Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte baby, tak z vyletu nic nebolo.. ☹ presunuli sme to na dalsi vikend.. tu u nas je take divne pocasie, rano bolo normalne zima, zamracene a strasne fukalo, pred chvilou vyslo slnko, o 5 minut zacalo prsat a krupy padat, teraz opat vyslo slniecko.. tusim je stale april..
@julianka777 tak to bolo aj u nas, len teda namiesto cajiku prsko.. len by som bola este rada, keby sa vobec nebudila.. musime to natrenovat.. 🙂
@basa23 vy to budete mat horsie od odstavovanie.. hlavne ju naucit ako zaspat bez prska, lebo ako ju uspis, ked jej mliecko nedas a cumlik nechce.. ☹ vobec ti to nezavidim.. a cumel ti vobec ziadny nechce a ani nechcela? my sme s cumlom mali problem do 3,5 mesiaca, az potom sa nan naucila a bola som rada, ze sa aspon troska upokoji..
@jenie123 no mi nieco hovor,nasa sa takto budi od 4.mesiaca... 😒 takze sa nedarilo ani vam
@julianka777 ved to, teraz skusam jej nedat papat a len cumel.. snad sa prestane budit.. aj tuto noc som ju mala u seba.. tuto noc ju skusim nechat v postielke.. 🙂
@jenie123 aha,ja ju mam stale pri sebe,lebo uz ani nevladzem v noci vstat ku postielke
@jenie123 strasne je diven to pocasie aj unas ale teraz ako vravis vyslo slnko ale zatial u nas to slnko este je 😉 na buduci vikned ma byt pekne aj cely tyzdne tak vam to vide buduci vikend.ona chcela dudel jak bola mala tak do 4 m odvtedy ani za svet hned sa zacne trepat ked jej idem dat dudel 😒 no ved mi to budeme mat veeelmi takzeee 😠 ☹
@julianka777 ja ju mam tiez stale u seba, teda prvy spanok ma v postielke a potom si ju vezmem k sebe.. tiez bolo pre mna dobre ju mat u seba a nevstavat.. 🙂
@basa23 jeeee, to by sa mi pacilo, dufam, ze to pocasie vyjde.. budem vam drzat palce, ak sa rozhodnes malu zacat odstavovat.. asi by som zacala vivi uspavat aspon na vecerny spanok bez prska a potom postupne oducat..
kocky co davate deturencom na veceru? neviem co mam malej spravit, aby sa dobre najedla a nebolo to tazke na brusko..
@basa23 tak nakoniec sme na vylete boli.. 🙂 sice to bolo len do Hodonina do zoo, ale predsa.. 🙂 chudatko Vivi to jej teraz pojdu stolicky alebo ocaky.. tak to skusanie asi odloz na inokedy, teraz bude asi potrebovat mliecko od bolesti.. ja som zvedava na tuto noc..
jeee a musime sa pochvalit, mala uz nam chodi v poslednej dobe len za jednu ruku a dnes sa pozabudla a presla si bez pomoci asi 3 metre.. 🙂
ahojte babule 🙂 co porabate?adka tu akurat depiluje tatovi hrud 🙂 minule mu to robila na nohach a tersz na hrudi🙂 aj z tych 5 co ma mu vytrhne 🙂 co mate zajtra na plane?
@angie267 coze ste nieco vyhrali?ci to na tom lozeni?
@julianka777 to bolo na tom Mila pre mamu kazdy kto sa zaregistroval to dostal 🙂
ja sa zajtra chystam trosku upratovat, prat, treba mi prevliect postelne pradlo a nasla by som si dalsej kopec roboty 😝 😝 😝
@julianka777 HELOU, ja sa prisposobim malej 😉 ak to bude den ako dnesny, tak nic neurobim... a ak bude pekne a uz si nebudem vediet s nou poradit, tak ju dam do vozika a pojdeme na bicykel. uz sa na to tesim 2 tyzdne, ale stale je tu kosssa...
@znamia chudatko mala.. nech jej zubky rychlo vyjdu
@angie267 v Hodonine to je taka mini zoo, ale postaci.. najviac sa Stellke pacili rybky.. ta ich tam nahanala.. 🙂 no, pekne darceky ste dostali.. 🙂
@julianka777 no ja s drahym kukame superstar, mala uz spinka.. takze si spravime romanticky vecer vo dvojici, ked uz mame to vyrocie 🙂 no a zajtra, ak bude krasne, urcite vyrazame do ulic.. 🙂
@angie267 aha,ja som si najskor myslela,ze u nas nic nie je a dnes ked som bola u mamy som sa dozvedela,ze bolo vcera a este sestra sa na tom podielala 🙂
@znamia coze bola dnes mrzuta?zubky?tak vy takto chodite na prechadzky 🙂
@jenie123 ja som tiez kukala superstar,ale toto kolo ma nejako neoslovilo...tak si to poriadne uzite 🙂
inak nasa krpanka este nespi a ani nevyzera ze by mala 🙂
@julianka777 cakam az si drahy dotuka v notebooku, vinko naliate, mala spinka.. len superstar sa do toho nehodi.. 🙂
@jenie123 ooo aka romantika,normalne zavidim 😀
dobre ranko..
tak dcerka mi uz spinka.. opicka vstavala o 5 strasnym placom, sa nevedela ukludnit..
