icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
16. máj 2011

dobre ranko..
@sportpark ahoj.. tak ty si tu dlhoooo nebola.. Ako sa mate? A co mate noveho? 🙂 🙂
@julianka777 tie nase baby naozaj drzia spolu, aj my sme sa zobudili precikany.. 🙂 🙂 Jeee Adka musi byt zlatucka, ked posiela backu.. Nasu som naucila, robit samu indiana.. 🙂 vidis, idem ju ucit posielat backu.. 🙂 Stellka ak ma vidi pri notebooku, pride za mnou a tuka tu do klavesnice.. chce vam tiez nieco napisat.. 🙂
@basa23 ako ste sa vyspinkali? No my noc katastrofa, od 11 do 1 bola hore, nechcela spat a plakala a plakala.. nakoniec zaspala a zobudila sa o 4 opat s placom.. manzel sa odstahoval do detskej.. ☹

basa23
16. máj 2011

dobre ranko holky
@jenie123 mi noc ok 2 krat bola v noci hore,rano buntosila okolo 5,potom 6 ale vstavala natrvalo tusim 7 15h.takze noc ako minula bola dobra 😉 ale aj tak som si moc nepospala lebo som vcera si pospala hodku do pol 5 a vecer som nevedela zaspat som zaspala okolo 1 😒 chudatko tak plakala bohvie co ju trapi 😒 podla mna sa jej tlacia zubky este ich ani nemusi byt vidno.aj moja byvala pri niektorych taka ze plakala stale a o par dni vykukol zub 😉

jenie123
16. máj 2011

@basa23 uz aby bol vonku.. na tych spodnych to vobec neni vidno, ci ide alebo nie, na hornych som to videla hned.. od dnes nam vypinaju teplu vodu.. to bude parada.. zasa sa budeme kupat kde sa da.. 😀 😀

basa23
16. máj 2011

@jenie123 jeej to je hrozne bez teplej vody to poznam 😒 najhorsie je bez elektriny 😉 boze mala je taka mrncava od rana lieta jak drak s tym choditkom alebo ako sa to vola co tlaci pred sebou a nenapadne ju sama ne ch ide 😉 😒 dnes uz vyzera ze bude krajsie pocasie 😉

angie267
16. máj 2011

caute, tak sa pridavam k prebdenej noci Nici bola kazdu chvilku hore uz som si ju aj k sebe vzala co nebyva zvykom. Cely den umrncana a teraz uz spinka hodku tak dufam, ze aspon este jednu da. Som jej pozerala do pusinky a horna stolicka sa tlaci take to ma chudatko napuchnute 😒 uz nech su vonku.
Dnes som objednala malej na bycikel sedacku tak sa tesim ako budeme jazdit. A cez vikend nas caka praca na dome budeme robit omietky vonkajsie, tak sa tesim budem varit a behat okolo desiatich chlapov 😝 ale uz sa aj tesim konecne nas domcek bude inak vyzerat 🙂

julianka777
16. máj 2011

@jenie123 presne aj nasa 🙂 a na pozadi mame jej fotku,tak vzdy ked pride tak sa zacne strasne na sebe smiat 🙂

jenie123
16. máj 2011

@angie267 a aku sedacku si si objednala..? aj ja pozeram po nejakej.. potrebujem nejaku inspiraciu.. 🙂

angie267
16. máj 2011

@jenie123 https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-sportove...
takuto som si objednala ale ciernu na pansky bycikel, inak tato ma super cenu, ja som chcela prednu ta sa mi najviac osvedcila pri prvej dcerke mali sme aj zadnu ale tato bola lepsia.

jenie123
16. máj 2011

@angie267 ja stale rozmyslam, ci kupit dozadu ci dopredu.. ja som si myslela, ze vzadu je to bezpecnejsie.. i ked zasa vzadu toho asi vela neuvidi.. tak neviem..
Dnes je mala cely cas stale nejaka uplakana.. Dufam, ze zajtra bude mat konecne zubok vonku, ak je to zubok.. uz mi skoro hodinku spi a to sa uz stihla 2 krat zobudit, to bude opat noc.. @basa23 tes sa, budete mat super noc.. 🙂 🙂 🙂

basa23
16. máj 2011

@jenie123 aale snad ti bude v noci dobre spinkat.no neviem neviem ci u nas bude dobra noc som ju nevedela uspat iba pred pol hodkou mi konecne zaspala 😒 kukala seherezadu 😀

basa23
17. máj 2011

dobre ranko prajem
@jenie123 tak ako ste spinkali?tuto noc bola hore asi 3 krat a rano uz buntosila pred 5 ale dala som ju na prso a potom vstavala pred pol 7.a pritom sla spat skoro pred 10 a tam malo spala aaach tomu dietatu staci malo spat 😒

