Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@jenie123 samy????????????, gratulujeme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@basa23 aj kamoska mi dnes hovorila, ze sa tak meraju.. 🙂
@basa23 @znamia my sme mali doteraz topanocky elefantky 18.. a stale som si myslela, ze su super a veselo si ich mozme dalej nosit.. ale uz by sme ich asi mali vymenit.. @znamia tie tenisky su super.. 🙂
@julianka777 dnes sa mi rozbehla a presla celu obyvacku, chodbu a presla do svojej detskej.. normalne som pozerala jak puk.. a potom si to kraska este par krat zopakovala.. sice ide akoby mala v sebe poldeci.. ale taka som bola stastna.. 🙂 a mala tiez... ta sa usmievala od ucha k uchu.. 😀
@jenie123 aj ja by som uz chcela, aby sa rozbehla, ale este si neveri. pri tom stvornozkovani dava vsetko, co ma pod nosom do ust, a tak dufam, ze to pri chodeni aspon znizi na polovicu ☹ a tie nike su najlepsie! maju len tenucku gumenu podrazku a hrubu penovu vlozku, ktora je popredelovana drazkami pre lepsiu ohybnost. nase maju uz dobre osuchane spicky, ale kupim dalsie, ak bude treba...
@jenie123 ja mam pre malu zopar dalsich topiek, ale nedavam jej ich. nezastavam nazor, ze by mali nosit pevne topanky, ked este nevedia chodit. kupovala som ich dopredu a teraz ich budem musiet popredavat, ak jej este narastie labka. od dec do marca je narastla 2 cisla, ale od vtedy nastastie este nie... uz som myslela, ze na nej skrachujem... 😒
@jenie123 wauuu 😀 sikulka malinka 🙂
@jenie123 u nas je to s lekarnami tak...ako tu co sa tyka homeopatik tak to nechcu vôbec velmo predavat...ci preto ze to neni klinicky testovane...abo maju malu tržbu na tom...mne je jedno u nas to zabera a radsej budem dzgat donho to ako nejake umele lieky....
kokso normalne vam gratulujeme k chodeniu...je to super ze ste taketo sikulky...:D ked sa ti podari natoc a pak hod na net... 🙂
@julianka777 nastastie nasledky nebadam...dufam ze ani nebudu...akurat lotrujeme este viac...neexistuje take ze by sme sa poucili ked sme raz z postele padli nebudem chodit na kraj...nieee praveze ho to tam taha este viac....
dobre ranko..
@julianka777 ty co tak skoro hore? 🙂
@basa23 aku ste mali noc? ak sa mam riadit podla nas, urcite ste sa vyhajali do ruzova.. 🙂 neviem co to bolo s malou, ale stale v noci fnukala a plakala.. uz od rana je nejaka uplakana.. musim jej kuknut zubky..
@znamia o dve cisla? no pekne.. musim malej zmerat labku, nech viem co mame za cisielko.. 🙂
@jenie123 no my sme uz od pol 6 🙂 ale teraz buva a ja sa nudim 😒
inak baby môzem spravit krpcovy "prazenicu" iba zltka mu spravit na masle?moze to ci radsej nie...bo normalne neviem..ze ked tam je to zltko take nie uplne uvarene natvrdo...
@jenie123 este ma tak napadlo,mne vravel priatel,ze ked bol maly,tak tiez zle spaval,tiez si mysleli ze skrz zubky a nakoniec to bolo koli nozkam,ze zacal skoro sa stavat na nozky a pokusal sa chodit..niekedy rozmyslam ci aj adka koli tomu zle spava
@matkaasebko ja si myslim, ze mozes.. ja som uz tiez nad prazenicou rozmyslala.. daj, ja tusim dam malej zajtra.. 🙂 len by som asi nechala viacej prepiect, aby nebolo surove..
