icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

matkaasebko
12. máj 2011

@znamia my mame uz teraz v chladku okolo 20 stupnov....ako u nas je prebalovanie s totalnym revom...najcastie uz na stojaka iba...no sak hadam sa k nemu raz vrati...len som sa tesila ze nemusim uz chodit pri nom ohnuta az tak...
a prave sme konecne povedali mama....

basa23
12. máj 2011

@jenie123 je to fakt riziko v dnesnej dobe posielat cez SP neviem aky ludia tam pracuju,ze mozu nieco len tak zobrat 😒 keby to bolo premna ma to nesere ale ked to bola ta trojkolka prenu aach ☹ v pohode daj Stellke tu tuniku a leginky je fakt teplo 😉

znamia
12. máj 2011

@matkaasebko zlaty, to potesi 😵 ta moja toho uz nakeca... ale mama len ked nieco potrebuje 😉 alebo reve.
prave mi prisla odsavacka hlienov na baterky, tak som zvedava, ci si da odsat. mala som len normalnu a to je hrozne trapenie... a nas vysavac/tepovac robi taky hluk, ze by to tiez nebolo dobre...

znamia
12. máj 2011

@basa23 ja som kupila este zaciatkom aprila kabatik a este stale ho nemam. doporucene. zensku som mesiac nevedela zohnat, podarilo sa az cez jej kamosku tu na mk a vcera mi vravi, ze vraj sa balik vratil, prevzala ho suseda a nic nepovedala. a ze mi vracia aj peniaze a aj balik s darcekom posiela.... no som zvedava.... 😠

basa23
12. máj 2011

@znamia coooze?to uz je pekne dlho ale este ze sa nasiel,chutna suseda 😀 len ci ho uz vynosite ked zacina byt teplo ale snad este hej 😉 aj ja dufam ze sa najde lebo ma picne taakaaa krasna 😒

julianka777
12. máj 2011

kockky,som v takom soku...bola som s adkou vonku a zrazu sa mi zlozil kocik,cosi je tam pokazene a skoro som si dcere väzy zlamala ☹ sa klepem este teraz...do toho kocika malu nedam ani keby c bolo,radsej ju budem na rukach nosit pokym nekupime kocik novy ☹

znamia
12. máj 2011

@julianka777 to nemyslis vazne?! chudata, este ze je v poriadku... mozes ho reklamovat?

julianka777
12. máj 2011

@znamia nastastie sa jej nic nestalo,len sa nalakala ako aj ja...uz sa to raz stalo sestre...ten kocik mame od jednej tety,nam ho dala zadarmo

jenie123
12. máj 2011

@julianka777 este dobre, ze je Adka v poriadku, asi by som ho nechala hned pri smetiakoch..
tak baby dnes sme boli na tej poradni.. nase uzasne miery 7700g a 72,5cm.. doky nas pochvalila, aka je mala sikovna a dala mi super rady na nocne odstavovanie, no a nakoniec nas ockovali.. chvilku si poplakala, ale v pohode to zvladla.. az na vecer bola tak uplakana, odmerala som teplotu a hned 38,6 takze super.. caka nas narocna noc @basa dnes sa urcite vyspite.. 🙂 a tak rychlo sa teraz uspala ako este nikdy..

basa23
12. máj 2011

@jenie123 chudatko snad bude rano bez teplotky 😒 mne uz mala spi tiez uvidime teda noc.snad budete mar dobru 😉 jeeej krasne mieri to mala moja ked mala 3 mesiace.aaach take mieri nosit na rukach 😀 a ake rady ako odstavit??babo rad 😀

basa23
12. máj 2011

@julianka777 jezis chudatko este ze je v poriadku

jenie123
12. máj 2011

@basa23 hlavne neuspavat na prsku, dat jej jest za bdenia v obyvacke a potom sa ide spinkat.. a ak sa rozhodneme odstavit, tak uplne.. takze som urobila chybu, ze som jej davala este raz jest.. mat vzdy po ruke vodu, keby boli smadne, ale prsko uz nedat a rano ho dat opat az v obyvacke za bdenia.. aby vedeli, ze v noci sa spinka a nepapa.. a vacsinou to trva 2-3 dni, nez sa odstavia.. dnes jej dam este prsko a skusim od piatka odstavit uplne, to bude opat boj.. ☹ ze ako 3- mesacna 🙂 a to ma este doky "potesila", ze uz moc priberat nebude.. ☹ no, nevadi, je to moj drobec

jenie123
12. máj 2011

@basa23 a myslim, odstavenie od nocneho kojenia, nie uplne.. to este kojit budem.. a musime sa pochvalit, dnes sme vypili 2dcl vodicky, nas najvacsi uspech.. 🙂

jenie123
12. máj 2011

Baby, malej som dala o 8 nurofen, kedze mala 38,6 teploty a ked som jej teraz skusala celicko, strasne hori.. neviete dokedy ma nurofen zabrat?