@basa23 aku ste mali noc? ja som teda dost nevyspana, tak by ste mohli super spinkat.. 🙂 Stella opat papala jeden krat za noc, asi jej to takto necham.. len vobec nechapem ten ranny plac.. ze by jej isli opat zubky.. ☹
dobre ranko
@jenie123 super ved zoo je super 😉 este ze sa vam vycasilo 😉 vcera vecer som sa sem ani nedostala mala mala zachvaty placu od pol 9 do 10 sme ju uspavali.plakala jak besna az sa jej sopel spustil,cervena bola.takze noc nic moc budila sa ani neviem kolko len som vstavala bola som namesacna 😀 jeeeej Stellka je jaka sikulka,ta moja len tak 3-5 krockov spravi,vcera spadla lebo sa pustila sama presla 3 krocky len dufam ze sa nelakla a uz sa nepusti lebo minuli tyzden tak capla a potom ani krok nechcela urobit 😒 za 1 ruku ide aj ona ale chodit sama ani za svet 😠 a vy aka noc?
dobre ranko 🙂 my sme dnes vstavali skoro o pol 8 🙂 ale ja som bola hore uz od pol 6 🙂
ozaj,piju vam deticky z cvicnych poharikov?my sme skusali,ale adka akurat tak okusovala ten sosacik 😉
@basa23 chudatko Vivi, asi ju tie zubky naozaj trapia.. Stellka sa uz zacala pred mesiacom, ale tiez sa asi zlakla a mala dobu, ked chodila len ked sa niecoho drzala.. vcera sa rozbehla, ako by to bolo uplne normalne.. som zvedava, ci jej to vydrzi.. a noc? no, o pol 9 zaspala a vytiahla som ju z postielky o pol 2, dovtedy bola asi 2 krat hore, ale to som jej dala len cumel a zaspinkala.. o 3 papala a o 5 bola uz hore s placom.. no nic moc.. a je nejaka nervozna.. baby asi pri sebe drzia a podporuju sa placom.. 🙂
@julianka777 dobre ranko.. aj nasa okusuje.. ked bola malicka, tak pekne z neho pila a teraz nic.. z poharika sa napije, ale to je viacej vodicky na nej ako v pusine.. ale musime trenovat.. 🙂 ale, ako ti Adka krasne spinkala..
@jenie123 oni to asi skor beru aku hryzatko 🙂 celkom pekne spala,rano o 6 som jej dala mliecko a spinkala dalej...normalne som nechapala 🙂 a este sa aj usmievala zo sna 😀 by ma zaujimalo co sa jej snivalo 🙂
@julianka777 no urcite sa jej snivalo, ako tatina celeho zdepilovala.. 😀 aj v noci ti tak krasne spinkala..? no uzasne..
@jenie123 tak tak opicky drzia spolu na dialku 😉 dufam aj ja ze uz sa bude skusat stale pustat sama,ako vravis aj Vivi mala asi tyzden ze chodila pri nabytku ,sedacke ale pustit sa nepustila aj ked som ju skusila nech sa pusti tak si sadla ale predvcerom sa to prelomilo.jaaaj dnes som snou po dlheeeeej dobe sama muz pride az o 2 z prace som zvedava musim aj so psom ist von aaach des 😒
@jenie123 no tak toto bolo dobre 😀 😀 😀 my sa s mirkom striedame v noci so vstavanim ku adke,ale sa mi zdalo ze som ju pocula mrncat iba 2-3 krat 🙂 ale to bola podla mna len nahoda
@basa23 bude skusat, pockaj za chvilku si povieme, ake to bolo super ked este nechodili.. potom budeme za nimi stale chodit.. 🙂 inak toho som sa bala, ked som chcela psika, ze ako to budem zvladat aj s malou aj so psikom.. hlavne to vencenie.. ale urcite by sa havosovi pacili dlhe prechadzky co so Stellkou davame.. 🙂 co dnes kuchtis pre malu?

dobre ranko
@jenie123 mi nic nic moc 5 krat hore.tuto noc som neskusala nedavat jej mliecko lebo som mala straasnu migrenu v noci tak som bola rada ze som vladala k nej vobec vstavat.jeeeeej to je super dobre sa ti to dari nato ze je to druha noc,u nas to nebude take lahke.moja vobec nechce dudel 😒 😠