jenie123
17. máj 2011

Dobre ranko kocky,
@basa23 no mala zaspala este pred 8 a vstavala o 7.. niekde som citala, ze je jedno kedy das dieta spat, aj tak sa zobudi v tu istu hodinu.. a v podstate to mam vyskusane aj ja.. ci isla spat o 8 alebo o 10 vzdy sa zobudila medzi 6 - 7.. zobudila sa mi o 10 strasnym krikom, nechcela som jej dat prsko, ved nech este zaspi.. ale to bol neskutocny krik, z toho sa mi este pokakala.. nakoniec som to vzdala a prsko som jej dala a to ma aj manzel nahuckal, ze malu trapim, ze to neni normalne, aby takto plakala.. tak som jej dala a potom do rana este 2 krat.. ale uz viac neplakala, pocucala si a zaspinkala.. asi to teraz chvilku necham tak a tak o mesiac zasnem opat a to ju uz odstavim uplne od nocneho kojenia.. to ti pekne spinkala.. 🙂 kde su tie casy, ked boli hore 10 krat.. dufam, ze som to nezakrikla..

basa23
17. máj 2011

@jenie123 chudatko ktovie z coho tak placka co ju trapi 😒 jeeej snad to nezakriknes a tuto noc budeme mat nocnu potom 😀 tvoj manzel jak moj muz je tiez mi povedal ze ju nemama trapit ze ju mam kojit kedy si zachce ze ona vie kedy je napapana 😒 jeej dnes v telerane davali pocasie ma byt najblizsich 10 dni okolo 25 stupnov konecne viac dni teplo 🙂

matkaasebko
17. máj 2011

caute ani vas nestiham citat ani nic...bo môj syn sa zmenil na "satana" ani na minutu od neho...furt iba rev rev rev rev a este raz refv...len na rukach...sam sa nezahra...stale na mne ako cecok...v noci sa budime s takym revom ze az...a to iba do mojej postele spat...a dnes sme posledny krat cecali...uz odstavujeme uplne a basta...a zaciname sa sami pustat chodit...nooo spravime tak jeden dva kroky...ale ma to jednu vadu...my furt chodime po spickach...

jenie123
17. máj 2011

@basa23 presne ako moj.. doky mi hovorila, ze mam malu odstavit, ked nebude muz doma, lebo muzi su taky, ved daj, nenechaj ju plakat a podobne.. 🙂 a je to asi pravda.. 🙂 Tak Stellus uz spinka.. dufam, ze si potiahne aspon 2 hodinky.. musim tu urobit poriadok.. a pobalit balicek.. dnes nevarim, manzel bude vecer na rozkoch a ja mam este bryndzovu polievku a mala ma navarene od vcera.. a zajtra budem robit brokolicu.. malej polievku a nam cestovinu, uz sa tesiiiiim.. 🙂 jeee, teplucko, uz sa aj ja tesim..
@matkaasebko asi u maleho nastala uzkost a moc moc ta potrebuje.. ale musi to byt makacka, stale ho nosit.. moja mala tak ta sa zoberie, oddide do vedlajsej izby, potom pride za mnou, zasa oddite prec, potom ide do spalne, zacne mi vyhadzovat hlinu z crepnika.. je to sranda ju kukat, ako sama bezka.. sice ma este neiste krocky, ale ide jej to.. 🙂

matkaasebko
17. máj 2011

@jenie123 u nas su to asik hlavne aj zuby...ako ja som povedala ak mu uz teraz nevylezu vsetky tak ja potom neviem...bo sak uz ma toto ale mesiac a pol a furt nikde ziadny...ci sa mu vsetky postupne nalievaju zub za zubom a pak vylezu...bo toto neni uz mozne...ale sak nam od prveho zubu idu tak divno...vôbec nie postupne...ale ved hadam to raz prejde...teraz je trochen kludny...uvidime ci sa to polepsi ked pojdeme vonka...

jenie123
17. máj 2011

@matkaasebko kolko ma Sebi zubkov? nam tak isli 4 naraz.. tyzden co tyzden co vysiel jeden.. my mame teraz 6.. 4 hore a 2 dole.. tak teraz cekam, ze pojdu spodne dvojky.. vonku to bude urcite lepsie.. aj my musieme stale chodit von, vtedy je super..

basa23
17. máj 2011

@jenie123 aach ti muzi 😀 ja malej varim dnes kalerab,kur,prsia a zemiacky,a nam pecene kura som ho sto rokov nemala taku chut som dostala najmä natu stavu z neho 😀 aj men uz spi ale ratam ze uz zachvilu bude hore.sme boli vonku trosku chodit s choditkom.tak snad sa unavila 😀 potom jak sme sli domou zbadala na chodbe trojkolku susedinu a ani zasvet domou som ju musela vozit po chodbe na nej strasne sa jej pacila aach dufam ze sa nam najde ta trojkolka 😠