@julianka777 vidis to ma nenapadlo.. teraz sa mi hra s loptickami, vsetky ich uz vyhadzala, tak mam co upratovat, ked zaspinka.. 🙂
@matkaasebko ahoj,ja si myslim ze ano,ved raz do tyzdna by mali mat namiesto maska zltok 😀
@jenie123 tak sa aspon zahra,nasa je v postielke a rozbija klavir 😀
dobre ranko
@jenie123 jeeeeej vychodite?gratulujem sikovna je Stellka,aj ja chceeeeem 😀 mi noc docela ok 2 krat hore potom o 5 chcela uz vstavat,potom o 6 chcela ale som ju este nech do 7 potiahne 😀 jeeej jak zavidim ze chodi ta nasa opica sa neak zas boji vcera zas padla asi 2 krat 😒 chudatko asi zubky jej idu aach 😒 uz sa vari brokolickova dnes 😉
@julianka777 😀
@basa23 som si myslela, ze ste pekne spinkali.. no krasa.. 🙂 Stella pada stale, nastastie sa to uz naucila a ked ide a uz to vyzera, ze ide padnut tak si cupne.. 🙂 ale samozrejme padne aj na zadok aj na ruky.. to je u nas na dennom poriadku.. 🙂 jeeeej brokolicova polievka, dnes budeme mat konecne tu hrachovu kasu.. 🙂 len musim este navarit nieco na veceru.. dnes ideme pozriet kamoske na babatko.. ked som ju videla vcera, normalne uz ani neviem, ze aj nase deturence boli take malicke.. strasne to leti.. 🙂
@jenie123 my nie,u nas stale rovnako...ja dne sspravim masko so zeleninkou 😉 nasa si vie tiez cupnut,ale pada stal chodi ako opita 🙂 boze,ani ja si nepamatam kedy bola adka este male babatko
@jenie123 vivi tiez vie padat ale ked sa jasi tak padne vtedy je jak duracelka ked sa jasi a vtedy sa sem tam tukne o zem 😀 snaaaad sa dozijem aspon do dovolenky ze zacne chodit 😉 mnam hrachova kasa aj ja mam hrach pre malu v mrazaku musim aj ja jej nieco take urobit 😉 boze ani nevrav ako to uteka o tyzden uz mame 11 mesiacov a chodenie nikde 😠 uteka to vidiet ako pri nich staarneme 😀 😀
@julianka777 ako to rychlo uteka.. pred nedavnom sa narodili a za chvilku maju rok.. 🙂
@basa23 ked som malu drzala za obe ruky pri chodini tie sa jasila, ale ked som jej drzala len jednu, tak uz isla pekne.. a teraz chvilku ide, ze len tak tak nespadne a hned nato sa rozbehne, az sa zlaknem, ze padne na pusu..
baby, ake davate detom ovocie.. vyzivu mala papa, ale okrem bananu nic ine cerstve moc nechce..
@jenie123 my sme na tom s ovocim rovnako len banan sem tam jablko ale to je vsetko pretoze sa mi toto ovocie eeste moc nepaci...tak mu dam radsej vyzivu...myslim ze to je predsa istejsie...ale tak asik uz ked budu budu môct jahody..ja dufam ze my budeme na ne alergicky...
@julianka777 hadam mu ale dve zltka nic nespravia...ked bude mat bo sak ale tyzden nemal...len to by som mu pak zas nemohla dat maso...jaaaj to su kombinacie stravy u tychto nasich deti...
@matkaasebko cez leto uz asi budu papat skoro vsetko ovocie a bude cerstve zo zahradky.. tak este tiez vydrzim s vyzivami..
@jenie123 poniektory...my ho nebudeme asik môct...my budeme musiet aj po roku skusat co môzme a co nie...bo vsetko zle musi mat krpan po mne...ako naschval....nooo ale veru nech uz je pekne vsetko cerstve...uz sa aj ja na to tesim...hlavne ako usetrime... 🙂 bo vyzivy idu do penazi...ale teraz maju mat v tescu ovocne 2+1 zdarma a masove 4+2 zdarma...a to sa dost oplati....
@matkaasebko to je super info.. kuknem na ich letak.. to by som mohla urobit nejaky nakupik.. 🙂 ja som si teraz nakrajala ananas.. by som sa ho nevedela dojest, hned by som ho chcela aj malej dat, ale na to si asi este pocka.. ☹
@matkaasebko no drzim palce, nech ziadne alergie nie su 🙂
@jenie123 ja davam malej hocijake ovocie... nastastie nema alergie(okrem cerstvej paradajky) a ovocie lubi 😀 akurat kiwi jej moc nebralo, ale to sa necudujem, je to pokrocilejsia chut. ale mango zboznuje a samozrejme tie bezne jabko, hruska, uz aj jahody. my sme s mamou narobili bio vyzivy minule leto a tak teraz cerpame zo zasob. mala sice samotne nechce, ale s kasou alebo nadrvenymi keksmi tie moze 🙂
@jenie123 presne tak....a za chvilu puberta 😀
@matkaasebko nemali by vadit 🙂
@jenie123 len nech sa oteplieva ale tusim od nedele ma byt zas chladno raz tak,raz tak hrozne 😒 no to chodenie je zaberak pre nu preto je taka unavena 😉 mne sa ju muz snazi uspat vonku lebo sa zobudila po pol hodke jak sme dosli domou spala v autosedacke.ale pochybujem ze mu uz zaspi 😒
akoze my budeme mat doma take stastie ze az...dnes nechavam krpca skoro cely den s holou ritou behat...sak bolo nenormalne teplo a nech sa uci chlapec...vonku mi stolicku ocikal ale to mi je ukradnute...nooo a teraz vecer boli sme asik 5 krat na serbli ale tvaril sa ze sa mu nechce kakat...dala som ho holeho do ohradky...odisla som si na minutu a pridem a on si skakal vo svojim hovienku...no co mu na to poviete... 😀 porazi ma z neho.... 😀

@jenie123 jeeej super!