Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@matkaasebko zlaty, to potesi 😵 ta moja toho uz nakeca... ale mama len ked nieco potrebuje 😉 alebo reve.
prave mi prisla odsavacka hlienov na baterky, tak som zvedava, ci si da odsat. mala som len normalnu a to je hrozne trapenie... a nas vysavac/tepovac robi taky hluk, ze by to tiez nebolo dobre...
@basa23 ja som kupila este zaciatkom aprila kabatik a este stale ho nemam. doporucene. zensku som mesiac nevedela zohnat, podarilo sa az cez jej kamosku tu na mk a vcera mi vravi, ze vraj sa balik vratil, prevzala ho suseda a nic nepovedala. a ze mi vracia aj peniaze a aj balik s darcekom posiela.... no som zvedava.... 😠
kockky,som v takom soku...bola som s adkou vonku a zrazu sa mi zlozil kocik,cosi je tam pokazene a skoro som si dcere väzy zlamala ☹ sa klepem este teraz...do toho kocika malu nedam ani keby c bolo,radsej ju budem na rukach nosit pokym nekupime kocik novy ☹
@julianka777 to nemyslis vazne?! chudata, este ze je v poriadku... mozes ho reklamovat?
@znamia nastastie sa jej nic nestalo,len sa nalakala ako aj ja...uz sa to raz stalo sestre...ten kocik mame od jednej tety,nam ho dala zadarmo
@julianka777 este dobre, ze je Adka v poriadku, asi by som ho nechala hned pri smetiakoch..
tak baby dnes sme boli na tej poradni.. nase uzasne miery 7700g a 72,5cm.. doky nas pochvalila, aka je mala sikovna a dala mi super rady na nocne odstavovanie, no a nakoniec nas ockovali.. chvilku si poplakala, ale v pohode to zvladla.. az na vecer bola tak uplakana, odmerala som teplotu a hned 38,6 takze super.. caka nas narocna noc @basa dnes sa urcite vyspite.. 🙂 a tak rychlo sa teraz uspala ako este nikdy..
@julianka777 jezis chudatko este ze je v poriadku
@basa23 hlavne neuspavat na prsku, dat jej jest za bdenia v obyvacke a potom sa ide spinkat.. a ak sa rozhodneme odstavit, tak uplne.. takze som urobila chybu, ze som jej davala este raz jest.. mat vzdy po ruke vodu, keby boli smadne, ale prsko uz nedat a rano ho dat opat az v obyvacke za bdenia.. aby vedeli, ze v noci sa spinka a nepapa.. a vacsinou to trva 2-3 dni, nez sa odstavia.. dnes jej dam este prsko a skusim od piatka odstavit uplne, to bude opat boj.. ☹ ze ako 3- mesacna 🙂 a to ma este doky "potesila", ze uz moc priberat nebude.. ☹ no, nevadi, je to moj drobec
Baby, malej som dala o 8 nurofen, kedze mala 38,6 teploty a ked som jej teraz skusala celicko, strasne hori.. neviete dokedy ma nurofen zabrat?
@jenie123 no uz som sa docitala. chudatko snad to prejde, nas to caka buduci tyzden, ale to sa este uvidi kedze akosi soplikuje, ale nic ine jej nie je len trocha ten soplik.. Nasa to znasa zatial dobre no uvidime ako si poradi tentokrat 😕 tiez to nenaviddim ked mna to boli viac ako ju ☹
@julianka777 juj hlavne ze je Adka v poriadku, ty kokos ti verim ze si sa cela klepala....
dobre ranko..
@julianka777 to ti verim, musis mat teraz Adku stale v pozore ak bude v tom kociku..
@basa23 no spinkali sme v pohode.. mala mi o pol 9 zaspala a 11 som jej zmerala teplotu a uz mala 37,5.. zobudila sa o pol 2 dostala mliecko, potom o 4 opat som jej dala a potom uz nevedela zaspat, prehadzovala sa hodinku, tak som ju hodila do kocika a do sekundy zaspala, ze ma to skor nenapadlo.. 🙂 a vstavala o 7 a opat ma 38,5..
@jenie123 chudatko,to stale teplotuje z toho ockovania?
@julianka777 hej.. ona to ockovanie vzdy zle znasa.. a to som s nou chcela ist dnes von.. no uvidime, ked sa zobudi, ci klesne a vyrzime do ulic.. 🙂
@jenie123 nasa po druhom mala teplotu a teraz ideme 24-teho,tak som zvedava...u nas vyzera ze ide prsat 😒
@julianka777 tak radsej neteplotkujte.. u nas je to bez oblacikov.. tak to vyzera na krasny, teply dnik.. uvidime.. 🙂
@jenie123 u nas maju byt aj burky 😒

@znamia my mame uz teraz v chladku okolo 20 stupnov....ako u nas je prebalovanie s totalnym revom...najcastie uz na stojaka iba...no sak hadam sa k nemu raz vrati...len som sa tesila ze nemusim uz chodit pri nom ohnuta az tak...
a prave sme konecne povedali mama....