Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 vitaj v klube s depresiami z odstavovania.... 🙂 neboj prejde to...aj mna to este sem tam chyti ale uz som povedala 16teho odstavujeme definitivne...zubky v ramci moznosti uz zvladame bez cici...tak uvidime...a uz to ani malemu nechyba...a hlavne sa uz aj naucil ze cici neni na spanie.... 😀 a je dost veliky a uz som mu dala vsetko co som mohla...
kocky,tak uz vsetky idete odstvait?no tak to vam zelam pevne nervy 🙂 pocula som ze to nebyva moc lahke
@julianka777 ja chcem odstavit len od nocneho. ja ju chcem i nadalej kojit.. len tie noci boli o zvyku nie o hlade..
@matkaasebko ale tak skoro som depku necakala.. rano som malu uspavala v kociku a rozplakala som sa.. tusim som u na hlavu.. 🙂
@basa23 aj my sme boli dnes u rodicov.. doniesli sme maminam kvetinky a aj ja som dostala taku veeelku.. 🙂 ved to, ze mala cez den toho vela nespapa.. asi jej chvilu budem davat aj o tej 2 rano a neskor ukoncime aj to.. jaaaj hokej, aj sa ho bojim kukat 🙂
@jenie123 aha,tak nech sa vam to podari 🙂 a neda sa ani cumlikom oklamat?
@jenie123 inak nasa mala uz asi od pol roka nechce v noci papat,iba cajik a to si myslim ue ma tiez len zvyk...ze ked sa zobudi,ma hned cajik
@julianka777 malokedy.. teraz to musime riesit placom, cumlik zahadzuje a ked je uz dost unavena, zoberie si ho.. nad ranom to uz bolo v pohode, zobrala cumlik, pomrndzala a zaspala.. asi uz pochopila, ze prsko nebude.. ale sme len na zaciatku, este je pred nami par nevyspanych noci.. ☹
@jenie123 si uzijete...mne tiez vravela kamratka,nech ju skusim odnaucit..ale co mozem odnaucat,ked sme v 1-izbovom byte...ved by som zosalela
jeej baby, cafte 🙂
my mavame mleco medzi 3.30 - 6am a som v celku rada, pretoze cez den ho vela nevypije. neviem kedy by vstavala, ak by nic nemala. ale bolo by super, keby nic nechcela. ale ona na mna spusti to svoje mmm, mmm, mmm a rev a uz robim flasu...
a chcem sa pochvalit aky super den sme mali. boli sme v slovenskom raji v sucha bela rokline a super vylet 😀 s malou najprv v nosici a potom v joggeri, no turisti mali show! a mia zlatucko prekecala a prepapala cestu hore a prespala v koci celu cestu dole a ocka roztvorila az pred restikou 😅
@julianka777 mi hovor.. my mame sice 4 izbovy, ale drahy bol prec a potom spal v obyvacke.. a chudatko ked to na malu prislo o tej 11, tak bolo placu aj revu, drahy prisiel az potom.. len mi bolo luto susedov, ale zasa susedia su v pohode.. a teda aj malej.. rano, ked sa zobudila, isla hned za manzelom, normalne sa so mnou nebavila.. 🙂 opicka mala, vedela dobre, ze som jej ja robila v noci zle.. 😀
@julianka777 je to pochod mamiciek s detickami vzdat uctu vsetkym maminam na svete.
Boli sme tam hadzem aj zopar foto 🙂
@znamia to ste mali super vyletik.. aj ja chcem.. uz sa tesim, ked s malou zvladneme janosikove diery.. 🙂 my si robime zajtra vylet.. ideme do zoo do lesnej.. 😀 uz sa tesim.. to su prefikane.. a to si myslime, ze su este malicke babatka.. no jasne, uz vedia co chcu a ako to dostat.. 🙂
inak baby ste na FB? rada by som si vas pridala za priatelov 🙂
@jenie123 to robi aj adka,ked jej robim nieco co sa jej nepaci,tak mna potom ignoruje a chce len tatika🙂
@angie267 uz som to videla v telke,len skoda ze tu na okoli nic take nie je ☹
@julianka777 tak som rada, ze to neni len u nas.. 🙂 Mala sa mi uz pred chvilkou zobudila, nastastie som ju opat ulozila, dala cumel a hned zaspala.. dufam, ze to take lahke bude az do rana.. 🙂 ale to by som chcela asi vela.. 🙂
@jenie123 no nasa zaspala o pol 8,a zatial sa len raz zobudila...ale viem,ze sa tesim predcasne🙂
@julianka777 a budi sa ti mala casto? Aj jej davas vzdy papat, ci staci cumlik? Stellka zaspala o pol 9..
dobre ranko..
@basa23 aku ste mali noc? my supeer.. teda papala len raz a to o 4.. bola sice par krat hore, ale to dostala len cumel.. najhorsie to bolo o 12, to si chvilku poplakala take 2 minutky nez zaspala.. tak sa nam to zatial dari.. 🙂 dnes budeme cely den prec, tak vecer sem dobehnem..
dobre ranko 🙂
@jenie123 budi sa dost casto,teraz ked ma nadchu tak je to stale,ale aj ked nema tak hej...zobudi sa,napije sa trochu cajiku a pokracuje v spanku..a takto je o stale 😒

@jenie123 mi sme red dosli sme boli u sovkrovcov a u mojich rodicov.ja si myslim ze raz alebo dvakrat je uplne ok ked das mliecko,ako zevraj dieta nieje v noci hladne.ale ak ti malo spapa cez den tak asi v noci nanu pride hlad si myslim.jeeej dnes je hokej no som zvedeva ci zas dostaneme na frak 😠