angie267
12. máj 2011

@jenie123 myslim ze tak 20 az 30 min. podla mna 🙂 necitala som vas dnes este, a co je malej Stelke? 😒

jenie123
12. máj 2011

@angie267 ale, len nas ockovali.. mala ma vzdy teploty a zle to znasa.. ☹ ale vacsinou to hned prejde.. len dnes sa mi zda, ze to trva nejako dlho a nechcem ju este budit, aby som jej odmerala teplotu.. ☹ neznasam ockovanie.. ☹

angie267
12. máj 2011

@jenie123 no uz som sa docitala. chudatko snad to prejde, nas to caka buduci tyzden, ale to sa este uvidi kedze akosi soplikuje, ale nic ine jej nie je len trocha ten soplik.. Nasa to znasa zatial dobre no uvidime ako si poradi tentokrat 😕 tiez to nenaviddim ked mna to boli viac ako ju ☹

@julianka777 juj hlavne ze je Adka v poriadku, ty kokos ti verim ze si sa cela klepala....

jenie123
12. máj 2011

@angie267 aj mala minuly tyzden soplikovala a teraz jej uz neni a tak som sa tesila, ze ockovat nebudeme.. 🙂 co davas Nici od teploty?

angie267
12. máj 2011

@jenie123 tiez mam Nurofen sirup doma. Nemas skusenosti alebo niektora z vas s homeopatikami Viburcol na ukludnenie a od bolesti? Tie zubky nas v noci dost trapia a rozmyslam nad niecim takym......
tak ja dufam ze buduci tyzden sa este tomu vyhneme 😀

jenie123
12. máj 2011

@angie267 hej mali sme ich.. a aj niektore baby tu ich pouzivaju.. ale vobec neviem ci zabrali alebo nie.. ale vyskusaj, niektore baby tu spominali, ze to naozaj zabera..

angie267
12. máj 2011

@jenie123 no skusim to asi, na mna teda homeo vobec nefunguje uvidim ako na malu. Ja som hrozne do kelu chora mam silnu nadchu a boli ma v krku, idem do postele......

jenie123
12. máj 2011

@angie267 urob si cajik a rychlo pod perinu.. 🙂 ja som si dala dnes nocnu smenu.. 🙂

basa23
13. máj 2011

dobre ranko
@jenie123 ako ste spinkali?mi veeeelmi zle stale kazdu chvilu bola hore ☹ uz je Stellka ok uz nema teplotky?

julianka777
13. máj 2011

@basa23
@angie267
@jenie123 vcera sa mirko kukal na kocik,opravil ho a bol aj s adkou na nom vonku,ze uz je v poriadku....ale je sa aj tak uz odteraz budem stale bat ked bude v tom kociku 😒

jenie123
13. máj 2011

dobre ranko..
@julianka777 to ti verim, musis mat teraz Adku stale v pozore ak bude v tom kociku..
@basa23 no spinkali sme v pohode.. mala mi o pol 9 zaspala a 11 som jej zmerala teplotu a uz mala 37,5.. zobudila sa o pol 2 dostala mliecko, potom o 4 opat som jej dala a potom uz nevedela zaspat, prehadzovala sa hodinku, tak som ju hodila do kocika a do sekundy zaspala, ze ma to skor nenapadlo.. 🙂 a vstavala o 7 a opat ma 38,5..

julianka777
13. máj 2011

@jenie123 chudatko,to stale teplotuje z toho ockovania?

jenie123
13. máj 2011

@julianka777 hej.. ona to ockovanie vzdy zle znasa.. a to som s nou chcela ist dnes von.. no uvidime, ked sa zobudi, ci klesne a vyrzime do ulic.. 🙂

julianka777
13. máj 2011

@jenie123 nasa po druhom mala teplotu a teraz ideme 24-teho,tak som zvedava...u nas vyzera ze ide prsat 😒

jenie123
13. máj 2011

@julianka777 tak radsej neteplotkujte.. u nas je to bez oblacikov.. tak to vyzera na krasny, teply dnik.. uvidime.. 🙂

julianka777
13. máj 2011

@jenie123 u nas maju byt aj burky 😒