vyspal, kedze isiel na hokej do baru a vratil sa ked uz mala zaspavala a ostal spat v obyvacke.. az nad ranom sa vratil k nam a to uz mala moc neplakala.. takze v pohode.. vidis nasa isla spat o 8 a vstavala o 7.. a tiez sa nam stalo, ze zaspala o 10 a vstavala o pol 6..
@julianka777 mne mamina znama poradila ze ked jej dcerky zacali chodit v lete,ze im dala len nohavicky a kazdu hodku alebo pol hodku ich davala na serblik,a ked nahodou sa pocikali do nohaviciek zobrala a dala na serblik ze tam sa cika,mali tak rok v lete.a za 2 mes ich oducila od plienok cez den.jasne v noci hned nie ale doma a vonku sa uz pekne pytali.tak skusim aj ja uvidime 😀
@jenie123 no dnes to veru aj ja vyskusam,len myslim ze moja bue plakat viac nez pol hodku ako ju poznam.no ved uvidime.len ja ju prelozim do postielky potom lebo s nou spat v jednej posteli to sa veru neda 😒
@basa23 aj ja budem Stellku prekladat do postielky, len som jej nechcela robit este dalsiu traumu.. tak som ju nechala u seba, ale dufam, ze sa nebude budit a ostane v postielke celu noc.. 😀 len teraz neviem, ci jej mam davat aspon raz za noc mliecko, ci uplne odstavit.. a normalne uz u mna zacina depresia.. nejako to skoro prislo.. ☹ ☹ ☹
@julianka777 nocnicek sme uz zaobstarali, ale este nema uspech, skulali sme ju posadit nan a mala spustila taky rev akoby ju drali z koze 😕
@basa23
@jenie123 nech sa vam baby v tom oducani dari, som zvedava ako vam to pojde 😝 neviem kolko krat papaju vase deticky za noc, ale Nici raz v noci a potom rano niekedy aj nad ranom este raz. Neviem ja som este neuvazovala nad nocnym nepapanim, kedy by malo dieta uz v noci nejest?
inak dnes sa chystame ist na Mila pre mamu 😵 idem prvykrat tak sa celkom aj tesim 🙂
@basa23 tak je veru dobry napad,pockam aj ja na leto a skusime 🙂
@angie267 to bude asi dobre dlho trvat pokym si zvyknu 🙂
a co je to ta mila pre mamu?uz som to tu dnes viac krat citala

@julianka777 to ti verim.. ale, este dobre, ze si bola u doktora a dal ti lieky.. Adku posli k mamine a sup do postele a lezat a pit teply cajik.. 🙂 🙂