@matkaasebko ja tiez stale cakam malej zub co je taka mrzuta a nikde nic 😒

basa23
17. máj 2011

@matkaasebko ozaj nie si na facebooku ak hej hod do IP meno 😀

jenie123
17. máj 2011

@basa23 na tu tvoju trojkolku som uz myslela.. riesila si to ty, ci predavajuca? dufam, ze sa najde.. my budeme mat takuto: http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product... tu zltu alebo zeleno-zltu..

matkaasebko
17. máj 2011

@jenie123 my mame tiez 6 a presne tak isto ako vy...ale u nas to vyzera na ocne vrchne...ale ked on si nechce dat ani kuk...uz sme trochen lepsi jak sme vonku...a konecne spi...som zvedava do kedy...a chodia smetiari tak dufam ze ho nezobudia bo by ma porazilo...
@basa23 a mozno to nebudu zuby...len nase deti plieska puberta... 😀 a my to vsetko na zuby hadzeme... 😀 a na fb som neni ja som antifb...a vsetky ostatne socialne siete...jedine kde som je tu...

a viete co?my sme vyhrali v sutazi hami...sice UM jednu skatulku ale aj to je nieco...hned mame usetrenych 8 euri... 😀 prvykrat som nieco vyhrala...

basa23
17. máj 2011

@jenie123 jeeej ta je krasna.kamaratky mala ju dostala v sobotu mala rok 😉 nadhernaaa je aj ja som ju kakala a nakoniec takto 😒 hej riesila to predavajuca bola spisat reklamaciu a ze do mesiaca 😒 tak sme sa dohodli ze pockame a ked sa nenajde mi vrati peniaze 😉 co uz kupime inu 🙂
@matkaasebko super aj to potesi taka vyhra 🙂 no este ze je to len takato puberta sak si uzijeme ked pride ta ozajstna 😀

jenie123
17. máj 2011

@basa23 dakujeeem, uz sa na nu tesim.. 🙂 je to s tou postou na nic.. ja tiez cakam jeden balicek a stale nechodi, asi napisem predavajucej co sa deje.. mala mi doobeda spala 2,5 hodinky a teraz uz taha hodku, som zvedava kolko da poobede.. takto sa mi paci, ked tak krasne spinka.. 🙂

basa23
17. máj 2011

@jenie123 tak to ti super spinka.mne dala rano aj poobede hodku a par minutiek viac neda ta opica 😠 uz som ich vyhnala nech ju ide uz okupat 😉 boze to moje dieta je lenive.sme ju ted nutili stat a nech skusi chodit sa zadivala na telku a sla asi 6 krokov lebo sa nejasila tak pekne isla,ale inak cez den sa jasi tak tolko neurobi krokov alebo sa ani nesnazi 😠

angie267
17. máj 2011

ahojte, no nasa Nici teraz zaspala uff po dlhom dni plnom jedu a placu, nejaka bola dnes umrncana asi z tych zubkov. Chodi uz krasne, ale vsetko co vidi na zemi dviha a samozrejme ochutnava najlepsie kamienky a rozne odpadky 😠 😠
@jenie123 inak dobry vyber trojkolky, ja uz nastastie mam, ale tiez som chcela tuto 🙂

jenie123
17. máj 2011

@angie267 dakujem.. aj mne sa moc paci.. a s kamienkami a odpadkami mi hovor, vsetko zdviha a chce dat do pusy.. 🙂
@basa23 neboj ona sa rozbeha.. dnes som sa aj ja chytla s manzelom, teda nechytla, len mi nieco povedal, co sa ma dotklo a uz bolo.. ja som nejaka precitlivela a vsetko sa ma dotkne.. tak som radsej odisla do spalne za malou..

julianka777
18. máj 2011

@matkaasebko
@basa23 vsetko najlepsie Sebko a Vivi 😀

basa23
18. máj 2011

dobre ranko kocky
@jenie123 snad sa rozbehne ale neviem ako som minule pisala normalne jej vidim strach v ociach,takze to nevidim ruzovo.ona pritom vie spravit viac krokov len je moc opatrna moc sa boji aaach tak som zvedava 😒 aku ste mali noc?no mi tuto noc nic moc uz bola viackrat hore 😒 a uz o 5 15 chcela vstavat som si ju nevsimala si lahla na brucho vypucila rit 😀 a chvilu este spala do 6 15 😠

@julianka777 jeeej dakujeme 😀 aj Vam vsetko naj k 11.mesiacikom 🙂 🙂

julianka777
18. máj 2011

@basa23 aj my dakujeme 🙂 uz sa nam to blizi 🙂 ja mam normalne slzy v ociach ked si pomyslim,ze uz bude mat rok ☹ tak rychlo to ide

jenie123
18. máj 2011

ahojte baby..
@julianka777 @basa23 vsetko najlepsie prajeme k 11. mesiacikom.. 🙂 ako to strasne uteka.. 🙂
@basa23 no my noc v pohode.. prvy krat sa zobudila o pol 1 a potom o 4 a to bola hore do 5.. a podarilo sa jej zaspat do pol 7.. takze celkom pohoda, az na tu hodinovu prestavku.. 🙂