Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 skoda tej trojkolky uz som sa tesila ako vecer napises, ze je Vivi z nej nadsena.. ako ti to poslala a kedy? lopticky som dnes rozbalila a je nimi posiaty cely byt.. 🙂 inak dnes mala chodila sama jak o dusu.. 🙂 dufam, ze je dost unavena a bude pekne spat..
@znamia chudatko, nech jej rychlo narastu.. tolko plienok sme mali pokakanych snad ked mala mesiac..
@jenie123 poslala mi to ako poisteny balik v stredu,ale tym ze z presova tak mi povedali na poste ze mam pockat do zajtra tak uvidime,snad sa len nestratil 😠 uvidim zajtra ked tak to bude ist musiet zreklamovat.mne uz mala spi isla o 9 este sa nezobudila zazrak 😀 jeeej ano normalne ti sama uz ide?mne tak 5 krokov a konec 😉
dobre ranko,
@basa23 dufam, ze ti dnes dojde.. vcera sme boli na navsteve a maju na dvore tenisovy kurt a krasnu rovnu travicku, tak po nej isla.. 🙂 samozrejme, ze po par krokoch si cupla, ale opat sa zdvihla a pokracovala.. 🙂 no par metrov si pochodila.. 🙂 aku ste mali noc? my v pohodicke, dostala o 3 mliecko a o 6 bola uz hore.. ale este stale sa mi budi a sem tam si poplace..
ozaj,nemate niekto recept na jablkovo bananovu presnidavku?mali vcera v hyperke banany po 68centov,tak jej chcem spravit vyzivu,ale na nete som nic nenasla 😒
dobre ranko
@jenie123 mi noc nic moc bola hore 5 krat mozno aj viac ja ani enviem ja si posledne dni v noci ani nepamätam ze k nej vstavam 😉 sikulka je Stellka zachvilu ti bude chodit 😉 ta moja opica je taka opatrna hlavne po tom poslednom pade co padla na hlavu 😒 tak to ste mali super noc dari sa ti to veru pekne.ja tiez chcem zacat ale ted jej ide zub alebo co snou je lebo straaasne place tak chvilku este pockam.dnes jej idem varit spagety so syrom 😉 len jej ich trosku pokrajam lebo celu spagetu by nezjedla taku dlhu 😉
dobre ranko
@julianka777 snad dnes pride lebo ma picne,chvalabphu je poistena v pripade straty 😒
@basa23 aspon ze tak,a to si kupovala novu,ci od nejakej pani?
Ahoj maminky... ak sa vám páčia háčkované vecičky, skúste nakuknúť na túto stránku možno sa vám niečo zapáči ... Prajem pekný zbytok dňa so svojimi ratolesťami
http://www.facebook.com/pages/Háčkované-vecičky...
dobre ranko, normalne neuverite...ale mne dieta stale spi...zaspal vcera o pol 10 o pol 8 sa zobudil dostal cici bo sa mi nestelo postavit z postele a este furt spi...ja len dufam ze nebude chory, bo mi to je az divne...nooo a my sme sa zase vcera capli preistotu v ohradke a mame otlacenu tycku na tvari.... 🙂 ja viem ze to nie je smiesne ale tak smiesne to vyzera...
@matkaasebko tebe niekto vymenil dieta 😀 nasa je tiez dobre otrieskana z postielky,aj na nozke ma 2 modriny 😒
@julianka777 od jednej pani,chcela som tu co maju v tescu a tam stoji 100 eur a ta pani ju predava za 48 eur 4 mes.pouzivanu.no nekup to 😀
@matkaasebko aaaach kedy ja toto zazijem ☹
@julianka777 mam aj ja ten pocit...ako sak spaval dobre...ale posledne dni ee...a takto este vôbec nespal...do riti dufam ze to nema z toho jak sa vcera poobuchaval ked zaspaval...az mi to je ozaj divne...len budem dnes dumat ci mu nic neni...ako tie nase decka este ani nechodia ale dobite su ako keby chodili na futbal.... 😀
@basa23 raz to zazijes a pak budes mat chut s malou utekat k doktorovi ci je ok.... 😀 ako ja teraz normalne uvazujem ci sme az moc niekde nebuchli...
@julianka777 malej davam na noc overal a prikrivam dekou, ale aj tak sa stale odkopava..
@basa23 aj nasa sa zlakla a chvilku sa vobec nechcela pustit, teraz sa akosi rozchodila.. ako jej tie spagety spravis, nastruhas jej tam syr, ci jej urobis omacku? malej som v nedelu dala spagetu do ruky a mala o zabavu postarane.. 🙂
@matkaasebko normalne si to viem predstavit, aj nasa ma kazdu chvilku nohy od stolika vyrazenu na tvaricke.. 🙂 to ti pekne spinka, my sme hore uz od 6..
@basa23 zazijeme aj my, len si musime este par mesiacov pockat.. 🙂
@jenie123 tak a uz sme aj hore... 😀 ale celkom dobre sme sa vyspali...ale ja som prisla na to ze nam nenormalne pomaha ked sme cely den vonku...a tak co uz s tymi nasimi deckami sak sa dobuchaju...ale ved asik to je normalne...sak su to deti...
inak baby nemate nejake tipy ako oddialit kramy?bo mi vychadzaju presne na dovolenku...vyskusam vsetko okrem otehotnenia.... 😀
@matkaasebko teraz mi mozes zavidiet ty.. ja som ich este nedostala.. 😀 😀 😀 isla by som na gynu, tam ti to oddialia..
