icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
9. máj 2011

@julianka777 tak to bolo fajn.. mala by som si muzicka vytrenovat, nech aj on k malej vstava.. 🙂 ale som rada, ze si malu vzdy zoberie rano do obyvacky a ja si dam este polhodinku spanku.. 🙂

julianka777
9. máj 2011

@jenie123 on tvrdi,ze ked vstava ku malej je lepsie vyspaty ako ked spi v noci 🙂

jenie123
9. máj 2011

@julianka777 vidis, to poviem drahemu.. mozno bude rano aj on fit.. 🙂

basa23
9. máj 2011

@jenie123 len on sa boji kocika a musim ho mat na voditku tak to sa neda 😒 este k tomu mame take blbe zliezanie s kocikom pri brane a neda sa drzat aj psa aj kocik 😠 budem musiet klop susede a necham tam malu a ja vybehnem so psom.jaaaj dnes pride trojkolka pojdem prenu som zvedava 😉 dnes nevarim ma slepaciu polievocku zo vcera este 😒 a v utorok jej idem robit brokolicovu polievocku 😉

jenie123
9. máj 2011

@basa23 juj vidis trojkolka.. tak som zvedava, co na nu povie Vivi.. To bude mat Vivi k narodeninam, ze? ja este musim objednat ten stan.. len sa stale neviem rozhodnut ktory.. ja som teraz vytiahla z mraziaku zeleninove rizoto..

sansara82
9. máj 2011

ahojte, neviete kde sú všetky dievčatá čo tu boli od začiatku? ☹ ☹ ☹

jenie123
9. máj 2011

@sansara82 ahoj.. zalozili si sukromnu diskusiu a presli tam.. ☹

matkaasebko
9. máj 2011

caute...
vas ani nestiham docitat, iba som si kuk ze uz zacinate postupne vsetky samy chodit...a my zatial sami vôbec nie...ale neriesim...sak sa pusti raz...akurat sme sa naucili chodit na tom opieracom choditku...tak sa z neho tesime ze sme ho nekupovali zbytocne...
@jenie123 kukam ze sa ti nocne odstavovanie trosku zacina darit...to je super...a deprese uz lepsie?

basa23
9. máj 2011

@jenie123 no to som aj ja zvedava 😀 aky stan?asi som nepostrehla ☹ opica mi uz spi som zvedava kolko.jeeej manzel je dnes doma az zajtra ide pracovat 😉

jenie123
9. máj 2011

@matkaasebko hej, depky uz zvladam.. 😀 zatial sa dari.. 🙂 co si myslis, mam ju odstavit na noc uplne, ci jej mam este davat aspon raz?

jenie123
9. máj 2011

@basa23
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11227710&tab=7
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11227748&tab=3
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11097365&tab=1
gulicky uz mam, len stan musim prikupit, to by som chcela dat s muzickom malej k narodeninam 🙂 aj moja spi, zaspala o 7 a este stale spinka.. opicka o 5 vstava.. 🙂

matkaasebko
9. máj 2011

@jenie123 skus zostat teraz na raz a hadam sa odstavi aj sama... a ked ee tak skus ani raz...aj my sme boli nejaku dobu ze sa raz budil na mlieko a pak a ňni raz...kokso ja mam dnes nenormalnu cicku...ani na pol metra odomna...b pak mame len rev,

matkaasebko
9. máj 2011

@jenie123 my mame podobny stan ako tie dva posledne...a vysiel nas 16 euri....

jenie123
9. máj 2011

@matkaasebko no uvidim.. asi ju takto necham, nech si zvyka, ze ju tak casto nedostane.. a mozno ma prekvapi sama.. 😀

jenie123
9. máj 2011

@matkaasebko a kde si to kupila..? tu to vyjde okolo 30 - 40 eur..