@jenie123 tak to veru aj zavidim ..a riadne.... 😀 ja uz od krpateho pol roka...nechcem ist na gyndu bo tam by do mna pchal hormony...a dakujem neprosim...ale reku ci daky babsky spôsob neni...abo tak...abo dake lieky bez hormonov...
@matkaasebko tak ziadny babky recept neviem.. alebo skus skocit do lekarne, ci by ti tam nieco nemohli dat..
@jenie123 ako poslednych dvakrat co som bola v lekarni furt v inej tak ma tam ti lekarnici tak vytocili ze dopo...ako isla som malemu kupit homeopatika ale nemal tie co sme mali predtym mal tam nejake silnejsie...hovorim sak tak mi dajte aj tie...sak jak chcete...pytam sa ze ako mu to mam davkovat a on kuka na mna sak ked ste mu tie predtym davali 5 g 3x denne tak tieto raz 2 a potom 3 kukam nanho ale sak dobre...nooo a vcera idem do lekarne tu u nas a pytam si ascorutin bo to by malo byt na zmiernenie krvacia len som chcela vediet co to stoji a ona mi to hned nablokovala a pytam sa ci to môzem ked este dojcim ale ze pak uz mozno nebudem ale budem mat mlieko...a ona kuka na mna ze odkial to ma ona vediet...nech si to precitam v letaku...a tam je pisane poradte sa s lekarom alebo lekarnikom...ako no tak ma vytocili....
ako môj syn sa prave naucil presuvat aj s drevenou ohradkou...on nie je z cela kompletny...teraz aby som ho uz ani tam nemohla nechat bo budem nahanat aj jeho aj ohradku....
@jenie123 nastruham jej tam syr,este zvazujem ci jej tam nedam aj trosku kecupu nech to neni take suche rajciny uz mala tak myslim ze sa jej nic nemoze stat 😉 no predchvilkou mi zaspala.som zvedava kolko bude spat som snou bola vonku chodila za ruku snad sa unavila a ja si idem vychutnat kavu 😉
@matkaasebko ani ja nemaaam kramy este 😀 a snad dlho nebudem 😉
@matkaasebko ale ted to bolo asi vo vzduchu aj susedke mala prespala celu noc a to nezvykne 😀 tak neboj
@matkaasebko to co tam mate za lekarne, ved musia vzdy poradit, to sa mi este nestalo.. Sebi, je aka sikula.. musi byt na zjedenie.. 😀 😀 😀
@basa23 Vivi chutilo? ja som dnes malej spravila hrachovu kasu a kedze sme prisli neskoro domov, tak jedla u kamosky zemiakovu kasu.. 🙂 dnes mi akosi zle doobeda spala, dala len 1,5 a potom uz len plakala.. teraz uz spinka, som zvedava kolko da..
Baby ako kupujeme drobcom topanocky?.. som z toho akosi magor.. 🙂
@jenie123 chutilo bastila najprv sa zaksichtila ked zacitila kecup ale inak ok spapala novinka pre nu 😉 aj mne ted spi som zvedava kolko vcera spala poobede pol hodku len 😒 ta trojkolka este nedosla pockam do zajtra a ked nie musi ist dat reklamaciu ze sa stratila 😠 ja este nekupujem ked nechodi uplne ted ma take papucky zdravotne ale to nie su este uplne na chodenie take klasicke papuce co boli.ale kupuje sa tak ze ked das prst jej do zadu ked bude mat topanku na nohe malo by tam byt priestor na prst jeden.to vraveli kamoske ked kupovala topankocky.ja uz mam vyhliadnute v lekarni take sandalky 😉
@matkaasebko ahoj,no co,uz v pohode maly?nema nejake nasledky z toho buchnutia?
@jenie123 my mame topanocky odkedy sa vie stavat. topanka ma mat 1cm rezervu a pre nasich zaciatocnikov makka podrazka, najlepsie s pogumovanou spicou. my mame jedny nike tenisky s makkulinkou podrazkou(tie su suprove, vsetky kamosky som na ne uz navnadila 😀 ) a jedny 'sandalky' clarks, tie mam ja osobne najradsej, ale tu sa daju kupit len na bazare☹, no a jedny kozene capacky na doma ako papucky. v dobrom obchode by ti mali zmerat nozicku a odporucit spravnu topanocku. topanky s otvorenou spicou az ked vedia poriadne chodit...
taketo podobne mame https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/nl4...
dnes mala hnackovu kuru(po vcerajsich 6, dnes rano este 2x), ale ryzu a mrkvu tak za 3lyzicky a dalej ani nahodou, a tak mala este na obed cucoriedkovy kompot a stavu z neho do kase a zatial nic 😀 len dufam, ze to nebude mat opacny ucinok... inak, tie maju okamzity ucinok, vcera ju len mrazene cucoriedky zastavili... capala ich este nerozmrazene a az za nimi pistala 😀
baby chodimeeeeeeeeeeee.... 😀 😀 😀

@jenie123 no u nas dnes spanok: 1x30min a 1x20min, ale zato 5 pokakanych plienok... a takych smradlavych ☹ chuda moje...