matkaasebko
9. máj 2011

@jenie123 zaklad je aby sa zacala budit sama uz iba raz...a ze vobec dokazete tolko krat uy byt bez cici

matkaasebko
9. máj 2011

@jenie123 my sme ho v bille kupili...len tento co kukas ty ma vyhodu rozkladania iba chytis a je...ale my mame henten na tycky...ale nic tazke

basa23
9. máj 2011

@jenie123 jeeeezis to je krasne hlavne mne sa lubi ten slonik ze tam ten jeho chobot ze tam moze liezt jak do trubky 😉 kraasne mi by sme to nemali kde dat ☹ musime doriesti tento nas byt len to je ted dost zlozite nie z nasej strany ale z bytoveho druzstva aaaach snad to pojde vyriesit ☹ jeej to ti tak dlho spi,krasne mne tak bude mozno hodku ak nie menej 😉

jenie123
9. máj 2011

@matkaasebko ved to, ja som strasne rada, ze to isla az tak dobre, teda musim si zaklopat.. 😀 este sme nevyhrali.. 😀 inak aj nasa byva niekedy taka uplakana a nikde a nic bez nej nemozem spravit.. tak snad to maleho rychlo prejde..
@basa23 aj mne sa paci.. mala ma dost velku detsku, tak by sme to tam mohli dat.. 100 lopticiek uz ma dalsich 100 je pribalenych v stane.. to som si ale zavarila.. lopticky budu vsade.. 😀 😀 ale co by som pre svoju lasku nespravila.. 🙂 jaaaaj bytove druzstvo.. 🙂 vzdy sa musim smiat ked tam idem, akoby som sa vratila 30 rokov dozadu, stara eeera.. 🙂

jenie123
9. máj 2011

@basa23 este som nasla takeho nieco http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=3411791, ale to uz neni take ako ten slonik.. asi pojdem objednat toho slonika. 😀

angie267
9. máj 2011

@znamia chudatko male snad tieto pojdu dobre 😒
@julianka777 no vidis si sa mohla zucastnit 🙂
@jenie123 pocula som o nej, ze je malinka, ale ja mam rada malu ZOO, nie ako v Ba sa nachodis kym najdes nejake zviera 😀

julianka777
9. máj 2011

@angie267 nasa nevie stvornozkovat...sa pritom len jeduje 🙂

znamia
9. máj 2011

no tak mala uz aj hnackuje, len fnuka a konecne sla spat, zase na 30minut predpokladam, a tak ja obedujem keksy, lebo ani navarit som nestihla ☹ a po pravde sa mi ani nechce... a to som chcela ist na bike, chaaa! este tak do postele by som sla 😒

julianka777
9. máj 2011

@znamia chudatko,coze ti zacala hnackovat?

znamia
9. máj 2011

@julianka777 to z tych zubov... predpokladam.
adka uz je ok? a ty?

julianka777
9. máj 2011

@znamia joj,chudtako,tie zuby su len potvoru ☹ adka uuz je v pohode,len este vykasliava sopliky,ale uz je to lepsie a aj ja uz som fit 😉

jenie123
9. máj 2011

@znamia dakujem.. pokukam.. 🙂
@angie267 v Ba sa strasne nachodis to je pravda.. v Hodonine sice nie je ani slon, ani zirafa a maju tam jednu levicu, ale je to tam v pohode.. malicke, vsetko prejdes a vela sa nenachodis.. 🙂
baby nechcem provokovat opat zo spanim, ale stella spala doobeda 3,5 hodinky a to som ju uz musela zobudit, aby som stihla postu.. 🙂 pred chvilkou mi zaspala v postielke, tak to urcite nebude na dlho, ale aspon stihnem nieco upratat.. ale tiez sa mi vobec nechce.. ☹

basa23
9. máj 2011

@jenie123 jaaaj taka som nasrana stale mi nedosla ta trojkolka,som pisala tej pani ale ona robi do 7 musim mi napisat podacie cislo a zistit co sa stalo.snad sa nestratil ☹ to je den.tak to verim lopticky po celom byte.ale presne pre tie nase opicky vsetko.ten slonik je naj 😀 mala mi uz spi posledny spanok snad potiahne aspon hodku 😉